دقیقا از ساعت 3:10 تا 7:10 دانلود رایگانه. امروز سرعت دانلود خیلی کمه 15 است
Printable View
دقیقا از ساعت 3:10 تا 7:10 دانلود رایگانه. امروز سرعت دانلود خیلی کمه 15 است
40 روز؟ یعنی چی؟مگه اشتراک یک ماهه نمیگیری؟نقل قول:
راستی نمیشه حجم اشتراکی که مونده، دوره بعد(ماه بعد) استفاده کنی؟
نه نمیشه. همش تموم میشهنقل قول:
راستی حسابگر تاریخ انقضا رو به جای میلادی . شمسی گذاشته این مال منه
تاریخ انقضاء اعتبار کاربر : 1387-09-06 11:51
این شرکت حسابگرم خوب مردمو گذاشته سر کار . اول از همه که اون سایتشو 2 3 سالی هست که هیچ تغییری نکرده .یک ساعتم وقت نمیبره این کار ... دوما 3 ماهی است که کابران نمیتونند به گزارش اعتبارشون برنند .ومجبورن از ----- شکن استفاده کنند . در ضمن دانلود شبانه شون معلوم نیست از کی شروع میشه خودشون میگن از 3 تا 7 .ولی من امتحان کردم دیدم از ساعت 3:10 شروع میشه تا 7:10... الان دوباره تغییرش دادند .من دیروز تا ساعت 6:55 دانلود کردم. بعدا رفتم دیدم زده تا 7:20 و برام از حسابم کم شده بود... اگه خودتون امتحان کنید منظور من میفمید مواظب باشید کلاه سر تون ندازرند ای حسابگر...
نقل قول:
دوست عزیز یه سری مسایل هست که شما باید قبل از دادن پست بهش نوجه کنی
اولآ که شرکت حسابگر بقالی سر کوچه نیست که تخم مرغ 50تومنی رو میده 60 تومن بهش میگین کلاه بردار... داری راجع به بزرگترین شرکت ارئه دهنده اینتزنت تو غرب کشور حرف میزنی که 50 مگ پهنای باند داره
دومآ اون سایت داره از Net. به Com. تغییر میکنه و تا چند روز دیگه اونم درست میشه
سومآ کاربران به این خاطر نمیتونن اعتبارشون رو بدون -- شکن ببینن چون اون نرم افزار (IBSng) از تهران ایراد داره و از طرف شرکت مشکلی نیست
چهارمآ دانلود شبانه از ساعت 3 شروع میشه تا 7
پنجمآ همه مراقبن که کلاه سرشون نره :40: نیازی به گفتن شما نیست
علی جون جوش آوردیا:31::31:نقل قول:
فقط در مورد مورد چهارم بگم که دانلود رایگان از 3:10 تا 7:10 است که اگه کسی حواسش نباشه دقیقه 20 به ضررش می شه
یک شرکتی سراغ ندارید که دانلود رایگانش از حسابگر بیشتر باشه..زمانشو می گم..
بعد اون شرکت اکانت 512 و 1024 حجمی هم داره..؟
تو کرمانشاه فقط حسابگر :46:و صبانت شبانه رایگان دارننقل قول:
خوب صبانت چه ساعتی هست و اکانتهاشم می گین..
حسابگر که 3 تا7 صبحه عین صبانت دقیقش 3:10 تا7:10نقل قول:
منظورت از اکانتش چیه؟
با همون یوز و پس روزانت وصل می شه
همون 3 تا 7!نقل قول:
اون جریان 10 دقیقه نمیدونم چیه دیگه
نقل قول:
فکر میکنم اکانت شبانه صبا با روزانه ش فرق داره
همه جایی دنیا شبانه از ساعت 1 شب شروع میشه مال این حسابگر از 3 شب..
میگم حسابگر 2 مگ حجمی نداره..؟
نقل قول:
وضعیت کجای اینترنت دنیا شبیه ایرانه که با هم مقایسه میکنی دوست من
نه نداره فقط 1مگ داره
ااگه تو با یه سیستم سر راس ساعت 3به شبکه وصل شی و دانلود رو شروع کنی و سر راس ساعت7 تموم کنی بعد تو حساب کاربری بری ببینی می زنه 2:50 تا :41:7:10 که نشون می ده ساعت سرور شرکت مشکل داره:13::13:نقل قول:
اونو اشتباه نوشتم .. خواستم بنویسم ایران نوشتم دنیا .. :31:نقل قول:
شاید ساعت خودت یکمی دقیق نیست..نقل قول:
ااگه تو با یه سیستم سر راس ساعت 3به شبکه وصل شی و دانلود رو شروع کنی و سر راس ساعت7 تموم کنی بعد تو حساب کاربری بری ببینی می زنه 2:50 تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7:10 که نشون می ده ساعت سرور شرکت مشکل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ساعت gmt تنظیمه دقیقنقل قول:
یه دیگه از دوستان هم متوجه شدن:31:
درسته،منم حرفهاتو تایید میکنم،ولی بیشتر مواقع شرکت کم لطفی میکنه،مثلا قطعی زیاد داره،سرعت دانلود هم همیشه اون چیزی نیست که میخوای،منم بعضی موقع ها کفری میشم،شاید توقع ما زیاده از این مملکت!!در مورد سایتش بگم من حاظرم نیم ساعته update اش کنم(اینو راست میگه بنده خدا،از این شرکت که بزرگترین ارائه دهنده سرویس نت تو غرب کشوره بعیده همچین وبسایتی داشته باشه)نقل قول:
اکانت شبانه 4 ساعته(رایگان)،تعرفه های جدید صبانت رو ندیدم،ولی حسابگر تا 1024 رو ارائه میده!نقل قول:
نه داداش اکانت شبانه زمانش همین ساعته،در ضمن صبانت یوزر شبانه اش فرق داره،حسابگر که باهمون یوزر اصلیه!نقل قول:
حالا تو از کجا میدونی خارجیا اکانت رایگانشون ساعت 1 به بعده؟:27:نقل قول:
عزیز شما یه بار اون کارایی که صفحه قبل گفته بودم بکن بعد ببین ساعت دقیقش چنده یا دقیقا 3 شرع کن 7 تموم بعد می بینی که یه مقداری ازت پول کم می کنه.....:46:نقل قول:
رفیق یه توصیه دوستانه . از صبانت نگیر که بدجور پشیمون میشی .نقل قول:
از ما گفتن بود .
بله صبانت یه اکانت جدا برای دانلود کردن داره .نقل قول:
فکر میکنم اکانت شبانه صبا با روزانه ش فرق داره
یه اکانت که ساعت 3 شب همه میریزن سرش !!!
شب های 5 شنبه که دیگه اصلا نمیشه دانلود کنی .
یه خوبی حسابگر اینه که میتونی از ساعت 3 شب با اکانت خودت دانلود کنی بدون افت سرعت .
من هرشب با سرعت 128 کیلوبایت استاندارد با سرعت دانلود 15 شبی 200 ، 300 مگابایت دانلود میکنم !
خوب شما هم مثل من از ساعت 3:15 تا 6:45 بزار دانلود .نقل قول:
ااگه تو با یه سیستم سر راس ساعت 3به شبکه وصل شی و دانلود رو شروع کنی و سر راس ساعت7 تموم کنی بعد تو حساب کاربری بری ببینی می زنه 2:50 تا 7:10 که نشون می ده ساعت سرور شرکت مشکل داره
بعدشم شما این اطلاعات رو از کجا میبینی ؟
میشه بگی ما هم بریم ببینیم ؟!
[quote=Oracle_Eldorado;3207736
خوب شما هم مثل من از ساعت 3:15 تا 6:45 بزار دانلود .
بعدشم شما این اطلاعات رو از کجا میبینی ؟
میشه بگی ما هم بریم ببینیم ؟![/quote]
آره منم ساعت رو 10 دیر تر می زارم
تو سایتقسمت کنترل حساب:20:کد:www.hesabgar.net
ببخشید کنترل حساب نداره .نقل قول:
منظور شما گزارش کارکرد Account نیست ؟
آره همونهنقل قول:
اکانت هم به فارسی یعنی حساب!
من که از صبانت خیلی راضیم
نه قعطی داره نه افت سرعت!!!!
العانم که پایه کامپیوترم با 512 دارم 64 kb/s دانلود میکنم
ولی کلا حسابگر پهنای باندش بیشتره،گرونتر هست ولی از صبانت خیلی بهتره!!:8:نقل قول:
من همیشه شبها که دانلود میکنم اصلا افت سرعت ندارم حدود 58 تا 65 ،بعضی وقتا تا 120 هم دانلود کردم(البته رو 120 فقط یکی دو دقیقه اس،کم و زیاد میشه)
قیمت سه ماه 128 نامحدود چقدر میشه الان سه ماهه 64 دارم تا 27 اذر مهلت داره کی برم برای تمدید که قطع نشه 25 خوبه
از دوستان کسی نیست جواب بده:10:نقل قول:
نقل قول:
سه ماه 128 نامحدود 49300
سرعت 1mb حسابگر خیلی عالیه
سیلام به همه دوستان بالاخره بعد از 5 ماه adsl داری تصمیم گرفتم دیگه شارژ نکنم تا جمش کنن ما هم بریم سر درس مشق 3 روز طول نکشید که از رانژه در اومد (عجب سرعتی)
خوب شما خوش باشین با adsl
درست مهمتره .. اینترنت همیشه هست..
درسته . درس مهمتره .نقل قول:
Adsl به درد آدم های الاف مثل من میخوره :31:
ریز مصرف حسابگر به چه صورته ؟
زیر دیپلم بگو..!نقل قول:
ریز مصرف حسابگر به چه صورته ؟
میخوام بدونم چه قد از حجمی که گرفتم مونده.نقل قول:
ریز مصرف توسایت داره ولی معلوم نیست چه قد مونده
آره اصلا تو سایت معلوم نیست ..
بهترین کار تماس گرفتن با پشتی بانی هست من همیشه این کارو میکنم و از شون سئوال میکنم.. 7280100 رو بگیر بعد شماره 2 رو بزن وصل میشی به adsl