ببخشید.حالا یه سوال دیگه!من میخوام زیر هر پست اتوماتیک 1 بنر تبلیغات نشون بدم.چطوری؟
Printable View
ببخشید.حالا یه سوال دیگه!من میخوام زیر هر پست اتوماتیک 1 بنر تبلیغات نشون بدم.چطوری؟
اونو باید تو قالب ماژول news دستکاری کنی
پیشنهاد میکنم اگه میخوای همه چیرو به هم نریزی این کارو نکنی
که خیلی خطر داره حسن خطرناکه حسن
سلام...
منفقط صفحه اول رو خوندم و اونم تا آخرپست3...
ولي چندتا سوال داشتم...
اين نرم افزارwamp كهحجمش براي من و اونايي كه اينترنت ذغالي دارن+عجله خيلي زياده چيكارميكنه؟
واجبه دانلودش كنيم؟
من پارسا اسپيس دارم كه قابليت exctract رو هم داره...
اين نيوك توي پارسا اسپيس كار مي كنه؟
نيازه كه حتما database داشته باشه؟(از قبل يه اطلاعات دست و پا شكسته دارم...)
بعد اينكه سايتي هست كه رايگان هاست و دوميني بده كه همه امكانات موردنياز phpnukeرو داشته باشه؟
هرچه قدر رايگان تر باشه بهتره ...
حالا يه سوال ديگه:
اينphpnuke هم براي مديريت محتواي سايته هم براي مديريت فروم؟
چون من ميخوام يه سايت بزنم تو!!!(توپ تراز پي سي D:)
بعدشم اگه ميشه معني ماژول و لغات مورد نياز ياد گيري براي نيوك رو مي شه برامون شرح بديد...
خيلي خيلي ممنون...
اميدوارم سريع جواب دهيد...
يه سوال ديگه هم داشتم ...
اونم اينكه طي اين مراحل بايد به اينترنت متصل باشيم؟!!!(بگو خدا نكنه... بگوخدانكنه...)
خيلي ممنونم بازم ميام خدمتتون...
يه سوال ديگه هم داشتم ...
اونم اينكه طي اين مراحل بايد به اينترنت متصل باشيم؟!!!(بگو خدا نكنه... بگوخدانكنه...)
خيلي ممنونم بازم ميام خدمتتون...
فقط مفتي...
خيلي ممنون....
روز پدر بر همگان مبارك باد(حتي بر كساني كه پدران خودرا ازدست داده اند)(براي شادي روحشان صلوات...)||هر چندجاش اينجانيست...||
علیک السلامنقل قول:
خوب اگر خوندید حتما متوجه شدید که wamp برای تشکیل سایت تو لوکال هاست یا همون سیستم شخصی خودتون به در میخوره یعنی وقتی که بخواهید نیوک رو داخل کامپیوتر خودتون نصب کنید پس اگه میخواهید رو هاست نصب کنید نیازی به این نرم افزار ندارید پس این از این
در مورد هاست و پارسا: خوب همونطور که گفتید باید دیتا بیس داشته باشید که پارسا نداره ولی من چند تا هاست رایگان دیگه معرفی کردم برای این کار البته تو یه تاپیک دیگه
بچه ها gigfa.com رو معرفی میکنن بیشتر که من باهاش کار نکردم ولی به سایتهای خارجی بیشتر اعتماد دارم
نیوک مدیریت سایت هست که بسته فاروم phpbb هم روش نصب هست که مدیریت جداگانه ای داره پس هم سایت رو میتونید مدیریت کنید هم انجمن رو
توپ تر از پی سی هم انشالله :27:
شما هر کدوم رو متوجه نشدید من توضیح میدم
ماژول : در واقع هر یک از امکاناتی هست که به صورت جداگانه روی نیوک مشاهده میکنید مثلا ماژول اخبار ماژول دانلود ماژول لینکستان لوگو .......................... و صدها ماژول دیگه
بلوک : بلوک هم اگر به صفحه اول یک سایت با سیستم نیوک نگاه کنید به قسمتهای مختلف تقسیم بندی شده که هر کدام رو میگن بلوک مثلا بلوک منوی اصلی بلوک لینکستان
اما بلوک و ماژول چه فرقی دارن؟
ساده تر بگم بلوک ها اکثرا نشان دهنده محتویات و خروجی ماژولها هستند البته بلوکهایی هستند که نیاز به ماژول ندارند و خود به تنهایی خروجی میدن مثلا بلوک افراد انلان که بدون نیاز به ماژول افراد آنلاین در یاهو رو نشون میده
کار کنید خودتون متوجه میشید
بازم سوالی بود در خدمتیم
:40: :11:
کدوم مراحل :نقل قول:
مراحل نصب نیوک رو هاست؟
خوب معلومه تازه مرحله ای نیست که فقط اپلود نیوک رو هاست هست و ایجاد دیتابیس
بعد هر وقت خواستید مطلبی ارسال کنید یا تغییری ایجاد کنید خوب مسلما باید کانکت بشید دیگه
اگر هاست مجانی دارید نه ولی اگه هاست پولی بخواهید بدون هزینه ی نصب نیوک میتونم براتون درست کنمنقل قول:
اگه HTML هست مسئله ای نیست.از کجا دست کاری کنم؟نقل قول:
ممنون...
بازم مشكلي بود مي پرسم...
میشه 1 پست رو کاری کرد که تو صفحه اول نشون نده...؟
یعنی چی ؟
پس کجا نشون بده؟
صفحه اصلی نشون نده از یجا دیگه تو صفحه اول لینکشو بدم.وقتی میخوام پست کنم مینویسه نمایش در صفحه نخست بله/خیر بعد نوشته درصورتی که شاخه مقالات انتخاب نشده باشد.این یعنی چی؟
میشه توضیح بدید؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب خیر رو بزن نشون نده
اگه ماژول تو صفحه اول فعال نباشه میتونی لینک بدی به ماژول تا تو صفحه خودش نشون بده
سلام محمد گرامی :
تمام کسانی که از نیوک مشهد استفاده می کنند . مشکل کار با منو اصلی را دارند و نمی توانند یک منو دلخواه ایجاد کنند . سایت پشتیبان هم جواب درستی میده . اگه میشه شما خودت یک زحمت بکش و این کارو بکن و طریقه کار کردن و ویرایش و ایجاد شاخه و زیر شاخه و موضوعات همچنین را آموزش بده .
ممنون از محمد عزیز
پس یه جواب هم به من بدید.نقل قول:
انشا الله که ...
ممنونم
اگه بخوام دوباره نصب کنم باید که بدون درد سر باشه چی کار کنم تا اطلاعات اماری و ... بمونه
سلامنقل قول:
شما ميگيد جواب درست ميده يا منظورت اين بود كه نميده!؟
منظورت از منو چيه ؟اگه منظورت آرشيو موضوعيه
مثل اين
[PHP]pc2ls.com[/PHP]
بگو تا آموزش بدم
قبلتا یه ماژول منوی اصلی گذاشته بودمنقل قول:
پیدا نکردید؟
$dbuname = "";نقل قول:
$dbpass = "";
$dbname = "";
نام کاربری مربوط به دیتابی
رمز عبور نام کاربری
نام دیتابیس که براش ساختید
من دیگه چی بگم؟
خواستی مشخصات هاستت رو بفرست درست کنم
دیگه به جز اینا چیز دیگه ای نیست آخه
بله دوست عزیز / همینو می خوام . اگه لطف کنید اموزش بدین ممنون میشم .نقل قول:
سلام آقا محمد
حالتون خوبه؟
چند تا سوال از خدمتتون داشتم که میدونم مثل قبل به خوبی جوابم میدی
1- می خوام توی بلوک آمار کاربران فقط 2تا فرم یوزرنیم و پسورد رو حذف کنم ( توجه بشه که نمی خوام کل بلوک رو حذف کنم) و به جای اون یک کلید ورود اعضا تعریف کنم تا به اون 2تا فرم توی یه صفحه ی خالی و جدید وصل بشه حالا باید چه کار کنم؟(فقط نگی ماژولش رو حذف کن که کار نمی کنه!!!!)
2- اگه بخواهم یه صفحه ی خالی داشته باشم که توی اون فقط بلوک ورود کاربران وجود داشته باشه باید چه کار کنم؟؟
3- می خواهم توی یک بلوک 2 تا آدرس Rss وارد کنم ( یعنی مثلا خبرهای 2 تا سایت رو، پشت سر هم نشون بده) حالا باید چه کار کنم؟؟؟
4- می خواهم در ابتدای یک بلوک Rss چند خط توضیحات ٍابت بنویسم ؟؟؟؟
5- می خواهم یک قسمت آرشیو موضوعی برای خبرها و مقاله های قالب قبلی سایت توی نیوک درست کنم به نظر شما چه جوری باشه بهتره یا به طور کلی چه کار کنم؟؟؟؟؟
6- وقتی می خواهم توی قسمت اخبار یک شاخه با نام فارسی درست کنم بیشتر از 11 کاراکتر قبول نمی کنه( یعنی قبول می کنه ولی نشون نمیده) حالا دیگه چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
توی قسمت نظر سنجی هم تعداد کاراکتر ها محدوده؟
7- من وقتی یه سری از ماؤول ها رو فعال و غیر فعال میکنم توی قسمت ماژول های غیر فعال نمیرن مثلا ماؤول ارسال مطلب یا آرشیو مطالب رو از دست دادم( البته از طریق نمایش ماژول ها میتونم ببینمشون ها)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش خیلی ممنونم
با سلام
من به تازگی به جمع شما دوستان پیوستم و خواهشمندم که به سوالات من هم پاسخ بدید . ممنونم .
من کلیه مراحلی رو که توی توضیحات گذشته داده شده بود رو خوندم و در پایان کار یعنی وقتی که صفحه لوکال هاستم می خواست بالا بیاد یک پیغام خطا داد . ( روی سیستم شخصی )
فایل install رو هم پاک کردم اما نشد :
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\ahmad\install\index.php on line 72
وقتی وارد locslhost می شم و در قسمت your project نام پروژه ام رو می زنم پیغام بالا می یاد .
به نظر شما چرا این طوریه ؟
و چه کارباید انجام بدم ؟
با تشکر .
من به قسمتی که مسیر مشخص کرده بود هم رفتم اما راستش چیزی سر در نیاوردم . در خط 72 فایل index من توضیحات زیر بود :
<?
}
@include("includes/footer.php"); <=== خط 72
?>
کسی نمی دونه چی کار باید انجام بدم ؟
لطفا کمک . . .
نه دیگه نشدنقل قول:
شما انگار یادتون نیست مشکل من چیه اخه من که با
نام کاربری مربوط به دیتابی
رمز عبور نام کاربری
مشکل ندارم مشکل من اینه که کد امنیتی توی صفحه ی admin نمیاد. و باعث شده من نتونم وارد مدیریت سایت بشم.
اصلا یه نگاه بنداز
کد:http://www.just4u.ir/admin.php
همه ی این سوالارو که پرسیدید مربوط میشه به ویرایش کد های php همونطور که خودتون هم میدونید باید به php اشنایی داشته باشید و دونه دونه ماژولها رو ویرایش کنید چون من شخصا فرصت این کارها رو ندارمنقل قول:
در ضمن میتونید کد هر ماژول که میخواهید ویرایش کنید بزارید تو قسمت صفحات دینامیک و از دوستان کمک بخواهید
منم وقت کردم توضیح کوتاهی دربارش میدم
سلام.
یه بلوک ساختیم.
توی بلوک چند تا نوشته داریم که میخواهیم لینک بدیم به صفحاتی دیگه که اطلاعاتی که میخواهیم بدیم توی اون صفحاتند.
میخوام ببینم کجا میتونم اون صفحات را توی نیوک بسازم و با کدوم ماژولو چطوری اون نوشته بلوک را به اون صفحه لینک بدم.
ماژول صفحات استاتیک جستجو کنید پیدا میشه
کل سایت مشهد تیم را گشتم پیدا نکردم.
کد:www.phpnuke.ir
به به به
مبینم که محمد جان حسابی خوش میگزره اینجا
مرسی تاپیکه خوبیه
داریوش جان ممنونم ازت
من الان رفتم یه لحظه تو گوگل در مورد نیوک جستجو کنم
متاسفانه چند تا سایت و انجمن رو دیدم که بدون رعایت قانون کپی رایت حتی یک اشاره عینا مطالب رو کپی کردن
هه هه هه:31:نقل قول:
ایران و ایرانیه دیگه
همیشه همین بوده و هست و خواهد بود:13:
برادر متاسفانه موژول صفحات استاتیک توی phpnuke.ir هم پیدا نشد
اگر میشه لینک مستقیم بدید.
متشکرم
با سلام.
ماژول static page تصب کردم و بعدش فعالش کردم اما بعد از فعال شدن پرید یعنی دیگه توی لیست ماژول ها نیست؟
یعنی چی؟
چرا؟
من نمی دانم چرا . محمد عزیز . یک فکری برای این ماژول نمی کنه . همه دونبالشن .
کجا میپره آخه اگه تو فولدر ماژولها هست از لیست مدیریت ماژولها دوباره برگردونید