شما لیسانست هرچی باشه، میتونی ارشد رو کلا تغییر رشته بدی.نقل قول:
ولی هنگام شروع ارشد، یک یا دو ترم پیش نیاز باید پاس کنید تا واحدهای اصلی ارشدتون شروع بشه و واحدهای پیش نیاز در ارشد هم برای دانشگاه ها و رشته های مختلف، متفاوت است.
شما لیسانست هرچی باشه، میتونی ارشد رو کلا تغییر رشته بدی.نقل قول:
ولی هنگام شروع ارشد، یک یا دو ترم پیش نیاز باید پاس کنید تا واحدهای اصلی ارشدتون شروع بشه و واحدهای پیش نیاز در ارشد هم برای دانشگاه ها و رشته های مختلف، متفاوت است.
آخه علمی - کاربردی هست ؟! مشکلی ایجاد نمیکنه ؟!
کلا ارشد چند ترم هست ؟ یا محدودیت 3 ساله معافیت خدمت تحصیلی میشه تغییر رشته داد و پیش نیاز پاس کرد و خود درس رو تموم کرد ؟
هر مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، اعم از آزاد، علمی کاربردی، پیام نور، غیرانتفاعی و... برای شما هیچ محدودیتی برای شرکت در آزمون ارشد و اونم هر رشته ای که خواستین ایجاد نمیکنه.نقل قول:
ارشد به صورت نرمال 4 ترم هست که تا 6 ترم قابلیت تمدید رو داره.
شما هم نهایتا یک یا دو ترم پیش نیاز میخورین و در کنارش برخی دروس رو هم پاس میکنید.
ممنون از راهنماییتون.راستش دلیل اصلییش کاره. من خودم ساختمان سازی کار کردم وبه نوعی ساختمان سازی شغل خانوادگیمه نمیدونم چرا از اول کارشناسی به فکر تغییر رشته نبودم ولی بهرحال الان بدجوری زده به سرم که تغییر رشته بدم.
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون.راستش دلیل اصلییش کاره. من خودم ساختمان سازی کار کردم وبه نوعی ساختمان سازی شغل خانوادگیمه نمیدونم چرا از اول کارشناسی به فکر تغییر رشته نبودم ولی بهرحال الان بدجوری زده به سرم که تغییر رشته بدم.
ﺳﻼﻡ
ﻳﻜﻲ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻪ ﻣﻦ ﻛﺎﺭﺩاﻧﻴﻪ ﻧﺮﻡ اﻓﺰاﺭ ﺩاﺭﻩ ﻣﻴﺨﻮاﺩ ﻭاﺳﻪ ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺳﻲ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﻲ ﺑﺨﻮﻧﻪ
ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ?
چ ﻣﻨﺎﺑﻌﻲ ﺭﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﻧﻪ?
چ ﻭاﺣﺪاﻳﻴﺶ ﺗﻂﺒﻴﻖ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ?
ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ
كارداني به كارشناسي كه محاله بتونه چون ظرفيت كارداني به كارشناسي مديريت ها خيلي كمه فقط هم چندتا دانشگاه دارنش. ولي من جاي دوست شما بودم سال بعد براي كنكور سراسري ثبت نام ميكردم (در رشته اي غير از انساني ) بعد خيلي راحت ميرفتم دانشگاه غيرانتفايي يا آزاد يا پيام نور كارشناسي مديريت رو ميخوندم.نقل قول:
ﺳﻼﻡنقل قول:
ﻗﻀﻴﻪ ﭼﻴﻪ ﺗﻮ اﻃﻼﻋﻴﻪ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﺯﺩﻩ اﻣﺴﺎﻝ ي ﺳﺮﻱ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎ اﺯﺟﻤﻠﻪ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ اﺯﻣﻮﻥ ﻭﺭﻭﺩﻱ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ!!ﺑﻨﻆﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ اﺣﺘﻤﺎﻝ ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻫﺴﺖ?
سلامنقل قول:
چون در رشته برق کنکور دادید خیر امکان پذیر نیست
موفق باشید
سلام
من کاردانی رو نقشه برداری خوندم ولی میخام کارشناسی رو برم عمران
دروس اضافی باید پاس کنم دوباره؟این دروس اول دوره ارائه میشه؟باید قبول شیم ازشون یا فقط صرفا برای گذراندنه؟
ممنون
سلام خدمت همه شما عزیزان
حقیقتش من دوم دبیرستان هستم ! بخاطر یه سری دلایل دوم دبیرستان رشته تجربی رفتم حالا میخوام تغییر بدم سوم رو برم فنی بشینم(حالا مشکلش اینجا نیس اینو یه جوری حل میکنم)
مشکل اصلی اینه تو انتخاب رشته فنیم مشکل دارم !
میخواستم ببینم به نظرتون بین رشته های برق الترونیک،برق التروتکنیک و مکانیک خودرو
کدومشون مناسب تره؟در ضمن من بوشهر زندگی میکنم!
با توجه به این تفاسیر خب نظرتون چیه؟ در ضمن رشته دیگه ای پیشنهاد دارید میتونید بهم بگید
نظر خودم رویه مکانیک خودرو هست ! حالا میخواستم ببینم چطوره؟در ضمن توش مثلاریاضی فیزیک اینا چقدر کاربرد داره؟:|
منتظرم...ممنون :x
سلام دوستان.
من الان فوق دیپلم(کاردانی) کامپیوتر دارم و میخوام تغییر رشته بدم
و به رشته تربیت معلم و زبان علاقه زیادی دارم اگه میشه راهنماییم کنید تا به رشته مورد علاقم برسم.چه جوری باید وارد این مقطع بشم
ممنون
سلام
من کنکور 93 تجربی شرکت کردم
دانشجو ریاضی هستم
میخوام بدونم چه زمانی باید از دانشگاه انصراف بدم تا بتونم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم؟
کلا درباره انصراف توضیح میدید؟هزینه داره؟
ممنون میشم روشنم کنید
موقع ثبت نام در دانشگاه جدید باید انصراف بدید هزینه هم فقط هزینه ی بدهکاری شما به دانشگاه مثل خوابگاه و شهریه و...نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود به تازگی در رشته کامپیوتر IT در مقطع کاردانی فارغ شدم بسیار علاقه مندم که دارم در رشته "دندانپزشکی" تحصیل کنم، لطفا برام بگید شرایط تغییر رشته چیست و به چه صورت امکانپذیر است؟ با سپاس
چون شما مدرک کاردانی دارید می تونید مستقیم در کنکور تجربی شرکت کنید
های
حالا سوال من اینه که تغییر رشته از کارشناسی برق به یه رشته مثل زبان انگلیسی ممکنه؟
دوست عزیزم سپاس گذارم از پاسخ شما
ولی
من شنیدم فقط امکان شرکت در آزمون سراسری رو دارم با این شرایط
برای شرکت در آزمون دانشگاه آزاد باید با رشته مرتبط(تجربی) شرکت کرد آیا صحیح است؟
زیرا هدف من شرکت در آزمون دندانپزشکی دانشگاه آزاد است.
لطفا راهنمایی کنید
باسپاس مجدد:n16:
سلام یه سوال مهم و فوری داشتم دوست عزیزنقل قول:
من قطعا قصد انصراف از دانشگاه آزاد دارم و امسال کنکور دادم و رتبم هم اومد
الان هنوز انصراف ندادم میتونم انتخاب رشته کنم؟؟
چون این نوشته ای که تو دفترچه 1 هست و در اطلاعیه سایت قرار داده شده میگه باید انصراف تا 28 آذر 92 میدادم!!یعنی الان نمیتونم انتخاب رشته کنم؟ :n03:
ممنون از شما :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه سوال داشتم برای یکی از نزدیکان.
قصد داره در واحد بین الملل تحصیل کنه در رشته ی داروسازی یا پزشکی؛
ول رتبه ی اصلا خوبی نداشته؛حتی فکر نکنم به حداقل رتبه ی مورد نیاز رو آورده باشه؛چون بنده خدا اصلا نخونده بود برای کنکور.
البته مجاز شده؛رتبه اش حدود 140 هزار بوده؛
حالا شنیدم میشه در یک رشته ی دیگه نظیر بیوشیمی تحصیل کرد و تا فوق لیسانس بخونه و سپس دکترا به یکی از این 2 رشته تغییر بده!!!
آیا درسته؟!
یا میتونه مثلا به یکی از کشور هایی که دانشگاه های ایران قبولش دارن مثل پونای هند که راحت میشه واردش شد یه چند ترم بخونه و سپس ادامه اش رو بیاد بین الملل بخونه؟
کلا ترفندی هست که از طریق کار دیگه بتونه وارد این 2 رشته بشه؟!
هزینه زیاد مهم نیس تا اونجا که من در جریانم...
سلام دوستان.
من تقریبا فارغ التحصیل رشته برق الکترونیک هستم. یعنی درسام تموم شده و درحال کار روی پروژم هستم و تموم بشه فارغ التحصیل میشم. علاقه به ادامه ندارم. رتبه کنکورم 1074 و ورودی 89 هستم و دیپلم ریاضی دارم. خواستم بدونم میتونم کنکور تجربی دولتی بدم؟؟ اینکه دیپلم ریاضی هستم چه مشکلی داره؟ باید یا میشه امتحان بدم و دیپلم تجربی گرفت؟ اگه دانشگاه دولتی قبول بشم باتوجه به اینکه روزانه خوندم باید شهریه بدم؟ شهریه اش چقد میشه ترمی؟
رشته های موردنظرم پزشکی و پرستاری هست.. در دانشگاههای غیرانتفاعی یا بدون کنکورها میشه پرستاری خوند؟
لطفا لطفا لطفا کمکم کنید.
سلامنقل قول:
بله میتونین کنکور تجربی بدین
با دیپلم ریاضی هم میشه کنکور تجربی داد فرقی نداره
اگه دانشگاه دولتی قبول بشین بازم باید شهریه بدین (حدود 70 80 درصد آزاد)
پزشکی کجا و پرستاری کجا، بدون کنکور که امکانش نیست ولی قبول شدن پرستاری دولتی ـش هم کار سختی نیست ولی پزشکی به پشتکار نیاز داره
پزشکی که حالا هیچی
مامایی هم دوسدارم. مامایی و پرستاری چی؟
دانشگاه بدون کنکور در مشهد هست که هزینشم مثه دانشگاههای غیرانتفاعی یاپیام نور یا شبانه دولتی باشه که بتونم مامایی یا پرستاری بخونم؟
و اگه بخوام کنکور بدم درصد معدل دیپلم برای من که دیپلم ریاضی دارم چجوری حساب میشه؟
کنکور 94 که برداشته نشده ایشالا؟
و درمورد منبع کنکور به کجا مراجعه کنم؟ البته اگر دانشگاه بدون کنکور هست که در اولویته
سلام من می خواستم بدونم یک مهندس متالوزی صنعتی برای ارشد چه رشته هایی به جز خود متالوزی میتونه راحت بره
باتشکر
دفترچه ی سازمان سنجش رو دانلود کنیدنقل قول:
دفترچه اش رو پیدا نکردم فقط می دونم بیشتر رشته ها رو میشه
سلام میخواستم بدونم میشه ازداروسازی به پزشکی تغییر رشته داد؟
داروسازی وپزشکی همترازن؟؟
سلام میخواستم بدونم میشه ازداروسازی به پزشکی تغییررشته داد؟
لطفا جواب بدین.:n27:ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من در حال حاضر در حال تحصیل در رشته مهندسی نفت دانشگاه آزاد هستم (کارشناسی). میخواستم با توجه به بازار کار بسیار بد این رشته رشتمو به یه رشته نزدیک به این رشته تغییر بدم (برای ارشد). میخواستم بدونم باید چیکار کنم چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم. اگه میشه منو راهنمایی کنید.
با تشکر.:n16:
دیگه لازم به تغییر رشته نیستنقل قول:
در مقطع ارشد می تونید هر رشته ای رو که خواستید شرکت کنید (بجز علوم پزشکی و معماری و...)
سلام و درود
چطور میشه در دانشگاه آزاد بعد از گذروندن حدود 4 یا 5 ترم در یکی از گرایش های فیزیک(هواشناسی) تغییر گرایش داد و در گرایش اخترفیزیک ادامه داد؟
(چون اخترفیزیک فقط در دو دانشگاه ازاد کشور ارائه میشه باید دانشگاه رو هم تغییر داد)
درود فراوان بر شما
کسی از دوستان در این زمینه اطلاعی نداره؟
کلا اگر قانونی هم برای تغییر رشته باشه برای همون دانشگاههنقل قول:
منظور دانشگاه مبدا هست یا مقصد؟
و اگه اجازه تغییر گرایش داده نشه میشه انصراف داد و در دانشگاه مقصد با گرایش متفاوت ثبت نام کرد و با توجه به یکسان بودن تمامی دروس(غیر از گرایشی) تطبیق زد و ادامه رو در دانشگاه مقصد خوند؟
ممنون
شما می تونید در همون دانشگاه رشته اتون رو عوض کنید با دو ترم معدل بالای 17نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر با مدیر گروهتون صحبت کنید
ممنون از شما
هنوز نرفتم و واسه ترم بهمن میخوام شروع کنم،البته این دومین رشته هست
اما چون اختر فیزیک میخوام بخونم و این کرایش فقط در دوتا از دانشگاه های کشور ارائه میشه قبلش میخواستم از تغییر کرایش مطمئن بشم که اگه امکانش وجود نداره از همین اول توی یکی از همون دوتا دانشگاه بخونم
به هر حال درود فراوان بر شما و ممنون از پاسختون
سلام . میخواستم بدونم میشه از رشته ی الکترونیک که فنی حرفه ای هست به رشته ی کامپیوتر برم .... اینم نمیدونم رشته کامپیوتر تو کدوم زمینه است ... ممنون میشم جواب بدین:n26:
میشه دوست مننقل قول:
من الانم قدرتم هم کلاسی هایی دارم که کاردانیشونو کامپیوتر و it الکترونیک گرفتن الان دارن قدرت میخونن
خود من از دوم هنرستان تاحالا(کارشناسی) رو برق خوندم امروز رفتم ارشد رو انسانی(مذیریت) زدم
خوب برای تغییر رشته باید چه کارهایی بکنم ... فقط دیپلم کافیه برای تغییر رشته؟ :n01:
از کدوم مقطع به کدوم مقطع ؟نقل قول:
مثلا با داشتن دیپلم فنی و حرفه ای نمیشه کنکور سراسری شرکت کرد . باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشید . ولی میتونید در کنکور مخصوص فنی و حرفه ای ها شرکت کنید .