من سریال لاست رو گرفتم.24 قسمت هر قسمت حدود 300 مگ فرمتش هم( AVI File (.divx هست.
حالا می خوام تو 2 تا دی وی دی رایت کنم. بزارم تو dvd player تلویزیون بیبینم.
با چی فرمتش رو تبدیل کنم.به صورت چپتر در بیارم.(درست گفتم نخند تو رو خدا)
Printable View
من سریال لاست رو گرفتم.24 قسمت هر قسمت حدود 300 مگ فرمتش هم( AVI File (.divx هست.
حالا می خوام تو 2 تا دی وی دی رایت کنم. بزارم تو dvd player تلویزیون بیبینم.
با چی فرمتش رو تبدیل کنم.به صورت چپتر در بیارم.(درست گفتم نخند تو رو خدا)
با سلام
چطور ميشه بدون نياز به نرم افزار اطلاعات موجود بر روي هارد اعم از فيلم وغيره را بر روي dvd كپي كرد يعني به همون شكل و فرمتي كه داخل هارد هستند
بريزيم رو dvd ؟ يعني همانطور كه ميشه رو cd ريخت وكپي كرد همانطور رو dvd بريزيم ؟ قبلا مطرح كردم پاسخ نگرفتم ممنون اگه كمك كنيد.
به طور مثال یک فایل سه گیگ داریم که میخواهیم روی دی وی دی رایت کنیم. اما میخواهم کاری کنیم فضای باقی مانده هم پر شود. بسته نه ها. نمیخواهم تهش رو ببندم. میخواهم حجم باقی مونده هم پر بشه به صورت مجازی
این کار رو با نرو میشه انجام داد ؟
سلام...
چطور می شه فایلهای صوتی رو تو نرو مرتب کرد ( اونطور که خودم می خوام ) نه بر حسب سایز و تاریخ و.... ؟ آخه هر کاری می کنم ویژگی drag & drop فعال نیستش
می خوام یه سری فایل صوتی رو به ترتیب تو نرو رایت کنم که وقتی تو دستگاه player میزارم به همون ترتیب پخش بشه
از make data cd استفاده می کنم...
?
بالاخره چی شد؟
من منتظرم!
سلام
یه فیلم از روی دوربین فیلمبرداری ریختم روی هارد. حالا این فیلمو می خوام روی دی وی دی بزنم که توی دستگاههای خونگی هم نمایش بده. چطور باید رایتش کنم؟
با چند نرم افزار مختلف مثه nero, Ulead movie maker و ... تست کردم اما هر بار ارور داده.
ممنون میشم راهنماییم کنین و عجله هم دارم !
گزينه مولتي سزن براي همين امر طراحي شده :13:ولي نميدونم چرا براي_R-dvd منفي كار نميكنه در ضمن اگه از يك سي دي ايميج بگيري و بخواي رايت كني حتما آخرش رو ميبنده:18:نقل قول:
با نرو بارنينگ روم بري بهتره تا اكسپرس حال به منوي File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينه start Muttisession را انتخاب نماييد در صورت ادامه گزينه دوم را انتخاب كنيد
نقل قول:
اگه از nero استفاده می کنی برو تو قسمت nero vision ... نوع فایلت هم dat باشه... به راحتی تو دستگاه های دی وی دی پلیر نشون می ده..
مبدل VCD DVD Divx Xvid WMV dat AVI VOB - power video converterنقل قول:
تبدیل فرمت های ویدئویی به یکدیگر جهت ایجاد سازگاری با و تطابق با پخش کننده ها به یکی از کار های مهم برخی از کاربران کامپیوتر ها تبدیل شده است و این ناشی از فراوانی دستگاه های ضبط ویدوئویی و تنوع قابل توجه اینگونه وسایل باز می گردد.
Power Video Converter نرم افزاری ساده و همه کاره در زمینه تبدیل، ترکیب و جدا کردن File های ویدئویی می باشد که این نرم افزار توانایی تبدیل Format های تصویری AVI, MPEG, WMV, VCD, SVCD, DVD, VOB, DAT را دارا می باشد. از ویژگی های این نرم افزار می توان به سرعت بسیار بالا در تبدیلات، ظاهری بسیار ساده، توانایی تبدیل اکثر فرمت های تصویری به هم و … اشاره کرد.
قابلیت های کلیدی Power Video Converter 1.6.3:
- سرعت بسیار بالا در تبدیل format های تصویری به هم
- پشتیبانی از Format های : AVI, Divx, xvid, MPEG1, MPEG2, ASF, WMV, VOB, DAT
- توانایی تبدیل گروهی Format ها
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به Mpeg1
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به Mpeg2
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به VCD, SVCD, DVD در دو فرمت (PAL و NTSC)
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به DivX, XviD, MPEG-4
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به Format استاندارد File های تصویری ویندوز (WMV)
- توانایی ترکیب و به هم چسباندن کلیپ های تصویری
- توانایی برش و تکه تکه کردن کلیپ های تصویری
- توانایی ترکیب، تبدیل قسمت مشخصی از File های تصویری
- توانایی استخراج صدا از File های صوتی در Format های Wma ، Wav و Mp3
- توانایی استخراج و عکسبرداری از File های تصویری و ذخیره در فرمت BMP
- توانایی تبدیل دیسک های DVD به تمامی Format های پشتیبانی شده صوتی و تصویری و ذخیره آنها بر روی هارد دیسک
دانلود
حجم 2.52 مگابایتکد:http://download.softpars.com/powervideoconverter.[SoftPars.ir].zip
پسورد فایل: www.softpars.ir
ConvertXToDVD v3.1
ConvertXtoDVD نام نرم افزاریست که شما به وسیله این نرم افزار، به راحتی میتوانید فایلهای تصویری خود را تبدیل به DVD کرده و آن را بروی DVD خام خود رایت کنید.
به وسیله ConvertXtoDVD شما با چند کلیک میتوانید از فیلمهای مورد علاقه خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و آن را بروی هرگونه دستگاه پخش DVD خود، اجرا کرده و لذت ببرید.
ConvertXtoDVD بیشتر فرمتهای رایج را اعم از AVI & Mpeg, Mpeg, Mpeg4, MP4, VOB, WMV, DV را به DVD تبدیل میکند.
این نرم افزار فایلهای شما را بصورت فایلهای آماده رایت بروی DVD در میاورد و شما تنها با رایت کردن آنها بروی DVD میتوانید آن را در دستگاههای پخش خود ببنید.
ConvertXtoDVD برای تبدیل فایلهای AVI نیازی به نصب DIVX CODEC ندارد و خود نرم افزار این CODEC را نصب میکند.
وضوح تصویر میتواند به صورت خودکار یا دستی مطابق فایل اصلی تنظیم شود.
نرم افزار با فرمتهای PAL و NTSC سازگار است و چاپترها را به صورت خودکار میسازد.
خصوصیات نرم افزار :
پشتیبانی فرمتهای ویدیویی Convert AVI, Mpeg, Mpeg4, DivX, Xvid, MOV, WMV, WMV HD, DV, MKV, DVD و غیره.
توانایی ادغام کردن بیش از ۴ ساعت از قسمتهای مختلف فیلمها
پشتیبانی از فرمتهای صوتی AC3, DTS, PCM, OGG, MP3 و غیره
توانایی قرار دادن زیرنویس (.SRT .SUB/IDX .SSA) به همراه انتخاب رنگ، فونت و حالات نوشتاری (italic, bold)
انتخاب نوع فرمت NTSC, PAL, یا automatic و PULL-DOWN
توانایی انتخاب نوع نمایش تصویر Widescreen, Fullscreen یا خودکار
ساخت قسمتها (Chapter) بصورت دستی و خودکار
نمایش سریع جهت چک کردن و تصحیح اشتباهات
ذخیره ساختار DVD تبدیل شده بروی هارد یا رایت آن بروی DVD
موتور رایت قدرتمند و قابل اطمینان (با پشتیبانی تمامی انواع DVD)
تبدیل کننده پرسرعت و با کیفیت (تبدیل فیلم در کمتر از ۱ ساعت)
تنظیمات قابل تغییر برای کاربران حرفه ای
تنظیم سرعت و کیفیت تبدیل
کنترل منوی DVD (شروع اتوماتیک، تکرار و غیره)
ویرایش منوی DVD (پشت زمینه،رنگ،فونت)
ظاهری زیبا و متنوع (دارای تمها و ظواهر گوناگون)
پشتیبانی از چندین زبان
بهینه شده برای ویندوزهای ۲۰۰۰ و XP و ویستا
دانلود
حجم 15 مگابایتکد:http://download.softpars.com/vsoConvertXtoDVD3_setup_3.1.3.40.[SoftPars.IR].zip
پسورد فایل: www.softpars.ir
سلام...برنامه اي داشتم به صورت IMG با كلون سيدي
رايت كردم روي سي دي...
مي خوام كپي كنم روي كامپيوتر نميشه..
لطفا نرم افزاري معرفي كنيد
كه سي دي اتوران را كپي كنه به هارد...ممنون.
واقعا کسی نمی دونه چه جوری میشه تو نرو فایلهای موزیک رو طوری رایت کرد که تو موزیک پلیر به یه ترتیب خاصی پخش کنه؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک
کاری که من میکنم اینه :نقل قول:
از اونجایی که موزیک پلیر فایلها رو بر حسب ترتیب اسم و شاخه میخونه
شما میتونی جلوی فولدرها - به ترتیب علاقه- 1 یا 2 بذاری مثلا 1shadmehr ، حالا توی هر فولدر هم اینکار رو میتونی انجام بدی
بعد از کار با نرو که رایت کنی به ترتیب پخش میشه
موفق باشید
من یه پک DVD +Rw دارم که با هیچکدومش نمی تونم رایت کنم
جدا از کیفیت بد این دی وی دی وقتیکه Burn رو می زنم این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از Yes این پیغام میاد که فضای دیسکت پر هست !!!
با خود نرم افزار Nero و همچنین با Clone در قسمت Erase کل دیسک رو هم پاک کردم و فرمت شده ولی باز این پیغام میاد و نمی تونم رایت داشته باشم
کسی میتونه کمک کنه؟
تو نرم افزار ulead video studio هم یه قسمت Erase داره تو نسخه ی 9 و 10 فکر کنم هست. با این امتحان کن ببین چی میشه.
از نرم افزار های دیگه هم استفاده کنید.
یه سرچی تو گوگل بزنید.
سلام
من هم با دی وی دی رایترم مشکل دارم
مشکل اینه که دی وی دی رایتر من دی وی دی فیلم رو باز میکنه اما دی وی دی های بازی رو تشخیص نمیده
و میگه که خالی هستن در حالیکه من مطمئن هستم که خام نیستن
خواهشآ زود جواب بدین
خیلی فوریه
مرسی
منم همین مشکل رو با چنتا فیلم DVD دارم.نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید!
یه سوال دیگه:
من گینگ گرفتم.
دی وی دی 9 گیگ هستند.
با هیچ برنامه ای نمی تونم ایمیج بگیرم.
یه راهنمایی می کنید!
سلام .
دوستان يك DVD داشتم كه روش يك چيزهايي رايت كرده بودم قبلا و تهش باز بود.
امروز يك چيز ديگري رو روش رايت كردم اما حواسم نبود ، نميدونم Compilation رو Refresh كرده بود يا چي كار كرده بود كه فقط فايل جديدم الان تو DVD هست و قبلي ها نيستند.
با NERO 7 رايت كردم.
بايد چي رو ميزدم تا اين طوري نشه ؟
و اين كه آيا الان ميشه فايل هاي قبلي رو بازيابي كرد ؟
رايترم SONY هست.
ممنون.
سلام. من میخوام تعداد زیادی فایل تصویری رو که حجم همه روی هم حدود 4 گیگ هست رو بریزم روی یک dvd .
اما در برنامه alcohol فقط یک قسمت image burner وجود داره که فایل های ایمیج رو باز میکنه. حالا این فایل ها رو چه طور بریزم روی dvd ?
بسیار متشکر.
هر چند احتمال موضوعی که در ادامه میگم کمه اما وجود داره بعضی بازی ها و یا موارد مشابه در منطقه ی جغرافیایی خاص کار می کنند شما این قسمت را بررسی کنید:نقل قول:
سلام
من هم با دی وی دی رایترم مشکل دارم
مشکل اینه که دی وی دی رایتر من دی وی دی فیلم رو باز میکنه اما دی وی دی های بازی رو تشخیص نمیده
و میگه که خالی هستن در حالیکه من مطمئن هستم که خام نیستن
خواهشآ زود جواب بدین
خیلی فوریه
مرسی
سلامنقل قول:
سلام. من میخوام تعداد زیادی فایل تصویری رو که حجم همه روی هم حدود 4 گیگ هست رو بریزم روی یک dvd .
اما در برنامه alcohol فقط یک قسمت image burner وجود داره که فایل های ایمیج رو باز میکنه. حالا این فایل ها رو چه طور بریزم روی dvd ?
بسیار متشکر.
بعضی نرم افزارها برای گرفتن ایمیج هستند بهتره از سایر نرم افزار های چون nero و یا okoker(اگر تایپش صحیح باشد) استفاده کنید و یا از خود ویندوز ویستا و یا xp کمک بگیرید با نرم افزارهای ساخت اتوران هم میتونید مجموعه ی خود را زیباتر کنید.
سلامنقل قول:
سلام .
دوستان يك DVD داشتم كه روش يك چيزهايي رايت كرده بودم قبلا و تهش باز بود.
امروز يك چيز ديگري رو روش رايت كردم اما حواسم نبود ، نميدونم Compilation رو Refresh كرده بود يا چي كار كرده بود كه فقط فايل جديدم الان تو DVD هست و قبلي ها نيستند.
با NERO 7 رايت كردم.
بايد چي رو ميزدم تا اين طوري نشه ؟
و اين كه آيا الان ميشه فايل هاي قبلي رو بازيابي كرد ؟
رايترم SONY هست.
ممنون.
مورد شما رایت در سکشن های متفاوت هست رایت در چند سکشن گاهی موجب میشود تا نتوانیم داده های قبلی را ببینیم اما نگران نباشید داده هایی را که روی cd/dvd-r رایت کردید حذف نخواهند شد چون عملا چنین امکانی برای -r وجود ندازد کافی است برای مشاهده ی فایل هایی که در سکشن دیگری رایت شده از نرم افزار isobuster یا نرم افزار شابه کمک بگیرید.
اول ببنید قفلی که در این مجموعه استفاده شده چیه بعد از نرم افزار مناسب کمک بگیرید از چه نرم افزارهایی استفاده کردید؟نقل قول:
منم همین مشکل رو با چنتا فیلم DVD دارم.
لطفا راهنمایی کنید!
یه سوال دیگه:
من گینگ گرفتم.
دی وی دی 9 گیگ هستند.
با هیچ برنامه ای نمی تونم ایمیج بگیرم.
یه راهنمایی می کنید!
Nero و Clone و Alcohol از این سه تا استفاده کردم.
ممنون.نقل قول:
من دنبال همين مورد بودم كه اشاره كرديد. isobuster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مورد از بحث section كه گفتيد نيست.
ايراد اينجا هست كه وقتي ميخواهي روي ديسكي كه تهش باز هست رايت كني ، اگر فايل ها رو نشون بده ، يعني كه خوب ميخواي بعدا كه ديسك رو استفاده ميكني اون ها هم باشن (ديده بشن) اما وقتي توي nero فايل ها نباشن ، يعني نميخواي بعدا اون ها رو ببيني. نكته اين جاست كه يادم نبود چطوري فايل هاي قبلي رو بيارم.
يعني مشكل اتفاقي نبود.
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از King_Cracker استفاده کنید.نقل قول:
اگه لینکشو بدید ممنون میشم.نقل قول:
سلام به همه بر نامه نرو من چند وقتیه با مشکل روبرو است به این شکل که موقع رایت کردن به خصوص در مورد دی وی دی گاهی وقتی اطلاعات رو اد می کنم درست رایت می کنه و گاهی ارور می ده سرعت رایتم هم 8x می ذارم تا حالا 4-5 تا دی وی دی رو خراب کرده پشت سر هم بنابراین فکر نکنم مشکل از دیویدی باشه برنامه رو هم دوباره از نو ریختم باز هم جواب نداد ویندوز رو هم تازه عوض کردم اگر دوستان می تونند خواهشا کمک کنند.با تشکر
شما با برنامه هاي ديگه امتحان كن.نقل قول:
اگر نشد احتمالا dvd رايترتون مشكل داره (قديميه ؟)
باسلام؛
تصميم گرفتم يه کم سيستمم رو خلوت کنم و بعضي از اطلاعاتي که آرشيوي هستن روي DVD رايت کنم.
از برنامه Nero استفاده کردم فکر مي کنم Nero 6 باشه گزينه DVD رو از بالا انتخاب کردم و بعد هم Data رو .
اما وقتي add ميکنم فايلهاي عکس، که حدود 105MB رو خيلي زياد نشون ميده ( حدود 70000MB)!!!!!
اي.. يعني چه؟؟!!
آنان که با زندگي ميسازند، زندگي را ميبازند. با زندگي نساز ،آن را بساز...
من چندتا فیلم دانلود کردم با فرمت avi
خواستم رو cd رایتشون کنم ولی از 700 مگ بیشتر شدن در حالی که خودشون 700 هستن تو پی سی
حالا چجوری بزنم تو دوتا cd که رو ی ضبط سیدی معمولی پخش بشن؟فرمت avi پخش میشه رو پخش های معمولی؟
سلام دوستان
من با یه مشکلی مواجه شدم یه فایب تورنت دانلود کردم پسوندش هست CSO
قاعدتا باید فایل ایزو باشه واسه رایت، اما حالا نمی دونم چی کارش کنم
می تونین لطفا کمکم کنین
مرسی
با سلام خدمت دوستان .
من چند تا فیلم با فرمت Wmv دارم . میخوام تو dvd رایت بزنم که تو دستگاه dvd player بخونه . لطفا کمکم کنید .
رفتم تو قسمت video/picture بعدش مسیر dvd-video file بعد قسمت add رو زدم ولی وقتی رو پوشه فیلم کلیک می کنم فیلم رو نشون نمی ده فکر کنم فرمتشونو نمی خونه لطفا نحوه کامل رایت زدن فیلم تو dvd و اجراش تو دستگاه رو توضیح دهید .
اگه فایل wmv نیاز به تبدیل به فرمت های دیگر را دارد لطفا کد نرم افزار رو واسه دانلود بذارید .
سریعتر پاسخ دهید .
سلامنقل قول:
شما برای اینکار فکر کنم پسوند رو به vob تبدیل کنید.
تو گوگل جستجو کنید تبدیل فایل ویدیویی به vob
چندین نرم افزار میاد.
با نرم افزار Imtoo dvd convertor میشه به Vob تبدیل کرد
دوستان چه جوری میشه مثلا 4 تا dvd فیلم که هر کدوم 1 گیگ هستند رو توی یک dvd رایت کرد؟
بايد تبديل كنيد به DivX
البته اگر بخواهيد كه با فرمت DVD ذخيره كنيد كيفيت فيلم ها رو بايد پايين بياريد (بلد نيستم اين رو)
من یک بار به avi یک بار هم به vob کانورت کردم اما dvd video نمیشه رایت کردنقل قول:
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
چطور ميشه بدون نياز به نرم افزار اطلاعات موجود بر روي هارد اعم از فيلم وغيره را بر روي dvd كپي كرد يعني به همون شكل و فرمتي كه داخل هارد هستند بريزيم رو dvd ؟ همانطور كه ميشه رو cd ريخت؟
سلام
دی وی دی پرینکو منفی 16 ایکس رو برا رایت از دی وی دی دیگه می زارم تو دستگاه اما پس از یک درصد رایت شدن ارور
power calibration میده به نضر شما چه مشکلی هست .البته قبلا منفی هم رایت کردم . ولی حالا .....
سلام برای رایت بدون نرم افزار روی cd: کلیک راست روی فایلی که میخوای رایت کنی بعد send to گزینه cd یا dvd رایتر هست انتخاب کن بعد برو تو درایو cd یا dvd اونجا میشه رایت کرد در سمت چپ بالا write these files to cd نوشته اونو بزن برای dvd هم شاید اینطوری نوشته باشه من که dvd رو تا حالا اینطوری رایت نکردم ولی cd رو رایت کردم.نقل قول:
سلام رفقا
دوستان من با Nero Cover Designer یک عکس واسه قابلیت LightScribe درست کردم
حالا نمیدانم چه شکلی رو دی وی دی حکش کنم
یعنی چجوری؟
میدانم دی وی دی رو باید برعکس گذاشت ولی کجا باید تنظیم کرد نمیدانم
من LightScribe رو از سایتش م گرفتم و نصب کردم
ممنون
امتحان كردم Isobuster رو ،نقل قول:
اما نشد، هموني رو كه خود ويندوز نشون ميده اون هم فقط همون فايل ها رو نشون ميده.
راه ديگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند تا فیلم با پسوند AVI دارم چطوری میتونم اینارو روی یک DVD رایت کنم به صورتی که دستگاه سینمای خانگی نشونشون بده؟
از کدوم نرم افزار باید استفاده کنم؟
آیا میتونم به Divix تبدیلشون کنم و بعد رایت کنم که سینما بخونه ؟اگه میشه کدوم نرم افزار این کارو انجام میده