چشم عزیز ببخشید تازه واردم. شما هم لطف کنین به سوالاتم جواب بدید.نقل قول:
Printable View
چشم عزیز ببخشید تازه واردم. شما هم لطف کنین به سوالاتم جواب بدید.نقل قول:
من دوباره اومدم...اما اقای Googoole magol مونده که دوستان زحمتشو بکشن برش گردونن
خیلی خوشحالم. دی جی جان میشه به لینکی که داده بودم یه سر بزنی آخه آموزش ساخت لباس رو توضیح داده وترجمش کنی؟نقل قول:
من هم تازه واردم.
لینکو دیدم...زیاد سخت نبود که ترجمه بخواد...در ضمن فکر نمیکنی یکم زیاد بود؟نقل قول:
منم میدونم سخت نبود فقط تو دانلود simpe و اون دو برنامه ی دیگه مشکل دارم که نمیدونم چطور باید دانلودش کنم و به چه برنامه های دیگه ای نیاز دارهنقل قول:
به به!
داش گوگولی هم از بنی در اومد!(از دست حجت....!)
گوگولی جان به تاپیک خودمون هم سری بزن!
سلام سهیل من وقتی که فهمیدم که توهم مثل من 14سالته با خودم گفتم چرا من تو این تاپیک شرکت نکنم.نقل قول:
راستی چرایه مدت نبودی ؟:20:
سلام دوستان
آقا این دو تا سیمز دیگه الان تو بازار هست یا می آید (اگر قرارهست بیاید کی می آید؟)
منظورم pet stories و castaway stories است.
نقل قول:
سلام دوست عزیزم:20:
این ترینر فقط برای پول است.:5:
بفرما:
[HTML]http://www.cheathappens.com/show_download.asp?ID=22174[/HTML]
اینجوری که وقتی من میرم خونه اونام میرن خونشون و مغازه تعطیل میشهنقل قول:
یه چند تا اضافات بذارید
درسته ولی اگه با یه خونواده دیگه بری میبینی که کارگرا و خودت اونجایین.:27:نقل قول:
سلام دوستان عزیزم
آیا شما این وسیله رو دیدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز خیلی توپه. با داشتن این وسیله دیگر نیازی نیست غذا بخورید و حموم کنید و بخوابید و...
با رفتن در آن پس از چند ثانیه تمام نیاز های شما پر می شود (برطرف می گردد)
با تشکر...
تازه فهمیدی شما ؟
سلام دوست عزیزم
دقیقا همین طور است...نقل قول:
تازه فهمیدی شما ؟
این طور که معلومه شما کل آمار این ورژن سیمز رو داری(The Sims Life Stories ).من یه چند تا سوال داشتم اگر ممکنه جواب بده؟(ممنون)
1-امکاناتی(وسایل) از این قبیل که در بازی هست چجوری آزاد می شن و غیر از این موارد چه چیز هایی داره و کارشون چیه؟
2-وسط بازی یه پیغام میده می گه سن بچتو انتخاب کن و هیچ راه خروجی نداره (ما که بچه نخواستیم)؟
3-بعد از اینکه اسم بچه رو گذاشتی چجوری می تونی بفهمی پسره یا دختر و آیا می شه اسمش رو تغیییر داد؟
4-یهو وسط بازی تمام صفحه بنفش می شه و همه چی هنگ می کنه و هی این فلشه ساعت شنی میشه پیکان میشه و بعد از 1 دقیقه گیرش رفع می شه؟(مشکل از سیستم و گرافیک نیست)
5-یک بار دزد خونم رو زد از اون به بعد هی سیم به دزده فکر میکنه هی حرص می خوره(علامت دزده هم پایین صفحه اسن)(باید دزد رو آزاد کنم؟کلا چجوریه...)
6-همش از موقعی که دزد خونم رو زده این سیم به یک قفل شکسته فکر می کنه چیکارکنم؟
7-این چیزها که مرده رو زنده می کنه و آدم فضایی داره و... در این ورژن سمیز:The Sims Life Stories هست؟ و چجوری فعال می شه؟
اگر جواب بدهی ممنون می شوم
بسیار متشکرم...
یه راه راحت برای پر کردن همه نیازها:
ctrl+shift+c بعد تایپ کنید:maxmotives
جواب simon:
1:با هجرا کردن نیازاشون و پیشرفت در شغلشون.
2:اون سن بچت نیست شخصیت بچته.
3:همون موقع که اسمشو میخوای بذاری مینویسه وگرنه باید صبر کنی بچه بزرگ شه.
4:از سیستمته.
5:باید از اون اول یه دزدگیر میداشتی تا دزدرو پلیس میگرفت.
6:همون بالایی.
7:امتحان نکردم
امیدوارم کمکت کنه
تا فردا بای.
سلام رفیق عزیزم
آقا شما که اینقدر رمز می دونی پس یه چیزهایی رو کن دیگه!!!(اون هایی رو که می دونی بگی ممنونت می شوم.)نقل قول:
ctrl+shift+c بعد تایپ کنید:maxmotives
منظورم این است که بچه کوچیک باشه یا بزرگ تر منظور شما هم همین است؟(از پرورشگاه بچه می آورند من که بچه نمی خوام هیچ راه خروجی هم نداره.)نقل قول:
2:اون سن بچت نیست شخصیت بچته.
دزد گیر گذاشتم و پلیس دزد رو گرفت و باز هم به دزده فکر می کنه و قفل شکسته و عکس دزده توی منوی من هست.نقل قول:
5:باید از اون اول یه دزدگیر میداشتی تا دزدرو پلیس میگرفت.
بعد موقع انتخاب بچه از پرورشگاه نمی تونیم دختر یا پسر بودن و رنگ پوستش رو انتخاب کنیم؟
ممنون هستم...
اون وسایل رو باید طبق خواسته های سیمزت انجام بدی تا روحیش خوب بشه و ازاد میشه
سوال دم رو نمیدونم
سوال سوم نوشته توی TExt مثلا Baby girl دختره دیگه
بقیه هم بعدا تایپ میکنم
چرا بچه از پرورشگاه میاری؟؟
عزیز سیمز شما لطمه روحی خورده یه چند روزی به این اتفاق تلخ فکر میکنه و بعدش کم کم فراموش می کنهنقل قول:
در مورده عکس اقا دزده
تو این عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما 2 منوی سبز و قرمز دارید
که 100% عکس دزده تو مربع قرمزه یعنی پایین fears که شما با موس میری روی عکس بعد از چند لحظه یه نوشته میاد و میگه که باید چه کار کنی
مثلا سیمز شما نباید دیگه دزد ببینه
در ضمن سعی کنین در طول بازی به Wants سیمز توجه کنید چون تقریبا موفقیت یا شکست سیمز در زندگی به همین wants و fears ربط داره
ببینم یه سوال؟
کسی از گوگولی خبر داره؟
نکنه خدایی نکرده بلایی سرش اومده؟
اگه کسی خبری ازش پیدا کرد مطلعم کنه ممنون!
گوگولي بن شد!
فك كنم وقت اون باشه كه لينك دانلود تك تك سيمز ها رو بذارين هرچي باشه تاپيك سيمزه ديگه!
برو تو قسمت دانلود بازی یه سرچ کن پیدا میشه
کی گفته بن شد؟؟؟؟
بچه ها تو بازینما نوشته بود با میوه هایی که با کشاورزی بدست میاریم میتونیم معجون آرام بخش واز این چیزا درست کنیم ولی من جز آبمیوه چیز دیگه ای نتونستم درست کنم!!
کسی نمیدونه چی جوریه؟؟
بچه ها تو بازینما نوشته بود با میوه هایی که با کشاورزی بدست میاریم میتونیم معجون آرام بخش واز این چیزا درست کنیم ولی من جز آبمیوه چیز دیگه ای نتونستم درست کنم!!
کسی نمیدونه چی جوریه؟؟
سلام بروبچ .
یه رمز ندارین که تمام وسایلی که در عوض پاداش شغل میگیریم باز بشه؟
اگه میدونید که چطور تو گروه خلافکارای دانشگاه عضو بشم توضیح بدین.
با تشکر
سلام دوست عزیزم
شما بگو چی می خوای؟یکسری رو که دیگر دوستان گفتند.هر چی که می خواهی لیست کن برام بفرست.
با تشکر فراوان...:40: :11: :40:
دوستان تورنت همه سیمز 2
این که وگفتی یعنی چه؟
خیلی ساده است شما این فایل دانلود میکنی بعد با یکی از برنامه های تورنت که من Azureus پیشنهاد میکنم دانلودش میکنی
حجمش این فایل 46kb
ولی خوده بازی یه چیزی در حدود 7-8 گیگه
که البته شما قادر به انتخاب هستید که کدوم فایلی را دانلود کنید برای اطلاعات بیشتر یه سرچ تو انجمن بکنید
باران جان میشه واضحتر توضیح بدی؟
سلام simonجان ببخشید که مزاحم شدم. من چندتا سوال داشتم که اگر بتونی جواب بدی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.آقا قضیه این عکس چیه؟ ما که هرکاری کردیم سردرنیاوردیم.
2.چطوری میتونم دستگاهها یا وسایلی مثل دستگاه جراحی پلاستیک رو
بدون کارکردن بدست بیارم(رمز)
3.تو سیمز دانشگاه چطوری با گروه خلافکاران دانشگاه آشنا بشم وچطور
سیستم امنیتی دانشگاه رو هک کنم؟
4.چطوری با3dmaxبرای سیمز لباس ووسایل درست کنیم؟
5.تو بعضی ازسایتها لباسهای شیکی رو واسه دانلود میزارن آیا این لباسها
رو هم با 3dmaxدرست کردن؟
6.وقتی بازی سیمز2 اصلی شروع میشه توی فیلمش چندتا زن ومرد با
لباسهای سفید رو نشون میده . جریان اونا چیه؟
اگه به این سوالها جواب بدی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر
نقل قول:
منظورم اینه که چرا بچه ها بزرگتر از مرده هستن و راه میرن؟:13:
نقل قول:
منظورم اینه که چرا بچه ها بزرگتر از مرده هستن و راه میرن؟:13: