خوب بزار ادرسشو دوست عزیز یه کمکی کرده باشینقل قول:
Printable View
خوب بزار ادرسشو دوست عزیز یه کمکی کرده باشینقل قول:
منم میخوام جواب این سوال رو بدونم دوستان این برند رو تائید می کنند؟نقل قول:
Gain Ward 8800gt خیلی خوبه
توصیه میشه
بله بعدا یه Review از این کارتها میزارم.نقل قول:
مطمئنی 3870X2 که 30 % از Ultra قوی تره از GTS که به GTX به زور میرسه ضعیف تره ؟
میشه بگی تو کدوم گیم ؟
چارتبذار لطفا ...
با توجه به Review هایی که دیدم ... بنده این کارت رو تایید میکنم.نقل قول:
بچه ها نظرتون در مورد برند gainward چیه من 8800gt از این برند پیدا کردم 292.000 تومن حالا چی میگید تائید میکنید؟
برای عکسهای کامل و اطلاعات بیشتر به سایت زیر برو.
نقل قول:
کد:http://hadi1680.persiangig.com/tophardware2/page/gainward8800gt/1.htm
درسته گلسان خوب کارتهای جدید رو وارد میکنه.دستش درد نکنه!نقل قول:
در حال حاضر Inno3D بهترین انتخابه. قیمت بازار حدود 290 هست که من 285 هم سراغ دارم
اين gainward 8800gt كه مي گين مدل 1024 مگابايت يا 512؟نقل قول:
عزيز من كي گفته 3870x2 از ultra قوي تره؟ اون بنچماركي هم كه دوستمون نشون داده بودن فقط مال 3dmark بود. سعي كن موقع مقايسه كارتهاي گرافيك مختلف به بنچماركاي 3dmark اعتماد نكني و بجاش تو گيما بدنبال مقايسه باشي ...در ضمن هنوزم سري HD مشكل فجيع درايور دارن.نقل قول:
هر دو مدل وارد بازار ایران شده است اگه بودجت رسید من 1024 mb رو توصیه میکنم تا در بازیها رو رزولیشنهای بالا کم نیاری!نقل قول:
اين gainward 8800gt كه مي گينمدل 1024 مگابايت يا 512؟
از لحاظ میانگین قدرت این رقم درست است!یعنی 30 در صد قویتر از الترا هست . من هم گفتم تو بعضی از بازیها ...نقل قول:
عزيز من كي گفته 3870x2 از ultra قوي تره؟ اون بنچماركي هم كه دوستمون نشون داده بودن فقط مال 3dmark بود. سعي كن موقع مقايسه كارتهاي گرافيك مختلف به بنچماركاي 3dmark اعتماد نكني و بجاش تو گيما بدنبال مقايسه باشي ...در ضمن هنوزم سري HD مشكل فجيع درايور دارن.
بهتره به این بنچ مارکها هم یه نگاهی بکنید!مقایسه این کارت با کارتهای جدید دیگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://hadi1680.persiangig.com/tophardware2/page/ati3870x2/1.htm
عزیزان قیمت GainWard ها رو هم بزارین. هر کسی هم که آدرس Inno3d میخواد پیغام خصوصی بزنه تا بهش آدرس و شماره تلفن بدم. من حوصله اخطار و بن شدن ندارم.
میشه بگید چرا 3DMARK معتبر نیست ؟نقل قول:
عزيز من كي گفته 3870x2 از ultra قوي تره؟ اون بنچماركي هم كه دوستمون نشون داده بودن فقط مال 3dmark بود. سعي كن موقع مقايسه كارتهاي گرافيك مختلف به بنچماركاي 3dmark اعتماد نكني و بجاش تو گيما بدنبال مقايسه باشي ...در ضمن هنوزم سري HD مشكل فجيع درايور دارن.
در ضمن مشکل درایور برای همه کارتها پیش میاد البته برای این سری HD تقریبا حل شده ... با اینکه درایورش به قول شما مشکل داره بارم قدرتشو نشون داده دیگه مگه نه ؟
توی همه گیم ها 3870 سرتره ولی برای نبود درایور Official تو کرایسیس کم اورده که اونم بعد از ریلیز کارت حل میشه ...نقل قول:
من هم گفتم تو بعضی از بازیها ...
همون طور که میبینید در بازی کریسس 15 تا 25 در صد این کارت از 8800GTS 512 ضعیفتر عمل کرده.نقل قول:
توی همه گیم ها 3870 سرتره ولی برای نبود درایور Official تو کرایسیس کم اورده که اونم بعد از ریلیز کارت حل میشه ...
پس یعنی به گفته شما این در صد ضعف با یک درایور نرم افزاری حل خواهد شد...
منتظر میمانیم تا ببینیم این درایو ای ام دی قادر خواهد بود این ضعف رو تو این بازی جبران کنه؟
ببخشید بحث Radeon HD 3870 X2 چه ربطی به اینجا داره ؟ کلا اصلا HD 3870 X2 قابل مقایسه با 8800GT/GTS نیست و باید با 9800GX2 مقایسه بشه اون هم در تاپیک مربوط به خودش ...نقل قول:
سلام
خسته نباشید
- من یه فول کش 2.6 با رم 1 گیگ دارم. الان کارت گرافیکم 6600 gt extrem ولی میخوام یه 8800 gt بخرم. فقط با خرید یه پاور خوب میتونم 8800 رو با این سیستم استفاده کنم؟
-از بازار رضا و ایران bfg oc رو به قیمت 345 و gainward رو به قیمت 290 پیدا کردم. حالا میخوام بدونم کدوم یکی رو بخرم. اگه بخوام کیفیت و کارائی رو در نظر بگیرم آیا bfg oc رو باید بخرم یا این اختلاف قیمت کاذبه؟
- آخرین قیمت هایی که هفته پیش از بازار گرفتم:
xfx 320
xfx alfadog 340
xfx xxx 365
gainward 290
inno 320
bfg oc 345
bfg oc2 370
msi 320
لطفا راهنمائی کنید. پیشاپیش از کمکتون سپاسگزارم
سلام
ببخشید یادم رفت بگم مادربوردم asus p5gdc pro
با تشکر
مادبورد خوبی ندارید ولی بین اون کارتها، بهترین گزینه Gainward 8800GT با قیمت 290 است. ( Gainward از نظر کیفیت جزو بهترین برندهاست. ) بعد از اون هم MSI 8800GT با قیمت 320 . پیشنهاد من خرید Gainward است.نقل قول:
سلام
ممنون از پاسخ شما
- میشه بیشتر راهنمائی کنید اگه کیفیت gainward و bfg بهم نزدیکه پس چرا قیمتش 50 تومن تقریبا اختلاف داره. البته bfg oc گارانتی مادام عمر داره ولی gainward رو نمی دونم. کلا ما عادت کردیم تو ایران هرچیزی که گرونتر هست به نظر مطمئن تر میاد. ولی در این مورد نظر کارشناسی شما برای من محترم و لازم الاجراست. :)
- با خرید یه پاور میتونم از 8800 استفاده کنم یا باید یه مادربورد بخرم؟
از لطف شما ممنونم
نکته اول اینه که کارت BFG ، اورکلاک شده و که باعث میشه قیمت کارت حدود 15 درصد بالاتر بره. گارانتی مادام العمر هم که داره و این هم یکی از دلایل قیمت بالایی است که داره . اسم BFG رو هم میشه یکی دیگه از دلایل قیمت بالاش دونست ولی به نظر من وقتی میشه با 290 هزار تومان یک 8800GT اون هم Gainward خرید، دیگه اون کارت BFG ارزش خرید نداره. ( با قیمت 370 هزار تومان میشه Inno3d 8800 GTS 512MB گرفت که نسبت به هر 8800GT ای بالاتره ... )نقل قول:
پاور قبلی شما چیه؟ به نظر من کلا سیستم رو ارتقا بدید چیپست 915 یک چیپست قدیمیه و به احتمال زیاد مشکلات ناسازگاری با G92 خواهد داشت.
سلام
- تو خیلی از بنچ مارک هایی که دیدم 8800 gt از 8800 gts بالاتر بود. معتبرترین اونا تامزهاردور
بعضی از بنچ مارک ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- پاور قبلی من 450 وات گرین. یعنی اگه با همین مادربورد 8800 بزارم دچار مشکل میشم یا کار میکنه؟
بازم ممنون
Gainward BLISS 8800 GT 1GB
منظور Virgil جان 8800GTS 512MB با هسته G92 بود نه 8800GTS 320MB/640MB با هسته G80.
سلام
از virgil جان بخاطر بی دقتی عذر میخوام. از علی آقا هم ممنون.
- اختلاف 8800gts g92 با 8800gt خیلی زیاد نیست. لینک بنچ مارک هادر زیر اومده. به نظر شما خرید 8800gts g92 با توجه به بنچ مارک های زیر که با 8800gt هم مقایسه شده، با اختلاف قیمت حدود 60-70 تومن به صرفه است؟
منابع:
با تشکر
امکان نداره که رنگ بردت سیاه باشه و مدل 625 نباشه شاید جعبه رو اشتباهی برای این کارت گذاشتن ... منظورم اینه که کارت رو که دراوردن با جعبه های دیگه قاطی شده و... باید با نرم افزار چک کنی فرکانسش چقدره gpu z رو دان کن بعد ببین 625 هست یا نه...shader clock 1600 اینم چک کن ببین همینه؟نقل قول:
علاوه بر مین بورد از نظر من cpu خیلی ضعیفه !! :41: اصلآ نمیتونه G92 رو تغذیه کنه !! باور کن خیلی ستمه !نقل قول:
این CPU خیلی خودش رو بکشه بتونه G86 8500GT رو تغذیه کنه !
اگر تست هایی که آرمان(Virgil) با G92 تو تاپیک 3D MARK گذاشته رو ببینی می فهمی که G92 چه قدر به CPU محتاجه !
برای مثال الان سیستم خودم با ATHLON 64 3500 2600MZ که حداقل الان تواناییش 40% بیشتر CPU شما هست
نمیتونه G84 رو تغذیه کنه ! برای مثال تو بازی هایی که برای پردازش فیزیک بیشتر از CPU استفاده میکنن
( مثل NFS PRO STREET) اساسی به مشکل بر خوردم ! چون اون وقت CPU ضعیف نقش یک گلوگاه رو بازی
میکنه و نمیزاره GPU خودش رو نشون بده . البته بگم تو 75% بازی ها CPU و GPU با هم به صورت پردازش موازی
کار میکنن . ( البته اونجا هم به صورت بهینه از GPU استفاده نمیشه ) .
از اون گذشته شما با 1GB رم که نمیتونی بازی DX 10 با رزولیشن بالا بازی کنی چون اساسی برای Txtures ها
مموری کم میاری ! پیشنهاد من برای حداقل سیستم برای G92 اینه :
CPU: Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
RAM : 2GB(2*1GB) 800MHZ OR FASTER
MAIN BOARD : P35 SERIES
شاید این پست من رو اصلآ قبول نداشته باشی ( چون برات اساسی خرج داره :27: ) ولی باور کن این سیستم
واسه G92 خیلی ستمه ! :41:
من برند GAINWARD رو به شما پیشنهاد میکنم که قیمت کاملا مناسبی در کنار کیفیت مناسبی داره.نقل قول:
-از بازار رضا و ایران bfg oc رو به قیمت 345 و gainward رو به قیمت 290 پیدا کردم. حالا میخوام بدونم کدوم یکی رو بخرم. اگه بخوام کیفیت و کارائی رو در نظر بگیرم آیا bfg oc رو باید بخرم یا این اختلاف قیمت کاذبه؟
اینم از عکسها و بنچمارکها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://hadi1680.persiangig.com/tophardware2/page/gainward8800gt/1.htm
بزار ببینم. بالاخره Gainward 8800 GT بهتره یا Inno3d 8800 GT ؟ با توجه به اینکه قیمتهاشون هم تقریبا یکی هست.
فرق زیادی ندارن زیاد حساس نباشید... قیمت ها هم یکی هستن ...هر کدوم رو پیدا کردید...اگه هم 2 تاشو راحت پیدا کردید که gainward بگیر نرم افزار های بهتری هم توی سی دیش داره .نقل قول:
مثلا چه نرم افزارهایی؟ Inno3d هم Ghost Recon 2 رو داره.
گفتم نرم افزار نگفتم بازی... نرم افزار های تنظیم ولتاژ و دور فن خوب.
Gainward ها بایوس بهتری دارنذ وگرنه تفاوت زیادی وجود نداره. گارانتیشون هم در یک حد است.نقل قول:
مگه بایوس رو انویدیا هم نمیده بیرون؟ گارانتی شاب فکر کنم بهتر باشه ها.نقل قول:
inno3D کمی قویتر نشون داده...
NVIDIA یک بایوس مرجع میده و تقریبا در 99 درصد مواقع این بایوس ها و تایمینگ مموریها دستکاری میشن. گارانتی Inno3d گلسان است و گارانتی Gainward هم شرکت مهندسی فرایند.نقل قول:
آقا میگم حالا که این 2 تا با هم تفاوتی ندارن یکی از هر 2 تاشون عکس بزاره که هر کدوم خوشگلتره رو بخریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکسشون :من میگم گینوارد ... البته بزار ببینیم آرمان در مورد نرم افزار های اینو 3دی چی میگه؟!!نقل قول:
اینم اینو 3دی با سی دی هاش و کبل ها :
از نظر زیبایی میتونی inno3d OVERCLOCKED رو بگیری که واقعا زیباست و اورکلاک شده که قویتر از مدل معمولی هست.البته قیمتش 320 تومن هست.(فقط نظر شخصی من هست!)نقل قول:
آقا میگم حالا که این 2 تا با هم تفاوتی ندارن یکی از هر 2 تاشون عکس بزاره که هر کدوم خوشگلتره رو بخریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با تشکر از دوستان
- آخرین قیمت 8800gt که امروز از بازار پایتخت گرفتم.
سلام
با تشکر از دوستان
bgf
سلام
با تشکر از دوستان
bgf oc 335
سلام
با تشکر از دوستان
bgf oc 335
xpertvision