[QUOTE=behnam.sabet;3270639]نقل قول:
دوست عزیز منم از اندیشه دارم اما سرعت دانلود من 29. 28 هست من 700 MB رو از rghost دانلود کردم حدود7 ساعت طول کشید یعنی 1 مگ 1 دقیقه طول می کشه اگه شما هم یه لطفی کنی ما هم ممنون میشیم
Printable View
[QUOTE=behnam.sabet;3270639]نقل قول:
دوست عزیز منم از اندیشه دارم اما سرعت دانلود من 29. 28 هست من 700 MB رو از rghost دانلود کردم حدود7 ساعت طول کشید یعنی 1 مگ 1 دقیقه طول می کشه اگه شما هم یه لطفی کنی ما هم ممنون میشیم
سلام به بروبچه هایه رشت..امیدوارم که حالتون خوب باشه...راستش منم میخوام از dialupبیام بیرونو بزنم تو خطه adsl ...اما موندم که اندیشه رو بگیرم یا پارس آنلاین رو...
اول بگم خواسته ی من از اینترنت اینهاست:بازیهای آنلاین(wow-dota allstars) - دانلود فایل هایه اینترنتی
اونهایی که adsl استفاده کردید...یه راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم.
راستی اون هزینه هایی که تو صفحه ی اول نوشته شده،جدیده؟
اگه نه هزینه ی نصب رو هم بگین..پیشاپیش ممنون.
سلام...امروز زنگ زدم به ask و پارس آنلاین...چجوریه؟شما که گفته بودید پارس آنلاین هزینش کمتره...
منشی هاش این اطلاعات رو بهم دادن
پارس آنلاین:
128محدود - 5 گیگ: 24600 128 محدود - 8گیگ: 38500
نصب و راه اندازی: 20000
مودم: 60000
----------------------------------
ASK:
128محدود - 8گیگ: 36000
96محدود - 4گیگ: 21000
نصب و راه اندازی: 10000
مودم: 45000
با این سطح کاربری بهتره از پارس آنلاین استفاده کنینقل قول:
چون هم ترافیک متنوعی داره و هم در ساعات 2 تا 6 صبح رایگانه
دوست عزیز سلامنقل قول:
نرخ های پارس آنلاین رو براساس سایت رسمی پارس آنلاین طبق نرخ هزینه ها در شهرستانها نوشته بودم
پارس آنلاین در سال جدید یه کاهشی در هزینه راه اندازی سرویس ها داد
با این اوصافی که شما گفیتید پس پارس وی ( نمایندگی رشت پارس آنلاین ) بر اساس نرخ خودش کار میکنه
اما در زمینه 128 محدود با 8 گیگ پهنای باند ، واقعا قیمت پارس وی 38500 تومانه ؟
والا اون طور که خودشون میگفتن باید همین قدر باشه دیگه...اما خداییش زرنگن...در اصل 40 تومانه1500تومان کمتر.نقل قول:
اما در زمینه 128 محدود با 8 گیگ پهنای باند ، واقعا قیمت پارس وی 38500 تومانه ؟
اون قیمت 38500 با اضافه شدن مالیات هست! شاید اندیشه اون مالیات رو نکشیده روش و بهت قیمت داده!
اما در عوض اندیشه مثل پارس آنلاین ساعت دانلود مجانی نداره! منظورم از ساعت 2-6 صبح هست که هرچقدر دانلود کنی،کم نمیشه
من خودم 128 محدود 5 گیگ دارم، فیلم دانلود میکنم و دوتا هم بازی می کنم
سلامنقل قول:
من خودم 128 محدود 5 گیگ دارم، فیلم دانلود میکنم و دوتا هم بازی می کنم
شما الان همين 128 5 گیگ رو ماهیانه چقدر به پارس انلاین میدی؟
ممنون
سلام...چند تا سواله تخصصی دارم:27:...هر کسی از بروبچه رشت یه کمکی به ما بکنه(نظرشو بده)
ممنون:11:
1.قطعیه پارس وی بیشتره یا ask؟
2.کدومشون بیشتر یه سرعته دانلوده ثابتی رو تویه طول روز دارن؟
3. 128 پارس وی معمولا چند k میندازه؟ask چطور؟
4.تویه 2 تا 6 صبح که پارس وی دانلود رایگان داره،خط چجوریه؟
این تخصصی تره::31:
5. برای فرم پر کردن و تقاضا کلا چه چیز هایی نیازه...شنیدم باید نامه ی از صاحبه اون خط تلفن در خطاب به رئیسه مخابرات نوشته بشه...درسته؟اگه بگین کلا این پروسه(گرفتن adsl) به چه چیز هایی نیاز داره ممنون میشم.
من اندیشه رو نمیدونم اما پارس وی:نقل قول:
1. اگر مشکل خاصی نباشه، مثل همین مورد اخیر که کابل های فیبر نوری که از امارات میومد قطع شدن، یا مشکلات مخابراتت، پارس وی که خیلی کم قطع میشه.
2 و 3 و 4. سرعت پارس وی معمولا بین 12 تا 14 کیلوبایت ثابت هست. بسته به نوع هاستی که ازش دانلود میکنی هم داره.
5. همچین چیزی نیست! فقط فرم رو پر میکنی و میدی صاحب خط سه تا امضا کنه! برخی از واحد های مخابراتی مشکلی ندارن که شما، بجای اون طرف که صاحب خط هست امضا کنی! اما بعضی ها هم امضا رو مطابقت میدن!
قیمتش 24600 هست...نقل قول:
شما الان همين 128 5 گیگ رو ماهیانه چقدر به پارس انلاین میدی؟
ممنون
آره همینقدر هست، البته اگه با استفاده از کارت شتاب و اینترنت پرداخت کنی، یه 3 درصد تخفیف میگیرینقل قول:
سلام
اقایون اندیشه که هزینه راه اندازی نداره نوشتید 10000 تومان
من خودم 128 اندیشه دارم
مودم: 45000
هزینه ی ماهیانه: 31700
پول تلفن: 8200
شایدم شما هزینه ای رو میگی که یکی بیاد تو خونت مودم و راه بندازه که کلا بیخیالش شو
وقتی مودمو اینا رو خریدم خودم با اون کاتالوگش وصل کردم وصل شدم
تازه یه هفته بعد زنگ زدن گفتن هستید خونه بیایم وصلش کنیم؟!
در مورد سرعت و قطعی بگم که اصلا قطعی نمیده
سرعت دانلود: 110
سرعت اپلود: 100
محدودیتم 8 گیگ که تا یک ماه برای من کافیه
البته شاید چون هاردم پر شده زیادی هم هست
در مورت اکانت هم بگم که 2 تا کامپیوتر با 1 اکانت و یک خط همزمان با ایپی های مختلف به اینترنت وصل میشن پس میتونید شریکی هم بگیرید
مثلا 256 با محدودیت 20 گیگ که قیکتشو نمیدونم
سلام خدمت همه همشهریهای عزیز.
راستش من قصد دارم adsl بگیرم اونم 64 ، میخوام ببینم که برای خطهای شماره 2 از کدوم شرکت استفاده کنم بهتره؟
در ضمن اگه قیمتهای جدیدشون هم بدید ممنون میشم.
یه چیز دیگه اصلا 64 با dialup از نظر سرعت فرقی میکنه؟ ممنون
در واقع نباید بکنه، اما در عمل خیلی فرق میکنه:نقل قول:
1. سرعت دیال آپ، بسیار نوسان داره، و فکر نمیکنم هرگز برای 10 ثانیه هم به 7 برسه!
2. در آخرید روزهایی که با دیال آپ کار میکردم، گاهی مشد که وصل میشدیم، اما senv/recieve نداشتیم!
3. با ADSL شما همیشه سرعت 7 رو دارین! همیشه!!! هر ثانیه از شبانه روز
:40::40::40:
جانم؟!!! :19:نقل قول:
شما سرعتTransfer Rate که وقتی داری قایلی رو دانلود میکنی، 110 هست؟!!! یه فایل 10 مگابایتی رو چقدر طول میکشه تا دانلود کنی؟!
سلامنقل قول:
نه بابا واحد سرعت کیلو بیت هستش
به کیلوبایت میشه دورو بر 10 و 11
یه فایل 10 مگابایتی هم حدودا 20 دقیقه طول میکشه دانلود کنم
البته اینم بگم که سرعت واقعی باید بین 14 و 15 کیلوبایت باشه که متاسفانه نیست
سلامنقل قول:
باید ببینین برای چه کاری میخواین از adsl استفاده کنین
اندیشه 64 نداره ولی 96 داره با محدودیت 4 گیگ دوروبر 15 تومن
سرعتشم دورو بر 7و9 در نوسان هست
پارس انلاین رو نمیدونم ولی بهتره از فن اوا نخری چون خیلی ضعیف عمل میکنه:2:
خب نگفتید برای پیش شماره 225 ، اندیشه بهتره یا پارس آنلاین؟
اندیشه 96 4گیگ رو که پیشنهاد دادید، کل هزینه ای که تو فیش ماهیانه محاسبه میشه از 20-22 تومن بیشتر میشه؟
سلام به همه دوستان
منم تازگی از پارس وس 64 رو گرفتم که 20 تومن هزنه نصب گرفت و 60 تومن هم مودم 2 هزارو .. هم میکرو ----- که با 64 شده 102 هزار .فعلا هم راضی هستم.سرعت دانلود هم تقریبا رو 8 تا 9 هستش
دوست عزیز میشه بگید کلا ماهیانه چقدر براتون هزینه میشه و اینکه max دانلودش چند گیگه و شرکتش تو کدوم خیابونه؟
رجوع شود به:نقل قول:
دوست عزیز میشه بگید کلا ماهیانه چقدر براتون هزینه میشه و اینکه max دانلودش چند گیگه و شرکتش تو کدوم خیابونه؟
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=175202[/HTML]
دوست عزیز قیمتهایی که زده شده واسه 2 سال پیشه ، تا حالا بالا یا پایین نشدن؟
خیر، این قیمت ها مدام به روز میشن! حتی بعضی از اونها باضافه همون یکی دو تومن هزینه مالیاتی هست!!! یعنی تا این حد دقیق!نقل قول:
اینجا ما هر ماه میریم شارژ میکنیم، در صورت تغییر، اعلام میکنیم، تا لیست آپدیت بشه:46:
:40::40::40:
همانطور که کسری خان فرمودند لیست ابتدایی همیشه به روز میشه و سعی میشه اطلاعات آن به روز باشه
در مورد نرخ ها ، صرفا پارس وی گویا جدیدا قیمت برخی سرویس هاش رو افزایش داده
که در اسرع وقت با چک کردن موضوع با پارس وی و کسب اخبار از خود پارس آنلاین سریعا ویرایش خواهد شد
اگر هم موردی باشه که دوستان احساس میکنند اشتباهه ، یگن تا اصلاح کنم :46:
سلام به همگی
آقا من یه سوالی دارم یه بزرگواری جواب ما رو بده
من قبلا با --- اون موقع که دایال اپ داشتم راحت به اینترنت وصل میشدم ولی الان که ADSl گرفتم وصل می شه ولی صفحهای رو باز نمی کنه اینترنت رو از پارس انلاین گرفتم
ممنون می شم یکی از دوستان بزرگواری کنه جواب من رو کامل بده
یا تشکر از شما
SatSat
دوست عزیز سلام و خوش آمدی
فرقی نداره که Dial-Up دارید یا ADSL ، تمام برنامه های ف-ی-ل-ترشکن و V-P-N در هر دو یکسان عمل میکنند
منهای FreeGate که کلا فعلا ایران رو دیگه ساپورت نمیکنه ، سایر برنامه ها مشکلی ندارند
اما استفاده از پر و کسی بحث دیگری داره مثلا برخی ISP ها یه پر و کسی هایی رو می بندند ولی یه ISP ها هنوز باز گذاشتند
ناگفته نمونه که بحث در مورد ف-ی-لترشکن در این سایت ممنوعه :46:
واقعا که مزحک هست! همه پایین میارن، اینا...نقل قول:
اگه سرویس من رو بالا برده باشن که دیگه ازشون نمیگیرم! کلا adsl رو جمع میکنم...
نه کسری جان ، سرویس های 64 محدود ( 8 گیگ ) و 128 محدود ( 5گیگ ) ثابت موندهنقل قول:
تفاوت نرخ صرفا در سایر سرویس های 128 محدود رخ داده ( که البته گویا با نرخ های اعلام شده تهران متفاوته )
در ضمن تخفیفی که برای شارژ مجدد adsl از طریق آنلاین و کارت عابر بانک در نظر گرفته شده بود برداشته شده
( صرفا تا 15 آذر ماه چنین تخفیفی میدادند )
فقط یادتون باشه وقتی از طریق آنلاین شارژ کردید ، تا زمان اتمام قرار داد این شارژ فعال نمیشه
( حال چه 24 ساعت قبل واریز کرده باشید چه 1 ساعت قبل )
وقتی قرار داد قبلی تمام بشه برای اینکه شارژ جدید وارد بشه شما باید یک دقیقه مودم رو خاموش کنید
( البته اگه مودم خاموش بوده باشه که هیچ خود به خود شارژ میخوره )
سلام...
با adsl چرا بازم پوله تلفن میاد؟
دو ماه چقدر میشه این پوله تلفن؟یعنی منظورم اینه که چقدر تو فیش میندازن؟یکی میگه 3 تومان...یکی میگه 8 تومان...چجوریاست؟
میخوام 128 پارس وی رو بگیرم(5گیگ)
راستی چقدر طول میکشه (از موقع فرم پر کردن) تا بالاخره به اینترنت وصل بشم...بعضی میگن این پروسه 1 تا 3 هفته طول میکشه!!!!!!آخه چرا اینقد زیاد...آدم پیر میشه که...
راستی مودم پارس وی چیه؟
- پول تلفن (آبنومان) دو ماه 6هزار رو سایر خدمات قبض میاد.نقل قول:
- من از اندیشه گرفتم 10 روز طول کشید.
- پارس وی 65 هزار تومان بود فکر کنک asus بود.
:11:
این هزینه ای هستش که شرکت مخابرات بدلیل فعالسازی خط و ساپورت آن و به عبارت کاملتر آبونمان و امتیاز ویژه خط شما از شما میگرهنقل قول:
مبلغ آبونمان 3 هزار تومان در هر ماه هستش و چون فیش تلفن هر دو ماه صادر میشه پس میشه 6 هزار تومان
البته گویا کسانی که خط آنها رانژه اندیشه هستش باید ماهیانه 4هزار تومان بدند
خب در وهله اول باید دید ظرفیت مرکز مخابراتی شما برای adsl در چه حدیه ؟ تکمیل شده یا جا داره ؟نقل قول:
راستی چقدر طول میکشه (از موقع فرم پر کردن) تا بالاخره به اینترنت وصل بشم...بعضی میگن این پروسه 1 تا 3 هفته طول میکشه!!!!!!آخه چرا اینقد زیاد...آدم پیر میشه که...
سپس باید درخواست شما به مخابرات برسه و پس از اتمام مراحل قانونی ، خط شما رانژه بشه ...بعلاوه یک سری کارهای دیگه
معمولا اگر مورد خاصی نباشه بین 7 تا 12 روز باید خط آماده شده باشه
اما بهرحال شاید یه موادی سبب بشه این زمان تا 2 یا 3 هفته هم طول بکشه
مودم پارس وی، زمانی که من گرفتم که حدود دو سال پیش بود: Symphony SY800Cنقل قول:
البته در تصویر، مارک ASUS هست، اما مال من Symphony، جریان چیه؟ نمیدونم : دی
البته پارس آنلاین دو مارک ارئه میده Symphony و ASUS ... مثلا مودم من ASUS AM 602 هستشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...چند روز پیش رفتم پارس وی و فرم رو پر کردم(128 5 گیگ)
خودشون گفتن تا یکشنبه خطو راه میندازن... واقعا همینطوره که میگن؟:18:
مودم هم symphony sy602 هست
یه سوال:الان کسی با پارس وی Wow و dota و CS بازی میکنه؟latency مخصوصا تو dota چنده؟(Garena)
بردش همون asus ..!نقل قول:
device manager رو چک کن../.
دوست من، من خودم هر شب تو گارنا دارم dota بازی می کنم!نقل قول:
latency فقط به سرعت نیست که! به سرعت کامپیوترتم هست. اما مال من، معمولا زیر 100 هست
مجید! پارتی بازی شده! قبول نیست مودم تو خوشگل تر هست: دی من از اینا میخوام:19:نقل قول:
سلام...3 روزه اومدن نصب کردن...از دانلود راضی هستم معمولا 20k میندازه...اگه تمومه page ها رو هم ببندم تا 25 و 26k هم میرسه...اما تو garena وقتی میرم توو هاسته یه نفر دیگه یکم lag دارم...سیستتم هم به نظرم خوبه،نظر شما چیه؟باید با این سیستم چقدر لتنسی داشته باشم؟نقل قول:
دوست من، من خودم هر شب تو گارنا دارم dota بازی می کنم!
latency فقط به سرعت نیست که! به سرعت کامپیوترتم هست. اما مال من، معمولا زیر 100 هست
cpu:3 full cash
VGA:512GT
RAM:2gigDDRII
نباید داشته باشی، البته اینجا جای بحث بیشتر در این باره نیست، تو بخش بازی های آنلاین یه تاپیک مخصوص گارنا هست.نقل قول:
شاید هاست مشکل داره! پیشنهاد میکنم بری روم های USA بازی کنی، ببینی لگ داری یا نه. یا وقتی داری، بقیه هم دارن؟
قاعدتا نباید داشته باشی، چرا که من هم سیستمم در همین حد هست و مشکلی ندارم. تو PC برای dota، رم از همه مهمتر هست. گرافیک که اصلا مهم نیست، 64 هم باشه کافیه. CPU هم زیاد مهم نیست.
دوستان در این چند روزه سرعت پارس آنلاین افزایش چشمگیری داشته
میخواتسم بدونم برای شما چگونه است