کسی اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
Printable View
کسی اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
خاصیت light scribe قابل انجام رو تمام dvd و cd هاست یا رو بعضی از اونا؟
نقل قول:
نوشته شده توسط arman7165
كدوم بهتره؟
Optiarc DDU1615S
DVD Transfer Rate read: 16X max(21600KB/s) ; cache: 1.5Mb ; S-ATA ; DVD & CD Access time : 120ms
يا
asus DVD-E818A
DVD Transfer Rate read: 18x max (24930Kb/s); cache: 198kb ; ATAPI/E-IDE ;Access time : DVD 105ms CD 95ms.
به نظرم كه از لحاظ كارايي و مارك Optiarc از asus بهتره.
نظر اساتيد چيه؟
اين مدل ها تو ايران پيدا مي شن ؟
قيمت شون چنده؟
كدوم رو بگيرم؟
عجب سوال سختي پرسيدما...
كسي نمي تونه جواب بده....
بروبچ اگه اطلاع دارند ما رو بي نصيب نذارند....
كـــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــكـــــــــــــ ـــــــــــــ
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجائیکه من تو بازار دیدم S=SATAبود و H=IDE
لطفا به پستي كه در بالا دادم و چندتا سوال پرسيدم جواب بدين....:19:
.................... خــــــــــــــــــــــــ ـــــدا ...............:19:
صفحه قبل یه جوابی دادیمنقل قول:
فک میکنم asus e 616 رو بتونی پیدا کنی.
من ازش راضی بودم
چه جوری می تونم با استفاده از لایت اسکرایپ روی سی دی لوگو چاپ کنم
لطفا کمک کنید
برای چاپ روی cdوdvd با استفاده از رایتر لایت اسکریپ باید cd یا dvd پرینتیبل یا رایت اسکریپ داشته باشید.
طرز کارش هم اینجوریه که بعضی رایترها حرارتیه و بعضی ها هم cd رو میتراشن.:18:
رم rendition رم rendition رم rendition
البته حرارتی ها فکر کنم مربوط به LABEL FLASH باشه و LIGHT SCRIBE ]م یه صفحه روی سی دی رو که حساس به نور لیزر هست رو درایو سی دی رایتر میتونه روش نقش و مدلی رو که میخواید بکشه.نقل قول:
تفاوت مدلهای 1 و 3 و 4 dvd writer lite-on چیه ؟ (مثل مدلهای 20a3h و 20a4h و 20a1h
به نظر م بهترین dvd-rw موجود در بازار ایران pioneer مدل fx و plextor هستند به قیمت های اولی(همکار 45، مشتری 55) و دومی (مدل ساتا -همکار 77 تومان)
بین دی وی دی رام ها هم باید بگم که پایونیر حرف اول رو میزنه.سونی هم بدک نیست. ولی teac از این دوتا کم میاره. همشون رو تست کردم.
درود
می خواهم در حدود 600 فیلم دی وی دی رایت کنم، کدام دی وی دی رایتر این تعداد را برایم می تواند تا آخر رایت کند بدون آنکه وسط کار خراب شود یا هر مشکل دیگری بوجود آورد ؟ آیا یک دی وی دی رایتر 40 هزار تومانی از پس این کار بر می آید ؟ یا باید یکی گرانتر تهیه کنم؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلامنقل قول:
من میخوام یه دو وی دی رایتر بخرم.
با این حساب پایونیر با وجود ارزون بودن بخوبی پلکستوره، من سی دی رایتر پلکستور داشتم واقعا عالی بود.البته از TDK هم راضی بودم.
کارای من با دو وی دی کاملا معمولیه در حد روزمره نه بیشتر ،بهترین انتخاب از نظر کیفیت /قیمت کدومه؟(Sony-TDK-Pioneer-Plextor)
و یه سوال
کسی از دو وی دی بعنوان مدیای BackUp "رفتن استفاده کرده؟میشه به دی وی دی بعنوان بک آپ اطمینان کرد(از نظر خش افتادن و عمر بک آپ)؟
با تشکر
من خودم pioner دارم سرعتش عالیه ولی توی خوندن دی وی دی های خش دار خیلی ضعیفه اگر می خوای دو تا دی وی دی رایتر رو سیستمت ببندی به نظر من یکی رو pioner بگیر
نظرتون درباره Lite on DH-20A4P چیه؟ تنها مدلی که از Lite on تو بازار تونستم پیدا کنم همین بود.
نقل قول:سلام sajadblog جاننقل قول:
من یه DVD-rw بیشتر نمی خوام،
ببخشید فکر کنم DVD رو فارسی نوشتم اینجوری بنظر اومد.میخوام back up از هاردم رو روی DVD بگیرم. و کارای معمول و روزمره رو باهاش انجام بدم.
خییییییلیی مممنون(بروش مهران مدیری):46:
این مدل ide هست به نظر من 20A3S که ساتا هم هست میتونه بهتر باشهنقل قول:
شما هم همین مدل لایتون براتون مناسبهنقل قول:
Lite on DH-20A3S
اگر فقط می خوای 600 تا دی وی دی رایت کنی بعد بندازیش دور، با یک teac با قیمت حدودا 34000 تومان کارت راه میفته. البته شوخی کردم ، با 600 تا خراب نمیشه . . .:31:نقل قول:
پایونیر همچین ارزون هم نیست ها! من خیلی باانصافم. حداکثر سودی که تو یه قطعه میگیرم 20 % است. گفتم حداکثر!، بیشتر وقتها 5 درصد هم سود نمی کنم. من پایونیر رو 50-55 میفروشم ولی توی مشهد، بقیه همکارام حداقل 60 و حداکثر 75 تومان میفروشند.نقل قول:
درضمن من نگفتم که پایونیر با پلکستور تو یه رده اند. پلکستور خیلی سرتره.
پاینیر چند مدل داره که بهترینش مدل fx است ولی مشکلش اینه که ساتا نداره درصورتی که مدل دیگش که ارزون تره هم ide داره هم sata.
و اما بهترین از نظر کیفیت و قیمت(توأمان) pioneer fxd1 و pioneer fxb1 است فرقشون هم فقط در رنگ اونهاست. اولی بژ و دومی مشکی.
اگر قصد دارین از دی وی دی به عنوان بک آپ استفاده کنید حتما دی وی دی فوجی فیلم آلمان بگیرید. البته هرچقدر کیفیت دی وی دی هم خوب باشه باز هم به طرز استفاده شما بستگی داره.
اکتورز جان! فقط یه چیزی محض اطلاعتون بگم، شاید بدردتون بخوره:31:نقل قول:
لایتون بزرگترین تولید کننده درایو در تایوان است ولی بهترین نیست. اوایل، درایوهای خوبی داده بود تو بازار ولی الان ...
حتی وقتی با نرم افزار چک می کنی dvd رایترهای لایتون 2 مگ نیست( حتی از 1مگ هم کمتره) ولی teac, pioneer و . . . 2 مگ واقعی هستند.
پس با توجه به اینکه teac فقط 34-36 تومان است می تواند گزینه ی مناسبی برای کارهای معمولی باشد. درایوهای nec هم بسیار عالی هستند و از لنزهای قوی برخوردار می باشند اما یه مشکل دارن و اونم اینکه آسانسورشون ضعیفه و خیلی زود مورد دار میشه.
درضمن درایوهای جدید سامسونگ که با همکاری توشیبا زده و دارای یک سال گارانتی سام است هم بد نیست. البته روی پکش ننوشته توشیبا ولی روی برچسب بالای درایو نوشته samsung-tooshiba
دوست عزیزنقل قول:
من خودم این مدل لایتون رو تست زدم با 203 سامسونگ .سرعت و قدرت رید لایتون بهتره بود.
نقل قول:
درسته، سرعت خوندن رایترهای teac و pioneer خیلی کمه، ولی برای رایت کردن عالین. من خودم 2سال لایتون میفروختم چون اون اوایل خیلی خوب بودند ولی بعد از اینکه دیدم خیلی برگشتی داره و یک سره فکر و ذهنم مشغول گارانتی میشه دیگه لایتون نفروختم(شاید شما از قدیمیهاش دارین؟) الان اگر با نرم افزار تست کنید بافر لایتون 2 مگ واقعی نیست، حدودا بین 512 تا 1000 کیلوبایت(بسته به مدلش) هست ولی teac و pioneer 2 مگ واقعی هستند.
مفید بود.خیلی کمک کرد.نقل قول:
ممنون
salam doost aziiz man dvd rw lg ro peshnahad mikonam
LG 20Xبا گارانتی یک سال تعویض مادیان با قابلیت قفل گذاری بر روی دی وی دی قیمتش هم 34 تومان هست.
برای دی وی دی رایت نباید بیشتر از این هزینه کرد چون تو بازا پر از جنس چینی هست. با بقیه پولت هم یه دی وی دی رام بگیر.این پیشنهاد من بود.
کدوم یکی رو بگیرم:
PIONEER - DVR-112 SV
ASUS - DRW1814BL
ASUS DRW-2014L1T
(از نظر سرعت و Double Layer و Lightscribe و بیصدا بودن و طول عمر اون ...)
- آیا این مدل از PIONEER مثل ASUS از تکنولوژی Lightscribe پشتیبانی میکنه؟
- در مورد ASUS DRW-2014L1T چی؟ تو مجله عصر ارتباط تعریفش رو کرده بود اما تو یکی از فوروم ها یه نفر
باهاش مشکل داشت و میگفت که باید firmwareش آپدیت بشه ولی باز هم مشکل داره. نظر شما چیه؟
نقل قول:
هرسه مدل بد نیستند ولی اون پایونیری که شما مدلشون را نوشتید زیاد جالب نیست وتقریبا با teac تو یه رده هست. بهتره pioneer dvr-115 fxb یا pioneer A12 FX بگیرید.
در ضمن پایونیر مدل لایت اسکریب نداره ( من که تا حالا ندیدم )
منم DVD رايتر پايونير مدلFX رو انتخاب كردم . هر جا پرسيدم گفتن تو پايونير ها از همه بهتر همين مدلشه. من گرفتم 44 البته با گارانتي. الان احتمالا 2 تومني ارزون شده باشه . بعد از عيد گرفتم.نقل قول:
پلكستور هم من قيمت دارم 65 تومن البته ساتا3-4تومن بالاتره.
والا همه كه خيلي تعريف اين مدل پايونيير رو ميكنن !!
اقا كسي تو تهران اين مدلو سراغ داره
lLH- 20a1h لايتون
سلام
برای DVD Drive ها SATA بودن چقدر مهمه ؟
یعنی سرعت read و write خیلی فرق میکنه نسبت به IDE ؟
مرسی
sata روي مادربردهاي با پورت sata كار ميكنه.
فكر نميكنم اصلا فرقي بينشون باشه.
مادربردهاي جديد هم كه همه فقط sata رو پشتيباني ميكنن.
سرعت read و write هم كه يه استاندارد هست براي مدتهاي مختلف و روي جعبه DVD مينويسه. هيچ فرقي نداره.
البته قیمت قطعات کامپیوتر بستگی به شرکت گارانتی کنندش هم داره. مثلا همین مدلی که شما گرفتید با گارانتی درخشان 41 تومان و با گارانتی سریر 43 تومان هست.نقل قول:
مرسی از جوابت.نقل قول:
:20:
سلام
دوستان اینطوری که من بررسی کردم بین DVD رایتر ها pioneer خوبه،
ولی اینجا (اهواز) مغازه های تعمیراتی میگن اخیراً تقلبیش پیدا شده و مثل قبل نیست.:41:
میخواستم ببینم دیگران هم با همچین چیزی مواجه شدن یا نه و گارانتی معتبر این مارک چیه؟
(ضمناً اینجا pioneer fx با گارانتی درخشان 52 تومنه)
هيچي ايسوز نميشه همشهرينقل قول:
حرف نداره
هر چي سي دي خش دار هم از قبل داشتم ميخونه.
31500 18 ايکسش رو از تهران خريدم
نقل قول:
هم درخشان و هم سریر، هر دوتاشون خوبن. با این تفاوت که سریر فقط گارانتی تعویض میده. چون اصلا بخش تعمیر نداره و ققط وارد کننده و فروشنده هست. ولی درخشان ممکنه تعمیر هم بکنه.
من که تا حالا تقلبش رو ندیدم.
سفارش بده تا از شهرهای دیگه برات بفرستند (هزینه ارسال فقط 4 تومان میشه)
52 تومن خيلي بالاست . اگه آشنا داري بگو برات از تهران بفرستن. الان قيمتش شده 40 تومن با همون گارانتي كه گرفتم. همين مدل Fx
من ديروز يه dvd writet &rewriter 20x ماله LITEON خوبه؟؟بافرشو چتوري ميشه قهميد چقده؟؟
قيمتش هم 35تومن
double layer هم داره
light scrribe جيه؟؟؟نميدونم ؟؟؟
گارانتيشم 1ساله
با ide هم وصل ميشه.
2تا پنلم داره.
Model:DH-20A4P07C
:5::5::5:
باهاش چاپ رو dvd هم ميثونم بوكونم يا نه؟؟؟
LITEON هم تا اونجايي كه من ميدونم خوب از آب در اومده.
حتما باهاش DVD رايت كن. و فيلم تماشا كن ببين مشكلي نداره؟؟
توي NERO ميتوني بفهمي موقع رايت كردنdvd مشخصات رايتر رو ميزنه
اگه LIGHT SCRRIBE داشته باشه ميتوني رو DVD هم چاپ كني اگه خود CD هم اين قابليت رو داشته باشه .
در ضمن مباركت باشه .
شما با چه گارانتی خریدی؟نقل قول:
اگر 35 تومان خریدی قابلیت لایت اسکریب نداره.نقل قول: