نوعی فرمت فشرده سازیه که با تمام برنامه های مربوطه به عملیات فشرده سازی باز می شه مثل 7-zip ، winrar و...نقل قول:
Printable View
نوعی فرمت فشرده سازیه که با تمام برنامه های مربوطه به عملیات فشرده سازی باز می شه مثل 7-zip ، winrar و...نقل قول:
ببین دیگه حتما این پنجره می یاد و اگرن ری استارت همینجوری نمی شهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...
من یه مشکل اساسی پیدا کردم...
چند وقت پیش زدم ویندوزمو عوض کردم....
وقتی که با ویندوز کاری ندارم...میرخ توی قسمت اسکرین سرور....بعدش سیستم میره توی استبای..همین جاس که سیستم خاموش میشه..یا به قولی میره توی سمت Hibernate....
............
آخه من معمولا میرم توی نت واسه دانلود..بعد که میخوام از پشت سیستم بلند شم تا برنامها دانلود بشن کامپیوترم اینطور میشه میره توی قسمت Hibernate..و اینترتم قطع میشه و همه چیز میپره..
...............
حالا کسی تنظیماتنشو بلده که اینجوری نشه..وتا ساعتها سیستم روشنم بمونه...
در ضمن من توی قسمت screen serve تایم رو هم به بالاترین رقم زدم..اما در مجموع در کمتر از 45 دقیقه تا 1 ساعت ایم حالت پیش میاد...
خواهشا کمکم کنید..
جیگر ، تیک قسمت مورد نظر رو بردار احتمالا حل میشه مشکلت ...نقل قول:
سلام دوستان...
من یه مشکل اساسی پیدا کردم...
چند وقت پیش زدم ویندوزمو عوض کردم....
وقتی که با ویندوز کاری ندارم...میرخ توی قسمت اسکرین سرور....بعدش سیستم میره توی استبای..همین جاس که سیستم خاموش میشه..یا به قولی میره توی سمت Hibernate....
............
آخه من معمولا میرم توی نت واسه دانلود..بعد که میخوام از پشت سیستم بلند شم تا برنامها دانلود بشن کامپیوترم اینطور میشه میره توی قسمت Hibernate..و اینترتم قطع میشه و همه چیز میپره..
...............
حالا کسی تنظیماتنشو بلده که اینجوری نشه..وتا ساعتها سیستم روشنم بمونه...
در ضمن من توی قسمت screen serve تایم رو هم به بالاترین رقم زدم..اما در مجموع در کمتر از 45 دقیقه تا 1 ساعت ایم حالت پیش میاد...
خواهشا کمکم کنید..
عکس :
عزیزم..نقل قول:
اون تیک اصلا نبوده..یعنی برداشته شده بوده....
چکار کنم؟؟؟؟ اعصابم خورد شده؟؟؟؟؟؟
سلام
شما None رو انتخاب کن بعد ok ببین چی میشه.
با سلام.
من قصد داشتم نسخه نهايي ويندوز Xp Sp3 را روي ويندوز Xp Sp2 كه در حال حاضر دارم استفاده ميكنم نصب كنم و آنرا در واقع به نسخه جديد Upgrade كنم.ولي مساله اي كه وجود داره اينه كه وقتي درصدي از مراحل نصب طي ميشه سيستم بدون دادن هيچ پيغامي Restart ميشه و عملا Sp3 روي سيستم من نصب نميشه.البته اين توضيح را هم اضافه كنم كه در هنگام نصب Sp3 در مرحله " Ckecking Processes before install" دو سه دقيقه اي در حال پردازش ميباشه و يكباره restart ميشه.
دوستان دليل يا دلايل خاصي براي اين علت و راه حلي براي رفع آن وجود داره؟چند بار هم تست كردم ولي عملا فايده اي نداشت.
با تشكر.
سلامنقل قول:
متاسفانه سرویس پک سه روی سیستم عامل های Windows XP Professional x64 و Windows XP Embeddedنصب نمی شود
برای ارتقا به sp3 باید یکی از این سیستم عامل ها رو داشته باشین
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional
Windows XP Tablet PC Edition 2005
Media Center Edition
در ضمن در دانش نامه ی مایکروسافت توصیه ی جدی و مهم شده که آنتی وایرس و نرم افزار های امنیتی خود را غیر فعال کنید .
با سلام خدمت شما دوست عزيز.نقل قول:
سيستم من 64 بيت نيست.ويندوزي كه در حال حاضر روي سيستم من نصبه Windows XP Professional Sp2 ميباشه.در موقع نصب هم كاسپر را غيرفعال كردم و چندبار هم تست كردم ولي موقع نصب و در ابتداي كار پس از 2-3 دقيقه از شروع نصب بدون دادن پيغامي سيستم Restart ميشه و عملا SP3 نصب نميشه.
من این کارو هم کردم بازم نشد....نقل قول:
این گزینه ها هم برای من never بوده..ولی من گزینه اخری رو ندارم...نگاه کنید...نقل قول:
یعنی این همه اینجا مهندش داره.این مشکل به این کوچولویی رو نمیتونید کمکم کنید...
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوب برای اینکه اون گزینه system Hibernates برای شما هم بیاد توی همین صفحه به تب Hibernate برید و تیک گزینه Enable hibernation را بزنید .
حالا صفحه را ok کنید و از کنترل پنل خارج شوید و دوباره این صفحه را باز کنید .
شما قبلا هم این مشکل را داشتید ؟
از چه نسخه ای از ویندوز استفاده می کنید ؟
فکر می کنید با نصب ویندوز جدید این مشکل براتون پیش اومده ؟
موفق باشید .
نقل قول:hamilton جان سلامنقل قول:
اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بهتون دادم مفید نبود؟ و بعد از ری استارت در سیستم پراپرتیستان در بخش جنرال تغییری ایجاد نمی شود درست است؟
و آیا شما نسخه ی نهایی را از سایت مایکروسافت دانلود کردید؟
فعلا تنها راه حلی که در برخی جاها بهش اشاره شده است فرمت به وسیله ی FDISK ، نصب مجدد SP2 و سپس ارتقاء است هر چند این راه آنچنان که باید منطقی نیست اما بهتر است کمی دیگر تامل کنید تا در این باره بیشتر تحقیق کنم :46:
سلامنقل قول:
شما در همون پاور آپشن سربرگ هایبرنت ببینین فعاله یا نه و لطفا سوالتون را این بار واضحتر بیان کنین پراکنده گویی کمکی به شما نخواهد کرد:20:
سلام شاهدي جان.نقل قول:
اون وصله اي كه زحمت آنرا كشيديد تست كردم ولي باز فايده اي نداشت.بعد از Restart هيچ تغييري در مسيري كه فرموديد ايجاد نميشه چون اصلا اين Package جديد نصب نميشه.در مورد قسمت آخر فرمايش شما بله همين چند روز اخير از خود سايت ماكروسافت دانلود كردم و نسخه نهايي نيز ميباشه.
در مورد فرمت بعيد ميدونم اين كار را انجام بدم و بخوام تمام برنامه ها و تنظيمات را از اول انجام بدم.صبر ميكنم اگر راه حلي پيدا شد كه هيچ در غير اينصورت طرف SP3 نخواهم رفت(مگر اينكه روزي بخوام ويندوز جديد روي سيستمم بريزم).
از زحمات شما هم كمال تشكر را دارم.
موفق باشيد.
چطوری پوشه فارسی در Document and Setting را Rename کنم؟ (ویندوز اکس پی)
درود
موقع نصب ویندوز نام کامپیوتر را فارسی انتخاب کردم، البته بعد از اتمام به Control Panel رفتم و آنجا یک نام انگلیسی گذاشتم، ولی در پوشه Document and Setting نام پوشه هیچ تغییری نکرده و موقع Rename هم پیغام خطا می دهد، و بعضی از برنامه ها هم موقع نصب ظاهرا برای یک سری فایلهای موقتی یا Temporary نصب نمی شوند یا اگر هم نصب شدند یک پیغام خطا هم اونها می دهند، چطوری این مشکل را حل کنم؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلامنقل قول:
با توجه به مواردی که ذکر کردین و مشاوره ای که انجام دادم گفته شد که مورد مشابه مورد شما گزارش نشده است و تنها راه حل هایی که بدان اشاره شده بود استفاده از حالت Safe Mode بود همچنین اشاره شده بود به مجوز ویندوز .
این بار از طریق SafeMode عمل کنین .
سلام
يه مشكل براي سيستمم پيش اومده
1 ماه پيش سيستمم يهو سر يه نوسان برق ميسوزه بعد مدت 1 ماه دستي بهش نميزنم بعدش ميدمش تعميرات تا درستش كنن و پاورش رو عوض كنن
اونها بهم زنگ زدن و گفتن كه اقا سيستمت كه روشن ميشه ما چيش رو درست كنيم
منم رفتم اوردمش حونه
و شروع به استفاده كردم
ولي سرعتش در باز كردن بعضي پوشه هاي خاص خيلي پايين ميومد
نميدونم چرا
مثلا پوشه سوم از درايو جي
اپگريد كردمش. با انتي ويروس نود اپديت شده اسكن كردمش. ديفرگ و چك هم كردم تمام درايو ها رو. ولي يه جورايي قاتي داشت و بعضي وقتها گير ميكرد
تا ديشب كه خواستم روشنش كنم ولي بالا نيومد ويندوزم
سر بوق دوم هي ريست ميشد
نميدونم بار الكتريكي بهش وارد شده يا اين چيز ميزا كه ميگن؟
با سي دي هم بالا اوردم كاري نشد از تو سيف مد هم هينطور
منم گذاشتمش كنار فعلا
تا كه شايد شما درد اين پي سي رو بدونيد
salamنقل قول:
کوتاهی یا بلندی بوق ها مهم است نوعش را مشخص کنید
hamilton جان شما موفق شدید؟
اقا کلید f8 تو ست اپ ویندوز کار نمیکنه 3ساعته میخوام یه ویندوز بریزم نمیشه.... چیکار کنم؟
ببخشید
من چند پست قبل تر یه سوالی پرسیدم که رجوع دادید به پست های قبلی و لی من نتونستم پیدا کنم . پس با اجازه شما از نو سوال می کنم .
سیستم من بعض وقت ها که رو شن یا رسیت می کنم برای لود ردن به جای 1- 2 ثانیه چیزی حدود 40 تا 60 ثانیه طول می کشه . علتش چیه ؟
نقل قول:سلام ، اگر منظورتون اینکه که فولدری که گفتین تغییر نام پیدا نکرده شما باید از یوزر اکانت اقدام کنین. پوشه ی جدید ایجاد می شه با نامی که گفتین و ممکنه پوشه ی قبلی روی دیسک بمونهنقل قول:
درود
من این سوال در بخش ویندوز XP مطرح کردم ولی کسی جوابی نداده و ظاهرا به خاطر زیر مجموعه بودن کمتر کاربری به آنجا سر می زند و از طرفی من نیاز شدید به جواب و رفع مشکلم دارم.
مشکل من این است که نام کامپیوتر را هنگام نصب فارسی انتخاب کردم، البته بعد از اتمام نصب از Control Panel (نام کاربر) را به انگلیسی تغییر دادم ولی پوشه ای که در زیر مجموعه پوشه Document and Settings قرار دارد را نمی توانم به انگلیسی تغییر دهم از رجیستری هم رفتم ولی با تغییر دادن هیچ اتفاقی نمی افتد و همان طوری باقی مانده است و از طرفی بعضی برنامه ها و یا پلاگین ها را نمی توانم نصب کنم چون که ایراد می گیرد و از نام فارسی را مشکل می داند. نمی خواهم به خاطر این از نو ویندوز و برنامه ها را نصب کنم. اگر راه حل از رجیستری بر طرف می شود پس چرا جواب نمی دهد؟ و اگر تنها راه رجیستری هست مسیر درست را بگویید تا راحت شوم.
با سپاس فراوان
بدرود
در ضمن شما خاصیت فقط خواندنی را ازش بگیر و بعد اقدام کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتيد
يه مشكلي براي من پيش اومده اگه كمك كنيد ممنون ميشم
من ويندوزم sp2 بود كه پك sp3 روش ريختم
الان مدتي بعضي فايل هاي exe كه اجرا مي كنم يه پيغام ميده كه فايل هاي user32.dll و shell32.dll تو كامپيوترم مشكل داره .
ميخوام ببينم بايد چيكار كنم تا درست بشه؟
ميشه بدون repair كردن درستش كرد اخه چون هم سي دي ويندوز من repair نمي كنه و هم مجبورم پك sp3 رو uninstal كنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
سلام اطلاعات ی که دادین ناقصه نوع ویندوز ها ، و پیغام را بنویسید یک بار هم "چگونه سوال بپرسیم "را مطالعه کنیدنقل قول:
سلام یاسین جاننقل قول:
خوبی ؟
یعنی چی فونت فارسی غیب می شه ؟
اگه منظورت language bar هست که روی تسکبار قرار میگیره و فارسی یا انگلیسی بودن سیستم را نشون می ده به ادرس زیر برو .
برو به کنترل پنل و روی گزینه Regional and Language Options دوبار کلیک کن تا باز بشه به تب Languages برو و بعد دکمه Detailes را بزن و از پنجره باز شده به تب Advanced برو و تیک گزینه دوم را بردار و بعد هم صفحات را ok کن .
موفق باشی .
سلام دوست عزیزنقل قول:
مثل اینکه این جا رو پیدا نکرده بودی انجمن ویندوز xp رو میگم.
برو به کنترل پنل و روی گزینه Regional and Language Options دوبار کلیک کن تا باز بشه به تب Languages برو و بعد دکمه Detailes رو بزن بعد هم در پایین Language Bar رو بزن از اونجا باید چند تا تیک رو برداری یا بزاری تو اونجا پیدا کن.
فکر کنم بیاد تیک Show the Language bar on the desktop رو بزاری.
موفق باشی
سلام
من ویندوز عوض کردم یه سری فایل موزیک رو دسکتاپ داشتم که همش پاک شد
میخواستم ببینم میشه با برنامه ای اونها رو برگردوند اگه میشه اسم برنامه رو بگید ممنون میشم
C:\Documents and Settings\nam windows ghabli\desktop
برو اينجا فايل ها هست
يا حق (:
مرسی از پاسخت اما همش پاک شده
من پست منفردشو دیدم، میخواستم بدونم یعنی محتویاتش رو بعد از نصب دوباره ویندوز همونجا paste کنم؟نقل قول:
salamنقل قول:
سلام
من ویندوز عوض کردم یه سری فایل موزیک رو دسکتاپ داشتم که همش پاک شد
میخواستم ببینم میشه با برنامه ای اونها رو برگردوند اگه میشه اسم برنامه رو بگید ممنون میشم
ببینین فرمت را مشخص کنین و بعد فوقش از یک نرم افزار ریکاوری برای باز گردانی اطلاعات استفاده کنین
متاسفانه پس از گذشتن مدت ها از عرضه ی سیستم عامل ویندوز هنوز یک روش اصولی و درست و حسابی برای ذخیره ی آپدیت ها نیست یکی از همین روشی که مطرح شده مثل کی پیست استفاده می شه و تنها یک نرم افزار دیگه هم هست که یعنی مثلا آپدیت ها رو ذخیره می کنه ولی کارش دقیق نیست. و بهتره از بسته های به روز رسانی استفاده کنین.نقل قول:
من پست منفردشو دیدم، میخواستم بدونم یعنی محتویاتش رو بعد از نصب دوباره ویندوز همونجا paste کنم؟
بد نیست اینجا رو هم ببینین
اینم منظور من از بسته های آپدیتکد:http://wud.jcarle.com/
کد:http://www.autopatcher.com/downloads/
سلام
تا حالا کسی با Xp اورجینال کار کردین
تفاوتی با هم دارن ؟؟
کیفیتش فرق می کنه ؟؟ سرعتش ؟؟؟
يه سوال ديگه هم دارم
چجوري موقع نصب ويندوز از داس ميشه درايوي رو فرمت كرد
به من گفته بودن كه در حين مرحله نصب از من خود سيستم ميپرسه كه ميخوام درايوي رو فرمت كنم يا نه ولي من چيزي نديدم
لطفا به اين دو سوالم جواب بدبن
هر دو برام مهمه
چون اگه سيستمم درست نشه بايد سريغا ويندوز عوض كنم و برا همين ميخوام كل درايو c and d v فرمت كنم ولي بلد نيستم
salamنقل قول:
مشکل شما سخت افزاری است باید قطعات درون کیس را چک کنید در ضمن بوق معمولی نداریم یا بلند اند یا کوتاه در این موارد.
سلامنقل قول:
من ويندوز xp استفاده ميكنم sp2 بود كه پك sp3 ريختم
مشكلي ندااشت تا اينكه يه مدته هنگام اجراي فايل exe اين پيغامو ميده
The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly. The relocation occured because the DLL D:\WINDOWS\system 32\SHELL32.dll occupied an address range reserved for windows system DLLs The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL
آشنايي من با كامپيوتر هم نسبتا خوبه
ممنون ميشم كمكم كنيد
شما منظورتون ویندوز 98 هست؟ توی ایکس پی که ازش استفاده نمی شه و از اف دیسک استفاده می شه اگر می بینین ممکنه مسئله یا مشکلی را ندونین مقاله ی نصب ویندوز از پایه رو بخونین .برای فرمت با سی دی بوت بشین بعد یک کلید از صفحه کلید را فشار دهید وارد محیط اولیه ی نصب بشید بعد ویندوزی که اکنون نصبه شناسایی می شه می پرسه می خوای ادامه بدی یا تعمیر می زنی ادامه با کلید اینتر و بعد هم نوبت به مراحل متداول نصب می رسه برای پارتیشن بندی هم روی فضایی که می خوای می ری و بعد D و برای پارتیشن اصلی یعنی C ، باید L را هم بزنی.نقل قول:
يه سوال ديگه هم دارم
چجوري موقع نصب ويندوز از داس ميشه درايوي رو فرمت كرد
به من گفته بودن كه در حين مرحله نصب از من خود سيستم ميپرسه كه ميخوام درايوي رو فرمت كنم يا نه ولي من چيزي نديدم
لطفا به اين دو سوالم جواب بدبن
هر دو برام مهمه
چون اگه سيستمم درست نشه بايد سريغا ويندوز عوض كنم و برا همين ميخوام كل درايو c and d v فرمت كنم ولي بلد نيستم
سلامنقل قول:
به اینجا نگاهی بیندازید
کد:http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/935448/en-us
[quote=mahdi7610;2357130]سلام دوست عزیز
روی درایو سی دی رام راست کلیک کنید و بعد propertise را بزنید و از پنجره باز شده به تب Auto play برید و تیک گزینه prompt me each time to choose an action را بزنید .
اگه درست نشد بگید یه روش دیگه بگم .
موفق باشید .
سلام این کارو کردم نشد درایو مجازی هم که می زنم اتو÷لی نمیده
ویندوز ایکس رو نصب (Repair) کردم... اما وقتی که میاد روی windows xp (موقع log in) یه صفحه آبی میاد و زود ری استارت میشه... اما با safe mode میاد بالا ولی system restore غیر فعاله. (یعنی restore point نداره)
حداقل چطوری می تونم تنظیمات (پسوردهای ذخیره شده) فایرفاکس اونجا رو بردارم... و به فایلهای دسکتاپ اون هم دسترسی پیدا کنم؟؟
از اینجا نمیشه C:\Documents and Settings ... می نویسه access denied
سلام
با تشکر از مدیریت محترم این تاپیک که واقعا مطالب جذاب و کاربردی رو بیان می کنند.
یک سوال داشتم
اینکه اگر بخوام به کلیک راست یک گزینه اضافه کنم که موارد زیر رو برام انجام بده باید چکار کنم.
1- یک پوشه بنام تاریخ روز ایجاد کنه (شمسی)
2- در این پوشه مجموعه ای زیر پوشه ایجاد کنه که البته همیشه ثابت هستند. مثلا پوشه های 1 و 2 و همچنین اگر ایجاد شده باشه پیام بده و یا ایجاد نشه.
سپاسگزارم.
با یاد پروردگار سبحان
سلام
مدیران عزیز بنده رو ببخشند اگر سوال تکراری هست چون متاسفانه مجال سرچ نبود .
در مورد xp ای که تو ایران هست و استفاده میشود .
بعضی موقع نصب صفحه license میاد و با زدن f8 نصب میشه .
یعضی سریال میخواد .
بعضی وقتی نصب میشه بعد از مدتی پیغام geniue (اگر اشتباه نکنم) میاد .
ممنون میشم دوستان تفاوت اینها رو بیان کنند و دوم اینکه اون سری ویندوز ها که سریال میخواد و سریالش روی سی دی یا همراهش موجود هست این سریال مال شخصی بوده که دزدیده شده یا مال یک نفر هست که ویندوز رو قانونی خریده و دست به دست شده ؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید