شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدهای تا میتوانی زیبا برقص
Printable View
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدهای تا میتوانی زیبا برقص
اگر کسی تو را انگونه که میخواهی دوست نداردبدین معنی نیست که تو را با همه وجودش دوست ندارد
زندان وقوع دلتنگیست ...
...
که بی تو اتفاق می افتد
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد... چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هر روز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. پروردگار هستی با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند
شبیه شمع كه خیلی نجیب میسوزد دلم برای تو گاهی عجیب میسوزد دلم برای دل ساده ام كه خواهد خورد دوباره مثل همیشه فریب میسوزد نشسته ای به امید كه؟ گـُر بگیر ای عشق همیشه آتش تو بی لهیب میسوزد تو اشتباه نكردی گناه آدم بود اگر هنوز بشر پای سیب میسوزد من آشنای تو بودم ولی ندانستم غریبه ها دلشان هم غریب میسوزد برای من فقط این دل ز عشق جا مانده است كه با نگاه شما عن قریب میسوزد
دروازه ئ خانه را بسته بودم و چفت در را ! ای عزیز از کدامین در در آمدی تا به رویای من پدیدار آیی ؟
--------------------------------------
هرگز بر تو نخواهم بخشید ، بزودی به عقوبتی گرفتارت خواهم کرد به یاد ماندنی ، به زودی دوستت خواهم داشت.
---------------------------------------
برآنکه دلخواه من است حمله نمی برم ، خود را به تمامی بر آن می افکنم اگر بر آنم تا دیگر بار برپای بتوانم خاست ، راهی به جز اینم نیست
-----------------------
چشمانت پر از دختان قهوه بود که بی خوابی های مرا تعبیر می نمود
اگر کلمه دوستت دارم قیام علیه بندهای میان من و توست اگر کلمه دوستت دارم راضی کننده و تسکین دهنده قلب هاست اگر کلمه دوستت دارم پایان همه جدایی هاست اگر کلمه دوستت دارم نشانگر عشق راستین من به توست اگر کلمه دوستت دارم کلید زندان من و توست پس با تمام وجود فریاد میزنم دوستت دارم
عشق از دوستي پرسيد:فرق من و تو چيست؟ دوستي گفت من آدمارو با سلام آشنا ميكنم((تو با نگاه)) من آدما رو با دروغ جدا ميكنم((تو با مررررررررررررررررررگ))
مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم
دوست داشتن را بايد از دختر بچه ها ياد گرفت. آنها در مقابل محبتي كه به عروسك خود مي كنند از او انتظار محبت متقابلي ندارند آنها بدون هيچ توقعي عروسكشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعي يعني همين
افلاطون می گه: اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه
گفته بودي که چرا محو تماشاي مني / آن چنان مات که يک دم مژه بر هم نزني / مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود / ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدني
هنگاميکه از جاده هاي شب عبور ميکني هرگز در اين انديشه مباش که خورشيد براي تو بيگانه طلوع خواهد کرد و قلبي که به هوس گفت : دوستت دارم بدان که هرگز معني لغت عشق را نخواهد داشت
امیدوارم با آمدن پاییز هر یک برگی که از درخت می افته یه دونه از غم های توی دلت کم بشه و دیگه هیچ وقت ناراحت نباشی
مثل شقایق زندگی کن، کوتاه اما زیبا
مثل پرستو کوچ کن، فصلی اما هدفمند
مثل پروانه بمیر، دردناک اما عاشق
خیلی عذر میخوام پست دادم ولی جون هرکی دوست دارید تکراری نزارید
من بیننده پرباقرص اینجام ببینم بعضیاش تکرارین
در دنيا جاي كافي براي همه هست پس بجاي اينكه جاي كسي را بگيري سعي كن جاي خودت را پيدا كني... چاپلين
اي مرغ سحر عشق ز پروانه بياموز كان سوخته را جان شد و آواز نيامداين مدعياندر طلبش بي خبرانند كان را كه خبر شد خبري باز نيامد
عشق ، سپيده دم ازدواج است وازدواج شامگاه عشق . ( بالزاك )
اشكي كه بيصداست پشتي كهبيپناست دستي كه بسته است پايي كه خسته است دل را كه عاشق است حرفي كه صادق استشعري كه بيبهاست شرمي كه آشناست دارايي من است ارزاني شماست
هر كسي هم نفسم شد دست آخرقفسم شد. من ساده به خيالم كه همه كار و كسم شد. اون كه عاشقانه خنديد خنده هاي مندزديد زير چشمه مهربوني خواب يك توطئه ميديد
زيبايي زندگي آرام است مثل آرامش يك خواب بلند زندگي شيرين است مثل شيريني يك روز قشنگ زندگي رويايي است مثل روياي ِيكي كودك ناز زندگي زيبايي است مثل زيبايي يك غنچه ي باز زندگي تك تك اين ساعتهاست زندگي چرخش اين عقربه هاست زندگي راز دل مادر من زندگي پينه ي دست پدر است زندگي مثل زمان در گذر است
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست ... تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست ... تنهايي را دوست دام زيرا تجربه کردم ... تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست .. . تنهايي را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد
ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست
qaderi جان خسته نباشي .... شاد باشي دوست من
مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني!!!
پرسيد به خاطر كي زنده هستي؟ با اينكه دلم مي خواست با تمام وجودم داد بزنم "بخاطر تو" بهش گفتم به خاطر هيچ كس. پرسيد پس به خاطر چه زنده هستي؟ با اينكه دلم فرياد ميزد "به خاطر تو" با يك بغض غمگين گفتم به خاطر هيچ چيز. ازش پرسيدم تو به خاطر چي زنده هستي؟ در حاليكه اشك تو چشمانش جمع شده بود گفت به خاطر كسي كه به خاطر هيچ زنده است
توي زندگي 3 راه رو دنبال کن: 1.دوست داشتن را براي يک تجربه 2.عاشق شدن رو براي يک هدف 3.فراموش کردن رو براي قبول واقعيت
پـــیــش آتــــش دل شمع و پر پروانه یکیست گـــر بــه سـر حـد جنونت ببرد عشق "عماد" بی وفــــائی و وفـــاداری جــــانـــانـه یکیست
پیش ما ســوختگان مسجد و میخانه یکیسـت حرم و دیر یکی، ســــبــحه و پیمانه یکیست اینـهمه جنگ و جدل حاصل کوته نظری است گر نـظر پاک کنی کـــعـــبه و بـتخانه یکیست هرکــسی قــــصـــه شـــوقـش به زبــانی گوید چون نـکو مینگرم حاصل افـــســـانه یکیست ایـــن همه قــــصه ز سودای گرفـتاران است ورنه از روز ازل دام یـــکـــی، دانه یـکیست
زندگي زيباست حتي اگر کور باشي. خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي. مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي. اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي
این عماد کیه؟ (اگه خصوصی نباشه!)نقل قول:
این عماد شاعر یا لقب کسیه که این بیت شعر رو سروده
ایول اسم من هم عماد هست!
به نظر من درستش اینه:نقل قول:
توي زندگي 3 راه رو دنبال کن: 1.دوست داشتن رابراي يک هدف 2.عاشق شدن رو براي يک تجربه 3 .فراموش کردن رو براي قبول واقعيت
افسوس که بی فایده فرسوده شدیم وز داس سپهر سرنگون سوده شديم دردا و ندامتا كه تا چشم زديم نابوده به كام خويش نابوده شديم
تو رو خواستن اشتباه بود - تو رو دیدن یه گناه بود - دلم از گناه نترسید - که وجودت چون پناه بود
نشنو از نی ، نی حصیری بی نواست بشنو از دل ، دل حریم کبریاست نی بسوزد خاک و خاکستر شود دل بسوزد خانه ی دلبر شود
به دو چيز عشق مي ورزم يكي تو و ديگري وجود تو. به دو چيزاعتقاد دارم يكي خدا وديگري تو من در اين دنيا دو چيز ميخواهم يكي تو وديگري خوشبختي تو. من اين دنيا را براي دو چيز ميخواهم يكي تو و ديگري براي با تو موندن
دل آدم ها به اندازه ی حرفهاشون بزرگ نیست ... اما اگه حرفاشون از دل باشه می تونه بزرگترین آدم ها رو بسازه
هرچی منو دوست داری من 1 کی بیشتر دوست دارم ، اینجوری اگه تو دوسم نداشته باش بازم من 1 کی دوست دارم!