ورزن nsu شما چنده؟نقل قول:
می تونی لینکی از همین ورژن یا خودشو آپلود کنی برامون بزاری؟
ممنون میشم
Printable View
ورزن nsu شما چنده؟نقل قول:
می تونی لینکی از همین ورژن یا خودشو آپلود کنی برامون بزاری؟
ممنون میشم
گوشيت چيه و چه زبانهايي رو ساپورت ميكنه؟نقل قول:
من پارسال 5700 داشتم...حدود 8 الي 9 ماه پيش اپگريدش كردم...تقريبا قبل از اپديت يه بار هم با همين روش فلشش كردم...ديگه ورژن nsu ش يادم نيستنقل قول:
میشه برام آپلودش کنی
چون این ورژن جدیدش نمیزاره دوباره آپدیت کنی
خیلی ضروریه
چيو آپلود كنم؟نقل قول:
25 مگ رو ميشه بگي با اين اينترنت نفتي چطوري آپلود كنم؟
تازه ورژن بالاتر nsu كه خطاش كمتره....عزيز من احتمال زياد نوكيا از IP تو ميفهمه تو ايراني نميذاره...از اين V P Nاستفاده كن
گوشی من N82هست ولی اپگریدش توی سایت نوکیا نیست ؟:41::41::41::41:
بلاخره تونستم آپدیت کنم:31::31::31:
من اگه بخوام با اینترنت زغالی خودم N82 خودم را اپگرید کنم چقدر طول میکشه در ضمن بنظر شما اگه 15000 تومان بدم و اپگرید کنم می ارزه لطف کنید و سریع تر پاسخ بدید که خیلی ممنونتون می شم
بستگی به خودت داره...مثلا من با آپدیت کردن گوشیم خراب شد با فلش وو از این چیزا هم درست نشد با کلی زحمت یه مغازه تونست درستش کنه.از بین 500 نفر بالاخره دو سه نفر با آپدیت گوشی خراب میشه.الان دیگه میترسم آپدیت کنم و ورژن گوشیم تقریبا قدیمی شده دیگه.نقل قول:
دیروز بردم گوشیم را آپدیت کردن
خوب نتونستم ببینم اما جای باطری یک کابل بزرگ زده بود و یه نرم افزار داشت نمی د.نین چی بوده
اما الان خوب کار میکنه سرعتش و بقیه چیزها بد نیست
درباره اون نرم افزار و اون کابل میشه بگین
سلام.نقل قول:
میشه بگید گوشیتون چیه؟
اون كابل براي دستگاهي به نام باكس هستشنقل قول:
از طريق اون فايل فيرم ور رو روي گوشي ميريزه
هر باكس احتمالا نرم افزاري مخصوص روي خودش براي فلش كردن داره
با سلام
گوشی من n95 است وهنگام مرحله دوم قطع شد وحالا روشن نمیشه لطفا من را راهنمایی کنید چکار کنم گوشی من الان روشن نمیشه اگر درست میشه میخوام بدونم چقدر باید هزینه کنم ممنون فقط خواهشا جواب بدید
سلام.نقل قول:
برو آموزشو کامل بخون.
باید بری فلش کنی.
فک کنم 2000 تومن بشه.
سلام
من گوشی یکی از رفیقام.(n70) رو اوردم خونه که براش آپگرید کنم(با این اینترنت زغالی)بعد بعد از دانلود 17MB یه ارور network داد ولی
من دیسکانکت نشده بودم
لازم به ذکره که من گوشیه خودم رو تو خونه آپگرید کردم(n73 me)اما مشگلی پیش نیومد
حالا سوال اصلی من اینه که چطور میتونم از ادامه ی این 17mb برم
و از دوستانی که n70 خودشون رو آپگرید کردند یه درخواست دارم اونم اینه که اگه میشه اون فایل آپگرید رو واسم آپلود کنند تا ما
هم استفاده کنیم.
با تشکر
اگه همون موقع كه قطع شد دوباره مراحل رو ميرفتي از ادامه دانلود ميكردنقل قول:
اگر فايل فيرم ور رو حذف نكرده باشه احتمال ريزوم داره
باخود گوشي ميشه اپ ديت كرد اگه ميشه چه جوري درضمن بنده مشكل سرعت اينترنت اصلا ندارم با وايرلس كانكت ميشم
-------------------نقل قول:
نه عزیز نمی شه با خود گوشی آپدیت کرد.
من گفتم بیای این تاپیک را ببینی و از آموزشش برای آپدیت کردن گوشیت استفاده کنی.
همینهایی که اینجا گفتن و در پستهای اول هست کمک می کنه آپدیت کنی.
موفق باشی.:11:
شرمنده ها این قسمت سوم را نمی فهممنقل قول:
یعنی گوشی من را فلش کرده ؟
خود اپگريد هم همون فلش هستش...منتهي تو اپگريد فقط ورژن بالاتر يا همون ورژن قابل انتقاله اما با باكس هر ورژنيكه بخواي ميتوني بريزي...البته ورژن هاي بالاتر بهترننقل قول:
ممنوننقل قول:
شما نمی دونی کی آپدیت جدید برای N 82 میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/:10::10::10:
سلام عزیزان.
خوب.رفتم اخرین ورژن nsu و پی سی سوییت رو گرفتم.
کابلو وصل کردم و رفتم توی nsu و start و دوبار next زدم.اونم رفت سرچ کرد.اخرش هم ایسن ارور رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟هر بار این ارور رو میده.
ورژن من الان 12 هست.ولی 21 هم فک کنم اومده!
باید چی کار کنم تا اپدیت بشه؟
دوستان واسه ان91 پروداکت کد فارسی هست؟ اگر هست لطف می کنید؟
از کجا می تونم بفهمم برا گوشیم آپدیت جدید اومده یا نه؟؟؟؟
من نرم افزارابديت كه22مكابايت دانلود كردم توكامبيوترمربوطه سي دي كوشي نصب نميشه حالاميتونم برنامه رو توفلش بريزم ببرم كامبيوتر ديكه اي اجرا كنم؟
يه چند دفعه ديگه سعي كن ...نشد nsu رو دوباره نصب كن...اگه ديدي اصلا راه نميده از اين نرم افزارايي كه IP رو عوض ميكنه استفاده كن...مثل V P Nنقل قول:
فارسي نداره ...عربي ميخواي پيدا كنمنقل قول:
صفحه اول تاپيك رو بخون....براي ان 82 هنوز خبري نيستنقل قول:
بله ..ولي Pc suite بايد نصب بشه بعدنقل قول:
سلام دیجی ممل جون
خوبی سلامتی ؟
چرا سر نمی زنی به تاپیک های دیگه ؟
من تنها شدم تو کلوپ گوشی ها با نوکیا !!
-----------------------
حالا گذشته از این بحث ها یه خبر شنیدم مخم سوت کشید
میگن تو آپ دیت جدید
ان 95 و 82
به فیوچر پک 2 آپ میشن
کسی انجام داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام علي جون...چشم يه سر اونورا هم ميامنقل قول:
فعلا كه خبري نيست حالا يكم تحقيق كنم بهت آمار ميدم
می خواستم بدونم حجم آپدیت جدید 5610 چقدر هست
بنظر شما ارزش داره با 5000 تومن بدم بیرون آپ کنن
نکته : من N82 را دادم آپ کرد با پروداکت کد فارسی 15000 تومن
سلام.من N70دارم.میخواستم آپگریدش کنم ولی وسط کار گفت conection lost و صفحه خاموش شد.
بعدش هر چی سعی کردم روشن نشد فقط سه تا چشمک زد.
حالا چه کار کنم؟با فلش کردن درست میشه؟
آره خوبه....بده اپديت كنننقل قول:
بله درست ميشهنقل قول:
دیجی جان یه سوال دارم آخرین ورژن E65 رو میتونی بهم بگی؟
ممنون میشم ازت
Latest available software for Nokia E65, product code 0531214نقل قول:
Version: 3.0633.69.00
براي اين كد كه مربوط به اروپا هستش اين ورژنه ...چك كن ببين چطوره؟
ممنونم ازت آخه پریروز رفتم اتصالات و گوشی رو آپدیت کردم ( اونم مجانی ) خواستم ببینم آخرین ورژن آپدیت کرده یا نه درسته الان گوشی منم همین ورژن هستش ممنونم ازت
سلام.من گوشیم N80هست بخوام اپدیتش کنم باید از کجا شروع کنم؟
لطفا راهنمایی کنید...
قابلي نداشتنقل قول:
مجاني اپديت كردي؟ آشنا داري؟
صفحه اول همين تاپيك رو بخوننقل قول:
گوشیت وقتی گارانتی اتصالات داشته باشه نرم افزار هر مشگلی داشته باشی چه سال اول چه سالهای بعد برات مجانی درستش میکنن حالا اگه بخوای هم برات آپدیت هم میکنن منم بردم گفتم آپدیت میخوام بکنید گفت این ورژن من اول گفتم حتمآ ورژن جدیدی نیست ولی شما وقتی گفتی که دیگه مطمئن شدم کارشونو درست انجام دادن حالا تو پرانتز ( من یه بار برد گوشی سوزوندم که اونم مجانی عوض کردن ) الکی پول بیشتر ندادم که:31::10:
بازم ازت ممنونم
سلام وقتی گوشی رو میدیم به تعمیرکار فلش کنه آیا همون کار آپگرید رو حالا با باکسهای حودش انجام میده، همون آپگریدی که ما میتونیم با اینترنت و کابل گوشی انجام بدیم؟
آقا من یه گوشی 5300 رو خواستم آپ کنم با Nsu.ولی وقتی فایلو دانلود کرد و میخواست آپ کنه تو گوشی ارتباطم با Pc Suite قطع شد(برق نرفتا) و هر کاری هم کردم دیگه وصل نشد.البته گوشی هیچیش نشد .حالا شما میگید من چجوری این گوشیو باید آپش کنم؟؟؟
ضمنا اینم بگما که دو روز پیش یه گوشی N81 رو بدونه اینکه مشکلی پیش بیاد آپدیت کردم ولی نمیدونم این یکی(5300) چرا اینجور شد.اینم از اروری که میده:
نقل قول:
برای فلش گوشی نیاز به وسیله ای به نام باکس است. البته برخی از مدلها را میتوان بدون باکس و از طریق برنامه و کابل دیتا فلش نمود که در حالت کلی بیشتر گوشی های سامسونگ این قابلیت را دارند. اما در حالت کلی باید باکس داشت. فلش دقیقا شبیه تعویض کردن ویندوز است و در واقع شما با فلش کردن سیستم عامل گوشی را ابتدا پاک و سپس سیستم عاملی با همان ورژن و یا ورژن بالاتر را جایگزین آن میکنید ولی آپگرید گوشی درست مثل سرویس پک عمل میکند و مشکلات سیستم عامل را برطرف میکند. برای دریافت فایلهای فلش نیاز به اینترنت پر سرعت هست ولی این فایلها را میتوانید از بازار هم تهیه کنید. به یک انجمن تخصصی در همین رابطه مراجعه کنید ولی در کل فلش کردن کار حرفه ای هاست!
منبع:کد:www.persianforum.net/Topic13065-33-1.aspx