یه جدول داره. تو مقدماتی هست.نقل قول:
> قدر مطلق یک متغیر قیفاووسی با دوره تناوب 50 روز چهقدر است ؟ به طور میانگین در خشندگی این قیفاووسی از قیفاووسی دیگر با دوره تناوب 5 روز چهقدر بیشتر است ؟
Printable View
یه جدول داره. تو مقدماتی هست.نقل قول:
> قدر مطلق یک متغیر قیفاووسی با دوره تناوب 50 روز چهقدر است ؟ به طور میانگین در خشندگی این قیفاووسی از قیفاووسی دیگر با دوره تناوب 5 روز چهقدر بیشتر است ؟
از تعداد شرکت کننده ها نترسین نصفشون سیاه لشکرن...هیچی حالیشون نیست بعضی ها هم می خوان فقط با سئوالا آشنا شن
به نظر شما من میرسم تو این مدت بخونم(وگرنه منم جزو سیا لشکرا می شم:41:)
ممنون که گفتین خب می شه یه کوچولو توضیح بدیننقل قول:
L=4pi r^2 (sikma).t^4
جواب میشه رادیکال 2
سوال اولتم که تبدیل ساده قدر به درخشندگیه که مطمئن نیستم توی دینامیکی فرمولش اومده باشه برات مینویسم:
m1.m2=-2.5 log L1/L2
m1 وm2 قدر های دو جسم و L1 و L2 درخشندگی آنها به شرطی که توی یک فاصله باشند(مثلا 10 پارسک)
خب من که نمیدونم pi یا اون sikma چیه :41: سوال اولیم هم نه فرمولش نیودمه (ممنون که گفتین )
:11:
[QUOTE=marieh;1987303]از تعداد شرکت کننده ها نترسین نصفشون سیاه لشکرن...هیچی حالیشون نیست بعضی ها هم می خوان فقط با سئوالا آشنا شن
به نظر شما من میرسم تو این مدت بخونم(وگرنه منم جزو سیا لشکرا می شم:41:)
همین دیگه میشینی میگی بیشتره شرکت کننده ها سیاه لشکرن بعد هی به خودت امیدوار میشی نمیخونی:31: در عوض مثله من نامید باش همش فک کن هیچی نمیشی اصلا نمیرسی هیچی وخت نمونده , کنکور:2: خیلی چندشه خودت میشینی می خونی زیاد رو اولیه تاکید نکن :31:
pi=3.14نقل قول:
سیکما ثابت استفان بولتزمن هست که فکر کنم توی دینامیکی با k نشان داده و مقدارش رو نگفته فکر کنم در SI برابر با
5.67x10^-8
هست
اون فرمول قدر رو هم ویرایش کردم مثل اینکه به جای منها ضرب نوشته بودم
در ضمن قانون جدید المپیاد نجوم هم ... ... ...!(خودتون با هم چیزی که دوست دارین، جای خالی رو پر کنین!)
همگی بد بخت شدیم![/quote]
کسی خبر داره چی شده؟ نکنه رده سنی برداشته شده؟ اینجوری که همه ما جونیورها بدبختیم.
کسی خبر داره چی شده؟ نکنه رده سنی برداشته شده؟ اینجوری که همه ما جونیورها بدبختیم.[/quoteنقل قول:
زدی تو خال
آره. رده رو بر داشتن. اونایی که مدال داشتن هم تا 20 سالگی می تونن شرکت کنن. من از فردا می رم گاج بخرم بشینم برای کنکور!
نقل قول:
خیلی خیلی خیلی وحشتناکه:41:
ولی می گما خیلی آدم باید عوضی باشه بیاد حقه ملتو ضایع کنه :41: چه معنی داره پیره مرده 20 ساله بیاد المپیاد شرکت کنه ؟
این طوری اگه باشه ملت دکترا دارن میان شرکت می کننن که:41:
نمی فهمم که چی بشه آخه بعد برا اونا چه فایده ای می تونه داشته باشه ؟
اگه همگی مطمئین منم میخوام برم دین و زندگی و عربی بخونم دیگه کم کم برا :2::2::2:کنکور:2::2::2:آماده شم
جزییات قوانین رو از کجا میدونین
شاید هر سال کاری کنن که تعداد مدال آور های جدید ثابت بمونه
از طرف باشگاه به 4 تا مدال آور سال قبلمون گفتن.نقل قول:
جزییات قوانین رو از کجا میدونین
شاید هر سال کاری کنن که تعداد مدال آور های جدید ثابت بمونه
میخواستم بدونم چه رشته هایی در دانشگاه رو با طلای نجوم میشه انتخاب کرد
ممنون
تمام رشته های مربوط به ریاضی-فیزیک.نقل قول:
میخواستم بدونم چه رشته هایی در دانشگاه رو با طلای نجوم میشه انتخاب کرد
ممنون
ویرایش شد :31:
:blink:نقل قول:
مسئله secret هست مگه ؟ والا من هر که هر چی چرخیدم جایی رو ندیدم که همچین چیزی نوشته باشه :27:
سوال اول: باید اختلاف جرم دو حالت رو حساب کنی و با این سرعت کاهش جرم ببینی چقدر طول میکشه تا اینقدر جرم کم بشه
سوال دومت هم نه امکان نداره چون جرم خورشید خیلی کمتر از این حرفاست
نقل قول:
از اینکه آبرومو بردین کمال تشکرو دارم :11:
آقا غلط کردیییییییییییییییییییییی یییییم که سوال پرسیدم :دی
تازشم امسال نمیخوام شرکت کنم خودمم می دونم هیچ کدومو از سوالایه ...نمی تونم حل کنم
واقعا ببخشید همچین قصدی نداشتمنقل قول:
wowنقل قول:
4get it
من تازه رفتم پستمو ویرایش کردم ازتون تشکر هم کردم :11:
زیاد نه.نقل قول:
مسئله secret هست مگه ؟ والا من هر که هر چی چرخیدم جایی رو ندیدم که همچین چیزی نوشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مریم خانوم، به احتمال 90 در صد نوروز امسال (بر عکس سال گذشته) بریم دوره بسیج! تازه ترین خبری بود که داشتم!
دیروز نشستم 7 تا غلط از مقدماتی در آوردم!
این چیزی بود که به ما هم گفتن که مراقب باشیم ولی اون موقع ها هنوز تصویب نشده بود
بعدشم مدال دارا مگه شاخ و دم دارن ؟ که میترسین ؟ نه والا
با تصویب این طرح " که من هنوز هم مطمئن نیستم باید وایستید تا بپرشم" فکر نکنم برای جونیور ها مشکلی پیش بیاد
کمیته خودش می دونه که چه نمره هایی رو قبول کنه
راشتی اینجا کسی قلم چی ثبت نام کرده بود "واسه نجوم ؟؟"
تو امتحان اخرش 4 تا غلط علمی تو امتحان قبلش و قبلیش 1 دوونه غلط علمی بووده
طراح هاش هم خیلی آدمای درست حسابی داشتن نمی دوونم چه طور این مشکلات پیش اوومده !
فعلا ...
نه. ولی سوال ها رو دارم.نقل قول:
راشتی اینجا کسی قلم چی ثبت نام کرده بود "واسه نجوم ؟؟"
چرا؟نقل قول:
فکر نکنم برای جونیور ها مشکلی پیش بیاد
نه. ندارن. ولی تجربه دارن...نقل قول:
بعدشم مدال دارا مگه شاخ و دم دارن ؟ که میترسین ؟
یعنی چی؟ منظورت اینه که بد بخت شدیم؟نقل قول:
کمیته خودش می دونه که چه نمره هایی رو قبول کنه
سلام
امیدوارم حاله همگی خوب باشه ...:11:
اساتیده عزیز :
نخندیناااااااجایی رو میشناسین که سوال تو سطح سواده من باشه ؟...من فقط این کتابارو خوندم ::41: ساختار ستارگان و ... , نجوم به زبان ساده و دینامیکی:41:
اگه می شناسین خواهشا معرفی کنین من هرچی می چرخم هیچی ...:41:
AlL ThE Best
نقل قول:
سلام به همه دوستان .....
پرنیان جان ... مگه سطح سواد شما چشه ؟ ...
اتفاقا شما باهوش ترین همکلاسی من تو این انجمن بودید ...:20:
کدوم کلاس؟نقل قول:
اتفاقا شما باهوش ترین همکلاسی من تو این انجمن بودید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها،هر کسسوالیبه غیرازسوالای مرحله اول دوم و کارسوقها رو داره، بذاره . من هرچی می گردم دیگه سوال نیست.:13:
منظورتون از کارسوق ها چیه؟؟
همون دوره تهرانه؟؟
اگر بله شما مال چه سالی رو دارید؟؟
چقدر بدون غلط!نقل قول:
بچه ها،هر کسسوالیبه غیرازسوالای....
صدرا (صدرالدینی) هر هفته از ما امتحان میگیره، ولی باید کپی رایتش رو رعایت کنم... وگرنه تیکه پارم میکنه!
مریم خانوم، از شما کسی امتحان میگیره؟ مدال آور دارین؟
در ضمن طبق شایعه های به دست اومده، دوره اول و دوم در تابستان، و سوم، در نوروز برگزار میشه(همون المپیاد بسیج!)
یه سوال دیگه... با سهمیه آزاد قبول شدی یا...
من که با سهمیه آزاد قبول شدم... از کارت بسیج و این جور چیز ها خیلی بدم میاد، پس عضو هم نیستم!
خب اگه صدرا راضی نیست،سوالا رو نمی خوام . خیلی ممنون.نقل قول:
ما یه طلا و دو تا برنز داشتیم.(کشوری).با طلاهه کلاس داریم، اما فقط رفع اشکال می کنه .راستش زباد حال و حوصله درس دادن نداره.
من همه چی رو خودم خوندم. اشکالهای ریاضی رو هم بابام برطرف می کنه.باید خیلی خدا رو شکر کنی که یه آدم مسلط داره با حوصله بهت درس میده.
خدا کنه دوره عید باشه. اینطوری خیلی جلو می افتیم.
من آزاد قبول شدم.راستش منم ازاین مسخره بازی ها خوشم نمی آد. در نتیجه عضو هم نیستم.
[quote=azerdimah;2019591]منظورتون از کارسوق ها چیه؟؟
قبل از اینکه المپیاد نجوم تو ایران رسمی بشه ، یه امتحانی می گرفتند مثل المپیاد.فقط اسمش کار سوق بوده.
دو سال قبل از اولین المپیاد رسمی ، کار سوق ها بر گزار می شده.یعنی دو سری سوال کار سوق وجود داره . که البته خیلی ساده اند.
واقعا. ولی حیف... 90 درصد تابستون میشه!نقل قول:
خدا کنه دوره عید باشه. اینطوری خیلی جلو می افتیم.
حوصله؟! با کیفش میکوبه تو سرمون! خیلی سگ هست...! به همین خاطر نمی تونم سوالاش رو بذارم!نقل قول:
باید خیلی خدا رو شکر کنی که یه آدم مسلط داره با حوصله بهت درس میده
ای ول... پس خودمونی هستی! خوشبختانه امتحان اصلی، سهمیه و این جور چیز ها رو نداره.نقل قول:
من آزاد قبول شدم.راستش منم ازاین مسخره بازی ها خوشم نمی آد. در نتیجه عضو هم نیستم.
ما هم این ها رو موجود داریم:نقل قول:
ما یه طلا و دو تا برنز داشتیم.(کشوری).
1- صدرالدینی:طلا
2- نقی زاده:طلا
3- حدیدی:نقره
4- غفارزاده:نقره+برنز
5- کاکایی:برنز
بی خود نیست که قطب نجوم هستیم!
من یه سری سوال دارم فک کنم بتونم بذارم فقط باید اول به معلم نجومم بگم
نقل قول:
شما ها رو اعصاب آدم راه میرین :13:
ای بابا ! اگه می خواین بزارین دیگه این سوسول بازیا برا چیه ؟ اگه هم نمیخواین دیگه چرا ....می کنین ؟:19::13:
راست میگه دیگه!نقل قول:
برادران و خواهران گرامی... المپیاد آمادگی مرحله 1 به صورت هماهنگ بین چندین شهر برگزار میشه. شما هم میدین؟
(پایه گزار: صدرا صدرالدینی)
منم به همین دلیل گفتم باید به معلمم بگم وگرنه برای من چه فرقی می کنه که سوالارو شما هم داشته باشین یا نه؟نقل قول:
کل مدرسه سلام سوالا رو دارن دو نفر دیگه هم روش چیزی از من کم میشه؟!!!!:11:
مثل اینکه اینجا همه غیر از ما معلم دارند
marieh خانم/آقا معلم شما کیه؟؟؟؟
اونم چه معلم هایی!نقل قول:
مثل اینکه اینجا همه غیر از ما معلم دارند
[quote=aslanaslan;2025792]راست میگه دیگه!
برادران و خواهران گرامی... المپیاد آمادگی مرحله 1 به صورت هماهنگ بین چندین شهر برگزار میشه. شما هم میدین؟
(پایه گزار: صدرا صدرالدینی)[/quote
اگه باشه آره چرا ندیم؟
من یه سری سوال دارم. تو بگو چی ها رو داری که تکراری نذارم. در ضمن من بلد نیستم باید چه کار کنم. بهم یاد بده.نقل قول:
آره . تعریفش رو از دکتر میر ترابی شنیدم.ولی تو خجالت نمی کشی اینجوری صحبت میکنی؟نقل قول:
خب خیلی خوبه که بدون استاد دوم شدی. باید به خودت امیدوار باشی.نقل قول:
معلم الانم نیست معلم پارسالم بود ولی هنوز با هم ارتباط داریم.خانم نگار نامور و آقای امام.میشناسینشون؟
[quote=aslanaslan;2025792]راست میگه دیگه!
(پایه گزار: صدرا صدرالدینی)[/quote
:41:کی ؟ کجااااااااا ؟:31:
آقا هیچی به ما نمی گن که ! اقلن شما ها بگین :11:
هیچی :31:نقل قول:
فقط سوالایه پارسال که بیشترشونو به دلیل ... بلد نیستم :31: و همون سوالایی که چند روز شایدم هفته پیشا براتون گذاشتم دیگه ندارم
ممنون می شم بزاری
راستی اگه منظورت این بود که نمی دونی چهطوری بزاری !
شما فقط اگه لینگشونو داری همونو برامون بزار اینجا ( copy -paste) کنی کافیه و اگر هم لینکشونو نداری برو یه جایی آپشون کن یکی ازاین جاها یا بهر حال هر جا که دوس داری و راحتی
کد:http://www.tinypic.com
کد:http://www.divshare.com
دیگه یادم نمیاد ! برو رو قسمت browse ( یا همچین چیزی نمیدونم الان مخم هنگه هیچی یادم نمیاد ) سوالا یا هر چییزی که دوس داری انتخاب کن بعد رو آپ لود کلیلک کن ! یه کوچولو صبر میکنی تا لینکی چیزی بیاد بعدش اگه دوس داشتی لینکشو همیجا بزااااااااااااااااااااااا ر :11:کد:http://www.2shared.com
همگی موفق باشید
:11: