خوب از امروز خلاصم. کنکور ازاد رو هم دادم.
منتظر یه انفجار عظیم تو این تاپیک باشید!!
خوب از امروز خلاصم. کنکور ازاد رو هم دادم.
منتظر یه انفجار عظیم تو این تاپیک باشید!!
سلامنقل قول:
خواهش می شه:10:
ایول، اگه TNT خواستی خبرم کن!!!!!:32::31:نقل قول:
موراتی از آمدن مانسينی ، لمپارد و مسی و ماندن آدريانو سخن گفت
ماسیمو موراتی دیروز یک مصاحبه جالب و خواندنی انجام داد که در زیر بخشی از آن را مرور می کنیم.
" ما نه تنها یک مربی خوب و با کلاس به تیم اضافه کرده ایم بلکه خواستار ستارگانی بزرگ در اینتر بزرگ نیز هستیم "
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - جملات بالا بخشی از سخنان رئیس موراتی بود ، اما رئیس در ادامه در مورد خرید آمانتینو مانسینی گفت : " ما سعی نداریم همه کار هایی را با عجله کردن از بین ببریم ، من تنها میتوانم بگویم که به مانسینی بسیار نزدیک هستیم و فکر میکنم یکی از این روزها یک ملاقات تعیین کننده با سران رم خواهیم داشت."
وی در ادامه افزود : "این را نباید فراموش کرد که در مقابل خرید بازیکنان ، باید نیم نگاهی هم به وضعیت اقتصادی تیم داشته باشم و این را ذکر کنم که ما مجبور نیستیم که هزینه های گزافی را خرج یک بازیکن کنیم."
موراتی در مورد لمپارد نیز اینچنین سخن گفت : "من فکر میکنم ما در حال حاضر نیاز مبرمی به یک بازیکن با شاخصه های او داریم ، چون میتواند مفید باشد."
موراتی به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد ابزار علاقه مسی به سری آ و اینتر بود این چنین پاسخ داد : "من موقعی که خواستار او بودم حتی اینقدر فوق العاده نبود و بازهم تکرار میکنم مسی میتواند من را خوشهال کند. "سوال آخر در مورد آدریانو بود که اینبار هم دکتر جواب جالبی داد : "همه چیز به خود آدریانو بستگی دارد ، اگر او خوب باشد یقین دارم که یکی از بهترین ها در جهان است. "
این موراتی هم آدم جالبیه خیلی باش حال می کنم .
کلا اینترو به دو دلیل دوست دارو یکی خود اینتره دوم موراتیه وگرنه بازیکنا میانو میرن وبراشون پول مهمه نه باشگاه از اون رونالدوی نامرد بگیر بیا پایین
ولی این اینتره که میمونه
موراتی کلا شخصیت جالبی داره چند سال پیشم اومده بود ایران تاجره نفته و براش تنها چیزی که اهمیت داره اینتره:40:نقل قول:
در مورد همه ی بازیکنا هم اینجوری نیستش مثلا همین خاویر زانتی اگه اشتباه نکنم از سال 95 داره تو اینتر بازی می کنه و با اینکه کلی پیشنهاد تو این چند سال داشته گفته می خوام با پیراهن اینتر از فوتبال خدافظی کنم همین طور تولدو وقتی مانچو از ترکیب اصلی کنارش گذاشت خیلی از تیما می خواستنش فیورنتینا می خواست برش گردونه ولی به خاط عشقی که به اینتر داشت قرار دادش رو تمدید کرد:10:
بورديسو: در اينتر خوشحالم
نيکولاس بورديسو آب سردي بر روي شايعات مبني بر رفتن او به فيورنتينا ريخت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سايت کانون رسمي هواداران اينتر ميلان در ايران-شايعاتي مبني بر علاقه فيورنتينا براي جذب بورديسو مدافع اينتر وجود داشت ولي اين بازيکن 27 ساله بيان کرده است که فقط بر روي اينتر تمرکز کرده است.
بورديسو گفته است که:"من قبلا اين را گفته ام و دوباره هم مي گوييم من چيزي در مورد انتقالم به فيورنتينا ندارم.من در اينتر خوشحال هستم ومن چيزي را نمي بينم که مجبور باشم اينتر را ترک کنم."
بورديسو 73 بار در طول 4 سال براي اينتر به ميدان رفته است و با وجود اينکه يک مدافه است ولي گل هاي زيادب به ثمر رسانده است.
فکر کنم الان مسی داره التماس می کنه بیاد اینتر! پدرمشم اینطوری می گه.
این موراتی هم عجب مدیر با حالیه! با یه حالت خاص می گه مسی بازیکن بدی نیست!!!
اخرشم مسی رو مفت می خره!!!
دیگه امدن مسی خیلی غیر قابل تصور هست!!!
عمرا سران بارسا اجازه بدن مسی بره!!!نمیشه امید داشت
لمپارد آمدن به اينتر را صراحتا تاييد کرد !!!
فرانک لمپارد بازیکن خط میانی باشگاه چلسی لندن انگلستان آشکار ساخت که به زودی به تیم اینتر میلان ایتالیا خواهد پیوست .
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - فرانک که تنها یک سال با چلسی قرداد دارد دوست دارد هرچه زود تر به این قرداد خاتمه دهد و به سرمربی سابقش خوزه مورینیو بپیوندد ، تا بتواند همچون گذشته در زمین فوتبال بدرخشد و افتخار آفرینی کند .
در مصاحبه این که دیروز فرانک لمپارد با روزنامه ی معتبر ایتالیایی کوریرو دلااسپورت انجام داد از احتمال پیوستن به باشگاه اینتر میلان خبر داد .
آیا به اینتر خواهی رفت ؟
- احتمالا بله (این اولین باریست که لمپارد اینطور آشکار ساخته است)
پس چرا ماسیمو موراتی زیاد علاقه ای به سریع قرداد امضا کردن با شما نیست ؟
- نه اینطور نیست چون اینتر باشگاهی نیست که عجولانه کار بکند
گفته میشود همه جزئیات قرارداد این انگلیسی با اینتر هفته آینده به پایان خواهد رسید و احتمالا از همان هفته کار خود را با اینتر شروع خواهد کرد.
اگه خودش بخواد بارسا نمی تونه به زور نگهش داره مثل رونالدو که اینتر و موراتی رو با نامردیه هر چه تمام تر پیچوندنقل قول:
می گم این لمپاردم ما رو کشت:31:
یه روز می گن می یاد یه روز دیگه می گن نمی یاد:19:
حالا که خودشم مثل کوارسما علاقه نشون داده امیدوارم هر چی زودتر کارش با اینتر تموم شه:21:
جام بيررا مورتی امسال بدون اينتر ...
باشگاه اينتر ايتاليا به دستور "خوزه مورينيو" سرمربي جديد خود از حضور در جام بیررا مورتي خودداري ميكند.
جام بیررا مورتي كه از سال 1997 تاكنون همواره پيش از آغاز رقابتهاي سري A برگزار ميشود، امسال بدون حضور اينتر برگزار خواهد شد.
اين رقابت ميان سه تيم برگزار ميشود كه به طور معمول اين سه تيم شامل اينتر، يوونتوس و ناپولي هستند. اما، امسال گفته ميشود پس از انصراف اينتر، تيم ميلان جايگزين اين تيم ميشود.
در پي اين انصراف باشگاه اينتر بايد جريمه نقدي به مسوولان برگزاري اين تورنمنت بپردازد.
بازيها در اين تورنمنت به صورت يك نيمه 45 دقيقهاي برگزار ميشود و در صورتي كه در اين مدت زمان دو تيم به گل دست پيدا نكنند بدون اين كه نيمه دومي در كار باشد، تيمها به استقبال ضربات پنالتي ميروند، البته با اين تفاوت كه هر يك از بازيكناني پا به توپ از ميانههاي زمين به سمت دروازهبان حريف حركت كرده و در موقعيت تك به تك قرار ميگيرد كه بايد توپ را به گل تبديل کند.
اينتر و مانسينی به هفته بعد موکول شد
در پی ملاقات دیشب مارکو برانکا مدیر نقل و انتقالات باشگاه اینتر میلان با همتای خود دانیله پراد در باشگاه آ.س. رم هیچ یک از طرفین حاضر نشدند برای دیگری کوتاه بیایند.
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - این ملاقات که برای پیوستن آمانتینو مانسینی بازیکن ۲۸ ساله باشگاه آ.س. رم به اینتر بود به هفته بعد موکول شد .
گزارش شده که باشگاه آ.س. رم مبلغی بین ۲۰ تا ۱۸ میلیون یورو برای فروش این بازیکن می طلبد و در مقابل اینتر حاضر است ویکتور اوبینیا را به مدت ۱ سال به رم قرض بدهد آنهم یه علاوه ۱۰ میلیون یورو ، این پیشنهاد هم میتواند به نفع رم باشد و هم به نفع اینتر اما سران باشگاه آ.س.رم این پیشنهاد را تنها با مبلغ ۱۳ میلیون یورو قبول خواهد کرد.
کوآرسما سبز ، پورتو قرمز ، اينتر زرد !!!
ریکاردو کوآرسما بازیکن خط میانی باشگاه پورتو پرتقال این روز ها یکی از اهداف اصلی خوزه مورینیو در اینتر میلان است .
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - این گوش راست بسیار تکنیکی و محبوب پرتقالی هفته قبل در یک قدمی انتقال به این باشگاه ایتالیایی بود که بنا به در خواست یا به نوعی مخالفت رئیس باشگاه پورتو این جا به جایی کمی به تعویق افتاد.
حال با چراغ سبز نشان دادن خود کوآرسما رئیس پورتو چاره ای جز قبول این انتقال ندارد ، در سوی دیگر روزنامه ها خبر از پیشرفت مذاکرات دو باشگاه میدهد .
رئیس پورتو در مصاحصبه ای که با خبر نگاران داشت گفت : "من هنوز موافقت نامه ای امضا نکرده ام و قصد چنین کاری هم ندارم و باید بگویم که اینها همگی خیال پردازی است "
و در ادامه در مورد انتقال برونو آلوس گفت :" خبر انتقال برونو به اینتر که توسط روزنامه های پرتقالی منتشر شده بود کاملا دروغ است و بس ."
داداش لمپارد فکر کنم منتفی شده
چون چلسی دستمزدش را دو برابر کرده و با این اوصاف فکر نکنم بیاد
حالا باید عکس الهمل اینتر را دید
داداش لمپارد فکر کنم منتفی شده
چون چلسی دستمزدش را دو برابر کرده و با این اوصاف فکر نکنم بیاد
حالا باید عکس العمل اینتر را دید
لمپارد اومده بود ایتالیا مسلما واسه تفریح نیومده بودش:21:نقل قول:
من که لمپارد رو خیلی دوست دارم تا آخر نقل و انتقالا هم خیلی مونده امیدوارم هر چی زودتر تو پیرنه نراتزوری ها ببینمش:40:
لمپارد آمدن به اينتر را صراحتا تاييد کرد !!!
فرانک لمپارد بازیکن خط میانی باشگاه چلسی لندن انگلستان آشکار ساخت که به زودی به تیم اینتر میلان ایتالیا خواهد پیوست .
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - فرانک که تنها یک سال با چلسی قرداد دارد دوست دارد هرچه زود تر به این قرداد خاتمه دهد و به سرمربی سابقش خوزه مورینیو بپیوندد ، تا بتواند همچون گذشته در زمین فوتبال بدرخشد و افتخار آفرینی کند .
در مصاحبه این که دیروز فرانک لمپارد با روزنامه ی معتبر ایتالیایی کوریرو دلااسپورت انجام داد از احتمال پیوستن به باشگاه اینتر میلان خبر داد .
آیا به اینتر خواهی رفت ؟
- احتمالا بله (این اولین باریست که لمپارد اینطور آشکار ساخته است)
پس چرا ماسیمو موراتی زیاد علاقه ای به سریع قرداد امضا کردن با شما نیست ؟
- نه اینطور نیست چون اینتر باشگاهی نیست که عجولانه کار بکند
گفته میشود همه جزئیات قرارداد این انگلیسی با اینتر هفته آینده به پایان خواهد رسید و احتمالا از همان هفته کار خود را با اینتر شروع خواهد کرد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
صفحه قبل این خبر رو گذاشته بودم به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه:10::46:
شرمنده ! خواستم یه جواب دندون شکن به این دوست میلانیمون بدم!!!
من برای بحث نیومدمنقل قول:
ولی این چیزی بود که توی خبرها خوندم
ولی لمپارد دیگه خیلی داره طولش میده
مشکوک میزنه
ولی جوابتم دندون شکن نبود
جونه من امادگی بدنی رو ببینید!(36 سال داره ها!)
بكالوسی اواریستو
کلا همه جا قهرمانیم!
کد:http://inter.it/aas/img/107448-480.jpg
کد:http://inter.it/aas/img/107449-480.jpg
کد:http://inter.it/aas/img/107450-480.jpg
کد:http://inter.it/aas/img/107451-480.jpg
کد:http://inter.it/aas/img/107453-480.jpg
منابع خبري ايتاليا از انصراف باشگاه اينتر نسبت به جذب ريكاردو كوارشما خبر ميدهند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در حالي كه اينتر قصد اشت براي لوئيس فيگو هافبك پرتغالي خود كه قراردادش با اين تيم تا پايان 2009 به پايان ميرسد، جانشين مناسبي پيدا كند وكوارشما هموطن فيگو را بهترين گزينه ميدانست به نظر ميرسد سران باشگاه ايتاليايي بر سر مبلغ قرارداد كوارشما با اين بازيكن به توافق نرسيدند.
كوارشما كه در پورتوي پرتغال توپ ميزند خواستار 35 ميليون يورو شده بود كه اين مبلغ از نظر سران اينتر بسيار بالاست.
ناكامي در جذب كوارشما وضعيت مورينيو سرمربي اينتر را كمي دشوار ميسازد چرا كه او به استفاده از شيوه 3-3-4 علاقه زيادي دارد و استفاده از دو بازيكن كناري مناسب ميتواند خواستههاي او را برآورده سازد.
از سوي ديگر به نظر ميرسد سران اينتر به زودي با امانتينو مانسيني بازيكن برزيلي رم قرارداد امضا ميكنند و جاي هيچ نگراني براي مرد خاص فوتبال جهان ژوزه مورينيو نيست.
زشك معالج زلاتان ابراهيموويچ مهاجم سوئدى تيم اينتر از بهبود وضعيت اين بازيكن براى بازگشت به تركيب اصلى تيم خبر داد.وى گفت: زلاتان هيچ مشكل خاصى ندارد و وضعيت زانوى او رو به بهبودى است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - اگر شرايط به همين منوال به پيش برود وى تا ۳ هفته ديگر مى تواند به شرايط ايده آل برگردد و در تركيب ثابت اينتر تمريناتش را از سر بگيرد وى افزود: ابراهيموويچ نسبت به يك ماه و نيم پيش وضعيت فيزيكى بسيار خوبى دارد و من از روند درمانش رضايت كامل دارم.
آرزوى رؤساى باشگاه اينتر اين بود كه زلاتان بتواند از ابتداى فصل در مسابقات سرى A حاضر شود و خوشبختانه اين اتفاق افتاد و زلاتان به شرايط ايده آل بازگشت.
رفتن «فرانك لمپارد» از چلسى به اينتر هر روز ناشدنى تر به نظر مى رسد، چرا كه چلسى به هر وسيله ممكن مى كوشد، ستاره خط ميانى اش را نگه دارد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی توتو مرکاتو - آبى و مشكى پوشان شهر ميلان اينك در پى جانشينى براى لمپارد هستند.
گزينه جايگزين او هم از ليگ برتر مى آيد. ژابى آلونسو، بازيكنى است كه موراتى سعى دارد به ميلان بياورد.
خوزه مورينيو همچنان در فكر تقويت كمربند ميانى تيمش است. هافبك اسپانيايى ليورپول توانسته است نظر اين مربى پرتغالى را به خود جلب كند.
رافائل بنيتز، سرمربى هموطن آلونسو كه كوشش زيادى براى خريد «گرت برى» از آستون ويلا به خرج داده است، به بازيكنش گفته است مى تواند آنفيلد را ترك كند.
«ژابى» پيش از اين با يوونتوس تورين وارد گفت وگو شده بود، هر چند اين جابه جايى به دليل رقم بالاى فسخ قرارداد اين اسپانيايى انجام نگرفت. به اين ترتيب بانوى پير فوتبال اروپا ديگر بختى براى بستن قرارداد با آلونسو ندارد.
خود اين بازيكن اسپانيايى هم اعتراف كرد كه چندان تمايلى هم براى رفتن به تورين نداشته است. مورينيو كه از علاقه مندان بازى آلونسو است، بى ميل نيست تا او را به سن سيرو بياورد.
او در پيروزى هاى سال هاى گذشته قرمزها در ليگ برتر و البته تيم ملى اسپانيا در يورو ۲۰۰۸ سهم زيادى را برعهده داشت. همه چيز اكنون در دستان اوست. اگر بخواهد برود، با هيچ مانعى روبرو نخواهد بود.
اينتر مورينيو يعنی اين !
شهر ميلان ايتاليا اين روزها حال و هواى ديگرى دارد. ميلان ميزبان تازه واردانى است كه آمده اند تا يك بار ديگر نگاه جهان را به فوتبال ايتاليا معطوف كنند.
بعد از چند سال هواداران دو رقيب سنتى شهر ميلان فرصتى براى كرى خوانى از جنس ايتاليايى پيدا كرده اند.
شايد به همين خاطر باشد كه طرفداران متعصب اينتر ميلان در نخستين روز حضور ژوزه مورينيو در زمين تمرين تلاش كردند استقبال ۴۰ هزار نفرى از رونالدينيو در تيم رقيب را كمرنگ جلوه دهند و اصرار داشتند اكثر ساكنين شهر طرفدار نراتزورى اند. اين در حالى بود كه تنها ۳۰۰۰ نفر به ديدن اولين تمرين اينتر ميلان آمده بودند.
اما داستان به همين جا ختم نمى شود؛ اينترى ها به قدرى از در اختيار گرفتن مورينيو خوشهالند كه در زمين تمرين پسترول پينتينا پرده اى بزرگ با اين نوشته نصب كرده اند: اروپا نگاه كن، ما مورينيو را داريم اما نبايد فراموش كرد اينتر ليگ قهرمانان اروپا را پيش رو دارد اما آث ميلان و رونالدينيوى بزرگش از اين افتخار محرومند. رونالدينيو ممكن است تحت تمرين و بدنسازى سخت دوباره به شرايط آرمانى برگردد و همان دوران درخشان بارسلونا را در ميلان تكرار كند اما او فقط يك بازيكن است و بس اما مورينيو به عنوان سرمربى قادر است تحولى عظيم دراينتر ايجاد كند.
شايد به همين دليل است كه هواداران از او مى خواهند قولش را عملى كند و فرانك لمپارد را به جوزپه مه آتزا بياورد.
اما مورينيو كه بعد از ۱۰ ماه دورى از دنياى فوتبال قدم به زمين تمرين گذاشته، انگيزه هاى زيادى براى اثبات توانايى هايش در ميدانى جديد دارد.
او در اين مدت پيشنهادات زيادى از باشگاه هاى طراز اول اسپانيا، آلمان و فرانسه داشت اما نهايتا سخت ترين گزينه ممكن را انتخاب كرد؛ او هدايت تيم قهرمان ايتاليا را به عهده گرفت و از همان نخستين روزها اعلام كرد واژه موفقيت براى او يعنى قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا.
و از آنجاييكه او مورينيوست در اين مدت زبان ايتاليايى را هم تا حدودى ياد گرفت تا بتواند با شاگردانش و رسانه هاى ايتاليايى تعاملى خوب برقرار كند و بازهم چون او مورينيوست از همين حالا جنجال ها و عكس العمل هاى مخصوص به خود را آغاز كرده؛ چندى پيش كارلو آنچلوتى گفته بود مورينيو در دوران بازيگرى هرگز بازيكن بزرگى نبوده است. همين اظهار نظر كافى بود تا مرد مغرور پرتغالى مدعى شود: انگار آنچلوتى فراموش كرده يكى از بزرگترى مربيان تاريخ ميلان يعنى آريگو ساچى هرگز فوتباليست موفقى نبود و در سطحى بالاتر از من بازى نكرد.
حس رقابت و جاه طلبى مورينيو را تغذيه مى كند و اين همان چيزى است كه در ايتاليا به وفور يافت مى شود.
شايد آنچلوتى سرمربى تيم رقيب باشد اما كلوديو رانيرى را كه فراموش نكرده ايد. مربى كنونى يوونتوس كه قبل از مورينيو، هدايت چلسى را به عهده داشت و به دلايلى مورد تحقير مربى پرتغالى قرار گرفت.
بى شك حالا كه رانيرى بيش از پيش در تيررس مورينيوست بايد خود را براى جنگ هاى روانى مورينيو آماده كند. مورينيو اما قول داده بعد از يك دوره سوء مديريت، تبانى و كاهش سطح استاندارد فوتبال در ايتاليا، يك بار ديگر سرزندگى را به فوتبال كشور چكمه بازگرداند.
او خود را مسؤول اين كار مى داند و تأكيد مى كند: امروز من بخشى از فوتبال ايتاليا هستم، درست مثل روزهايى كه جزيى از فوتبال انگليس محسوب مى شدم.
با اين حال ديگر خبرى از آن تكبر و غرورى كه پس از امضاى قرارداد با چلسى در مورينيو ديده مى شد، نيست.
او به محض اينكه وارد لندن شد خود را فردى ويژه ناميد كه بعد از به قهرمانى رساندن پورتو به انگليس آمده تا چلسى را كه نيم قرن رنگ قهرمانى به خود نديده بود، قهرمان كند اما در شرايطى هدايت اينتر را قبول كرد كه نراتزورى ها سه قهرمانى در ايتاليا را در كارنامه دارند.
ژوزه مورينيو در اين باره مى گويد: شرايط كمى فرق مى كند. به شاگردانم گفته ام برنده واقعى كسى است كه بخواهد هميشه پيروز باشد. آنها انگيزه زيادى دارند و من هرگز سقفى براى بلند پروازى خودم و آنها قرار نمى دهم و تلاش مى كنم به آنها ريسك پذيرى بالا، اهداف عالى و روحيه اى تهاجمى را القا كنم.
با اين حال براى اينكه ثابت كند مورينيوست با لبخند خاص خودش ادامه مى دهد: چه كسى مى تواند ادعا كند به من فكر نمى كند ما در چلسى ركوردهايى منحصر به فرد ثبت كرديم. در سه سالى كه هدايت آبى هاى لندن را به دست داشتم سه امتياز اكثر بازيهاى خارج از خانه را كسب كردمام ، بيشترين گل ها و بهترين روند را تيم من داشت. چلسى با سه مهاجم به مصاف حريفان مى رفت. ما حتى بسيارى از مسابقات را در ۱۵ دقيقه پايانى به نفع خود تمام كرديم آن هم در حالى كه سه مدافع كامل از دروازه حفاظت مى كرد. به هر حال هدف من ارائه بازى هجومى است و هرگز اجازه نمى دهم در ايتاليا به من لقب مربى محتاط بدهند .
اينتر با رنگ و بوى مورينيو
مورينيو در نخستين قدم، مانسينى را به خدمت گرفت. هافبك برزيلى رم كه فصل گذشته عملكرد موفقى داشت.
او علاقه مند جذب اتوئو هم هست كه البته بارسلونا براى فروش او چراغ سبز نشان داده است .
و بالاخره فرانك لمپارد؛ مورينيو در رابطه با او كاملاً محتاطانه عمل مى كند: بله، اين دو به عنوان مربى و بازيكن رابطه خوبى با هم دارند؛ اينتر همچنان به يك هافبك خلاق نياز دارد و البته هنوز ۶ هفته از فصل نقل و انتقالات باقى مانده اما مورينيو تا آغاز بازيهاى ليگ فرصت دارد تا رابطه حرفه اى و البته عاطفى را با مردان نراتزورى برقرار كند.
كمترين هدف اينتر در فصل پيش دفاع از عنوان قهرمانى در سرى A است. ستاره هاى اينتر ثابت كردند كه توانايى تكرار قهرمانى را دارند اما مورينيو كسى نيست كه به گذشته ها دلخوش كند.
شايد مورينيو بيشترين شناخت را از هرنان كرسپو داشته باشد؛ مهاجم آرژانتينى كه مدتى در چلسى براى او بازى كرد تا اينكه به طور قرضى راهى فوتبال ايتاليا شد.
با اين حال كرسپو براى اينكه جايى در تركيب اصلى داشته باشد بايد خود را به مورينيو ثابت كند؛ حتى اگر مربى جديد در انديشه تيمى هجومى با ۳ مهاجم تمام عيار باشد.
لوييس فيگو؛ پرتغالى كهنه كار فوتبال اروپا كه آشنايى اش با مورينيو به روزهايى بازمى گردد كه او مترجم بابى رابسون در بارسلونا بود. به نظر مى رسد فيگو توانايى ۹۰ دقيقه بازى را نداشته باشد اما شكى نيست كه قادر است نقشى كليدى براى هموطنش چه داخل زمين و چه خارج از آن بازى كند.
اما ماركو ماتراتزى؛ يكى از خشن ترين بازيكنان كالچو و البته يكى از معدود مردان ايتاليايى اينتر كه از قديمى هاى باشگاه است. بى شك او به يكى از چالش هاى اصلى ژوزه مورينيو تبديل خواهد شد، و آدريانو كه نمادى است براى همه فوتباليستها .
او به خوبى نشان داده چطور يك فوتباليست بزرگ مى تواند به ستاره اى كم فروغ تبديل شود. آدريانو در حالى كه در اوج بود به طور قرضى به برزيل فرستاده شد تا از شرايط آرمانى دور شود اما مورينيو براى او هم برنامه ويژه اى دارد و تصميم دارد دوباره همان آدريانو با انگيزه را بسازد.
ولى چالش ديگر پيش روى مورينيو ، پاتريك ويرا است كه بايد طى چند هفته آينده او را به مرز آمادگى كامل برساند و البته روند پيشرفت زلاتان آبراموويچ و بهتر بگوييم برترين گلزن فصل قبل اينتر را دقيقا زير نظر بگيرد.
در عين حال احياى دژان استانكوويچ يكى ديگر از برنامه هاى مورينيوست. هافبك صرب كه محبوبيت زيادى بين هواداران دارد.
مورينيو درباره او مى گويد: استانكوويچ اينتر آن استانكوويچ لاتزيو نيست. از او همان بازيكنى را مى سازد كه شايستگى اش را دارد.
او ادامه مى دهد: روش من اين است كه با بازيكنان رو در رو حرف مى زنم و از آنها مى خوام با من صادق و ثابت قدم باشند. مى خواهم حس رقابت به حدى بين بازيكنان بالا باشد كه براى هر پست حداقل دو بازكن كاملاً آماده داشته باشم و هيچ كس از حضور در تركيب اصلى مطمئن نباشد.كار كردن با من آسان است چراكه به اطرافيانم احترام مى گذارم، حس برترى طلبى دارم و تلاش ميكنم حرفه اى و سازماندهى شده عمل كنم اما اگر شاگردانم چنين ذهنيتى نداشته باشند، تحمل كار كردن با من را نخواهند داشت.
به نظر مى رسد نخستين تجربه مورينيو در ايتاليا كمى مثبت تر از تجربه او در انگليس و انحصارا چلسى مى باشد.
او حالا يك مربى شناخته شده است كه اعتبار زيادى بين هواداران و البته رسانه هاى جنجالى ايتاليا دارد اما مرد جاه طلب پرتغالى خوب مى داند اينجا ايتالياست و با لبخند تأكيد مى كند: احمق نيستم؛ خوب مى دانم كه شرايط تا ابد به اين خوبى نيست...
خوب من اینجا نیومدم . یه کم سرم شلوغ بود.
اینتر مانسینی رو از رم خرید. و شاید دروگبا و ژابی هم رو بخره.
راستی بازی اینتر بایرن کی هست؟
بازی 15 مرداد هست
اما فکر کنم این هفته با الهلال عربستان یه بازی داشته باشه توی یکی از سایتا خوندم
توی نقل انتقالات تا الان که زیاد خوب کار نکردیم فقط یه مانسینی رو خریدم این لمپارد هم فکر نکنم اینتری باشه امیدوارم یه هافبک خوب بخریم
کوآرسما را تمام شده بدانيد !
ريكاردو كوارسما هافبك تيم ملى پرتغال در آستانه عقد قرارداد با اينتر است. پس از انتقال آمانتينو مانسينى هافبك برزيلى رم به اينتر، اين باشگاه تصميم به آغاز مذاكرات براى جذب كوارسما نيز گرفت.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از روزنامه گازاتا دلااسپورت - نمایندگان تيم پورتو دو روز پيش براى توافق بر سر مبلغ انتقال اين بازيكن در ميلان حاضر شد.
در اين جلسه پورتو درخواست مبلغى معادل ۴۰ ميليون يورو كرد اما قهرمان ايتاليا براى پرداخت نصف اين مبلغ اعلام آمادگى كرده است.
مورينيو در گفت وگو با رسانه هاى پرتغالى ابراز اميدوارى كرد بتواند فصل آينده اين هافبك هجومى را در تركيب تيمش قرار دهد: حضور او در اينتر خيلى خوب است اما او در حال حاضر بازيكن پورتو است و من مربى اينتر هستم. فكر مى كنم خود او نيز به آمدن تمايل دارد اما نمى دانم كه آيا روساى من مى توانند مبلغ درخواستى پورتو را تهيه كنند.
اين روزنامه با اشاره به تمايل اينتر براى جذب لمپارد، حضور كوارسما را در اين موضوع بى تاثير دانست.
دژان قرضی در راه يووه !!!
با اينكه سران يوونتوس از بسته شدن درهاى فصل نقل و انتقالات باشگاه يوونتوس خبر مى دهند، دور جديدى از مذاكرات با اينتر بر سر خريد دژان استانكوويچ آغاز شده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی کالچو مرکاتو (نقل انتقالات فوتبال) - بمب افكن بالكان هيچ جايى در برنامه هاى آتى خوزه مورينيو ندارد و يوونتوسى ها باوجود انتقادات شديد تيفوسى هاى خود در تلاشند تا اين هافبك صربستانى را به خدمت بگيرند.
دور جديد مذاكرات بين يوونتوس و اينتر آغاز شده است و در تازه ترين درخواست بانوى پير ابراز تمايل كرده تا استانكوويچ براى يك فصل و آن هم قرضى راهى تورينو شود.
احتمال اينكه اينتر با درخواست سران يووه موافقت كند بسيار زياد است چرا كه به نظر مى رسد پيوستن كوآرسما به مه آتزا هم روزهاى پايانى خود را سپرى مى كند.
چشمان خوزه اينبار مونتاری را ديد !!!
بعد از نااميدى در خريد فرانك لمپارد ،خوزه مورينيو براى تقويت خط ميانى اينتر درخواست خريد سولى مونتارى را داده است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران وبه نقل از پایگاه اینترنتی گل - مندز مشاور فيفا و مديربرنامه مورينيو مأموريت يافته تا با باشگاه پورتس موث بر سر خريد اين هافبك جوان غنايى وارد مذاكره شود.
اينتر حاضر است براى اين بازيكن ۲۴ ساله مبلغ ۱۶ ميليون يورو پرداخت كند و با توجه به اينكه مونتارى قبل از پيوستن به تيم انگلستان در اودينزه بازى مى كرده و با شرايط فوتبال ايتاليا آشنا است ، مى تواند يك خريد خوب به حساب آيد.
با اين حال مندز هنوز هم از جانب مورينيو مأموريت دارد تا تمام تلاش خود را براى جذب كوآرسما هافبك جوان پورتو به كار بگيرد.
در مورد لمپارد هم گفته مى شود او سال آينده و در پايان قراردادش با چلسى به تيم مورينيو منتقل خواهد شد.
به نظر من با خرید کارشما مشکلی نمی مونه
ترکیب مورد علاقه ی من
سزار
زانتی کیوو ساموئل مایکون
ویرا
بالوتلی کارشما
ایبرا دروگبا مانسینی
یکی میتونه لیست تمام بازیکنهایی که الان تو اینتر هستن رو بهم بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورينيو: خريد "رونالدو" ممكن نيست
یوفا: "ژوزه مورينيو" گفت: "كريستيانو رونالدو" از آن دسته بازيكناني است كه به خدمت گرفتن آن ممكن نيست.
به گزارش یوفا: سرمربي پرتغالي اينتر در مورد جدايي احتمالي هموطن خود از باشگاه منچستر يونايتد و مسائل مربوط گفت: من همواره سعي ميكنم هدفمند و واقعگرا باشم و هرگز نسبت به جذب بازيكني كه انتقال او را غير ممكن ميدانم اقدام نميكنم.
سرمربي پيشين چلسي اضافه كرد:همه چيز به باشگاه و موقعيت موجود وابسته است. به عنوان مثال آرسنال تيري آنري را به بارسلونا فروخت. آيا آنها حاضر به فروش اين بازيكن به چلسي ميشدند؟ نه، من فكر نميكنم.
بنابراين از نظر من شما بايد واقعگرا باشيد و به همين دليل من هرگز جذب رونالدو را در ذهن ندارم و
اين مساله به دور از انديشههاي من است.
مورينيو: در تواناييهاي "فيگو" شكي نيست
یوفا: "ژوزه مورينيو" در گفتوگويي با شبكه تلويزيوني باشگاه اينتر درمورد فرهنگ متفاوت فوتبال ايتاليا و همچنين بازگشت لوئيس فيگو به ميدان صحبت كرد.
به گزارش یوفا: مرد خاص فوتبال اروپا در ابتداي اين گفتوگو با مقايسه فوتبال انگليس و ايتاليا گفت: «در انگليس ورزشگاهها همواره پر ازدحام بودند اما، در جريان تمرينها هيچ كس در ورزشگاه حضور نداشت. در ايتاليا فرهنگ كاملا متفاوتي وجود دارد و در ماه جولاي با چنين دماي هوايي و حتي با وجود سواحل بسيار در اين كشور هزاران نفر از مردم براي تماشاي تمرينهاي ما ميآيند.»
مورينيو افزود: «تا به اينجا همه چيز خوب پيش رفته است و بازيكنان درمورد وظيفه خود بسيار پاسخگو هستند. ما به آنچه انجام ميدهيم پايبند هستيم و اين تمرينها موضعي نبوده است و نخواهد بود. من كسي هستم كه ايدهها و اهداف خودش را براي ايجاد تغيير و تحول در فوتبال ايتاليا دارد و از اينكه فوتبال تغييري در من ايجاد كند، جلوگيري ميكنم.»
مورينيو درمورد حضور لوئيس فيگو هموطن خود در تيم اينتر گفت: «فيگو مانند ساير هم تيميهايش براي من در اولويت قرار دارد. او نمونه آشكار حرفهاي بودن است و نيازي به تعريف و تمجيد ندارد. شرط ميبندم كه اگر دچار آسيب ديدگي نشود فصل فوقالعادهاي را پشت سر خواهد گذاشت. من هم سعي ميكنم به او كمك كنم تا بتواند سالهاي بيشتري به حرفه فوتبال خود ادامه دهد.»
مورينيو درمورد رخدادهاي فصل نقل و انتقالات گفت: «گمان ميكنم آوردن لمپارد به تيم حالا پيچيدهتر از قبل شده است. حدس ميزنم كه او بيشتر به يك سال باقيمانده از قراردادش فكر ميكند تا پيوستن به يك تيم ديگر. مساله كوارشما دشوار اما درك آن ساده است. او بازيكن مورد علاقه من است و داشتن بازيكني همچون او براي من جالب خواهد بود. همانگونه كه داشتن سرمربي همچون من براي او جالب خواهد بود. من سرمربي اينتر هستم و او بازيكن پورتو است، من رييس باشگاه نيستم. نميدانم آيا پيشنهاد جديدي به او ارايه خواهد شد يا در صورت ارايه پيشنهاد خواهد پذيرفت يا خير، از اين مساله مطلع نيستم و بايد به كوارشما و باشگاه پورتو احترام بگذارم.»
"والتر زنگا": اينتر حالا يك سرمربي فوقالعاده دارد
یوفا: "والتر زنگا" حضور مورينيو در تيم اينتر را بسيار مثبت ارزيابي كرده و به تمجيد از سرمربي پرتغالي پرداخت.
به گزارش یوفا: سنگربان نامدار دهه 80 و 90 باشگاه اينتر كه از هواداران پروپا قرص اين تيم است، درباره حضور "ژوزه مورينيو" به عنوان سرمربي جديد اينتر گفت: «آن دسته از مربيان كه همواره به دنبال كسب پيروزي هستند جانشين سايرين ميشوند. پس از كاپلو در رئال مادريد نوبت به مانچيني در ايتاليا رسيد اما، حالا يك مربي بزرگ جانشين وي شده است. چند سال پيش زماني كه سرمربيگري تيم روماني را برعهده داشتم، به انتقاد از چلسي ميپرداختم اما، حالا تنها نقطه مشترك ميان من و مورينيو سرمربيگري دو تيم در ايتالياست. تيم كاتانيا كه من سرمربي آن هستم مانند اينتر نسبت سه سال گذشته متفاوت خواهد بود.»
زنگا در بين سالهاي 1982 تا 1994 به عنوان سنگربان اينتر انجام وظيفه كرده و در اين مدت در سال 1989 جام اسكودتو را بدست آورد. در سالهاي 1991 و 1994 هم جام يوفا را به همراه اينتر كسب كرد. وي هم اكنون سرمربي تيم كاتانيا است.
اسامی 20 مدیر عامل اینتر میلان از سال 1908 تا الان به همراه عکسکد:http://inter.it/en/societa/presidenti.html
----------------------------------نقل قول:
بازيکنان اينتر ميلان در فصل ۰۸/۲۰۰۷
انريكو آلفونسو 4 مي 1988 ايتاليا
12 سوآرز اسپيندولا خوليو سزار 3 سپتامبر 1979 برزيل
22 پائولو اورلاندوني 12 آگوست 1972 ايتاليا
1 فرانچسكو تولدو 2 دسامبر 1971 ايتاليا
16 نيكولاس آندرس بورديسو 2 آپريل 1981 آرژانتين
26 كريستين چيوو 26 اكتبر 1980 روماني
2 ايوان راميرو كوردوبا 11 آگوست 1976 كلمبيا
13 سيسناندو مايكون دوگلاس 26 ژولاي 1981 برزيل