پس از استقلال؛ فهرست سپاهان هم عودت داده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از عودت فهرست بازيكنان استقلال، فهرست 75 نفرهي باشگاه سپاهان براي سفر به ازبكستان هم برگشت داده شد.
در حالي كه روز گذشته فهرست باشگاه استقلال براي ديدار برابر امصلال قطر به دليل افزايش درخواست براي گرفتن ويزاي قطر عودت داده شده بود، امروز فدراسيون فوتبال ليست 75 نفرهي باشگاه سپاهان را به اين باشگاه برگشت داد.
فهرست 75 نفرهي سپاهان شامل 31 بازيكن و 44 نفر كادرفني و همراه بود. اين فهرست براي ديدار 19 فروردين سپاهان برابر بنيادكار ازبكستان ارسال شده بود.
نكتهي جالب در فهرست سپاهان حضور نام علي مولايي به عنوان بازيكن بود كه باشگاه سپاهان درخواست صدور ويزا براي او را داده بود. اما، در فهرستي كه سپاهان به AFC ارسال كرده نام مولايي به عنوان بازيكن ثبت نشده است.
پيش از اين فدراسيون فوتبال مصوبهي شوراي برون مرزي سازمان تربيت بدني در رابطه با سقف نفرات اعزامي را به باشگاهها ابلاغ كرده بود.
طبق مقررات ليگ قهرمانان آسيا باشگاههاي ميزبان تنها موظف به ارايهي سرويس به 40 نفر كه شامل 29 بازيكن و 11 نفر كادرفني است، هستند.
منبع:ایسنا
خطیبی: به توپ فحش دادم / وقتی رفیعی بی درنگ اخراج کرد
اتفاق دقیقه 70 دیدار سپاهان با استقلال اهواز اصلاً اتفاق جالبی نبود. در صحنه ای که نسبت مهاجمین سپاهان به مدافعین استقلال چهار بر یک شده بود خطیبی توپ را به عماد داد تا پاسخ آن را بگیرد و پایش به گل باز شود اما عماد که جعفرپور را در موقعیت بهتری می دید توپ را به او داد و جعفرپور هم موقعیت طلایی را از دست داد. داد و بیداد خطیبی و صحبتهای زیرلب او که یک جورایی جزو کارکتر او شده آغاز شد و ناگهان کارت قرمز از جیب رفیعی داور مسابقه خارج شد.
خطیبی دست داور مسابقه را گرفته بود تا به شکلی مانع از اخراج خود شود اما کارت دیگر از جیب رفیعی بیرون آمده بود و خطیبی باید زمین مسابقه را ترک می کرد. خطیبی بار دیگر به شدت به عماد اعتراض کرد ولی عماد این بار جواب رسول را داد تا به نوعی مشخص شود طرف حساب خطیبی که بوده. چند دقیقه بعد عماد تعویض شد و او بعد از تعویض دوان دوان به سمت رختکنی رفت که به احتمال غریب به یقین خطیبی در آنجا حضور داشت.
در این لحظه بود که به یکباره بصیرت، ابوالهیل و یکی دو نفر دیگر از رختکن سپاهان جدا شده و به رختکن رفتند تا یک موقع اتفاق خاصی رخ ندهد. عماد چند لحظه بعد به نیمکت تیمش بازگشت و قضیه فیصله یافت.
خطيبي: به توپ فوتبال فحش دادم!
اما پس از مسابقه مهاجم تيم فوتبال سپاهان اینگونه به استقبال دلیل اخراجش می رود: به دليل فحاشي به توپ فوتبال از سوي داور كارت قرمز گرفتم و اخراج شدم. رسول در مورد اینکه به عماد ناسزا گفته و اخراج شده می گوید: من به عمادرضا ناسزا نگفتم فقط كمي از شرايط ناراحت بودم و به توپ فوتبال فحش دادم. اخراجم باعث شد اين شبهه به وجود بيايد كه با بازيكن خودي درگير شدهام در حالي كه من از شرايط بازي ناراحت بودم و اين حركت را انجام دادم و با عماد رضا درگير نشدم.
فرهاد كاظمي: خطیبی باید پاسخ دهد
اما سرمربی سپاهان هم معتقد است: رسول خطيبي بايد در كميته انضباطي باشگاه پاسخگو باشد. رسول خطيبي مهاجم تيم سپاهان در دقيقه ۶۳پس از مشاجره با عمادرضا هم تيمي خود با دريافت كارت قرمز از زمين مسابقه اخراج شد. فرهاد كاظمي اضافه می کند: اخراج وي در نيمه دوم تيم خسته ما را ۱۰نفره كرد و در لحظات پایانی به مشکل برخوردیم كه من حتما با اين مساله برخورد ميكنم
محرم نوید کیا و حمید عزیززاده با سپاهان تمدید کردند
به گزارش پایگاه خبری روابط عمومی فولاد مبارکه سپاهان ، نوید کیا و عزیز زاده با حضور در باشگاه و پس از انجام مذاکرات و توافقات لازم رسما قرارداد خود را به مدت 2 سال تمدید نمودند تا در فصل پیش رو همچنان طلایی پوشان را همراهی نمایند.
به این ترتیب به ترتیب تا 28 و 31 سالگیشان در باشگاه حضور خواهند داشت
مهدی کریمیان هم به سپاهان پیوست
مهدی کریمیان هافبک فصل گذشته تیم برق شیراز با عقد قراردادی 2 ساله به تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان پیوست....
قلعه نوعی : از باخت متنفرم
به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، امير قلعه نويي امروز در اولين جلسه تمريني سپاهان شركت كرد.
قلعه نويي قبل از شروع تمرين اظهار داشت: خيلي خوشحالم به تيمي آمده ام كه هواداران متعصب دارد و اميدوارم روزي با جام قهرماني اين تيم را ترك كنم.
وي ادامه داد: سپاهان تيم بزرگي است و تجربه حضور در جام باشگاه هاي جهان را دارد. طبيعي است كه انتظارات از اين تيم بالا باشد. معتقدم بايد افتخارات بزرگتري را براي اين تيم به دست آوريم.
سرمربي جدید طلایی پوشان تاكيد كرد: همه از ويژگي ها من در زمينه مربيگري آگاه هستند و مي دانند كه من از شكست متنفرم هستم و از آن بدم می آید. به تيم سپاهان براي قهرماني خيلي اميدوارم.
قلعه نويي افزود: سپاهان در بخش مديريت بسيار توانا است و بازيكنان خوبي را در اختيار دارد و نفرات خوبي را نيز جذب كرده است. بنابراين مطمئن هستم سپاهان در فصل جديد عنوان قهرماني را كسب خواهد كرد.
ساکت : با تمام قوا لیگ قهرمانان را فتح می کنیم
مدير عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت: مي خواهيم در فصل جدید با همه قوا و با سرمربی جدید مان قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را که جایش در کلکسیون افتخارات سپاهان خالیست را به دست آوریم....
به گزارش پایگاه خبری فولاد مبارکه سپاهان ، محمدرضا ساكت امروز در اولين جلسه تمريني سپاهان زير نظر امير قلعه نويي در زمين فجر حاضر شد و قبل از شروع تمرين براي دقايقي براي بازيكنان و هواداران صحبت كرد.
مديرعامل سپاهان گفت: امير قلعه نويي از پر افتخارترين مربيان و بازيكنان فوتبال ايران است و خوشحالم كه هيات مديره باشگاه يكي از بهترين ها را جذب كرد. اميدوارم روزهاي طلايي سپاهان با اين مربي تكرار شود.
وي ادامه داد: بايد از همه كساني كه در هشتمين دوره ليگ برتر شرايط چهارم شدن سپاهان و حضور تيم ما براي ششمين دوره متوالي در ليگ قهرمانان آسيا را فراهم كردند تشكر كنم. اميدوارم با قلعه نويي جام قهرماني ليگ قهرمانان آسيا را به دست آوريم.
ساكت خاطرنشان كرد: بازيكنان خوبي را جذب كرده ايم و در حال مذاكره با چند بازيكن ديگر هستيم تا تيم خود را به خوبي تقويت كنيم. بنابراين همه چيز براي قهرماني سپاهان آماده است.
وي افزود: هواداران بايد تا آخرين لحظه تيم را حمايت كنند. با كمك آنها مي توانيم افتخارات بزرگتري را در فوتبال ايران و آسيا به دست آوريم.
اخبار از اردوی سپاهان در ترکیه
ادوي تيم سپاهان در كمپ گلباشی تركيه چند روزي است كه آغاز شده و شاگردان قلعه نوعی زير نظر كادر فني برنامه هاي بدنسازي و تاكتيكي را در اين كشور انجام مي دهند.
طبق برنامه ريزي انجام شده از سوي امير قلعه نويي بازيكنان سپاهان روزانه 3 نوبت تمرين برگزار مي كنند. جلسات تمريني صبح به كارهاي بدنسازي مربوط مي شود و بعدازظهر برنامه هاي تاكتيكي و كار با توپ را انجام مي دهند.
تمرين امروز صبح در زمين شماره يك كمپ گلباشی انجام شد و بعدازظهر نيز زردپوشان كار با توپ را انجام خواهند داد.
.
سپاهان علاوه بر دیدار تدارکاتی با تیم قره باغ آذربایجان قبل از بازگشت به ايران با تيم هاي تركيه اي نيز ديدارهاي دوستانه اي برگزار خواهد كرد.