hاز همتون ممنون خيلي كمكم كردين واقعا ممنون.........دستت درد نكنه...به احتمال زياد 32d ميگيرم...البته هنوز شك دارم كه 32 d بگيرم يا 32 v به نظرتون مي ارزه حدود 300 تومان بيشتر بدم....؟؟؟؟؟
Printable View
hاز همتون ممنون خيلي كمكم كردين واقعا ممنون.........دستت درد نكنه...به احتمال زياد 32d ميگيرم...البته هنوز شك دارم كه 32 d بگيرم يا 32 v به نظرتون مي ارزه حدود 300 تومان بيشتر بدم....؟؟؟؟؟
AB و شنهای زمان عزیز از شما یک خواهش دارم در مورد بهترین تنظیمات ال سی دی سونی من 40 d دارم بنظر خودم نمیتونم درست تنظیم کنم از لحاظ رنگ و روشنایی تصویر و بقیه موارد خواهش دارم منو راهنمایی کنید
در ضمن بهتر به تنظیمات پیشرفته دست بزنیم یا نه
و یک سوال دیگه من وقتی دارم از ریسیور تصویر میگیرم دقت که میکنم یک سری خط ریز یا روی دهان یک فرد یا روی بازو میبینم مثل این میمونه که داری روی تلویزیون پال کیفیت ntsc نگاه میکنی ایراد از چیه
مورد بعدمن هر چی دی وی دی میگیرم کیفیتش 576 p هستش بالا تر از این هم دی وی دی تو تهران داریم
چون چند وقت پیش دنبال ای دی وی دی تبلیغاتیهای سونی بودم تو جمهوری پیدا نکردم اگر جایی سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید
ببخشید زیاد سوال کردم
سلام-سری d کیفیت تصویرش خیلی بهتره
ارزس داره-شک نکن
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
دارم جمع بندی میکنم تا 10 روز دیگه بگیرم
نظری ندارین؟dvz850+lcd 40d300
منظورم بین full hd های 40 اینچ بوده و مسلما بین 40 اینچ های مختلف گرانترین هستنقل قول:
واقا می ارزه 400 تومن بیشتر بدم؟؟؟؟!!!!!!راستی امروز تو نمایندگی یه مدل جدید دیدم 32s310 این چطوره به نظرتون؟؟؟؟
اساتید بزرگوار بنده حدود 1.5 میلیون مایه دارم.
خیلی زیاد هم تحقیق کردم.
به این نتیجه رسیدم که سامسونگ R81B 40 بگیرم
نظر شما چیه
اینا تنظیماتی هستن که میتونی بهترین کیفیت رو از ماهواره معمولی (نه اچ دی)بگیری.نقل قول:
Picture mode vivid or standard depending on your choice
backlight 8 or more
Picture 65
Brightness 56
Colour 54
Hue 1
Colour Temperature Cool Or Neutral
Sharpness No Change
Noise Reduction Auto Or Low
MPEG Noise Reduction Off
DRC Mode Mode 1
Motion Enhancer Standard
Cinema Drive Auto 1
X.V Colour On
Colour Matrix ITU601
Colour System PAL for common receivers
Power Saving Low for daylight and High for night
Light Sensor On
در مورد تنظیمات پیشرفته هم باید خودت تنظیمشون کنی.من خودم تمام تنظیماتش رو تغییر دادم(تمام
تنظیمات مربوط به صدا و تصویر+Advanced Setting) اگه بتونی درست تنظیمشون کنی کیفیت تصویرت خیلی
بهتر میشه.در مورد نویز تصویر هم سیستم ----- رو بزار رو پال اگه درست نشد سیمش رو عوض کن و یه
سیم ضد نویز بگیر.در مورد دی وی دی هم باید یه دی وی دی Upscaling دار بخری که بتونه رو 1080P تصویر رو
Upscale کنه.ارزونترین برند تو ایران فکر کنم پایونیر هست.مردم از بس تایپ کردم.در ضمن ماله من سری X
هست ممکنه بعضی تنظیمات فرق کنه.
اگه باز سوالی بود در خدمتیم:40:
اگه اصرار داری بگیر ولی بعد یه مدتی یعنی کمتر از یه سال پنلش دیگه کیفیت روز اولش رو نداره.نقل قول:
ولی نسبت به بودجت خیلی خوبه.بهترین انتخاب هست.
دوستان عزیز دقت کنید، تبلیغات ممنوع است و هدف اینجا فقط مشاوره و راهنمایی بوده و خواهد بود.
ab عزیز اقا دستت طلا شرمنده کردی
داداش این تنظیمات بدرد تی وی خودمون میخوره یا نه
راستی جریان این فیش ضد نویز چیه به فروشنده همین را بگم قربونت
در واقع 32s310 پایین ترین مدل براویا هست که البته خودش دارای کیفیت نسبتا خوبی هست ولی پیشنهاد من klv-32v300 هست که نسبت به سری d حدود 300 تومن ارزونتر هست و دارای امکانات کافی هستش
سلام خسته نباشید
lcd .samsong بهتر هست یا xvision ؟ کدام یک Blu rey support میکنند؟
optical ورودی و خروجی و DTS که در مشخصات لوازم صوتی وتصویری نوشته میشه چی هست؟
سری s قدیمی ترین هست اما این 310 جدید امده....فقط v یه تولید رنگهای زنده داره نسبت به s ....پس شما میگین v رو بگیرم جناب mehr......????قیمتش و دارین؟
همین طور هم هست.قصد فقط یاری خلق خداست.:31:نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
من تلویزیون خودون رو از ماهواره میگیرم و خیلی کم از ورودی آنالوگش استفاده میکنم اونم فقط برای شبکه
استانی(حالا بماند که چرا شبکه زاهدان و شهر کرد و ایلام رو ماهواره هست ولی شبکه تبریز نیست)
این تنظیمات رو میتونی برای تی وی خودمون هم استفاده کنی به شرطی که Noise Reduction روی High باشه
و MPEG Noise Reduction رو Low باشه بهترین تصویر رو میده.بهدا هم میتونی از طریق AFT تنظیم کانال ها رو
دقیقتر انجام بدی
در مورد سیم هم بگم که سیم های ضد نویز دور سیمشون یه لایه یا همون شیلد دارن که از نویز تصویر خیلی
کم میکنه.به فروشنده بگی به احتمال 60 درصد:27: میدونه چیه
بین این دو برند سامسونگ بهتره.هر دوتاشون مدل های فول اچ دی دارن.نقل قول:
DTS هم مخفف Digital Theater Systems که برای برای سیستم های صوتی سه بعدی 5.1 یا حداکثر 8.1
به کار میره
جدیدترین تکنولوژی دی تی اس DTS-HD Master Audio هست که میتونه تا بیت ریت 24.5 Mbit/s رو ساپورت
کنه.
32V200 حدود 1.650 هست S هم 1.350نقل قول:
ولی سری S خیلی قدیمی هست.اگه میتونی سری دی بگیر.که نسبت به پولش امکاناتش خیلی بهتره.
سری V هم نسبت به S مزیت های زیادی داره که فقط تولید رنگ های زنده نیست.
سری V خودش خیلی خوبه حالا حالا ها میتونی ازش استفاده کنی.
من یکم تحقیق همینطوری و الکی کردم به نظرم رسید بهترین چیزی که میتونم با 2.250 بگیرم این باشه : ( قبلا پست داده بودم دو سه صفحه قبل ولی مثل اینکه کسی ندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رزولوشن خیلی خوبی داره که به درد PC هم می خوره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی تیونر نداره که البته به درد من هم نمی خوره چون اصلا به دردم هم نمی خوره!!
نقل قول:
در پست قبلی قیمت ها رو خدمت دوستان دادم و قیمت klv-32s310 حدود 1060000 تومن هستش و تنها تفاوتش live color creation هست که سری v داره . در ضمن قیمتهای بالا مال بهمن 86 هستش
یکی از دوستان لطف قیمت بروز محصولات 40 اینچ سامسونگ رو بگذاره
ممنون میشم
سام من s310 خریدم:D ......از راهنمایی های همه ممنون
سلام . آقا یک چیز عجیب . من همین امروز ظهر تو فروشگاه سونی سنتر رشت ( چهارراه میکائیل ) Sony 40d300 رو زده بود 2.000.000 تومان همین 2 روز پیش خورده بود 2.150.000 !!! :18:
چطوریه ؟ مگه قیمتها رو آوردن پایین ؟ البته مغازه بسته بود و از پشت ویترین دیدم .
دوستان یک راهنمایی لطفاً :
این نویز که میگن باعث سوختن پیکسلها میشه حقیقت داره ؟ چون من هیچ جا یک مدرک علمی و محکمی در این رابطه پیدا نکردم و بیشتر نقل قول بوده .
یعنی مثلا بعضی وقتها تو ماهواره که هوا خراب میشه نویز می افته ، اینم باعث سوختن پیکسل میشه ؟
نقل قول:
کمک
کمک
کمک
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40:
ownam جان مبارک باشه چند خریدی ؟
از کیفیتش راضی هستی ؟
امیدوارم همیشه از تصاویرش لذت ببری
reza جان این مسئله طبیعیه ، چند هفته ای براویا توی رشت کمیاب شده بود و به همین دلیل بعضی از فروشگاهها مقداری قیمت رو بالا بردند و از یکشنبه گذشته به تعداد زیاد تمام مدل ها وارد بازار شد و رقابت فروش بین فروشگاهها قیمتها رو تعدیل کرد
سلام دوستان یه کمک هم میشه به ما بکنید؟
میخوام یه تلویزیون 43 اینج بگیرم خوب باشه قیمتش هم خوب باشه کمرشکن نباشه.
در کل با ششصد یا هفتصد تومان چی میشه خرید خوب باشه؟
سعی کنید 600هزار باشه قیمتش ولی توپ باشه.
داداش 42 میخوای بگیری با 600 تومن؟
با این بودجه که تازه 200 تومن باید بزاری روش میتونی یه 32 این ایکس ویژن بگیری
برای 42 اینچ حداقل 2میلیون باید بزاری کنار!
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
دارم جمع بندی میکنم تا 10 روز دیگه بگیرم
نظری ندارین؟dvz850+lcd 40d300
دوستان یک راهنمایی لطفاً :
این نویز که میگن باعث سوختن پیکسلها میشه حقیقت داره ؟ چون من هیچ جا یک مدرک علمی و محکمی در این رابطه پیدا نکردم و بیشتر نقل قول بوده .
یعنی مثلا بعضی وقتها تو ماهواره که هوا خراب میشه نویز می افته ، اینم باعث سوختن پیکسل میشه ؟
در ضمن منم این سئوال رو دارم : فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟ اگه چندتا فیلم Dvix رو دیتا بزنیم میخونه؟
دوست عزير من يكي دو صفحه قبل قيمت تمام محصولات سامسونگ رو گذاشتمنقل قول:
به اونجا مراجعه كن
بچه ها براي تلوزيون lcd حتما بايد ميز مخصوص گرفت يا رو همين ميزهاي معمولي هم ميشه قرار داد (چون ميزهش هم گرونه و هم چفت و بست نداره و بچه هاي كوچيك به راحتي ميتوون ريسيور يا سينما خانگي پاينش رو دستكاري كنن :41:)
پایه خودشو میتونی بگیری بعد بزاریش روی میز معمولی.
ما همین کارو کردیم. میز خدش چون خیلی گرون بود فقط پایشو گرفتیم گذاشتیم رو یه میز معمولی. ولی میزرو سعی کن چیزی بگیری که بهش بیاد!
دادا جهنم و ضرر هشتصد تا نهصد هزار میدم واسه تلویزیون
چی بگیرم که خوب باشه؟؟؟؟
دوستان توی 37 اینچی ها بهترین مارک چیه.
کلا یه السیدی 37 خوب بگیرم بهتره یا یه 42 پلاسما که فکر میکنم هم قیمت باشند.
بیشتر برای فیلم و گاهی هم تلویزیون وطن میخوام
اصلا و ابدا دنبال بازی نیستم.
پلاسما رابطه اش با HD چطوره
:40::40::40::40::40:
سلام-شما کجا قیمت کردی 2000000؟
سلام-شما کجا قیمت کردی 2000000؟امروز دیدم 2160000 جوابی از 850 گرفتی به منم بگو
اگه کسی دنبال full HD نباشه السیدی بهتره یا پلاسما
چند تا مدل پلاسما 40 اینچ زیر 2 میلیون معرفی کنید لطفا
PLASMA OR LCD
WHICH IS THE BEST FOR WATCHING MOVIE