یعنی این که وقتی کمی روش رو فشار میدی، مثل lcd کامپیوتر رنگارنگ میشه یا نه؟نقل قول:
* راستش من منظورتون رو از محافظ داشتن متوجه نشدم.
Printable View
یعنی این که وقتی کمی روش رو فشار میدی، مثل lcd کامپیوتر رنگارنگ میشه یا نه؟نقل قول:
* راستش من منظورتون رو از محافظ داشتن متوجه نشدم.
نقل قول:
من امتحان کردم نداره
مگه تو هم خریدی؟! مبارکه!نقل قول:
من امتحان کردم نداره
نقل قول:
نه هنوز
فعلا دست گیر دادم تا قیمتش تثبیت بشه بعدا
نمیخوام بلایی که سر ان73 به سرم اومد با ان95 هم تکرار بشه
با گوشی دوستم امتحان کردم
دوستان امروز تماس گرفتم با همون جا گفتند 670 تومان شده.بعد دیدم تعرفه هارو اوردند پایین.مثل اینه داره پایین میاد ولی دیگه فکر نکنم بیشتر از این بیاد پایین!!!
به دلیل شایعه از سر گیری قانون رجیستر، قیمت ها این جا یه افت خفن نشان میدن...
قیمت دیروز تو علاالدین 690 تومن بود ....
نقل قول:
سامان جان،با گارانتی؟چه گارانتی ای؟
ممنون
نقل قول:وقتی که ریجستری دوباره سر کار بیاد که قیمت ها میره بالانقل قول:
نمیاد پایین مثل دفعه قبل که کلی گرون شده بودن سری ان نوکیا
در مورد ارزون شدن ان95 هم با توجه به قیمت جهانی و قیمت عرضه اون تو ایران
گوشی های موجود 100% قاچاق هستند
چون اگه با 60%
گمرکی وارد بشن الان زیر1 میلیون تومن پیدا نمیشد این گوشی
فکر می کنی چند در صد از گوشی های موجود در بازار غیر قاچاقی هستند؟! خوب اگه رجیستر از سر گرفته بشه، قیمت های گوشی های موجود در بازار الان چون کار نخواهند کرد، افت خواهد داشت.نقل قول:
وقتی که ریجستری دوباره سر کار بیاد که قیمت ها میره بالا
تبریز 8 گیگ 670 هست. بدون گارانتی.
سلام
تشخیص نسخه Prototype از اصلی چگونه است؟
چاره چي هست؟نقل قول:
اين قيضيه رجيستر جدي هست؟
آيا اگر با گارانتي معتبر خريداري بشه باز هم احتمال قاچاق بودن هست؟
من خيلي طلبه ام اين گوشي رو بخرم؟!
اگر وضع خرابه برم بخرم؟؟؟
نقل قول:
قضیه ریجستری یه حرف پا دار هواست
اگه یادت باشه زمانی هم که برداشته شد بعلت ناتوانی مخابرات در ثبت شماره ها ومعطل موندن مردم بود !!
الانم از این حرفا زیاد شنیده میشه ....
گوشی های گارانتی اصلی همه قانونی وارد شدند
فکر نمی کنم رجیستر از سر گرفته بشه چون همه دستگاهها و برنامه هاشو جمع کردند و از کار انداختند.دوباره اگر بخوان این کارو بکنن حسابی هزینه میبره.
منم کارم طول کشید نتونستم برم تهران اما اول هفته دیگه میرم.
اگر یادتون باشه ماه سپتامبر بود که نوکیا تعداد محدودی از نسخه ی آزمایشی این گوشی رو منتشر کرد(با قطعات پایینتر) که علی الظاهر تعدادی نیز وارد کشور شده بودنقل قول:
حالا سوال بنده اینه که چه جوری می شه فهمید که گوشی خریداری شده اصلیه یا همان نسخه ی آزمایشی؟
1.فیلم Spider Man 3 روی ورژن اصلی گوشیه.نقل قول:
2.باتری BL-6F چون ورژن های Prototype دارای باتری های BL-5F قدیمی بودند.
3.نرم افزار جدیدتر که اگر داخل Taskmanager بری باید همون اول بالای 93 مگ خالی داشته باشی.نسخه های Prototype حدود 80 مگ خالی داشتند.
سلام دوستان امروز یه n95 8gb دیدم راستش خیلی خوشم امد و بدجور وسوسه شدم خیلی قرص و شیک بنظرم امد و یکم باهاش ور رفتم و از صفحه ال سی دی خیلی حال کردم و حالا موندم گوشیم رد کنم بگیرم چون ان95 خودم باتری ضعیف و اسلاید لقی میزنه به نظر شما کار عاقلانه هست ؟؟؟گوشیم تقریبا 2ماه از دبی 620 گرفتم با رم 2گیگ اصلی ژاپنی الان چند میبرن؟؟؟
و واقعا 8 گیگ نیستند. 300 مگ کمتر هستند.نقل قول:
1.فیلم Spider Man 3 روی ورژن اصلی گوشیه.
2.باتری BL-6F چون ورژن های Prototype دارای باتری های BL-5F قدیمی بودند.
3.نرم افزار جدیدتر که اگر داخل Taskmanager بری باید همون اول بالای 93 مگ خالی داشته باشی.نسخه های Prototype حدود 80 مگ خالی داشتند.
نقل قول:ممنون از راهنماییتوننقل قول:
بنده خریدم خبری هم از spider man نیست!!!!
مال 7 8 نفر هم خریدم بازم خبری نیست...
از دبی آوردم هم نداشت....... در کل شایعه میباشد.....
در ضمن ورژن داخل بازار دارای کیبورد عربی هستش و برای خاورمیانه ساخته شده و نسخه porototype هم نیست!
در حال حاضر 7.5 گیگ mp3 و 2 تا فیلم AVI روش ریختم و بعد از اینکه بخش گالری رو refresh کردم و مدتی حدود 20 دقیقه طول کشید بعد از اون بدون هیچ کندی در سیستم نرم افزاری فایل ها اجرا میشه!
مبارکهنقل قول:
چقدر ؟ با گارانتی یا بی گارانتی ؟
چی 20 دقیقه طول کشید ؟؟؟
دوستانی که n95 8gb دارند ایا وقتی مموری پر میکنید مثلا تا 7گیگ مشکل کندی سرعت ندارین و در اجرای برنامها و باز کردن گالری افت نمیکنه سرعت گوشی؟؟؟ و ایا تا بحال گوشی هنگ کرده؟؟؟ و از نظر باتری با کارکرد معمولی و روز مره چقدر جواب میده؟؟چون بنده با n95 باید با کارکرد معمولی روزی یکبار شارز کنم و ایا در سرعت عکاسی و سیو عکس یا فیلم برداری نسبت به n95 معمولی تغیری ایجاد شده؟؟؟ مورد یا مشکل خاصی خودتون حس کردین و در کل راضی هستین از انتخاب این گوشی یا اگه یه فرصت دوباره در انتخاب داشتین چیز دیگه انتخاب میکردین لطفا توضیح کامل بدین تا همه بروبچ فیض ببرن پیشاپیش ممنونم.
توي Tv كه باهاش فيلم ميبيني كيفيتش در چه حديه ؟
اینم یه ریویوی اساسی ازGSMARENA :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مبارکه دوست عزیز !
مدل باتری گوشیتون چیه؟ (BL-6F یا BL-5F ؟ )
نه اصلا شایعه نیست!Spider Man 3 هم تو خیلی از نسخه هاست.حالا این نسخه ای که شما خریدید شاید نداشته باشه ولی شایعه نیست.ایران الان 670 تومان کمترین قیمت دبی هم 2 هفته پیش حدود 2700 درهم تا 3000 دره بود(حدود 691000 تا 76800 تومان)
مدلش Bl-6f هستش ....
مبارکه...e90 مگه نداشتی؟ چی کارش کردی؟
ممنوننقل قول:
چند گرفتین؟ (با گارانتی بی گارانتی)
سرعت بازشدن فلدرها و گالری نسبت به عادی ظاهرا" بیشتر شده آیا شما تغییری احساس کردید؟
و کیفیت فیلم برداری و عکاسی آیا تغییری کرده؟
سلام دوستان این لینک اطلاً جنبه ی تبلیغاتی نداره فقط برای کسانی که دوست دارند n95 داشته باشند برین تو این وبلاگ خوب نوشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عضو هستم و Iphone Appleرو انتخاب کردم. اطمینانی به این ندارم. حتی اگه بفرستن، امکان این که سالم به دستت برسه 0.000009% هست!
چرا دیگه پست نمی دین؟! کجا رفتین؟
منم تا یه هفته، می خرم...
e90 رو فروختم .... چون وزنش + صداش و دوربین و حافظش اصلا خوب نبود.....
ولی کیبورد و صفحه داخلی فراموش نشدنی داره!
نقل قول:
چند فروختی؟ ایراداش رو یکمی توضیح میدی؟ قرار بود برای یکی از همکلاسی هام بخرم...
یه چیز جالب امروز از یکی از دوستام
قیمت ان95 8گیگ رو 640
تومن شنیدم
اینقدر ارزون شده ؟؟؟؟
نقل قول:
واقعا"منم می خوام بخرمش
کسی اگه جایی ارزونتر سراغ داره بگه!
امروز تو علاءالدین بدجوری دنبالش بودم"پیدانکردم
میرم تهران تا بخرم. از کجا بخرم؟ آدرس می خوام. اگه میشه یه لطفی بکنین...
من دوستان امروز از تهران خریدم 630 منوی و کیبورد فارسی و 2 روز دیگه بدستم میرسه من شهرستان هستم با پست پیشتاز امروز فرستادن ان95خودمم500 فروختم .البته طرف گفت منوی انگلیسی و کیبورد معمولی620 ولی فارسی واسه فروشم بهتره
میگن تا ژانویه قیمت گوشی ها بدجوری بکشه پایین به 2دلیل:
1)چند مدل دیگه با قابلیتهای خیلی بیشترمعرفی میشه
2)تعرفه واردات گوشی ازگمرگ30%کاهش پیدا میکنه:46:
نقل قول:
تعرفه گوشی که اومده پایین الانم.....