ببخشید کسی لینک این برنامه ها رو نمیشه بده ؟ راپید شیر لطفا نباشه
آخه پاک شدن لینکاشون
ببخشید کسی لینک این برنامه ها رو نمیشه بده ؟ راپید شیر لطفا نباشه
آخه پاک شدن لینکاشون
مرسي جلب بود
اون روش که گفته بودید انجام دادم یک سری اطلاعاتی نوشته بود که من ازانها سر در نیاوردم من همه اونها را منویسمنقل قول:
R8BC004
PRGCXC1250210_GENERI
C_WIR8BC004
EROM:R3A022
PRGCXC1250616_EROM
DB2020_HB106GENERI
C_FOTA_SIMLOCK_FLA
FLA_SIBLEY_SEMCUSB
نسخه نرم افزار ITP
CXC 125 0310 R2N
اون نکته ای که گفتید خیلی عالی بود کم کم دارم یک کمی از ساختار گوشی یاد می گیرم--فقط یک سوال دیگر داشتم در قسمت ازمایشهای خدمات قسمت گوشی و بلندگو مال من دو ستونش پرشده و وقتی اون را انتها می برم و تایید می کنم از اون قسمت خارج می شوم دوباره بر می گردم می بینم دوباره دو ستونش پر شده ابا این طبیعی است---------از راهنمایی متشکرم ببخشید این همه زیاد شود
اولی مدل فرم ویرتون که r8bc004 هست خط بعدی مین گوشی که جنریک هستنقل قول:
اون قسمت فقط برای ازمایش هست وقتی که شما صدا رو برای امتحان کردن زیاد می کنید و بعد خارج میشید چون فقط برای از مایش سالم بودن هست هست کاملان طبیعی هست
:11:
ممنون----حالا که فهمیدم فریمورش چی است حالا باید چکار که گوشی ام را برنامه بشناسه
منظور از جنریک گوشی ام یعنی چه یعنی انواع مختلف دارد یک مقداری توضیح دهید-----متشکرم
دستت درد نکنه ، ممنونم ، اما یه توضیحی هم راجع به دستورات و آدرس ها می دی ؟
از کجا می تونم همشو پیدا کنم و یاد بگیرم ؟ تو فایل آموزشی ، چند تایی به عنوان مثال بود .
مرسی
نقل قول:
انواع مختلف مین داریم china , tw .eu ,.... که بهترین انها جنریک و eu هستش
اولش رو متوجه نشدم منظور از شناختن گوشی چیه
:11:
منظورم همون خطایی که نرم افزار سیتول گوشی من را نمی شناسد(عکس خطا را صفحه قبل گذاشتم)---در ضمن من نسخه جدید را اپکرد کردم باز همان مشکل که گفتم بودم را داشت----
شما کابل گوشیتون سالمه کانکتور ارتباطی گوشیتون رو تمیز کنید
اکوستیکنقل قول:
ifs/settings/acustic
منو معمولی
\tpa\preset\system\menu
کاستومایز
tpa\preset\custom
دوربین
ifs\settings\camera
فلاش منو
tpa/preset/system/desktop/ flash
مسیر لایااوت
tpa/system/layout
تمام دستورات باید با گزینه فلش انجام بشه
اگه اموزشم کم بود شرمنده اگه سوالی داشتی بگو
پوشه هارو باید از چپ به تو هم دیگه درست کن
ممنون ---بذارید یک توضیح بدهم من وقتی گزینه تشخیص را می زنم و کلید cرانگه داشته و کابل را وصل می کنم وقتی برنامه تا نصفه لود می شود گوشی روشن می شود و فقط دو پنجره باز می شود یکی مموری کارت ودیگری درایو مموری گوشی این یعنی کانکتور گوشی سالمه و درایو را می شناسه اما برنامه سیتول مشخصات گوشی را نمی شناسه دوباره تاکید می کنم نوع گوشی را درست انتخاب می کنم ولی نمی دانم چرا مشخصات گوشی را شناسایی نمی کند سیدی گوشهم را نصب کردم یعنی درایو نصب شده ودر دفعه اول گوشی درایو ها را خودش نصب کرد-----نقل قول:
شما درایو مربوط به برنامه ستول رو نصب کردید
این موضع را نمیدانم میشه یک توضیحی کاملی بدهید--من تنها چیزی که نصب کردم سیدی گوشی وچیزهایی که خود گوشی نصب کردنقل قول:
دستت درد نکنه ، همین هم از سرم زیاده ، التبه من هنوز شروع نکرده ام (اول رجیسترش بکنم ، بعد )نقل قول:
این ها پرکاربردها بودند ؟ اگه آره کافیه دیگه ، چه خبره مگه ... :31:
مرسی :11:
:11:نقل قول:
وقتی که گوشیتون رو وصل میکنید یه صفحه برای شناختن سخت افزار جدید می اید روی گزینه دوم کلیک کرده واز قسمت بروز بروید به قسمت درایور در پوشه ستول و usb flash رو اوپن کنید و ok رو زده و کامپیوتر به دنبال سخت افزار میگردد وبعد یک صفحه میاید رو کان تی نیو کلیک کنید بعد تمام میشه
فکر کنم کارتون راه می افته
نقل قول:
اره بیشترین کار ها تو همین مسیر ها هست یادتون باشه باید در اخر پوشه ها زیپ شوند تا کار کنه
یه میسر هم برای درایو lcd هست زیاد کار برد نداره
ifs/settings/display
بعد وصل کابل گوشی هیچ افزایش سخت افزار نیامد من مجبور شدم نرم افزار سیدی گوشی ام که نصب کرده بودم ریمو کنم بعد کابل را دوباره نصب کردم افزایش سخت افزار اومد بعد دادند ادر سusb flashبرنامه سیتول نصب کرد بعد نرم افزار را اجرا کردم باز گوشی ام را نشناخت راه حل دیگری سراغ ندارید----ممنوننقل قول:
من شرمندم راه دیگه ای بلد نیستم
منم همین مشکل رو داشتم یه سر به این تایپیک بزن ضرر نمیکنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی به شما زحمت دادمنقل قول:
من اون ادرس که گفتید رفتم ومطالب اون خوندم مو به مو اجرا کردم اما یک خطا می دهد که از اون خطا عکس گرفتم و در زیر می گذارم--یک نکته دیگر که نمی دانم ربطی به به این مشکل دارد یا نه و اون اینکه من هر دفعه که می خواهم این برنامه را اجرا کنم باید برنامه دوباره نصب کنم بدین صورت وقتی از برنامه می ایم بیرون وکامپیوتر را خاموش می کنم دوباره که کامپیوتر را روشن می کنم ومی خواهم برنامه را اجرا کنم هر چه کلیک می کنم برنامه اجرا نمی شود ومجبور می شوم دوباره برنامه را نصب کنم-----
این یه usb flash اینو نصب کنید یعنی شما هر وقت ستول رو باز میکنید این اتفاق می افته
خیلی ممنون ومتشکر که این چند روز به سوالت پیاپی من جواب دادید:10::11::20::40:نقل قول:
بالخره با این نرم افزار که گذاشتید درست شد حالا من یک عکس می گذارم شما یک توضیح در مورد اطلاعات نوشته شد لطف کنید بگید-----در سوالتان باید بگم دقیقا هر وقت که می خواهم نرم افزار را اجرا کنم باید دوباره نصب کنم بدون استثنا------ممنون
سلام .
دوستان من نمی تونم منو بریزم ، یعنی نمی دونم چرا ، همه کارهایی که می گید کردم ، اما آخرش هیچی که هیچی .
دیروز سایت topse رو ریختم پایین ، فقط این که تو یه فایل مثلا هم منو هم تم ، مسیر رو هم درست می کنم ، اما نمی دونم که باید منو و تم و ... رو جدا کنم یا نه ؟ اصلا از کجا باید این ها رو از هم تشخیص بدم ؟
و در آخر هم این که فرق rar کردن با zip کردن چیه ؟ اصلا مگه این تو 2 تا یکی نیستند ؟
خلاصه این که اگه یکی از اول این که یه فایل رو که شامل همه چی هست ، منو ، تم و .... که از topse گرفته ام ، تا ریختن تو گوشی به صورت مبسوط توضیح بده ، ممنون می شم .
مرسی
سلام.
یک جایی برای من مبتدی هم باز کنید .
میخوام یک چیز هایی یاد بگیرم.
اون آموزش صفحه ی اول لینکش مشکل داره اگه کسی میشه آخرین ورژن آموزش رو آپلود کنه .
اینم pdfکد:http://uploadbazar.com/287SETool2Lite.pdf
cid 52 هست یعنی میتونید روش پچنصب کنیدنقل قول:
گوسی شما رد هست که میتونیدفلاشکنید مینتونم خوبه ولی فرم ویرتون یهخورده قدیمی هست
بازم سوال داشتید در خدمتم شما یک بار کافه اون درایور رو نصب کنید :11:
مگه تو این مسیر نریختید tpa\preset\system\menuنقل قول:
ودر اخر هم باید رو یپوشه tpa کلیک راست کرده وسند تو زیپ رو بزنید
شما فکر منوی فلاش دانلود کردید فلاش منو چون گوشیمن ساپورت نیمیکنه بلد نیستم وشما اگه منوی معمولی بریزید منو ایکون دان کنید
بقیه اینا رو که گفتید داش توحید توضیح داده
نه ، من مشکلم با فلش هست ، البته هنوز منو معمولی رو تست نکردم ، اما فکر نکنم با اونم مشکل داشته باشم ، جون قبلا با فار ست می کردم ، اما فلش ...نقل قول:
کسی می تونه منو راهنمایی کنه و بگه مشکل کار من چیه ؟
مرسی
شاید اقا بهراد بهتون بتونه کمک کنه تا اونجای که من میدنم w810 دازند اون منوی فلاش میخره ازاون یه سوال کنید
سلام آخوند جان
برای اینکه منوی فلشی که ریختید باید روی صفحه و جای منو رو بگیره باید تمی که اون منو باهاش ست شده رو روی گوشی اجرا کنید
یعنی هر منوی فلش با تم مخصوص خودش اجرا میشه
مثلآ شما تم city beat رو اجرا کنی منوی شما یه منو میشه و وقتی منوی های بعدی رو روی گوشی اجرا کنید منو های دیگه میاد رو کار . اگرم تمی منوی فلش باهاش نباشه تم اصلی سونی که توی این مسیر هست میاد بالا : tpa\preset\system\menu
حالا شما منوی فلشی که میگیری احتمال 99% همراش یه تم هست اون رو باید بریزی توی گوشی (حالا یا خود گوشی یا مموری کارت)
بعدش منوی فلشت رو هم باید توی این مسیر بریزی : tpa\preset\system\desktop\flash
بعد که منو رو ریختی و تم رو هم ریختی با ست کردن تم روی گوشی منوت هم بالا میاد
اگرم منویی که گرفتی تم نداره میتونی با نرم افزاری که آقای K A R I M I نوشتن و تو امضاشون هم هست منوت رو با هر تمی که میخوای ست کنی !!!
بازم شکلی داشتی بگو !!!
علیک سلام آقا بهراد . :10:
مرسی از توجهت (البته من تو پی سی کسی رو ندیده ام که بی توجه باشه ، همه برای هم احترام قایل هستند و وقت می ذارند ، باز هم مرسی :11: )
آقا بهراد ، دستور شما رو هم انجام دادم ، بعضی هاش تم هم داشت ، اگه اشتباه متوجه نشده باشم ، اول تم رو ست کردم ، بعد منوی مربوطه رو ریختم ، اما فرقی نکرد ، نمی دونم مشکل از کجاست ، شما یه محبت می کنید که یه منو فلش رو تو مسیرش و زیپ شده ، همراه با تم اش بذارید ، اگه شد ، معلوم میشه ایراد از من ، یا منو هاست .
مرسی :11:
راستی ، این همه منویی که من ریختم ، کجا رفته ؟ حجمی رو اشغال نمی کنه ؟ چجوریاس ؟ (می بینید که هنوز تو این زمنیه لنگ می زنم ، فکر کنم سوتی از من بوده ، با این وضع فهمیدنم )
کسی نیست ؟
منتظرم ها ....
ممنون فکر می کنم فعلا کار من در این قسمت تمام شده فقط یک سوال داشتم واینکه من می خواهم از گوشی ام بک اپ بگیرم نوع گوشی را توی این برنامه انتخاب کردم وگزینه بک اپ را زدم بعد از چند ثانیه فکر می کنم بک اپ گرفت اما ادرس سیو بک اپد را نپرسید بک اپ کجا سیو شده!!!!!البته من گوشی را خاموش نکردمنقل قول:
نقل قول:
چرا گوشیتون را خاموش نکردید:18::18::9::28:
بک اپ رو داخل پوشه ستول میگیره با فرمت bin با این چیزی که شما نوشتید بک اپ نگرفته
بک اپ هم یه2-3 دقیقه طول میکشه این گوشی ها اگر خدای نکرده اشتباه کنید خیلی تو دردسر میافتید پس حتما از gdfs بک اپ بگیرید
سلام اقا من تمام اموزشا رو خوندم تو همشونمیگه هر چی بخواهی نصب کنی وسطش برنامه میگه که باتری را در بیاری بعد جا بزنی ولی مال من اصلا همچین پیغامی رو نمیده کارش میکنه یعنی خواستم منو بریزم همه فایلاشو لود کرد بعدم رایت کرد و فینیش داد ولی همچین پیغامی نداد البته نتونستم هیچی نصب کنما برنامه تا اخرش میره تموم میشه ولی انگار نه انگار نه پچ نه درایو نه منو
cid گوشیتون چنده مدلتون چیه
سلام دوست عزیز گوشی شما چیه لوگ ستول را بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن بعضی از گوشی ها مثل w850 لازم نیست باتری را دراورد و همچین پیغامی نمیدهد.
شما یک بار دیگر درایور یا پچ مورد نظر را نصب کنید و به ادرس ان و مشخصات ان دقت کنید
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
بچه ها آیا واسه دبلیو830 یا دبلیو580 پچ اومده؟چه تغییراتی بوجود میاد؟درایو صدا هم واسشون هست صداشون چقدر بلند میشه؟افت کیفیت هم داریم؟
نقل قول:
اون قسمتی که رنگی کردم باید تغییر کنه که کرده!
واسه W580 اومده ولی 830 نه!
اکوستیک هم میشه عوض کرد.همون اکوستیکای k800