ُسلام.
چندتا سؤال از u600 داشتم :
1. فایل های جاوا به راحتی روش نصب میشن؟
2. صداش پخش موسیقیش خوبه ؟؟
3. دوربینش چه طوره ؟؟؟
Printable View
ُسلام.
چندتا سؤال از u600 داشتم :
1. فایل های جاوا به راحتی روش نصب میشن؟
2. صداش پخش موسیقیش خوبه ؟؟
3. دوربینش چه طوره ؟؟؟
فایل جاوابله دوربین بعد نیست صدای موسیقی از اسپیکر بد نیست
کسی به من جواب ندادنقل قول:
اگر همون طور که دوستمون گفت فایل های جاوا بخوره ، آره چرا که نه.نقل قول:
_
البته خودم یک سؤال دیگه داشتم :
دکمه های لمسیش خیلی اذیت نمی کنن ؟؟؟
دوستان متاسفانه باید بگم که جاوا نصب میشه ولی زیر یک مگابایت و با این حساب فکر دیکشنری رو نباید بکنید.نقل قول:
من حدود 4 ماه این گوشی رو داشتم خیلی گوشی خوبی است.بعد از مدت کوتاهی به دکمه های لمسیش عادت میکنی و واقعا کار باهاش لذت بخشه.
اما یکی از مشکلات بزرگش باتری ضعیفش هستش که معمولا هر شب باید بزنی شارژ.
دوربین خوبی داره و فیلم برداریش هم فرمت mp4 هستش و به نظر من عالیه
گوشی من از دیروز پشت سر هم روشن و خاموش می شه.روشن شدنی هم یه صفحه سفید میاد که نوشته Please Wait.
چیمارش کنم؟
پس با این حساب باید به فکر یک گوشی دیگه باشم !! :37::45::44: هیچ راهی نداره که دوتا مورد بالا رو درست بکنی ؟؟؟؟ :19::41:نقل قول:
زیر یک مگ رو نمیشه حل کردنقل قول:
ولی باتری رو میشه با هک کردن فریمور درست کرد در واقع موقعی که باتری لو میده میشه از تمام امکاناتش استفاده کرد
دلیل برتری کا 800 فلش زنون هست که u600 نداردنقل قول:
منظورشون کیفیت عکس بودنقل قول:
عکس های k800 در مقابل u600 چشمگیر تر به نظر می رسند که به خاطر پلیش و اصلاح رنگ نرم افزاری این طور به نظر می رسد. وگرنه از لحاظ وضوح و تفکیک پیکسل ها در یک سطح هستند.
---------------------------------
کار با دکمه های لمسی u600 فقط 48 ساعت اول برای آدم عجیب به نظر میاد ولی بعدش همچین میشه که گوشی های با دکمه های غیر تاچ به نظرت خنده دار میان!!!!
سلام.
کسی از دوستان u600 رو firmware update کرده ؟ آیا در امکانات گوشی و به خصوص سرعت گوشی تاثیر محسوسی دیده میشه ؟ (ورژن فعلی گوشی من u600jpgg1 هستش)
نه دوست عزیز.................. گوشی های سامسونگ آپدیت ندارن..............!!
فقط فریمور جدید براشون میاد.......... که یه خورده تغییر میکنن......................!!!
منظور من هم همون بود (داستان optiflash و .......) سوالم این بود که جدید ترین ورژنی که هست کدومه ؟ کسی امتحان کرده ؟ تفاوت محسوسی ایجاد میکنه با ورژنی که الان روی گوشیم هست ؟
من که ، دیگه الان 600 ندارم........... ولی اون موقعه که داشتم ، با فریمور های جدیدش تفاوت خاصی ندیدم...............!!
یه 10 درصد عکاسی بهتره.............. زمان پخش موزیک از 5 به 4 رسید.............. 15 درصد سرعت بیشتر................ ولی فارسی بی فارسی...............!!
مرسی آقا.
اگه فارسی بی فارسی باشه حال نمیده. (به خصوص تقویم فارسیش!!!)
اصلا حالا که اینطور شد جهنم ..... چند ماهم باهاش سر می کنم i8510 می گیرم که دیگه کند نباشه!!!!!!!
اقا اخرین قیمت این گوشی چنداست
حدود 190تومن
دوست عزیز دوستم چند روز پیش خرید 195 تومان به نظر شما دست دوم 120 می ازه منظورم u600هستنقل قول:
کسی میدونه با چه رمزی میزان صحبت کردن با گوشی رو میشه پیدا کرد؟ مثل نوکیا که 92702689**# میشه میزان صحبت کردن رو پیدا کرد؟ فقط زودتر لطفا
کسی میدونه با چه رمزی میزان صحبت کردن با u600 رو میشه پیدا کرد؟ مثل نوکیا که 92702689**# میشه میزان صحبت کردن رو پیدا کرد؟ فقط زودتر لطفا
به شدت تکذیب میکنم................... سامسونگ از این قرطی بازی ها نداره...............!!
اگه سامسونگ از این قرطی بازی ها نداره. از کجا میفهمین چقد با گوشی صحبت کردین؟ از کجا میفهمین گوشی کارکرده هست یا نه؟
اگه سامسونگ از این قرطی بازی ها نداره. از کجا میزان مکالمه با گوشی رو پیدا میکنین؟ از کجا میفهمین با گوشی چقدر صحبت شده؟ از کجا میفهمین گوشی نو هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نمیدونم.....................!!دی.
آیا امکان دارد در u600 تلویزیون پخش شود؟
فکر نکنم....................!!
کسی تست کرده که خروجی tv در u600 کار میکنه یا نه؟؟؟ در بسته خریداری شده u600 با گارانتی مایکروتل کابل tv هست یا نه؟ میزان مکالمه با u600 را چجوری میشه پیدا کرد؟؟
من امتحان کردم کار می کنه ولی فقط در زمان نمایش فیلم یا عکس با گوشی تصویر هم اندازه صفحه تلویزیون می شه.من با گارانتی اصلی نخریدم و تو جعبش کابل نبود و مجبور شدم از کابل یه گوشی d820 استفاده کنم.نقل قول:
خروجی tv سامسونگ نرم افزار هم داخل tv نشون میده؟ در بسته خریداری شده u600 با گارانتی مایکروتل کابل tv هست یا نه؟ میزان مکالمه با u600 را چجوری میشه پیدا کرد؟؟
با خروجی tv هر چی که قرار بوده توی خود گوشی نشون داده بشه رو میشه رو تلویزیون دید.برای نشون دادن میزان مکالمه با گوشی من کد یا رمز خاصی نمی دونم ولی توی قسمت مکالمات گوشی گزینه هایی هست که می شه مدت زمان کل مکالمات گوشی رو مشاهده کرد ولی بدیش اینه که راحت می شه تایمرشو صفر کرد و قطعا این به درد نمی خوره.نقل قول:
خروجی tv سامسونگ نرم افزار هم داخل tv نشون میده؟ در بسته خریداری شده u600 با گارانتی مایکروتل کابل tv هست یا نه؟ میزان مکالمه با u600 را چجوری میشه پیدا کرد؟؟
مرسی عزیز. دستت تلانقل قول:
نمیدونم عزیز. بلد نیستمنقل قول:
قیمت گوشی در حال حاضر 195 تومان است اگر کسی بخواد 120 بخره خوبه ؟
برای دی 600 رو شنیده بودم که با اظافه کردن یه قطعه تلویزیون رو پخش می کنهنقل قول:
عزیزم سوزنت گیر کرده ؟نقل قول:
یه چیزو که پنج شیش بار نمیگن که.
منظورم همون نرم افزار است که اگر نصب کنی اسمش یادم رفته ولی خیلی وقت پیش تلویزیون نشان داد
نه اینی که من میگم یه قطعه سخت افزاری هست