سلام ...
soldier جان ، تشکیل این گروه ها رو فقط ادمین ها میتونن انجام بدن
ممـنــون :)
مـیـثــم
سلام ...
soldier جان ، تشکیل این گروه ها رو فقط ادمین ها میتونن انجام بدن
ممـنــون :)
مـیـثــم
ببين توي صفحه كنترل پنل مديريت يه قسمت دراه مخصوص كاربران بن شده ...نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
مثل آلارم ميمونه كه شما تنظيم ميكني فلان يوزر از الان تا فلان روز يا ماه يا سال بن شه ...
وقتي اين رو تنظيم كردي آلارم بن اون كاربر فعال ميشه ...
اگه اتوماتيك نباشه كه مدير نميتونه به حافظه بسپره كه فلان كاربر چند وقت بايد بن باشه ... در ضمن اگه تعداد كاربران بن شده زياد باشه كه ديگه محاله اتوماتيك نباشه ...
شهريار جان همين الان از خونه پريدم رفتم تو شبكه اداره مون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اينا رو واست صيد كردم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه مربوط به بن كردن كاربران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه مربوط به تايمر افراد بن شده يا همون تحريم شده
باكليك برروي دكمه lift ban ميتوني كاربران رو قبل از رسيدن به تاريخ مقرر از حالت بن خارج كني ...
سوالي داشتي بپرس ;)
خيلي جالبه ! دوستان از همه شما متشكرم به خصوص نويد خان !
سامان جان قابلي نداشت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
با سلام
راستش من مي خواستم ببينم اين گزينه ياهومسنجر و ساير پاسخ گويي هاي سريع كه بغل اسم كاربران هستش چرا كار نمي كنه (يا براي من كار نمي كنه) راستش اول فكر كرد كه گزينه پاسخ گوي رو تو تنظيمات غير فعال كردن ولي روي خيلي كاربراآزمايش كردم نشد (حتي روي خودم ) ممنون مي شم كمك كنين
عزيزدل سينا جان توي يكي از همين تاپيك گفتند كه اون فايل مربوط به همين مسنجرها مثل اينكه گم شده و به سرور جديد منتقل نشده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سلام
وقت يك تاپيك ايجاد كرديم و كارمون باهاش تموم شد چه جوري ميشه اون رو پاك كرد.
خيلي ممنون
سلام...
کاربران امکان حذف/قفل تاپیک رو ندارن ... وقتی شما یه تاپیکی ایجاد کردی و به نتیجه رسیدی ولش کن ... خودش به صفحات بعدی میره.
با تشکر مهران...
خيلي متشكر
خيلي متشكر از شما آقا مهران
امين
دوباره سلام
اون سوال ديروز بود
سوال امروز:
در بخش راهنمايي سايت نوشته بود كه كاربر ميتواند تاپيكي رو كه ايجاد كرده پاك كنه؟
اين درسته يا نه؟
من كه حتي نمي تونم پست خودمو پاك كنم !
;) :cool: شاید منظورش این بوده که از مدیران محترم بخواد که براش پاک کند...چقدر باهوشم بنده...
حالا بگذريم ولي چه طور ميشه خود كاربر پست اضافي رو پاك كنه ؟
نوشته شده توسط soleares
نه عزيز دل نميشه تاپيك خودت رو پاك كني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط amin_25106
فقط ميتوني از مديران يا همكاران مربوط به اون انجمن تقاضا كني واست حذفش كنن البته با دليل منطقي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون
و يك مشكل ديگر
من به دليل اينكه كاربر جديدم نميتونم از مديرها تقاضاي بسته كردن اون تاپيك رو بكنم.
يه پست ديگه بدي ديگه كاربر جديد نيستي !
چرا نميتوني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تاپيك رو خودت ايجاد كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فقط كافيه واسه حذف تاپيك دليل قانع كننده اي داشته باشي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديران همه رو به يه چشم ميبينن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخي)
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
تشكر از شما امين
دوستان ميشه بپرسم چند تا از كاربران فعال هستند //
منظورم از فعال اينه كه ميان تو انجمن و ... نه اينكه مثلا به دليل فعاليت حرفه اي و زياد فعال باشند .
عزيز من كه نگرفتم منظورت رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشا يه خورده توضيح بده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
در حال حاضر : 335 (78 کاربر و 257 ميهمان)
اين آمار رو ميتوني در قسمت پايين p30worldsorm پيدا كني.
:)
الان يكم كمتر شد...
سلام
صبح بخير
سوال دارم :
چطور ميتونم نام كاربري خودم رو عوض كنم؟
مومن خدا اينو كه چند بار گفتند بايد از مديراي محترم بخواي كه اينكارو برات بكنند...نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
شرمنده
چون عضو جديد بودم نميدونستم.
سلام :)
امکان این هست که چند تا فونت فارسی هم به جمع فونت های انجمن اضافه شه ؟ :happy:
یا همینا هم که هست بعضی هاشون فارسیه و ما نمی دونیم :ohno:
امكان كه داره اضافه كرد ... كار نشد نداره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Kolubive
آره فونت فارسي بازم هستش مثل امضام ...
فونت هاي فارسي ديگه: aria . comic sans ms . times new roman .
عزيز من خودم يه ماه از شما بيشتر تو انجمن اومدم من اصلا اين سوالو نپرسيدم گفتم تعداد كاربران فعال چند تاس نه افراد آنلاين .نقل قول:
اينجور آمار ها اگر هم باشه اصولش اينه كه مخفي باشه براي مديران سايت مثل تعداد روزنامه چاپي هر روزنامه كه جز اسرار اون روزنامه هستنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
چون نه كمكي به شما و يا من مي كنه و يا در نحوه فعاليت دوستان تاثيري داره
جناب مافيا آيا همچين چيزي براي مديران وجود داره ! منظورم اين به اين سادگي نيست منظورم آمار بسيار دقيق تر اين حرفاست .
آيا فقط براي ميثم و علي و اون يكي ادمين وجود داره ؟ يا نه شما هم داريد /
من فكرميكنم چون اعمال كردن كاربر فعال در اين انجمن به صورت دستي هست و فقط تغيير در عنوان كاربري هر يوزر هست و براي كاربران فعال گروه خاصي مشخص نشده لذا شمردن اونها تنها از طريق شمردن تك تك اعضاي داراي اين لقب هست
مرسي
راستش نتونستم نگم
اما خیلی خوشحالم مافیا جون برگشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز کجا بیدی نبیدی؟
:biggrin: :laughing:
اگه خواستید این پستو پاک کنید چون مربوط به اینجا نبود
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
خسته نباشي
اينو كه از روي تعداد پستهاتون همون موقع فهميدم !!!!!!! شرمنده كه باهاتون شوخي كردم!!!!!!!
:sad:
سلام
فکر کنم که بتویند از اینجا بفهمید
نمی دونم چرا لینکش طولانی شد
عیبی نداره اما تعداد صفحه ها رو در تعداد کاربرایی که نوشته توی هر صفحه ضرب کنید
می فهمید! اما خیلی هاشون پستهاشون 0 هست! اگر خواستید اونها رو حساب نکنید
همه اين ها بستگي به امكانات وي بي دارهنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
آمار هايي چون بهترين تاپيك از نظر بازديد كننده و يا بيشترين پست رو كدوم يوزر داره و .....
خلاصه از چهارچوب امكانات انجمن براي عموم خارج هست و دسترسي اون براي يوزر هاي خاصي طراحي شده پس يعني اين سوالات اصلا ربطي به اين تاپيك نداره
خواهشا به اين سوال من جواب بديد
بعضي وقت ها كه روي پروفايل يكي كليك مي كنيم مي نويسه بازديد كننده ي @ ... !
يعني چي ... ؟
خواهشا به اين سوالم هم جواب بديد
سيستمي كه مثلا آنلاين بودن طرف را مشخص مي كنه بر اساس چند دقيقه قبل هست ؟
دوست عزيز مدت زمان تشخيص آنلاين بودن كاربران توي پنل مديريت وي بي وجود داره ...نقل قول:
خواهشا به اين سوالم هم جواب بديد
سيستمي كه مثلا آنلاين بودن طرف را مشخص مي كنه بر اساس چند دقيقه قبل هست ؟
حالا ديگه دسته ادمينه ميخواد چقدر باشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شد يه عكس از اون قسمت واست ميزارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]