موقع فیلمبرداری تصویرش تیکه تیکس پیوسته نیست.مال شما پیوستس؟نقل قول:
Printable View
موقع فیلمبرداری تصویرش تیکه تیکس پیوسته نیست.مال شما پیوستس؟نقل قول:
با سلام دوستان لطف کنيد و يه نرم افزار براي قفل کردن Sms ها و پوشه ها که نيازي با ساين نداشته باشه و راحت نصب بشه بزاريد براي دانلودچند تا دانلود کردم ولي پسورد و سريال ميخواستن که من نداشتم با تشکر
______
دوست من هنوز خدا رو شکر برای این سیستم عامل (symbian9.1 ) ویروسی ساخته نشده که احتیاجی به آنتی ویروس داشته باشی ...نقل قول:
قیمت این گوشی چنده؟
دوستان دقت کنند که ورژن سیستم عامل گوشی 6120 سیمبین 9.2 است نه 9.1
البته هنوز برای 9.2 ویروسی نوشته نشده پس احتیاجی به آنتی ویروس نیست
همچنین دوستانی که نمی توانند فایلهای SIS نصب کنند دقت کنند که ورژن فایلها باید جدید و مطابق با سیمبین 9.2 باشد ( که تعداد کمی از گوشی ها از این سیستم عامل برخوردارند مانند : N95 و 5700 و N82 و گوشی های جدید دیگر ...) و برنامه هایی که مربوط به ورژن 9.1 است ممکن است برروی گوشی جواب بدهد. و ممکن هم هست که جواب ندهد.
بنابراین برنامه های SiS که برای گوشی N73 نوشته شده که در بازار زیاد هم هست چون N73 ورژن 9.1 است دلیلی ندارد که برروی 6120 هم جواب بدهد و اگر برنامه جواب داد عجیب است نه وقتی جواب نداد!!!!
در ضمن کیفیت فیلم برداری 6120 نسبت به دوربینی که دارد بسیار مناسب است و علت آن هم به نظر من داشتن CPU با سرعت بالاست چون عاملی که در فیلم برداری موثر است دریافت اطلاعات فیلم فشرده سازی آن و ذخیره آن به صورت سریع است و اگر سرعت پردازش ما بالا باشد می توانیم کیفیت بالاتری را داشته باشیم
و همانطور که می دانید CPU گوشی 6120 از سریع ترین CPUها است
قیمت این گوشی در شیراز قبل از عید 215000 بود ولی الان با توجه به چک کردن دوباره سریال توسط مخابرات قیمتها بالا رفته.
مشکی : 235 تومن سفید : 250 تومن
دوستان من رو درک کنید به این نرم افزار نیاز دارم
ببخشید من تازه اومدم به چه نرم افزاری احتیاج دارین ..؟
سلام دوستان عزیز من اصلا از صداش رازی نیستم خدایش خیلی کمه من 200 تومان خریدم با رم 256 مشکی
مجارستان یک اداپتور یک هدفون خیلی کشمشی داره اصلا صدا نداره ولی سرعتش خیلی جالبه دوربینش خوبه
باطریش خوبه کوچکه کم وزنه من بخدا تا 2 روز پیش 5700 داشتم اونو دادم به پدرم من هم این رو خریدم ولی خیلی چیز های 5700 بهتر از اینه مثلا موزیک پلایر این ازش خوشم نمی اد صداش مشکله مانیتورش هم کوچک هست نسبت به قیمت ولی بلخره با حال نسبت به قیمتش
کابل کامپیوتر هم همراه نداشت سی دی هم نداره
با تشکر
ببخشید بچه ها این چه نوع برنامه هی رو میخوره چه ورژنی چه سری
من هم یک مشکل دارم بعضی وقت ها یک دفعه رم غیر فعال میشه یعنی میگه رم خارج شد البته من کارخانه ای فارسی هست چکار کنم چرا اینجوری
خوب مسلماً 5700 نسبت به 6120 برتری داره ....
هر دو سرعت cpu بالایی دارن ....
دوربین 5700 بهتره ...
پخش 5700 بهتره ....
برنامه های Symbian S60V3 یا همون Symbian 9.1
این هم اطلاعات کامل گوشی 6120
--------------------نقل قول:
کد:http://www.------------/Phones/Phone.aspx?phone=1813
نوکيا 6120 :
مدل نوکيا 6120 کلاسيک يکی از تلفن های هوشمند است که از دو باند فرکانس (يکی برای اروپا و آسيا و ديگری برای امريکای شمالی) پشتيبانی می کند . اين گوشی يک دستگاه نرمال است و در آن به ويژگی های خاصی مانند خصوصيات چند رسانه ای يا تجاری توجه نشده است . نوکيا 6120 مورد توجه افراد مختلف در گروههای سنی متفاوت قرار می گيرد که از علايق و وضعيت اجتماعی مختلفی نيز برخوردار هستند .
مزايا:
• اندازه کوچک و مناسب
• سيمبين 9.2 V سری 60
• پردازشگر سريع
• پشتيبانی از باند دو گانه UMTS
• محل کارت حافظه
معايب:
• باتری دوام زيادی ندارد
• کيفيت دوربين در حد متوسط است
طراحی :
نوکيا 6120 گوشی کوچک و زيبايی است که در طراحی آن از مواد گران قيمت و خاص استفاده نشده است و به اين دليل مورد توجه افراد مختلف با سليقه های متفاوت قرار می گيرد . اين مدل کوچکترين گوشی سيمبين است . ابعاد تلفن 15 × 46 × 105 ميلی متر و وزن آن 84 گرم است . ترکيب رنگ مشکی و نقره ای جلوه خاصی به گوشی می دهد . دوربين مکالمه تصويری در بالای گوشه چپ قاب جلوی تلفن وجود دارد . آرم نوکيا نيز در قاب جلوی تلفن مشاهده می شود . تقريبا بيش از نيمی از قاب جلوی تلفن را صفحه نمايش تشکيل می دهد که صفحه کليد نيز زير آن قرار گرفته است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنز دوربين 2 مگا پيکسل و فلاش در قاب پشت تلفن وجود دارد . قسمت پايين قاب پشت را درب باتری تشکيل می دهد . کليد ولوم و کليد ميانبر دوربين در طرف راست تلفن مشاهده می شوند . بلندگو و محل کارت حافظه در طرف چپ تلفن قرار گرفته اند . محل کارت حافظه توسط يک درپوش پلاستيکی محافظت می شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کليد روشن / خاموش در قسمت بالای تلفن وجود دارد که از آن برای سوئيچ کردن بين پروفايل ها استفاده می شود . پورت MiniUSB ، سوکت استريوی 2.5 ميلی متر و سوکت شارژر نوکيا در پايين تلفن مشاهده می شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به به خیلی ممنون
صداش خیلی کمه بخدا خیلی کمه از خریدنش پشیمون شدم
نقل قول:
با سلام دوستان لطف کنيد و يه نرم افزار براي قفل کردن Sms ها و پوشه ها که نيازي با ساين نداشته باشه و راحت نصب بشه بزاريد براي دانلودچند تا دانلود کردم ولي پسورد و سريال ميخواستن که من نداشتم با تشکر
عزیزان من دقت کنند سیمبین این گوشی 9.2 است نه 9.1 :19:
آخه من چند بار بگم !!!!!!!!!!:42:
حالا برید برنامه 9.1 نصب کنید بعد نمی شه بگید گوشی خرابه!!!!:21:
یکی ایراداتشو به ما نمیگه؟؟؟؟؟؟
دوربین تو نور کم بسیار ضعیف هست (رو فلاش اصلا حساب نکنید)
صداش بلند نیست ولی بسیار با کیفیت (بلندیش در حد کا 800 بدون هک هست)
فیلم برداریش برخلاف عکسش بسیار خوب هست؟
با اینکه من بهترین باطری از این نوع رو روش گذاشتم ولی بازم.....
من که بیشتر از این چیزی ندیدم.
کسی جواب پست 451 رو نیست بزاره
درضمن یکی از زیباترین و حرفه ای ترین امکاناتی که نسبت به (se) یا دیگر گوشی های نوکیا دارد ارسال همزمان فایل برای 3 نفر از طریق Bt و همچنین دریافت هست که در همین هین میتونید کارهای دیگری همچون گوش دادن موسیقی و باز کردن 1 یا چند برنامه همگی با هم هست.
برنامههاي 9.1 هم روي 9.2 قاابل نصب و اجراست. همه فرومهاي خارجي اين دو تا رو با هم در يك thread جدا از بقيه دسته بندي كردن.نقل قول:
چطوری می شه بصورت برودکست فایل از طریق bt فرستاد؟نقل قول:
درضمن یکی از زیباترین و حرفه ای ترین امکاناتی که نسبت به (se) یا دیگر گوشی های نوکیا دارد ارسال همزمان فایل برای 3 نفر از طریق Bt و همچنین دریافت هست که در همین هین میتونید کارهای دیگری همچون گوش دادن موسیقی و باز کردن 1 یا چند برنامه همگی با هم هست.
سلام اگه منظورت ارسال برای چند نفر هست: تو فایل منیجر یه فایل رو سند کن بعد با دکمه منو برگرد برو تو گالری اونجام میتونی فایل ارسال کنی اگر هم یه نرم افزار مثل E-Xplore داری میتونی اونم باز کنی و فایل مورد نظرت رو انتخاب کنی و ارسال کنی یا میتونی تو پخش کننده موزیک هم فایل صوتی که میخوای ارسال کنی.
E-Xplore نرم افزاری برای دیدن محتویات حافظه گوشی و رم هست مثل فایل منیجر خود گوشی.
در کل هر جا که یه فایل رو ببینی میتونی ارسالش کنی.
تنها مشکلی که من با این گوشی دارم و داره کلافم میکنه عدم قفل گذاری روی قسمت های مختلف از جمله Sms ها و.... هست که امید وارم یه نرم افزار پیدا بشه این مشکلو حل کنیم.
کاملاً تایید میشه ... بیشتر برنامه های 9.1 روی 9.2 هم اجرا میشه ....نقل قول:
1- تاکید من این بود که دوستان می گفتند سیمین این گوشی 9.1 است در حالی که اینگونه نیست.نقل قول:
2- بیشتر برنامه های 9.1 روی 9.2 اجرا می شود و نه همه .. اگر بخواهید برای مثال برنامه هایی را دارم که 9.1 است و برروی گوشی های این ورژن جواب می دهد ولی برروی 6120 قابل اجرا شدن نیست!!!
این دو نسخه بالاخر تفاوت هر چند اندکی با یکدیگر دارند
:40::40::40:با تشکر از توجه دوستان:11: امیدوارم باعث دلگیری نشده باشم:40::40::40:
دو تا سوال درباره اين گوشي داشتم.
1.آيا اين گوشي سنسور براي كم و زياد كردن نور پس زمينه داره ؟
2.و اينكه كيفيت ضبط چه جورياست ؟
1- خیر نداره .....
2- خوبه .... ضعیف نیست ....
سلام به همه دوستان و خسته نباشید من چند ماهه گوشی رو گرفتم برام media player و data transfer fhc رو میشناسه ولی pc suite رو نمیشناسه چیزایی که بچه ها گفتن رو انجام دادم ولی بازم نشناخت ممنون میشم راهنمایی کنید منو سی دی شو از کجا اید گیر بیارم اگه دانلودش رو دارید برام بزارید ممنون میشم از همتون
یک ویدئو کوتاه برای درک سرعت 6120!!
کف کردمکد:http://www.youtube.com/watch?v=oWtzl-lpakw&feature=related
برای اینکه این گوشی را کامپیوتر بشناسد (در pc suite) باید یک ورژن بالای آن را نصب کنید چون این گوشی نسبتا جدید است. برای این کار خیلی راحت به سایت رسمی نوکیا می روید و به قسمت گوشی 6120 و بعد نرم افزارpc suite مخصوص آن را به صورت رایگان در یافت کنید.
من یک مشکل دارم آهنگها و عکس های داخل مموری از داخل file Manager و راههای دیگر قابل دسترسی هستند ولی درون Gallery دیده نمی شوند.
من قبلا با n73 هم این مشکل را داشتم لطفا کمک کنید...........
چطور می توانم از داخل Gallery عکس و فیلم و .... را ببینم؟؟؟
آیا راهی برای ویرایش فایل های PDF در گوشی هست (copy and paste )
آهنگها و عکس های داخل مموری از داخل file Manager و راههای دیگر قابل دسترسی هستند ولی درون Gallery دیده نمی شوند.
من قبلا با n73 هم این مشکل را داشتم لطفا کمک کنید...........
چطور می توانم از داخل Gallery عکس و فیلم و .... را ببینم؟؟؟
سلام
1. پچه ها این گوشی عکساش در حد 2 پیکسل هست ؟
2.کیفیت صداش چطوره؟
1- آره کیفیتش خوبه ..... حداقل از n70 بهتره
2- کیفیت عالی بلندی کم ...
بهترین خصوصیتش اینکه جزو 7گوشی Jps دار داخلیه E90-n82-n95-e61-6220-6110-6120
چون یه Jps اکسترنال(خارجی) حدود 70000تومان به بالا ست.
اولا jps نیست و GPS هست ....
ثانیاً گوشیهای دارای GPS گوشیهای N95 و N82 هستند ...
بقیه گوشیها باید از طریق بلوتوث به GPS متصل بشن ...
یه خبر خوش برای دوستان 6120 دار:::
لودر ngage2 برای همه گوشیهای s60 3rd آمده::
تست کنید و جوابش رو بگید!!!
http://rapidshare.com/files/106361032/NGageInstaller.rar
مرورگر برای موبایل غیر از اپرا برای این گوشی معرفی کنید .
فارسی سازش کجا هست لینک بزارید