اولین پست تاپیک رو بخونی نوشته ورود استقلالیها ممنوع!!!!:46:نقل قول:
اولین پست تاپیک رو بخونی نوشته ورود استقلالیها ممنوع!!!!:46:نقل قول:
والا بعضی از دوستان پرسپولیسی میان توی تاپیک ما واسه همین ما هم خواستیم مقایله به مثل کنیم :46:نقل قول:
به هر حال به این میثاقیان باید گفت اگه تیمت برای کسب نتیجه مساوی میاد جلوی مدعیا بشینه خونه هی روی
کاغذ واسه خودش عدد بنویسه.اگه اومدی تو لیگ میخوای فوتبال بازی کنی نه اینکه هی خودتو بندازی زمین.
حالا ببین اگه 4 تا بازی بعدی رو نباختن.خدایی فجر با اینکه بازیکناش بدتر از راه آهن هستن با اینکه هر دفعه
به تیمای قوی میبازن ولی همه اونارو تحسین میکنن.چون فوتبال خوب بازی میکنن.
در ضمن من میگم این استیلی داره به ضرر تیم کار میکنه.نیکی هم اصلا آماده نبود.هنوز تو صدریم.سپاهانم نتونست اینارو ببره.
اگه اینجوریه پس باید اون داور بازی استقلال و سایپا رو که گل درست آلوز رو خطا گرفت 20 جلسه محروم کنن:27:نقل قول:
برای اینکه تو بازی پرسپولیس کمک داور یک موقعیت صد در صد رو از راه آهن گرفت ولی اون یکی یک گل صد در صد رو از سایپا گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند من مطمئنم که واعظی اون تک به تک رو هم می گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اشکان تازه بادامکی گل زد داور خطا گرفت ولی تابلو بود که خطا نبود.
بودن استيلي خيلي هم خوبه!چرا بد باشه؟؟؟
حالم از هر چي ضد فوتباله ( به خصوص اين اكبره!) بهم ميخوره!
طوری نیست ما با این نتیجه مساوی ضرر نکردیم چون دیگر مدعیان( سایپا و سپاهان) هم به این تیم امتیاز داده بودند
بازی هفته بعد رو بچسب
با مقاومت بازی داریم تو آزادی
عزیزم اون اشتباه توی نتیجه بازی تاثیری نداشت :20: و به هر حال سایپا پیروز شد ولی اگه اون تک به تک رو کمک داور اشتباه نمیگرفت و راه آهن توی دقیقه 93 گل میزد پرسپولیس چطور میخواست جبران کنه :27:نقل قول:
تا اونجایی که من یادم هست
رخی دوستان طرفدار پرسپولیس نبودند
و خیلی دوست دارم بدونم به چه علت اینجا پست می دن؟
در هر حال هر بحثی که اینجا راه بیفته منجر به کل کل میشه و تاپیک از بحث اخبار و حواشی تیم خارج می شه و منجر به انجمام عمل متقابل در تاپیک اخبار و حواشی تیم روبرو
تایید میشهنقل قول:
میثاقیان با این شیوه تکنیک :2: به پرسپولیس فهموند چقدر از این تیم هراس داره چون داشتن 12 نفری دفاع میکردن :27:و وقتی بازی تموم شد همین مونده بود میثاقیان از شدت خوشحالی سنگکپ کنه :18:
تازه در مورد اون آفساید آخر بازی که برای راه آهن گرفته نشده بود ... درسته آفساید نبود ولی عمرا گل میشد
چون مهاجم راه آهن در حال حرکت نبود و منتظر بود تو بیاد زیر پاش تا حرکت کنه ولی مدافع پرسپولیس در حال
حرکت بود و اگرم آفسای نبود میتونست با یک تکل ساده توپو مهار کنه چون جلو تر از مهاجم راه آهن بود تازه
حالا اگرم میرفت جلو با واعظی در میافتاد که کمتر کسی میتونه تو تک به تک به واعظی گل بزه :21:
درسته اون اشتباه تو نتیجه بازی تاثیر نداشت ولی تماشاچیهای استقلال از شدت ناراحتی سیگار حجازینقل قول:
رو میکردن تو حلقومش :21::27:در ضمن اگه استقلال بازی رو 2 - 2 میکرد چی ؟؟؟؟؟
سلام دوستان...
لازم دونستم که خدمت اون دوستان عزیزی که میان در این تایپیک در مورد بازی پرسپولیس اظهار نظر میکنن بگم که این تیم پرسپولیس با تمام وجود بازی کرد و تنها با بد شانسی و بازی ضد فوتبال تیم راه آهن تنها به کسب یک امتیاز رضایت داد...
در ضمن در صورتی که گل قابل قبول و بدون هیچ مشکل حسین بادامکی در اون دقایق ابتدایی مسابقه پذیرفته میشد اصلا شیوه بازی تفاوت پیدا میکرد و امکان نداشت که چنین موقعیتی برای تیم راه آهن بدست بیاید که بخواهد آفساید باشد یا نباشد...
در ضمن کسب نتیجه مساوی نشان از بازی ضعیف تیم پیروزی نمیده بلکه اگه کسی بازی رو دیده باشه متوجه میشه که چه فرصت های خوبی رو از دست دادن هر چند که اشتباه داور هم روز بد پرسپولیس رو تکمیل کرد...
من مخالف اون دوستی هستم که گفته بود بمباران انتقاد علیه قطبی آغاز خواهد شد ، چرا که در حال حاضر تیم پرسپولیس در صدر جدول قرار دارد و به تنهایی میتواند سر نوشت خود را رقم بزند و البته منتقدان باید بازی ضد فوتبال و وقت کشی بیش از اندازه تیم راه آهن را نیز در نظر بگیرند و حتی در این زمینه کاپیتان تیم راه آهن ( تار تار) اظهار داشت که در بازی فوتبال حرفه ای باید همچین کارهایی انجام شود و من نمیدونم که چرا اگه حرکت حرفه ای محسوب میشه برای اون جریمه و اخطار در نظر گرفته شده و اسم " ضد فوتبال" برای این فوتبال حرفه ای در نظر گرفته شده!!!!
تازه من معتقد هستم که این تساوی میتونه برای ما بسیار ارزشمند باشه چرا که اگر با یک شکست ناگهانی نوار پیروزی های ما قطع میشد ممکن بود که پیامد های بسیار خطرناکی رو در پی داشته باشه و شیرازه تیم پرسپولیس از هم بپاشه و با مشکلاتی از این قبیل مواجه شویم.
:41:جالب اینجاست که بازیکنان و مربی تیم راه آهن اظهار داشت که ما برای برد آمده بودیم در حالی که از همان ابتدای نیمه دوم از روی حرکات دروازه بان و وقت کشی بیش از اندازه این تیم میشد پی به صحبت های بین دو نیمه آقای اکبر میثاقیان برد!!!
از دوستانی هم که در مورد بازی پرسپولیس و راه آهن قضاوت نا به جا میکنند خواهشمندم که اینقدر عجول نباشند!!! در هفته های آتی شاهد بازی تیم های دیگر با تیم راه آهن خواهیم بود و تماشا خواهیم کرد که همین افراد چگونه از بازی ضد فوتبال راه آهن گلایه خواهند کرد...
:13:در ضمن دوستان استقلالی عزیز مشاهده کنند که تا آخرین دقایق تیم پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفته بود و هرگز بی احترامی به داور مسابقه یا شیوه بازی تیم پیروزی نداشت و این خود نمایانگر آن هست که چه بازی خوبی رو قرمز پوشان پایتخت به نمایش گذاشتند...:13:
در ضمن جالبه بدونید که پرسپولیس بازی های متوالی بسیار زیادی هست که تن به شکست نداده.(از انتهای لیگ قبل تا کنون)
:46:دوستان عزیز مطمئن باشید دیگر تیم ها به دنبال کسب عنوان نائب قهرمانی لیگ هستند تا به مسابقات آسیا راه پیدا کنند چرا که جام حذفی نیز برای تیم پرسپولیس میباشد مگر اینکه با بازی های ضد فوتبال و ... مواجه شویم.:46:
dنقل قول:
حرف حساب !!!
مرسی :10:
تایید شد .. کور بشه چشم حسود ( ته سیگار حجازی تو چشم حسود ) :2::3:نقل قول:
آقا با رویاهاتون خوش باشید ما رفتیم :31: ببخشید دیگه اینجا پست نمیدم :27: ولی شما هم کری نخونید چون من روی اس اس خیلی تعصب دارم و دوباره سر و کلم پیدا میشه :27:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز همیشه حرف حق تلخ بوده و فکر میکنم که شما هم از این جهت به این صحبت من گفتید رویا...:31:
:46:به هر حال در انتهای فصل مشخص خواهد شد که کدوم حرف حقیقت بوده و چه حرفی رویا:46:
من خودم شخصا از خدا میخوام که پرسپولیس و استقلال با هم دیگه به جام باشگاه های آسیا راه پیدا کنند تا در شرایطی برابر تیم پیروزی برتری خودش رو به رخ بکشه و دیگر جای هیچ حرف و حدیثی رو برای رقیبان باقی نذازه...
پس شما هم تلاش خودتون رو ادامه بدید شاید به یه مقامی هر چند اندک نائل شدید...
امیدوارم که این صحبت های من باعث ایجاد کدورت نشده باشه...
:10:در ضمن دوست عزیز شما هر چقدر هم که تعصب داشته باشید نباید رفاقت رو فدای تعصبتون کنید:10:
در ضمن من شما رو با این پست بدرقه میکنم به تاپیک خودتون...
البته من خودم یه پرسپولیسیم ولی باید قبول کنیم که راه اهن خوب بازی کرد به نظر من هم ضد فوتبال بازی نکرد
خدا بگم چکار کنه این مشتی اکبر رو که سالهاست شده سوهان روح مون .
البته راه اهن هم همیشه گربه سیاه بوده و دیگه عادت کردیم .
سه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس امروز با حضور در کمیته دوپینگ فدراسیون فوتبال آزمایش استفاده از مواد نیروزا دادند.
به گزارش خبرنگار مهر، پس از پایان بازی راه آهن - پرسپولیس از سوی کمیته ضد دوپینگ فدراسیون فوتبال به حکم قرعه سه بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس برای انجام آزمایش دوپینگ انتخاب شدند.
علیرضا واحدی نیکبخت، پژمان نوری و فرزاد آشوبی بازیکنانی بودند که امروز با حضور در کمیته دوپینگ فدراسیون فوتبال مورد آزمایش قرار گرفتند. این برای نخستین بار در فصل جاری است که بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس آزمایش دوپینگ می دهند.
خبرگزاری مهر
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش در دیدار برابر راه آهن گفت: ما موقعیت های زیادی برای رسیدن به پیروزی داشتیم اما باید پذیرفت که مساوی هم جزیی از فوتبال است.
به گزارش خبرگزاری مهر، قطبی در مورد بازی شاگردانش در دیدار روز گذشته برابر راه آهن گفت : از همه بچه ها راضی هستم. نیمه ی دوم خیلی بهتر بازی کردیم و چندین موقعیت گل داشتیم. مساوی هم جزیی از فوتبال است. به نظر من راه آهن تیم خوبی است که مستقیم از روی سکو انرژی می گیرد و آقای میثاقیان به خاطر تفکرش احترام می گذارم.
سرمربی تیم فوتبال پرسولیس ادامه داد: منتظر باشید روزهای خیلی خوب پرسپولیس در راه است. هرچند هنوز در اوج هستیم ولی به هیچ وجه از مساوی راضی نیستم. پرسپولیس باید همیشه پیروز باشد.
دیدار تیم های پرسپولیس و راه آهن شب گذشته در ورزشگاه آزادی تهران با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید.
خبرگزاری مهر
افشین قطبی خیلی راحت از قهرمانی و کسب 75 امتیاز در لیگ حرف میزد طوری که انگار علف خرسه !
تازه کجاش رو دیده ؟
این اکبر اوتی بود :31: وقتی که سربازهای شاغلام رو دید و قوها سفید ملوان رو تو انزلی ملاقات کر حساب کار دستش میاد.
تازه کجاش رو دیده ؟ دوبازی آینده اونها رو محسن قهرمانی قضاوت خواهد کرد که واقعا میتونه قهرمانی رو از هر تیمی بگیره :27:
فکر کنم راه اهن و میثاقیان یه دوره کوتاه مدت در کشورهای عربی اردو زده وتحت تعلیم تیمهای این کشوره بوده اند !
بهشون تبریک میگم چون اگه وقت تلف کردن رو بهتر از عر بها انجام نداده باشن دست کمی هم از اونا نداشتند
قابل توجه کشورهای عربی:یک رقیب سرسخت پیدا کرده اید !!!!
اقایون غیر پرسپولیسی لطفا اینجا پی ام ندننقل قول:
لطفا!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که از 2تا باخت داشتید تا به الان!:27:امسال مواظب باشید کاپلو نشه کخ چند سال پیش:19:نقل قول:
در پی شکایت رافائل بازیکن نیجریه ای فصل قبل پرسپولیس , دادگاه عالی ورزش باشگاه پرسپولیس را محکوم به پرداخت ۱۹۰ هزار یورو کرد.:18::41:
اینم دسته گل جدید هست
واقعا خیلی بد بختی هست
بازیکنی که ارزش نداره میاد با دلال بازی اینقدر میگیره
تاسف میخورم برای مدیران قبلی باشگاه
بی خیال.به این چیزا عادت کردیم.راستی بچه ها این تاریبو وست که پیکان گرفتتش واقعا یه زمانی توی اینتر بازی میکرده؟کی؟من که یادم نمیاد
البته به نظر من پرسپولیس یکی از بهترین خرید های خارجی رو در فصل پیش داشت این بی انصافیه که اینطوری درباره مدیریت قبلی باشگاه حرف بزنیم
بی خیال........شما که تا هفته نهم ناک اوت میشید:27:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز لطفا کریتون رو در تاپیک خودتون انجام بدین نه اینجا
ما که مساوی کردیم ... اونم جلوی تیم تماما تدافعی ولی .....
نه بابا اشکان هم از خودمونهنقل قول:
منظورش با اون استقلالیه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسن بیادی از آنچه كه افزایش هجمه و حملات برخی رسانهها علیه خود میخواند به شدت انتقاد كرد.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به مطرح شدن شایعهی تغییر اعضای هیات مدیره پرسپولیس گفت: بحث دو شغله بودن من مطرح شده است. اگر قرار است با این استدلال از پرسپولیس جدا شوم سایر اعضای هیات مدیره نیز چنین شرایطی دارند. متاسفانه پس از آن كه كاندیداتوری خود را در ریاست فدراسیون فوتبال اعلام كردم گروههایی كه احتمالا هزینههای هنگفتی را برای رسیدن به پست ریاست فدراسیون فوتبال كردهاند، شروع به تخریب علیه من كردند و به دلیل آن كه بخشهای قضایی به سرعت این گونه مسایل را بررسی نمیكنند این مساله باعث شده كه هجمهها علیه من افزایش پیدا كند.
وی افزود: پس از آن كه اعلام كردم قصد حضور در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را دارم از سوی برخی رسانهها از قول من صحبتهایی را مطرح كردند كه من این مساله را تكذیب كردم. پس از آن بحث كنار گذاشته شدن من از هیات مدیره مطرح شده است.
وی افزود: از سوی چند رسانه منتسب به گروههایی كه احتمالا هزینههای زیادی برای رسیدن به پست ریاست فدراسیون فوتبال انجام دادهاند مطرح شده كه من با حمایت دولت قصد حضور در انتخابات ریاست فدراسیون را دارم، در حالی كه بارها تاكید كردهام به عنوان كاندیدای مستقل وارد انتخابات خواهم شد و قصدم از حضور در انتخابات، ایجاد مدیریتی تحول گرا برای ساختار شكنی در فوتبال ایران و ریشه كن كردن فساد و دلال بازی است.
بیادی در پایان گفت: از یك سایت خبری و یك روزنامهی ورزشی به دلیل انتشار صحبتهای خلاف واقع و اكاذیب شكایت خواهم كرد و این مساله را با جدیت پیگیری میكنم.
عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز با حضور در فدراسیون فوتبال مدارك لازم جهت ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را تحویل گرفت و طی دو روز آینده به طور رسمی به عرصه انتخابات وارد خواهد شد.
این از فوتبال هیچی حالیش نیست می خواد کاندید ریاست فدراسیون فوتبال بشه!! من از این آدم اصلا خوشم نمیاد !
منم به طرز خوفناکی ازش متنفرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی عشق دوربینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد اقل کاشانی زیر زیری یه کارایی میکنه که بهنفع پرسپولیسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید بیاید یه کم بحثو فنی کنیم.به نظرم اصرار قطبی بر استفاده از دو هافبک دفاعی در مابل همه تیمها نتیجه بخش نیست.در مورد آبیها هم باید بگم لطفا برن بیرون.خوبی ما پرسپولیسها اینه که چون خونمون قرمزه همیشه با همیم.همین الان تو تاپیک اونا بین طرفدارای حجازی و قلعه نویی دعواست.
منم باش شما موافقمنقل قول:
هر چند که این کار به خط دفاع کمک کرده
ولی در کل فکر کنم میخواد از همه ی ستاره هاش استفاده کنه
مطمئن باشین اگه کریم یا فرزاد خدایی نکرده مصدوم بشن
هافبک دفاعی رو یکی میکنه
تازه الونگ هم هست که خداییش خیلی توپه.جلوی تیمایی مثل راه آهن غلطه ولی جلوی مثلا سپاهان عالیه.
شما خودت یکی از کسایی بودی که اومدی توی تاپیک ما پست دادی :13:نبینم دیگه اونورا پیدات بشهنقل قول:
درضمن شما هم اگه یکی دو بازی رو ببازید باز درگیریه طرفدارای پروین و غیر پروینی ها پیش میاد . مثل اینکه سالای قبلو یادت رفته. عزیزم شما با امضات حال کن :27:
نمیخوام اینجا پست بدم ولی آدمو مجبور میکنین جواب بده . شرمنده
خوب این فری جون هم که اخطار شدیدالحنی از مدیرا گرفته مسلما دیگه خدا رو شکر اینورا پیداش نمیشه.
آخر هم معلوم شد که گل درست پرسپولیس در دقیقه 8 خطا گرفته شد وگرنه پرسپولیس این بازی رو با اختلاف دو سه گل می برد