تایید میشه دیشب قطع بود.نقل قول:
Printable View
تایید میشه دیشب قطع بود.نقل قول:
من الان به پشتیبانیشون زنگ زدم گفت دیگه امشب قطعی نداریم و امشب وصل هست ....
سلام
آقا جریان این شبا چی ؟
راستی من فناوا دارم . سرعتمم خوبه . دانلود بزنم به 150 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه . ( دانلود ریت ) !
سلام
کسی درباره سرویسهای شبکه خصوصی فن آوا چیزی میدونه ؟
سلام.
اکانت شبانه فن آوا مشهد رو لطفا برام بذارین.
دوست من یوزر شبانه فن آوا : Night@Fanava هست حالا نمیدونم با این توی مشهد هم میتونید کانکت بشید یا نه ....
ببخشید دیشب شبانه وصل بود ؟
خیر! تو مشهد که نبود. اولش درست بوده اما بعد کانکت بوده ولی دریافت نداشته!نقل قول:
بله دیشب در تهران وصل بود .... هفته پیش 2 شب قطع بود ..... چون من هر شب چک میکنم برای همین آمارش دستمه ...
سلام ....:11:
میخواستم برم 256 فن آوا را بخرم !
نظر کلی دوستان چیه ؟ از نظر سرعت دانلود و ...
متشکر
خوبه، بگير.
فقط قيمتش هست که تو بعضي مناطق سر گردنه حساب ميکنن.
نميدونم برا شما چطوريه.
(اينايي که گفتم البته ماله تهرانه)
کیفیتش خوبه .... ولی همونجوری که این دوستمون گفت قیمتش یه مقدار بالاس ...
.
اگه بتونی از شرکت هایی که زیر مجموعه فن آوا هستند بگیری ارزونتر حساب میکنن .... مثل لوتوس که من گرفتم ...88426503
از فن آوا به من زنگ زدن گفتن خطتتون رانژه شده ولی چراغ status مودم من اولش حدود 5 ثانبه روشنه ولی بعدش خاموش میشه به نظرتون هنوز خط رانژه نشده یا مشکل دیگه ای هست؟ زنگ بزنم به شرکت یا نه؟
مودم: asus 602
ممنون
مگه پول ندادید ؟!
پس موظف به پاسخگویی هستند و از هر کس بهتر هم همون ها میتونن راهنمایی تون کنند. پس زنگ بزنید بهشون.
احتمالا هنوز خطتون درست وصل نشده.
این خدمات فن اوا خیلی بیخود شده اصلا نمیشه درست باش کار کرد
آره منم یه مدته باهاش مشکل دارم ... مثلاً الان دارم از شبانه استفاده میکنم ...
.
به جای اینکه الان یوزرها کمتر هستند سرعت بهتر باشه از روزانه کمتره .........
من نیومده دارم از فن آوا میرم آسیا تک. بعد از بیست روز هنوز رانژه نشده تلفن هاشونم یا اشغاله یا جواب نمی دن.
من با این شماره ها تماس می گیرم همون هایی که خودشون به من زنگ می زدن: 88333873 - 88333874
شماره دیگه ای هست که من تماس بگیرم ببینم دارن چه .... می کنن.
دوست من چرا زود تصمیم میگیری ...
تلفن اصلی شرکت 88338833 هست ... اپراتور که گوشی ورداشت بگو با قسمت فنی میخوام صحبت کنم یا مشکلتو بگو خودشون وصل کنن قسمت مربوطه ...
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°
دوستان من الان چندین شبه که از شبانه استفاده میکنم سرعت خیلی افت کرده ...
.
فرقی نمیکنه که با کدوم اکانت کانکت بشم چه شبانه و چه اکانت خودم ... هر دوتا سرعتشون بدجوری پائینه ...
مثلاً رفتیم 512 سفارش دادیم ..
.
ولی صبحها خوب میشه ..
شما هم همین مشکل رو دارین؟
دیشب که دقیقا به زور به 10 kb میرسید.نقل قول:
امروز هم که دیگه کلا وصل نشد (6 صبح)
آخرش کی میخواد به داد این مشتری ها برسه خدا میدونه.
روز به روز حساب های این شرکت ها غلنبه تر میشه ، اما امان از یک خدمتی که آدم لذت استفاده کردنش رو ببره...
خدا خودش یه حالی بهشون بده...
من قصد داشتم سرویس 64 شاتل مو قطع کنم و 512 - 3 گیگ سری p فن اوا رو بگیرم اما انگار خیلی سرویس و سرعتش ضعیفه ؟!؟!؟!؟!؟
باید از دوستانی که در منطقه شما از فن آوا سرویس دارند بپرسید.
تا حالا که همه از سرعتش راضی بودند و فقط از قیمت های بالا (سر گردنه) ی این شرکت ناراضی بودند.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°
دوست من اين مشكل برميگرده به شركتي كه ازش ADSL گرفتيد .
منطقه ما بهشتی
این سرویس هایی که جدیدا اضافه کرده چطوریه ؟
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/cprice.html
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/p.htm
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/s.htm
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/t.htm
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/d.htm
البته من میخام از سرویس p استفاده کنم
والا نميدونم ،اما منطقه ما كه چمران هست، فقط سرويس S ارائه ميشه ،
يعني همچنان زورگيري از مردم ادامه داره....
منم شهید بهشتی هستم ...
.
ولی از یکی از ریسلرهای فن آوا دارم استفاده میکنم ...
شرکت لوتوس هست که خیلی معروفه ... من الان 512 رو ازشون ماهی 15 تومن میگیرم ...
میشه آدرس سایتشو بدید
از سرویسش راضی هستین ؟ خدمات ؟ پشتیبانی ؟ کیفیت
آقا من با تورنت دانلود میکنم به زور 20 مگ یا 50 تا بگیره ؟:41:نقل قول:
لیدر و لیچر های بالارو برای دانلود انتخاب میکنم اما باز م همون بود که بود ..... شما از چه برنامه یا چه حرکتی کردید که اینقدر سرعتون بالاست . سرعت دانلود در تورنت از 4 تا 5 یا بعضی وقتام 8 کلیو بیشتر نمیشه چه روزانه بدانلودم یا شبانه .:41:
یعنی اینقدر سرعت شبانه اش افتضاحه
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°
بله درسته ...
.
مثلاً الان خیلی خوبه ... من 2 3 تا پیج باز کردم بازم میخوام چهارمی باز کنم راحت باز میکنه ....
.
ولی شب به زور یه پیج رو هم باز میکنه ...
یه زمانی ملت همه دانلودهاشونو میذاشتن شبا ولی الان دیگه برعکس شده /......
سلام adsl شرکته فن آوا خوبه(یعنی تناسب کیفیت و قیمتش خوبه) سرعتش چند کیلو بایته(مثلا برای 128 سرعت دانلودش چنده؟!):20:
من 512 دارم ... البته سرعت دانلود صبح با شب خیلی فرق داره ...
.
من در روز با 60 65 دانلود میکنم ....ولی در شب با 10 .. تازه اونم شانس بیارم اصلاً بتونه دانلود کنه ...
نقل قول:
البته دوست عزیز این نکته رو هم در نظر داشته باش که ......
اون فایل هایی رو که دانلود میکنی سرعت هم به سرویس دهنده بستگی داره ... مثلا من یه فایل از رپید شیر دانلود میکنم البته با اکنت سرعت ار 10 تا 15 بیشتر نمیشه و اگه به صورت رایگان دانلود کنم 5 یا 4 یا پیایین تر بیشتر نمیشه همین فایل رو به آپلود سنتر های دیگه انتقال میدم در شبانه از 20 می شه و روزانه بالاتر و همین فایل رو به آپلود سنتر fileflyer انتقال میدم سرعت در شبانه از 30 یا 40 بالاتر میره و در روزانه که بالای 60 ، پس به سرویسی که از دانلود میکنم هم بستگی داره .....
موفق باشید:11:
امشب گوش شیطون کر , مثل اینکه سرعت خوبه .
.
حداقل از شبای دیگه بهتره ... فکر کنم چون شب جمعه کاربرها زیادن دیگه روشون نمیشه Bandwidth رو محدود کنن ....
سلام
آقا من 4 شب نایت کانکت نمیشه شما چه طور !؟
سلامو دوستان برای شرکت فن آوا چه مودمی مناسبتره؟ قیمتشم زیر 50 تومن! فرق Asus با tp link یا Dlink چیه؟ قطعی اینترنت به مودم بستگی داره یا نه؟!