سلام بچه ها به نظرتون با این رتبه کجا برق در میام روزانه
اهواز - منطقه 2
رتبه منطقه 2 - 1291
رتبه کشوری 2913
لطفا یکی برام تعیین رشته کنه بفرسته به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا همش روزانه باشه
Printable View
سلام بچه ها به نظرتون با این رتبه کجا برق در میام روزانه
اهواز - منطقه 2
رتبه منطقه 2 - 1291
رتبه کشوری 2913
لطفا یکی برام تعیین رشته کنه بفرسته به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا همش روزانه باشه
مگه کسی این ورا تعیین رشته میکنه؟
اگه آره ما هم هستیم ها----خبر بدین
داره صبح میشه ولی خبری نیه.........از این سایت درپیت
ممون از كمكتون
به نظر شما اين نفت شيراز اينده خوبي داره ؟؟؟؟
همچنين رشته برق چطور چون من چندجا پرسيدم ميگفتند رشته هاي برق و مكانيك و... اشباع هستش و خيليها اين رشته رو ميرن و ...
من انتخاب رشته کردم جواب داد ولی چه چیزای چرتی بهم داده
فکر کنم قضیه سنجش به اونجا بکشه که واسه راه اندازی سیستم انتخاب رشته مجازی، انتخاب رشته اصلی رو عقب بندازن!!!
آخه بابا این همه بی برنامگی، تا کی!
این همه شریف و امیر کبیر و ... مهندس نرم افزار میده یکیشون نمی تونن واسه سنجش برنامه بنویسه.
اون از صبح که لینک گذاشته بود داخلش نمی رفت
اون از ظهر که تجربی ها به زور کار می کرد
اینم از شب که گفته ساعت 20 میاد الان 22 هست نیومده
خوبه اینا قسمت های اطلاعاتی ارتش رو بر عهده ندارن چون این طوری فکر کنم تمام محل های موشکی مون شناسایی شده بود و موشک باران شده بود و اینا تازه داشتن اطلاعات گمراه کننده به دشمن میدادن:5:
این نام کاربری و رمز ورود چی هست؟
من یه موضوع جدید گذاشته بودم تا در موزد انتخاب رشته سوال کنم .حالا پرت شده توی ص 40 این قسمت....:31:
بابا اینا (البته نه فقط اینا. کل موسسات دولتی) کودوم کارشون درست بوده که این دومیش باشه.
مثلا همین معدل. قرار بود که امسال تاثیرش 25 درصد بشه. ولی چی شد؟ وقتی نتایج 86 آمد ، به کلی تناقض رسیدند. کلی از رتبه ها الکی جا به جا شد و کلی از افراد غیر منطقانه جای خوبی قبول نشدند.
آخرسر چی شد، تازه فهمیدند که این فورمولی که برای محاسبه ی معدل به کار برده بودند ، کلا غلط است. همین شد که امسال به جای معدل ، میانگین وزنی آوردند ، ضریب هایی هم بهش دادند که عملا تاثیرش به صفر درصد برسد. الکی هم گفتند 15 درصد. چونکه اگر پایین تر می آوردند دیگه خیلی آبرو ریزی بود.
به امید روزی که دیگه این مشکلات رو نبینیم. البته با این سیاست ها ، آن روز شاید بعد از روز قیامت باشد!!!
همون که تو کارت اعتباری نوشته:46:نقل قول:
سلام
واسه انتخاب رشته من بايد اون رشته هايي رو كه خيلي دوست دارم يعني اولويت اول هستند و احتمال قبولي تو اونها كمتره رو از بالا به پايين مرتب كنم؟
لطفآ كمكم كنيد؟تورو خدا!!!
اینجا من یه پیشنهاد کوچولو دارم تا انتخاب رشته بیاد رو سایت
یه تاپیک زدم به نام الگوریتم و برنامه نویسی انتخاب رشته
شاید سازمان سنجش سال بعد همگی مون رو با حقوق مکفی استخدام کرد
موافقا دستا بالا
موافقا بیان تو
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=247717
رئیس سازمان سنجش اعلام کرد.. انتخاب رشته ی مجازی برای کنکور 1388 حتما آماده میشه
آره هرچندتا رشته حتی با احتمال قبولی کم رو اگه بنویسید ضرر نمیکنید و درکل اگرهم در آنها قبول نشوید به حالتان و شانستان برای قبولی در بقیه تاثیری ندارهنقل قول:
:thumbsup:نقل قول:
شما را به جان هركي يه لينك سالم از سركان 86 بزارين.هر چي ميگردم لينك هاش خرابه
يا ابوالفضل!!!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 27 (12 کاربران و 15 مهمان) =27 نفر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,
بياييد تا اين سنجش درست شه تو ياهوو كنفرانس بزاريم باهم در مورد انتخاب شته بهچتيم . موافقيد؟ ID من :
mohsen_baf
خيلي خوبه بسيار عالي جاي اميد داره.نقل قول:
رئیس سازمان سنجش اعلام کرد.. انتخاب رشته ی مجازی برای کنکور 1388 حتما آماده میشه
ادم بعضي وقتا فكر ميكنه چرا بايد مردم كشورش اينطوري باشن .البته مشكلي اصلي از قانونامونه كه فقط اسمش اسلاميه!
امشب ديگه درستش نميكنن !
گشتم نبود، نگرد نیستنقل قول:
این سرکان 86 اصلا گیر نمیاد هر کجا گذاشتن یا فیتیله ی سایت رو کشیدن پایین یا فایل فیتیله پیچ شده (پاک شده)
جماعت بریزین تو سایت سنجش
بالاخره اومد
من کارته اعتباری رو گم کردم. چطور میتونم نام کاربری و رمز ورودو بدست بیارم؟ (غیر از Tell )
بیچاره انسانیا...
فک نکنم بشهنقل قول:
نقل قول:
شما دعا کن با همون Tell بهتون بدن بقیه راه ها پیش کش
داداش سنجش و High Security راه دیگه ای نداره:41:
بابا این نرم افزارشون به درد خودشون میخوره1
واسه منم برق شریف رو زده------متوسط
بعد صنایع شریف رو زده ------------کم
:27::27::27::27::27:
نقل قول:
بابا راست میگه واسه من زده:
مکانیک سیالات تبریز:متوسط بالا
فناوری اطلاعات اصفهان:تا حدودی کم
آخه به سنجش یکی بگه کی IT میخونه که تو اونو زدی
میشه لینکه صفحشو بزارید ... برای من تو صفحه اول سایتش نشون نمیده ...
کرکره رو بکشیم پایین از فردا میریم تو تاپیک جدید
****الگوریتم و برنامه نویسی انتخاب رشته****
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما تو صفحه ی اول سنجش بزن Ctrl+F5 حتما نشون میده
اگه نشون نداد که احتمالش 33.33-% هست
به این لینک برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون Tell جواب نمیده گفتم راه دیگه ای دیگه :D ( همون پیشکشها ...)
یادگار ماندگار 86یه کار فوق العاده از کانون! رتبه تمامی دانش آموزان کانون در سال 86 در رشته های ریاضی تجربی انسانی و گروهای زبان و هنر در دانشگاهای سراسری!
مطمئن باشین این نرم افزارهای انتخاب رشته مفت هم نمی ارزه! فقط شما اطلاعات یادگار ماندگار 86 رو به دقت نگاه کنین با در نظر گرفتن علایق خودتون به راحتی میتونین یک انتخاب رشته ی مناسب داشته باشین!
اسامی افرادی که از کانون در هر رشته ای قبول شدن + رتبه در منطقه + سهمیه + محل ثبت نام در کانون
تمامی اطلاعات مورد نیاز رو فکر کنم واسه یه انتخاب رشته معقول داره!
با چشم باز انتخاب رشته کنین! به هیچ عنوان انتخاب رشته ی خودتون رو به نرم افزارهای مختلف نسپرین! به هیچ عنوان!http://rapidshare.com/files/133898246/Yadegar_Mandegar_86.pdf.html
حجم فایل 9 مگابایت
717 صفحه
من با مفت نیرزیدن موافقم
این همون کتابی نیست که تو مراکز کانون فقط برای دیدن و نه خریدن گذاشته بودن
اگه همون باشه که محشره!!! حتما دانلود کنید:10:
خطاهاي مقابل را تصحيح نماييد :« داوطلب گرامي شما در بين مجازين به انتخاب رشته در گروه آزمايشي رياضي نمي باشيد
اين نرمافزار صرفاً براي داوطلبان متقاضي سهميه مناطق ( سهميه مناطق 1، 2 و 3)، تدوين شدهاست. لذا ساير داوطلبانيکه سهميه ثبتنامي آنان مناطق نيست، نميتوانند از اين نرمافزار استفاده نمايند. »
بابا من رتبم 1415 منظقه 2 شده ولي اين پيغام مياد
بابا ما نرم افزار نخواستيم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
من همين الان دوبار زدم. سهميه شهيد جانباز يا از اينا نداري؟ اگه داشته باشي نميتوني بزني ها!
بابا توجه نكنيد خيلي پرته! بريم خودمون 30 40 تا رشته انتخاب كنيم بهتره به خدا!
خسته نباشيد ..
آقا اين برنامه (همكاران آموزشي-kca) انتخابهايي كه ميده درسته ؟ميشه روش حساب كرد ؟
به من اينارو داده :
مديريت دولتي - غيرانتفايي تهران
حسابداري- پيام نور تهران
درحاليكه اين دانشگاهها توي دفترچه اصلا وجود نداره !
حالا من رو چه حسابي اينارو بزنم ؟
شما چي ميگين ؟ تكليف چيه؟
واقعا که مسخره بود،پور عباس و بقیه دوستان سازمان سنجش رکورد شکستن 1میلیون آدمو سر کار گذاشتن
من با رتبه ی 3178 چی قبول میشم؟رشتم انسانیه
تو سایت سنجش رفتم اما دری وری اومد
تو رو خدا بگید اگه بخوام حقوق بزنم کجا ها می افتم؟
عزیزم منطقه رو نمیگی! کی میتونه راهنماییت کنه!؟نقل قول:
یادگار ماندگار 86 رو بگیر خودت میبینی همه چیزو!
http://rapidshare.com/files/133898246/Yadegar_Mandegar_86.pdf.html