من که ندیدم دوستمون در مورد منوی فلش چیزی بگن:18:نقل قول:
Printable View
من که ندیدم دوستمون در مورد منوی فلش چیزی بگن:18:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
نه k750 و نه k800 رو می شه منوی swf روش ریخت
کل گوشی هایی که میشه روش منوی فلش ریخت گوشیهای سری w به غیر از w700 w800 است
شاید قبلا هم منوی فلش ریختی که مشکل دار شده می تونی آیکون های منو رو توی آدرس
tpa\preset\system\menu
آپ کنی تا منوی قشنگ تری داشته باشی
کار یک دقیقه سرو کله زدن با se_tool ه
شما اگر دقت کنید می فهمید که نوشتم شاید
به نظر من هم شما بیشتر سعی کن برای تاپیک مفید باشی نه که گیر به اینو اون بدی.
من چه جوري منو كوشيم رو عوض كنم فايل هاي كه لازمه رو بهم بدين وبگين چيكار كنم دستتون درد نكنه.........
يه سايت منو براي k750 بگين
دوست عزیز شما یه پوشه میسازین به نام tpa بعد داخل اون یه پوشه به نام preset بعد داخل اون یه پوشه به نام system بعد داخل اون یه پوشه به نام menu میسازی بعد فایهای منو که عکس هستن به همراه فایل menu.ml داخل پوشه ی منو کپی میکنی بهد بر میگردی به اولین صفحه روی پوشه ی preset که ساختی راست کلیک میکنی بعد sendto و بعد Compressed (zipped) Folder میزنی و یه فایلی به نام tpa.zip درست میشه بعد اون فایل رو تو se tool میزاری تو misc file بعد رو flash کلیک میکنی و بعد از چند دقیقه کار تمومهنقل قول:
.نقل قول:
شما اگر دقت کنید می فهمید که نوشتم شاید
به نظر من هم شما بیشتر سعی کن برای تاپیک مفید باشی نه که گیر به اینو اون بدی
دوست من قرار نیست که با هر شاید گفتن یه اطلاعات غلط بدی دوما من همیشه مفید بودم
خسته نباشیدنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
شما هم خسته نباشین
سلام دوستان کمکککم کنید
من یه منو ریختم رو گوشیم بعد ترتیب آیکونها درست نبود آیکون Call Video هم نبود یعنی یه آیکون کم داشت :41:
بعد یه منو اورجینال رو یکی از دوستان بهم داد اونو ریختم حالا به جای Call Video رادیو اومده و آیکونها خیلی ریز هستن :41:
حالا منوی ندارین که مثل روز اولش بشه :31:
یعنی هیچ راهی نداره بایدفلش کنم :18:
راستی گوشیم کا 800 هست
توی جای قبلی که سوال کردی جوابتو دادم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
كسي اين منو رو داره واسه كا 800 خيلي باحاله
بفرما
کد:http://blocker.persiangig.com/----/k800-crayon.rar
دمت گرم مرسي.نقل قول:
بعد از نصب اكثر منو ها وقتي براي اولين بار منو را باز ميكنم با اين پيغام مواجه ميشم.
errors occur in the menu.ml file. this may render menu unusable
در ضمن وقتي اينطوري ميشه آپشن هاي shortcut هم ديده نميشن.راه حل چيه؟گوشيم كا 800
نقل قول:
baraye w900 menu dari ? man ke mondam
?/???/w900 menu
menu bara w900
سلام یه کی به من بگه ای منو ها رو باید کجا استفاده کنم /////////////
کسی هست راهنمای کنه این منوها را با برنامه seetols2 چطور رو گوشی بریزم
شما منویی رو که میخوای دانلود میکنی محتویات داخل فایل زیپ رو توی این مسیر میریزی tpa\preset\system\menu بعد این پوشه tpaرو زیپ میکنی ((روش راست کلیک کن گزینه Send to بعد ...pressedرو میزنی بعد فایل زیپ رو تو قسمت MISC files برنامه قرار میدی بالای برنامه گوشی مورد نظرت رو انتخاب می کنی بعد گزینه فلش رو میزنی و کلید C گوشی رو نیگه میداری ((گوشی باید خاموش باشه)) وکابل رو وصل می کنی و بعد هر کاری برنامه گفت انجام میدی ((اگه هم هیچی نگفت هیچ کاری انجام نمی دی:31:)) وقتی هم گفت Phone Detect ((ایشالا درست نوشتم)) کار تمومه کابل رو میکشی و گوشی رو روشن میکنینقل قول:
اگر برنامه ای برای ساخت منو (البته برای سونی اریکسون) هست پس لطف کن و زحمت اونم بکش .
شما از منویی استفاده کردی که برای رزولوشن گوشی شما طراحی نشدهنقل قول:
اوکی؟
ok ولي تو همون سايتي كه معرفي كردي رفتم هركدوم كه واسه كا800 بود گرفتم!!!!!!!!نقل قول:
نه مصطفی جون خیلی از منوها اینتطر هستندنقل قول:
من که هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم.
اااا چه جالب پس نتیجه می گیریم هر کس اسمش حسین باید یک حسین به دادش برسه.خیلی ممنون دوست من اگر کاری از دست من بر میاد بگو تا برات انجام بدم:10:نقل قول:
:27:نقل قول:
وظیفه بود :11:
سلام دوستان خسته نباشيد يه چند تا منو فلش خوشكل براي320*240(w850 )ميذاريد:10:
اشتباه شد.........
کد:http://dl01.seliweb.com/files/se/menu/iPhone_Walkman.rar
با سلام دوستان چند سوال
اول اينكه گوشيم W810 چنج هست اگه منو بريزم مشكلي پيش نمياد و با چه نرم افزاري بهتره و چطوري
تو رو خدا نگيد سرچ كن
بعد چند تا منو توپ هم واسه 810 بزاريد
چه طوری می شه منوی w700 رو عوض کرد؟
اگه ميشه يكي بام يه منو براي W810بزاره .خيلي ممنون.
يه منوي فوق العاده كه خودم ساختمش
کد:www.4shared.com/file/31680986/b140324c/Menu.html
سلام خسته نباشید
من آیکونهایی که در صفحه اول گذاشته بودید دانلود کردم حالا باید اونها رو توی آدرسی که داده بودید بریزم ولی تو گوشیم اون آدرس وجود نداشت آیا باید گوشی رو هک کنم با far manger
ضمنا گوشی من w710 هستش از کدوم سایت میتونم آیکونهای مخصوصش را پیدا کنم ممنون
salam
nemidunam chejuri bayad download konam
اول از همه عضویتتون رو تبریک میگمنقل قول:
دوما توی این فروم فارسی تایپ کنید
حالا جوابتون
شما لینک رو کپی می کنی تو یه صفحه جدید بعد گزینه Download file رو میزنی بعد هم Save تمومه :31:
لینک هم سالمه :11:
سلام!
يه منويي براتوت پيدا كردم واسه k750 و w800 خداي منو هاست. تكميل تكميل. اسلن كل سيستم منو رو عوز ميكنه. خيلي باهاله. مخسوسن قسمت مسيج و بلوتوس. يه چيزي ميگم ، يه چيزي ميشني.
دانلودش نكني واقعن از دستت رفته. فقت هيف كه اسم مديا پليرشو اسپانيايي نوشته. ولي خدايي تهشه.
راستي كسي واسه مدياپلير k750 اسكين skin نداره؟!کد:http://www.4shared.com/file/32152500/e794c20a/New_Folder.html
داداش منو چیه ؟؟یکمی بیشتر توضیح بده با اینا چیکا میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟
====================================
ر
متمعني هالت خوبه؟! اول دو سفهه از اول تاپيكو بخون ، بعد يه پستي بزن داداش!نقل قول:
menu original equlizer ro mikham ki dare
منو هات خیلی ردیفن فقط از آدرس هایی که دادی نمیشه دانلودش کرد یه سری کد باقالی میاد.