گمونم اگه فريمور عوض گني مشكل حلهنقل قول:
البته با فلش هم درست ميشه
Printable View
گمونم اگه فريمور عوض گني مشكل حلهنقل قول:
البته با فلش هم درست ميشه
نقل قول:
تاييد ميشه
من تمام مراحل رو به همون ترتيب كه گفتين انجام دادم ولي اصلا برنامه باز نميشه.
دوست عزیز همانطور که دید من و یکی دیگه از دوستان نتونستیم با این برنامه کار کنیم.نقل قول:
البته من اسم پوشه رو درست ایجاد کردم -خاموش روشن هم کردم.
اما برنامه اصلا باز نمیشه.
حالا یا شما یا باقی دوستان اگه میتونند راهنمایی کنند لطفا.
نقل قول:
عزيز جان منم مشكله شما رو داشتم ولي برطرف شد . گفتني ها رو گفتم . ديگه نميدونم چه جوري كمكت كنم شرمنده
. فقط يه بار ديگه تاكيد ميكنم حتما داخل مموري كارتت يه پوشه به اسمه MyMusic بايد داشته باشي.
توجه كن كه اسمه پوشت بدون فاصله باشه يهني نبايد بين my با Music فاصله باشه
سلام.
آ1200 من صداش کم بود. اومدم این فریمور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ریختم روش با RSDLight3.3 چند بار شد 100 در 100 ولی یه بار رو 93 وایساد. من هم کابل رو کشیدم. الان که روشن میکنم همون عکس اولش میاد و قفل میکنه.
باید چی کار کنم؟؟؟
این گوشی بوت لودر داره؟ اگه داره چطوری باید بیارمش؟؟؟
سلام عرفان جان.نقل قول:
اخه گلم تو نمیگی مشکلت چه جوری حل شد؟
من فولدرم دقیقا همونه که باید باشه.
اما برنامش باز نمیشه.
تازه اگه سورس اهنگا رو نتونه پیدا کنه که حداقل باید باز بشه.
خیلی دلم میخواد برنامشو امتحان کنم.
اما هم چنان تو کفم.:41:
سلام
در پست هاي قبلي و صفحات گذشته عرض كرده بودم كه با توجه به تنوع فريمور اين تلفن بايستي اين برنامه ها با احتياط كامل نصب بشن
ولي متاسفانه تعدادي از دوستان از اين پست من خوششون نيومد و سر اعتراض گذاشتن
اين هم نتايج اون كه الان داريد مشاهده ميكند
دوستان من باز هم تاكيد ميكنم كه هنگام تعويض فريمور بلسيار محتاط باشيد
برنامه هاي فلش اين گوشي گير نميان
موفق باشيد
بر روي بعضي از فريمورها اين برنامه قابل نصب نيستنقل قول:
سلام به همگی.
تا حالا کسی رو A1200 تونسته ویندوز موبایل xp نسب کنه ؟ اصلآ این سیستم عاملی که روشه همون ویندوز لینوکسی که رو گوشیهای I-mate هم نسب میشه یا چیزه دیگه ایه ؟
روي A1200 ويندوز 3.1 با كلي دنگ و فنگ نصب ميشه چه برسه به XP.نقل قول:
ضمنا روي گوشي هاي Imate نوعي از سيستم عامل ويندوز به نام Windows Mobile نصب هست.
سيستم عامل لينوكس به طور كلي با ويندوز فرق داره.
فکر می کنم وقتی گوشیتون رو 93% موند، نباید روشنش میکردین، باید کابل و قطع می کردین باطریو در می آوردین و از اول!نقل قول:
ولی نکته اینجاست که RSDLight 2.7 بهتر از ورژنای دیگست. اگه می تونین فرم ورو نصب کنید دوباره با این ورژن امتحان کنید.
گوشی منم رو 99% fail داد وقتی با ورژن 3.2 کار میکردم. من دوباره ریختم با ورژن 2.7
یه سر به این سایتم بزنید
امیدوارم درست بشهکد:http://www.motorolafans.com/forums/viewtopic.php?t=9009
;)
سلام.
از دوستان کسی میدونه چه طور میشه از این گوشی به عنوان webcam استفاده کرد؟
توی قسمت setup==>usb mode یه گزینه به اسم webcamera هست که وقتی اون رو انتخاب میکنم و گوشی رو وصل میکنم به pc هیچ اتفاقی نمیفته. پس این گزینه به چه درد میخوره و چه جوری میشه ازش استفاده کرد ؟
ويندوز موبايل چه كارش به لينوكس موبايل؟نقل قول:
o0okنقل قول:
ممنون ولی الان گوشی روشن نمیشه وقتی هم که وصلش میکنم کامپیتر گوشی رو نمیشناسه یعنی نمیفهمه که گوشی بهش وصل شده...!
مشکل من اینه......................
هر کسی که URL این برنامه رو داره لطف کنه بذاره
RSDLight 2.7
or RSD Light 3.2:5:
RSDLight 2.7 or 3.2
هر کس که URL داره یه لطفی بکنه.......:5:
در ضمن برنامه ی Flash&backup 3 هم خوبه اگه کسی بذاره...
سلام
آقا چطوری می شه تو Motorola A1200 فارسی خوند؟؟
ممنون
با برنامه Applay Font و اضافه کردن یک فونت فارسی.نقل قول:
در پست های قبلی قرار داده شده است.
البته بايد اضافه كنم كه حروف رو برعكس ميزنه و بايد از اخر به اول خوند
دوستان يك مشورت فوري با شما عزيزان داشتم لطفا كمكم كنيد
من بين دو گوشي موندم
motorola a1200
sony ericcson w880
لطفا كمكم كنيد
با دليل توضيح دهيد
RSDLight2.7نقل قول:
کد:http://www.motorolafans.com/forums/download.php?id=3313
سلام به همه ي دوستان. من يه مروري رو اين تاپيك داشتم و اطلاعات خوبي بدست اوردم.
من نزديك دو ساله كه يه V3 Black دارم و بجز كمبود جا براي ذخيره اس ام اس از همه چيزش راضيم و موتورولا برند آرماني منه!
از يه چيزي مي خوام متمئن شم و بعد يه A1200 بگيرم! آيا شما كه A1200 دارين مي تونيد به خودتون بگيد كه بهترين اتنتخاب رو كردم و با اين قيمت بهترين گوشي ممكن رو خريدم؟!
راستي الان پيدا كردن يه موضوع مثلا نصب فيرمور روي گوشي تو اين تاپيك خيلي مشگل شده! خواهشا يه گلچين از بهترين برنامه ها و روش نصبشون رو هر از گاهي بين پست ها بفرستيد. (يك پيشنهاد بود):5:
با عرض سلام و خسته نباشيد
اقا كسي مي دونه كه ايكونهاي پايين صفحه رو چطوري ميشه عوض كرد . البته دوتا سمت راستي رو نمي گم چون اون دوتا رو ميشه از قسمت setup عوض كرد. منظورم اون 3 تاست كه از سمت چپ شروع ميشن.
سلام علیک
ممنون از Gole_Sang و بقیه...!
من فریمور گوشیمو عوض کردم و این رو ریختم روش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از چیزاش خوب شده مثل صدا و کیفیت فیلم برداری
بعضی از چیزاش بد شده مثل قدیمی شدن ورژن REAL PLAYER و اینکه وقتی درب گوشی بسته نمیشه تماس ها رو جواب داد یا ایگنور کرد.
البته صداش کمی بلند شده و هنوز واسه من رضایت بخش نیست.
و اینکه بعضی از دوستان گفتند که این گوشی مسیج ها رو میخونه...
من رو فریمور قبلی امتحان نکردم ولی این جدیده این کارایی رو نداره...!
از دوستان خواهش دارم که آدرس فریمور جدید 59P رو واسه دانلود بذارن...!
در ضمن گوشی من که روشن نمیشد و کامپیوتر اون رو نمیشناخت راه حلی پیدا کردم...
دکمه ویس (دکمه ای که زیر دکمه دوربین هست) و دکمه وسط (OK) و دکمه قرمز رو زدم گوشی به حالت بوت لودر یا فلش مد رفت... حالا نمیدونم کسی این رو یاد داده بود یا نه من که نمیدونستم........
موفق باشید.......!:5:
خير دوست مننقل قول:
اين گوشي به هزار ويك علت بهترين گوشي نيست
شايد قيمت اون افت كرده باشه
ولي مطمئننا اگه من دورباره بر گردم به اون روزي كه قرار بود اين گوشي رو بخرم مطمئننا اين كارو نمي كردم
1. عدم حمايت از فونت فارسي
2.ضربه پذير بودن اين گوشي
3. صداي بسيار پائين اسپيكر
4.................... و ... و .....
البته اينو بگم كه الان هم ناراضي نيستم
اما ميشد گزينه هاي بهتري رو انتخاب كرد
به سلامتي وقتي كه خريدي منظورمو ميگيري
سلا م دوست مننقل قول:
اگه زبون گوشي رو انگليسي قرار بدي مسيج ها رو واست ميخونه
زبان گوشي نبايد رو اتومات باشه
موفق باشي
من از انتخابم کاملا راضیم.نقل قول:
در ضمن اگه کسی یکم ریسک پذیر باشه و فریمویرشو اپدیت کنه هیچ مشکلی نداره.
-----
نکته بعد:
در مورد عوض کردن ایکن ها:
گوشی دوستم بدون تعویض فریم ور میشد اینکار رو کرد.
مال من بعد از اپدیت فریمویر میشه.
به نظر من بستگی به فریمویر گوشی داره.
با سلام
پس از کلی گشت و گذار تو تاپیکای مختلف به این نتیجه رسیدم که آ 1200 میتونه بهترین انتخاب باشه حتی ترجیح دادمش به N70 و W810 قید L7 رو هم که زدم! از دوستان یه خواهشی داشتم ... نزدیکای خریدنشم! توی این لحظه ها باز هم میخوام که کمکم کنین و بگین که انتخابم درست بوده یا نه اگه نه چه گوشی ای رو به همین زیبایی به اون ترجیح میدین ؟
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
من فکر نکنم قبل از اینکه خودم یکم با A1200 کار کنم بتونم تصمیم بگیرم! چون از هر سمتی صدایی میاد! بالاخره صدای اسپیکرش با تعویض فریمور خوب میشه یه نه؟! واسه ضربه مشگلی ندارم! می دونم موتورولا جنسی بهتر از پلاستیکای آشغال سونی اریکسون استفاده می کنه! فارسی هم که لازم ندارم! هفته ای یه جوک می گرفتیم که می شه ازش گذشت! مشگل باتری و هنگ نکردن گوشیه!
نقل قول:
من نمی تونم بگم بهترین انتخاب رو کردم ولی با این قیمت خوب گوشی ای خریدم ولی الان می خوام گوشیمو تعویض کنم چون دیگه نمی تونم تحمل کنم گوشیه ظریف و حساسیه . شما هم اگه مطمئنی بعد یه ماه دلزده نمیشی بخر
پست بالا 100 درصد تایید میشه خیلیها فک می کنن این گوشی با این قیمت خداست ولی واقعا این طور نیست . اینجا کلوپه و باید مزایا و معایب گفته بشه این مواردی که در بالا ذکر شد واسه خیلیها غیر قابل تحمله و اگه بدونن هیچ وقت این گوشی رو نمی خرن .نقل قول:
سلام بچه ها.
فایرم وار گوشی من میزنه 0053p میخواستم بدونم کسی واسش loder سراق داره ؟
دوم اینکه اگه فیرم واره شو up کنم سرعتش همونجور میمونه یا کم میشه ؟
من تمام پستا رو خوندم از همه کسایی که زحمت کشیدن تشکر میکنم ولی چون مطالب زیاد بود سردرگم شدم که آخرش کدوم فایرم وار بهتر از همشه. اگه یکی از دوستان لطف کنه مزایا و مآیب همرو یجا بزاره ممنون میشم.
و آخر اینکه یکی از محاسن این گوشی که تاحالا کسی اشاره نکرده اینه که گوشی بدون سیم کارت هم بالا میاد و اصلا تو کارکردش تفاوتی نداره و به همه قسمتهای گوشی میتونید دسترسی داشته باشید. و باید اضافه کنم کیفیت lcd A1200 از n73 و گوشی های تو این مایه بهتره با وجود اینکه همه 262144 رنگ هستند.
یا حق.
عینا" مثل منی!:10:نقل قول:
==> 471#
مرسی
سلام به همگی.
کسی میدونه چطوری باید یه them رو کامل نسب کرد ؟ با برنامه skin فقط میشه رنگ منوها رو عوض کرد اما شکل دکمه ها تغییر نمی کنه. لطفا کمک کنید. راستی من them زیاد دارم یکیشو up می کنم اگه حال کردین بگین بقیه رو هم بزارم.
اینم لینکش :
کد:http://rapidshare.com/files/51388356/Madness.rar
-----------------
جدا برای کسانی که با گوشی زیاد ور میرن این گوشی اصلا انتخاب خوبی نیست مخصوصا بلوتوث باز ها و عشق آهنگ و کل و صدا
در مورد بلوتوث بازی حق با شماست چون بعد از 3 دقیقه قابلیت پیدا شدن ندارد گرچه از نظر خیلیها این یه حسن است.نقل قول:
ولی بارها گفته شد با آپدیت صدای گوشی از 3250 هم بیشتر خواهد شد.
یکی جواب ما رو بده که اصلا" وقت ندارم ...