در برنامه قلم چی آزمون 20 مهر برا ادبیات پیش 1 نوشته ::
اجزای جمله و وجه مصدری
درس 1 تا پایان درس 2
اینا جدای زبان فارسی نوشته شده!! کسی میدونه اینا چی هستن؟؟؟
من کتاب رو خوندم تو کتاب پیش همچین چیزایی نیست!!
در برنامه قلم چی آزمون 20 مهر برا ادبیات پیش 1 نوشته ::
اجزای جمله و وجه مصدری
درس 1 تا پایان درس 2
اینا جدای زبان فارسی نوشته شده!! کسی میدونه اینا چی هستن؟؟؟
من کتاب رو خوندم تو کتاب پیش همچین چیزایی نیست!!
شما یه سر برو خیابان انقلاب-خ دانشگاه-مرکز پخش کتب درسینقل قول:
بگو کتابای کنکور 87 تجربی رو میخوام.
خودشون بهت کتابا رو میدن اگه عوض هم شده باشه بت میگن.
اگه بذاری (حذفیات) ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید من اسکنر ندارم و با گوشیم عکس گرفتم.نقل قول:
امیدوارم که به دردت بخوره.
part 1
part 2کد:http://i22.tinypic.com/2qvh3iq.jpg
کد:http://i21.tinypic.com/ny8dxu.jpg
ببخشید ولی فکر کنم چاپ جدیدش هم اومدهنقل قول:
که سوال های 86 را هم در آن تحلیل کرده است.
سلام
آخر این مبتکران بهتره یا اندیشه سازان؟
کتاب های توضیح درس مبتکران چطوره؟
سلام !!! یه مبتکران است که از اول هم مبتکران بوده یه اندیشه سازان است که بعدا مبتکران شده!!!!:31:نقل قول:
این جور پرسیدن نتیجه نداره!!! چون برخی از اون ها یه جایی خوبن ویه جایی بد:13:
کتاب های توضیح درس مبتکران خوبن ولی همه جا نه
مثلا تو فیزیک بهتره در بین این دو انتشارات (که الان یکی است!!!) فیزیک اندیشه سازان رو بگیری تا فیزیک محمود زاده رو
یادمه یه پست بعد این که رشتت رو فهمیدم در تاپیک " کتاب های گاج" تو همین انجمن برات نوشته بودم نمیدونم خوندیش یانه؟؟؟:46:
راستی برای مهندسی نفت> گرایش مخزن داری تلاش میکنی؟؟؟!!! خوبه ها اگه دوست داشته باشی!!!
سلامنقل قول:
کدوم پست؟
من ندیدم.راستی چی شد که شما فکر کردید من برای این رشته میخونم؟
تازه من هنوز سومم.
1-سلامنقل قول:
2-3-به خاطر محل سکونت ونوع این رشتهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=166354&page=2
4-سال مهمی داری که امتحان نهایی رو باید بترکونی:5:
سلامنقل قول:
چند تا سوال داشتم.
1.تست زدن در امسال واجبه یا مستحب؟
2.چه جوری باید درس خوند که در امتحان نهایی بشه ترکوند؟
سلام.
من اولین باره میام تو این تاپیک(یعنی دومین باره،ولی دفعه قبل کسی جوابمو نداد.)
اول از همه می خواستم بپرسم که کتابای گاج(واسه دین و زندگی)که می گین،واسه هر سال جداس؟؟؟(یعنی واسه پیش یه کتابه،واسه سوم یه کتاب)یا اینکه هر چند سال رو با هم دارن؟؟؟(آخه من اصلا گاج نگرفتم!!!)
ولی می خوام بگیرم(آخه من پیش رو غیر حضوری گرفتم،از یه سری از عمومی ها می ترسم)
بعدشم اینکه نمی دونم چه درسائی داریم که بخوام گاجشونو بگیرم.(آخه هنوز بهمون کتاب ندادن)
کسی هس اینجا که پیشه هنر بخونه؟؟؟
ممنون می شم اگه یه راهنمائی بکنید.
سلام یوسف خان!!!نقل قول:
1- واجب به دلیل اینکه 1-هنوز کنکور سهم مهمی در وروود به دانشگاه داره 2- گرایش طراحان به سوی سال های پایه رفته و نمیشه تو تست نزنی و بگی سال بعد تست میزنم باید درس رو خوب یاد بگیری بعد سفت وسخت تست هم بزنی بعد تازه ازمون هم بدی!!!
و در کنارش باید تشریحی هم کار کنی ( تست وتشریحی کنار هم سخت به نظر میرسه ولی منظورمن تستهای پایه= دوم وسوم است که زیاد سخت نیست وباهاش اشنایی وتازه درسش رو یاد گرفتی در مدرسه امتحان میدی میای خونه رو حالتهای مختلفی که از اوون سوال طرح کردن رو درکنکور بررسی وتحلیل میکنی)
ولی حواست باشه وقتی دیدی در سر امتحان حوصله حل نداری ومثلا خازن ها رو می خوای تستی بپیچونی بره.. دیگه باید تست رو کم کنی خصوصا در5 ماه مونده به امتحان نهایی که متاسفانه باید بهت خبر بدم از همین سالی که گذشت 1یا2 درس رو سخت سوال میدن پس برای شما در 5 ماه مونده به امتحان نهایی خیلی با جدیت باید امتحان تشریحی بدی ومیتونی ازامتحانات نهایی سال پیش استفاده کنی با جدیت کتاب ها رو یه بار تا جایی که خوندی قبل عید یه بار هم تو عید تشریحی کار کن وبه پاسخ نامه های امتحان نهایی همون بارم بندی سوالات خوب دقت کن که طراح چی میخواد تو تو برگه بنویسی پس الان باید خوب بخونی وتست بزنی یه کم جلوتر خوب بخونی وتشریحی وتشریحی کار کنی تا امتحان نهایی رد شه بعد تا دلت میخواد تست بزن وخیالت راحته قبلنا یه کم تست پایه رو کار کردی وباید دوره کنی!!!!:46:
واما امتحان نهایی !!! اصلا نگران حاشیه ها نباش باید خوب درسها رو بخونی وبعد البته اشراف کامل به سوالات امتحان نهایی حداقل 4 سال قبل ونحوه بارم بندیش پیدا کنی و سر جلسه هم هول نشی !!! البته این تا مال پارسال بود:27: با توجه به تاثیر بیشتر امتحان نهایی در وروود به دانشگاه شما باید تسلط وارامش رو داشته باسی که هیچ خودت رو برای امتحانی سخت نیز اماده کنی مثل اینکه فیزیک سال قبل اشک بچه ها رو دراورده پس امسال احتمالش کمه سخت باشه ولی ممکنه حسابان امسال خودشو نشون بده به هر حال تا میتونی از الان رو این 5تا اختصاصی بیشتر کن تا حتی اگه یه جا تو هر کدام اذیت شدی با بقیه جبران کنی و دیگر اینکه یاید عمومی ها رو هم خوب بدی که کمکت کنه..به این ترتیب میتونی خوب امتحان بدی وترکوندنش دیگه به اینه که تو ازالان تا اون موقع چقدر رو درسها کهر کردی اگر دیدی تست داره اذیت میکنه کمش کن برای شما که امتحان نهایی درصد بالایی رو به خودش اختصاص داده حتما تشریحی مهمتره ولی نباید قطع بشه!!!!:10:
سلام باید اون که جامع هستش رو بگیری کتابای دینی درسی رو هم میتونی نگیری وهمون کتاب گاججامع (3سال باهم)دینی رو بگیر شک نکن کافیه ومی تونی همه جا استفاده کنی حتی امتحان پایای پیش 2نقل قول:
از عمومی ها هم برای شما عربی معمولا سخت طرح میشه (نمیدونم چرا) ولی باید خیلی خوب بخونی عمومی ها رو ولی برای عربی و تاحدی زبان یه معلم تست خوب به خصوص عربی لازمه ها.. خودت میخوای بمونی با این عربی چی کار کنی؟!
راجع عمومی من چند تاپست دادم که کمکت میکنه همین اطرافه!!!
در ریاضی شک نکن باید کلاس بری چون مهمه وکمکت میکنه!!!! اگه هنر بودم خوب بهتر میتونستم کمکت کنم!!:46:
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
اینکه میگن سهم معدل درکنکور افزایش پیدا کرده یعنی منظور کنکور سراسری هست یا شامل کنکور دانشگاه آزاد هم میشه؟ معدل چه سالی مد نظر هست یا چه سالهایی؟هرچنکه من دیگه دانش آموز نیستم ودرسم تمام شده حتما باید معدل دیپلم رو وارد کنم؟ درسته؟
مورد بعدی عکسهایی که دوست خوبم amiramirian از حذفیات گذاشتن نوشته مربوط به آزمون سال 1386 هست خب برای کنکور 1387 حذفیات اعلام نشده ؟
بعد از آزمونهای موجود کدوم بهتره آزمون خود سازمان سنجش،گزینه دو،قلم چی....کدومش خوبه چرا؟
ممنونم و امیدوارم موفق باشید
:10:
سلام.نقل قول:
ممنون که جوابمو دادی.
برای عربی و زبان معلم گرفتیم،یعنی تو یه موسسه ی تخصصی رشته ی خودمون کلاس می ریم،که معلمای خوبی دارن.
مشکلم الان اینه که نمی دونم درسایه عمومی پیشه ما چیان؟؟؟
همونطوری که تو پست قبلیم گفتم غیر حضوری می خوام برم که هنوز ثبت ناممون نکردن،می گن آخرای مهر.
واسه همین کتابم ندارم.
به خاطر همین واسه اینکه عقب نیوفتم،هم اینکه بیشتر کار کنم گفتم کتابای گاج رو بگیرم،اما نمی دونم عمومی ها چیان.
اگه کمکم کنین ممنون می شم.
یعنی واقعا هیشکی رشتش هنر نیس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه معدلم تو نهایی بد نشد.-19.26نقل قول:
ولی با معدل مخالفم
چرا ؟ خوب معلومه دیگه معدل در یک کلمه یعنی خرخونی:13::13::13:
هیچ وقتم دو نفر رو از طریق معدل مقایسه نکردم
ولی شما به هر حال چون تاثیر داره باید معدلت خوب بشه
من خودم بهش شخصه فقط کتابو خوندم (هیچ کدوم از امتحان های نهایی های سال قبل رو حل نکردم)
بعید میدونم حسابانو سخت بگیرن (حتی اگه من سوالای نهایی امسالو طرح میکردم سخت تر طرح میکردم:31::31::31::13::13:)
ولی خوب هنوز زوده که به نهایی فکر کنی ولی نترس بهش میرسی :27::27::27:
سلام.
یه سوال دارم.
اینکه می گن کنکور معدلیه،معدل هر 3ساله یا فقط معدل کتبی ترم دوم؟؟؟
آخه یه عده می گن هر 3ساله،یه سری هم می گن کتبی ترم دوم،من گیج شدم.
آخرش کدومه؟؟؟:13:
بعدشم یعنی واقعا اینجا هیشکی نیس که رشتش هنر باشه؟؟؟
سهیل خان ما رو گرفتی!!! معدلت بد نشد؟؟!!! خیلی خوبه زود باش بگو فیزیک چند شدی؟؟ اگه بالای 17 یا 16 باشه ... بعد کنکور اگه رتبت زیر 1000 نشه یه جا قرار می ذاری بیاییم خفن بز نیمت!!!:10:نقل قول:
حالا فقط کتاب حسابان وفیزیک و خوندی و رفتی معدل کتبی شما 19.26 شد؟؟؟ بگو به خودت عجب ردیفم !!
یه کی می گفت ای وای چقدر زود دیر میشود ما میگفتیم ای داد چقدر دیر زود میشود !!!:27:
راستی هنوزم با کاظم میچرخی خوبه ببین دوست من درسته قلم چی استاد های توانایی داره که می تونن
سوالاتی طرح کنن که همه بوق که هیچی شیپور بزنن!!! ولی این کارو نمیکنه چرا؟چون داره برای عموم سوال
طرح میکنه ونمیتونه کاریش کنه ولی گزینه 2 درسته جامعه اماریش کمه ولی سوالاش رو هم اسان نمیکنه
چرا؟ چون طرف مقابلش رو میشناسه!!! وکلا هر کدوم تعریف ومخاطب خاص خودشو دارن
حالا من حرفمم اینه که شما یه خورده از تعصبت رو قلم چی کم کن بعد اصلا نرو گزینه 2 ثبت نام کن
12تا ازمون همین پارسال ویروبگیر البته با پاسخش بعد بــــــــــخــــــــــــو ن!!! ضرر نمیکنی به همین سادگی!
بعد هم بیا بگو با چه روشی تست میزنی؟؟ یعنی با عمومی اختصاصی رو میاری بالا یا برعکس یا اینکه با
عمومی و فیزیک ریاضی رو جبران میکنی یا ریاضیت عالیه یا اصلا روش نداری؟؟ البته زوده و به مرور میفهمی با کدوم درس شروع کنی که بهتر نتیجه بگیری یا دیر تر خسته شی.:40:
سهمیه معدل مربوط به سراسری است و ربطی به دکتر جاسبی ودانشگاش نداره ... بسیجی فعال داره...نقل قول:
خدمتت عرض کنم که اول تاثیر مثبت داشت بعدش15% الن هم بیشتر شده یعنی اینکه معدل کتبی نهایی تاثیر بیشتری در وروود به دانشگاه ها وموسسات عالی داره ومال سال سوم است نه بیشتر !!! اصلا همین که میگن کتبی یعنی برخی درس ها است. نه مثلا تاریخ در رشته ریاضی . بله معدل که وارد میکنی ببین معدل کل است یا کتبی نهایی در پرونده شما یه کارنامه است که لیست نمرات رسمی پایانی 3 سال نوشته شده که در منتهی الیه گوشه سمت چپش نوشته معدل کتبی نهایی معدل کل هم که جاش معلومه همین برگه برای ثبت نام در دانشگاه هم لازمه!!! حذفیات هم نمیدونم چرا شما ها گیر دادین به این حذفیات فکر میکنین دلشون مییاد بیشتر از پارسال حذف کنن تو پیک سنجش باید همیشه بزنه(زمان ما این طوربود!!!)
چه رشته ای هستی؟؟ وضع درسی؟؟ گزینه های اول قلم چی و سنجش مرحله ای:10:
خواهش!!! این که عالیه تو همین فکر بودم که بری به موسسه ی تخصصی رشتتون که خودت میری!!!نقل قول:
بالاخره کجا ثبت نام کردی؟؟؟ کتاب ها رو که راحت میتونی گیر بیاری چی؟؟؟ عمومی ها برای رشته هنر که معلومه مثل بقیه رشته ها عمومییه دیکه: ادبیات 25 تا عربی 25 تا دین وزندگی25تا زبان25تا همین
اگه ساکن تهرانی برو میدوون انقلاب بگو کتابای کنکور 87 رو میخوام!!! اگر هم منظورت از عمومی ها کتابای لازم برای عمومی ها از انتشارات گاج است که من چندین بارپیشنهاداتم رو دوستانه نوشتم چند صفحه قبل باید باشه!!!! اگه ریاضی رو ردیف کنی با عربی ودرسهای اختصاصی خودت که من نمیشناسم میتونی موفق شی ولی از الان دیگه سفت وسخت بخون!!! هنوز دیر نشده ولی چقدر دیر زود میشود!!!:27:
سال سوم معدل کتبی نهایی یعنی اون امتحاناتی که میرین سر جلسه ویه جایه دیگه و... وبه اسم امتحانات نهایی پایان سال هم معروف هستن... 3 سال دیگه کدومه؟؟؟ معدل پیش دانشگاهی در کنکور علی رغم شایعات مطلقا تاثیر نداره!!! کلاس داره!!!:27: راستی شما هم فکر کنم پارسال امتحان نهایی باید داده باشید!! البته فکر کنم!!! اره؟؟ چه جور دادی؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بالاخره کجا ثبت نام کردی؟؟؟ منظورت اینه اسم موسسه رو بگم؟؟؟اسمه موسسه نگاره هست،که فقط واسه کنکور هنر (به طور تخصصی)کار می کنن.
اگه ساکن تهرانی برو میدوون انقلاب بگو کتابای کنکور 87 رو میخوام!!! من مازندران هستم!!!
اگر هم منظورت از عمومی ها کتابای لازم برای عمومی ها از انتشارات گاج است که من چندین بارپیشنهاداتم رو دوستانه نوشتم چند صفحه قبل باید باشه!!!! ممنون می شم اگه اون پست رو دوباره بنویسی(یا نقل قول بشه)،آخه من زیاد نمیام پای کامپیوتر،اگه هم بیام یه سر به همین تاپیک می زنم و پستایه آخرشو می خونم،وقته اینکه بخوام همه ی صفحات رو ببینم ندارم.اگه اینکار رو بکنید ممنون می شم:11:
از الان دیگه سفت وسخت بخون!!! چشم.حتما
راستی شما هم فکر کنم پارسال امتحان نهایی باید داده باشید!! البته فکر کنم!!! اره؟؟ چه جور دادی؟؟؟ بله درسته.امتحان دادم.بد نبود.معدله کتبی من 19/23 شد:46:
بازم ممنون.
سلام نه اخه تو پست قبلیت شک کردم که بالاخره موسسه تخصصی میری یا نه؟؟که همین خوبهنقل قول:
این پست ما تو تاپیک کتاب های گاج بود ... الان رفته به خاطرات انجمن!!! :31:
برای عمومی ها کمکت میکنه!!! منظورت از 19/23 23/19 دیگه :31: معدلت که خیلی خوبه نمی دونم که چراکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=166354&page=2
بچه های این جا تو معدل ما رو سورپرایز میکنن !!! بعدم الان صفحه 71 خوب؟؟ یعنی درس به شما امان نمیده از67 به این ور و یه نگاه بندازی؟؟ بد جوری حرف ما رو جدی گرفتی یا!!!:27:
بازم میگم رو ریاضی وعربی خیلی کار کن!!!:5:
[quote=Zokoo;1676033]سهیل خان ما رو گرفتی!!! معدلت بد نشد؟؟!!! خیلی خوبه زود باش بگو فیزیک چند شدی؟؟ اگه بالای 17 یا 16 باشه ... بعد کنکور اگه رتبت زیر 1000 نشه یه جا قرار می ذاری بیاییم خفن بز نیمت!!!:10:
حالا فقط کتاب حسابان وفیزیک و خوندی و رفتی معدل کتبی شما 19.26 شد؟؟؟ بگو به خودت عجب ردیفم !!
یه کی می گفت ای وای چقدر زود دیر میشود ما میگفتیم ای داد چقدر دیر زود میشود !!!:27:
راستی هنوزم با کاظم میچرخی خوبه ببین دوست من درسته قلم چی استاد های توانایی داره که می تونن
سوالاتی طرح کنن که همه بوق که هیچی شیپور بزنن!!! ولی این کارو نمیکنه چرا؟چون داره برای عموم سوال
طرح میکنه ونمیتونه کاریش کنه ولی گزینه 2 درسته جامعه اماریش کمه ولی سوالاش رو هم اسان نمیکنه
چرا؟ چون طرف مقابلش رو میشناسه!!! وکلا هر کدوم تعریف ومخاطب خاص خودشو دارن
حالا من حرفمم اینه که شما یه خورده از تعصبت رو قلم چی کم کن بعد اصلا نرو گزینه 2 ثبت نام کن
12تا ازمون همین پارسال ویروبگیر البته با پاسخش بعد بــــــــــخــــــــــــو ن!!! ضرر نمیکنی به همین سادگی!
بعد هم بیا بگو با چه روشی تست میزنی؟؟ یعنی با عمومی اختصاصی رو میاری بالا یا برعکس یا اینکه با
عمومی و فیزیک ریاضی رو جبران میکنی یا ریاضیت عالیه یا اصلا روش نداری؟؟ البته زوده و به مرور میفهمی با کدوم درس شروع کنی که بهتر نتیجه بگیری یا دیر تر خسته شی.:40:
این نمره هامه
حسابانو جبر و شیمی 20
فیزیک 18.25 هندسه 19.25 دینی 18.75 عربی 18.75 زبان 19.5 ادبیات 19.75 زبان فارسی 18
سلام داش سهیل !!! ما رو یاد جوونی هامون میندازی!!! نمره هات طلاس!!!
رتبتم اگه منطقه 1 باشی باید زیر 500 و2 باشی زیر1000 است البته اگه امسال خوب بخوونی !!!
ببین یه عده درس خوون تو قلم چی هستند که از بعضی از ازموناش نتیجه نمیگیرن یه عده هم سال اخر که
گزینه 2 میدادم هم به خاطر کیکش می امدند :27: این گار المپیاده:27: راستی مدرسه تیزهوشان میری؟ فکر نکنم!!! وقت کنم یه چند تا پست خوب برای شما این جا میزارم... ولی بدوون من هر چیزی رو الکی پیشنهاد نمیدم !!! رو گزینه 2 بیشتر فکر کن... خوب اونا دارن باسه امسال تو سوال میدن دیگه!!!
امید وارم موفق بشی ..راستی ماله تهرانی؟؟ چه رشته ای دوست داری بخونی؟؟ سرفرصت یه پست برات میدم اخه الان وقتش نیست:40:
منظورت از 19/23 23/19 دیگهنقل قول:
ریاضی رو از اونور می خونن:41:
بازم میگم رو ریاضی وعربی خیلی کار کن!!!
منم بازم می گم چشم
سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی
می شه این یه تیکه رو برام توضیح بدین؟؟؟یعنی چی ادبیتاتو 70 پیش خود خواند؟؟؟منظور 70٪هست؟؟؟
جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش
ادبیات ها هم مثل زبانه فارسی 3 که گفتی سبزن؟؟؟(اگه نه بگو چه رنگیین؟؟؟)
راستی این تفاوت رنگا واسه چیه؟؟؟(مسخرم نکنینا،آخه گاج نگرفتم،واسه همین نمی دونم!!!)
توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره
هم کوچیکن هم آبی؟؟؟(یا اینکه یا آبی یا کوچیک؟؟؟)
یه سواله دیگه:اینایی که گفتی(کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی و تاریخ ادبیات ودرامد ها)اینام آبی و کوچیک(یا آبی یا کوچیک؟؟؟)هستن؟؟؟
-3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
اینم برام معنی کن چون نفهمیدم!!!10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه،یعنی چی؟؟؟
راستی zokoo جان،از اینکه کد رو برام گذاشتی ممنونم.
اگه به سوالامم جواب بدی که دیگه عالی می شه:11:
سلام.نقل قول:
چه عجب بابا.
بالاخره یکی پیدا شد!!!
شما الان پیش هستید دیگه؟؟؟درسته؟؟؟
چی؟ کتاب دیفرانسیل جدید !!! خود کتاب که فکر نکنم عوض شده باشه؟؟نقل قول:
سلام !!! چه نام کاربری جالبی داری!!!
[منظورت از 19/23 23/19 دیگه
ریاضی رو از اونور می خونن:41:
شما از هر ور دوست داشتی بخون
بازم میگم رو ریاضی وعربی خیلی کار کن!!!
منم بازم می گم چشم
چشمت سالم!!!
سوالات درس ادبیات امسال نشان داد که ادبیات را70 میتوان پیش خود خواندو30 بقیه هم برای دستور واشعار البته اگر دو کتاب پایه این درس رو برای امتحان نهایی خوب خونده باشی
می شه این یه تیکه رو برام توضیح بدین؟؟؟یعنی چی ادبیتاتو 70 پیش خود خواند؟؟؟منظور 70٪هست؟؟؟
اره ;70 % است یعنی اگه همه ادبیات رو خوب بلد باشی ودستور ودرک مطلب متوسطی داشته باشی تا 70 درصد میتونی بزنی!!! ولی این 30% بقیه با توجه به سختی سوالات دستور وهمچنین دخالت دادن گزینه های خارج از کتاب در داخل گزینه ها در سال های اخیر ..خیلی به دست اوردنش سخته.. منطقی هم هست اگه مثل سال 83 این همه ادم ادبیات رو 100 بزنن که نمره تراز میریزه به هم!!! جمله اخر هم منظورم اینه که اگه خوب کتاب ادبیات سال 2و 3 رو خونده باشی میتونی راحت تر خودت رو به مرز 70 برسونی وبرای باقی اون هم باید با دستور و درک مطلب های سخت در بیوفتی ..البته این تاحدی نسبی است ولی متاسفانه روال ادبیات برای کنکور اصلا جالب نبوده!!! ( تا سال 83 که خوب بوده!!)
جدی گفتم ولی ادبیاتش با خودته پول داشتی وقت داشتی اون ها رو هم بگیر ولی اگه نگرفتی ناراحت نباش
ادبیات ها هم مثل زبانه فارسی 3 که گفتی سبزن؟؟؟(اگه نه بگو چه رنگیین؟؟؟)
اره اونا هم سبزن بد نیست بخونی ولی زبان فارسی اون خیلی خوبه اونهایی رو که گفتم حتما خوبه کسی بگیره ضرر نمیکنه!!! مطمئن باشید دوست داشتی اون ها رو بگیر بخون کمکت میکنه
راستی این تفاوت رنگا واسه چیه؟؟؟(مسخرم نکنینا،آخه گاج نگرفتم،واسه همین نمی دونم!!!)
سفید ها فقط تستن...ولی سبز ها دراصل اموزش است که تست هم داره... البته در سفید ها درسنامه جامع برخی دارن مثل دینوزندگی که البته پاسخ کتابای سفید اون هم خودش 100تا اموزش میباشد!!!
نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم)
توصیه اکید میکنم کتاب های کوجک وابی رنگ گاج رو همون موضوعی ها شامل کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی وحتما تاریخ ادبیات ودرامد ها رو بگیری کوچک اند ولی اگه مدام بخونیشون اثرش رو حتما میبینی هر روز باید رو تاریخ ادبیات کار کنی تا از رو بره
هم کوچیکن هم آبی؟؟؟(یا اینکه یا آبی یا کوچیک؟؟؟)
یه سواله دیگه:اینایی که گفتی(کتاب لغت ادبیات لغت انگلیسی و تاریخ ادبیات ودرامد ها)اینام آبی و کوچیک(یا آبی یا کوچیک؟؟؟)هستن؟؟؟
اره این ها3تا هستند در قطع جیبی که ابی سرمهای در اصل هستند که میتونی در دستت بگیری وهی تکرار کنی واثرش رو هم میبینی لااقل تستهایی روکه اکثر بچه ها میزنن تو هم میزنی!!! معروفن از یه کتاب فروشی گاج تو شهرتون بازدید کنی تابلو هستند!!! این صاحب تاپیک اقای سهیل خان علاقه خاصی به اپلود کردن عکس کتاب های مختلف اموزشی داره !!! امید وارم عکس اون هارو اینجا بذاره!!!
-3 برای عربی من مدیون گاج نیستم کار خودم ومعلمم بود !!! گاج تو عربی دیوونت می کنه اگه ریاضی هستی که بهت پیشنهاد میکنم گاج نگیر 10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه
اینم برام معنی کن چون نفهمیدم!!!10 11 تومتن قیمت کله اون با پاسخشه،یعنی چی؟؟؟
اره دیگه عزیز مارو گرفتی هزار تومان است دیگه یعنی خود کتاب عربی گاج البته سفید اون که تست است رو میگم این قدر بزرگه که پاسخش رو تو یه کتاب دیگه چاپ کردن درکل برای عربی 3 گزینه مناسبه1- معلم عالی وتست های وی2- کتاب اقای ایاد فیلی 3- کتاب عربی گـــــــــاج که البته سبزش ماله اموزشه و اون خفنه همون سفیدش هست که با پاسخش تو یه جلد دیگس
راستی zokoo جان،از اینکه کد رو برام گذاشتی ممنونم.
خواهش میکنم راستی یه نفر رو پیدا کردی بالا خره!!! اواتارش که میگه خوب کسیه!!!:27:
به هر حال میدونم کار سختیه برای کنکور خوندن اما شما که هنر بودی ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن یا ترتیب جواب دادن به اختصاصی ها رو تنظیم کن. من شنیدم برای هنر در اختصاصی بسته به رشته انتخابی ترتیبه جواب دادن فدق میکنه یا یهدرسو مثلا نمیزنن که در این مورد باید با مشاور مدرسه خود مشورت کنید ضمنا میدونید که بسته به رشته مورد نظر ضریب درس ها به طور عجیبی تغییر میکنه!!! مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟ باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!!
ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!!
اگه به سوالامم جواب بدی که دیگه عالی می شه:11:
عالی تلاش شماست!!!:10:
سلامنقل قول:
راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟
اگه یادتون باشه من گفتم پیش رو غیر حضوری گرفتم(البته هنوز ثبت نام هم نکردیم)تازه فردا می رم ثبت نام!!!
تو موسسه ای که می رم,خود کسی که اون موسسه رو زده رشتش هنره,چند سالم هس که این کلاس ها رو داره,تا پارسال فقط تخصصی ها رو با بچه ها کار می کرد(تست ها و همه ی درس های تخصصی رو با خودش داریم )ولی امسال عمومی ها رو هم کار می کنن باهامون.مشاورمون هم همون مردس(کلهم همه کارس:31:)
ولی من نمی خوام به اونا محدود شم,می خوام بیشتر بخونم,واسه همین از شما در مورد کتابای گاج می پرسم.
یه سواله دیگم دارم,واسه درس هنرو ادبی که بچه های هنر دارن هم کتابه تست گاج هس؟؟؟آخه این درس خیلی سخته.خوده معلم تسته ادبیاتمون می نالید.
مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! آره,اینو گفته بودن.
باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!! هوم؟؟؟:18:,خیلی سخته,میگم اصلا کلا دور کنکور دادنو خط بکشم چی؟؟؟:21:
ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!! از یاد آوریتون ممنون.
نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم) خب منم واسه همین دارم از شما می پرسم دیگه!!!واسه اینکه برم بخرم احتمالا تا فردا پسفردا همشونو می گیرم(بیچاره بابام:41::13:)
ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن. تخصصی ها تا اینجا که کار کردیم بد نبودن.فقط از عمومی ها می ترسم که امیدوارم گاج کمکم کنه:10:
بازم به خاطر جوابا ممنونم,کلی ثواب کردی.
راستی یادم رف,نمازو روزه ی همگی قبول باشه.
ممنون.
یا حق.
آره عزیز مال تهرانم:31::31:نقل قول:
تو جمله بالیه سوتی داده:31::31:نوشتی اگه 1 باشی زیر 500 واگر 2 باشی باشی زیر 1000
در صورتی که منطقه 1 قویترن یعنی باید میگفتی اگه 2 باشی زیر مثلا 400
مکانیک در طراحی جامدات-عمران-عمران-برق
منم از خودم که نه از استادا چند تا تست بر جای میذرم
اینیکه میگم از استاد هومن ذرهاست
اگر زاویه A
در ناحیه سوم باشد و داشته باشیم tan A=4/3(یعنی 4 تقسیم بر 3)
آنگاه
sin A/2
چقده اگه خواستین بگید جوابشو ذارم
آره عزیز مال تهرانم:31::31:نقل قول:
تو جمله بالیه سوتی داده:31::31:نوشتی اگه 1 باشی زیر 500 واگر 2 باشی باشی زیر 1000
در صورتی که منطقه 1 قویترن یعنی باید میگفتی اگه 2 باشی زیر مثلا 400
مکانیک در طراحی جامدات-عمران-عمران-برق
منم از خودم که نه از استادا چند تا تست بر جای میذرم
اینیکه میگم از استاد هومن ذره است
اگر زاویه A
در ناحیه سوم باشد و داشته باشیم tan A=4/3(یعنی 4 تقسیم بر 3)
آنگاه
sin A/2
چقده اگه خواستین بگید جوابشو ذارم
سلام!! خوبی ؟؟
راستی در ازمون های جامع یا مرحله ای در موسسه ای شرکت میکنی یا تحت نظر خود مدرستون هستی؟؟؟
اگه یادتون باشه من گفتم پیش رو غیر حضوری گرفتم(البته هنوز ثبت نام هم نکردیم)تازه فردا می رم ثبت نام!!!
به سلامتی!!! منظورم اینه که شما بالاخره باید در یکسری ازمون های منظم شرکت کنی که پرسیدم ایا موسسه شما جزو اون موسسه هایی است که خودش ازمون های منظم بر پا کنه اگر نه باید برای روز جمعه هات یه فکری کنی که ازمون بدی واولین گزینه ها برای هرفردی میتونه سنجش مرحله ای ویا قلم چی باشه که البته با عرض پوزش در مورد هنر نمی دونم ازمون های کدوم موسسه معروف کشور معتبر تره ؟؟ جا داره این دوستان هم بیان کمک کنن!!!
تو موسسه ای که می رم,خود کسی که اون موسسه رو زده رشتش هنره,چند سالم هس که این کلاس ها رو داره,تا پارسال فقط تخصصی ها رو با بچه ها کار می کرد(تست ها و همه ی درس های تخصصی رو با خودش داریم )ولی امسال عمومی ها رو هم کار می کنن باهامون.مشاورمون هم همون مردس(کلهم همه کارس:31:)
ولی من نمی خوام به اونا محدود شم,می خوام بیشتر بخونم,واسه همین از شما در مورد کتابای گاج می پرسم.
چه خوب!!! خوبه عمومی ها رو هم می خوان کار کنن !!! کار بسیار خوبی میکنی وباید بکنی!!! در ضمن در کنار اینکه شما کتاب هایی که این جا معرفی شد رو میخوای بگیری... در کنارش از خود سوالات کنکور غافل نشو. یکی کتاب زرد قلم چی مخصوص عمومی ها است و2- کتاب 11 کتاب عمومی گاج هست که البته الان زوده ولی در4 ماه مونده به کنکور خیلی کمکت میکنه مسلط بشی.. فعلا باید درسهای عمومی رو کارکنی ودر دینی اصلا به موسسه متکی نباش بهترین کاری که میکنی دوست عزیز اینه که 1- تامیتونی کتاب دینو زندگی جامع گاج رو بخون ..اصلا برو برای تموم کردنش چون این درس در اختیار شماست وخوب سالهای قبل رو هم از الان روش دوره من واشکالات رو علامت بزن2- همون کتاب کوچیک ابی ها رو که گفتم مدام در شبو روز تکرار کن3- زبان رو خوب بخش وازه رو بخون برو جلو ..کاریت به موسسه نباشه... عربی رو هم یه فکر اساسی روش کن وامسال که ندارید همون دو سال قبل رو عمیق دوباره بخون بعد هی تست بزن اگه عربی رو ول کنی یادت میره بنابراین نکته های زیادش رو فیش نویسی کن.. وهمچنین از ادبیات های سال 2و3 که الن داری پیش رو با موسسه جلو می برین غافل نشو واین قدر متنها وشعر ها ونکته هاشو بخون که فول شی ودر کنارش تست هم بزن حالا یا از رو گاج (سبز) یا 11کتاب عمومی یا بعد این دو بانک تست قرمز هم بد نیست.
اینا رو همیشه میتونی انجام بدی واگه انجام بدی فقط میمونه گرامر زبان ودستور زبان فازسی وادبیات پیش ویه کم ضعف تو عربی که با جلو رفتن حله... عمدش همون بالایی ها بودن که کا رو توعمومی راه میندازن .. دائم تست میزنی که بفهمی اون چیزی که خوندی چه طور ازش تست طرح شده
یه سواله دیگم دارم,واسه درس هنرو ادبی که بچه های هنر دارن هم کتابه تست گاج هس؟؟؟آخه این درس خیلی سخته.خوده معلم تسته ادبیاتمون می نالید.
این درس هنر وادبی چیه جزو کدوم درس ها طبقه بندی میشه ؟؟ عمومی یا اختصاصی؟؟ من به این نام کتاب در انتشارات گاج ندیدم ... معلم باید روحیه بده از پسش بر میای!!!
مثلا یه جا خلاقیت موسیقی 1 و یه جا دیگه میشه4 که این مهمه!!! آره,اینو گفته بودن.
پس باید بدونی که چه رشته ای میخوای در اینده بخونی که الان بدنی کدوم درس مهمتره.. منظورم اینه.
باید در این ازمون ها یاد بگیری که با کدوم درس باید شروع کنی با کدوم گیر میفتی کجا کم میاری و... تا سر جلسه اصلی بدوونی که قراره چه اتفاقی بیفته!!! هوم؟؟؟:18:,خیلی سخته,میگم اصلا کلا دور کنکور دادنو خط بکشم چی؟؟؟:21:
دوست عزیز !!! خانم یا اقای گل( ؟؟؟:21:) خط وباید دور یه کسایه دیگه تو این مملکت کشید:27: باید ازمون بدی تا تجربه کسب کنی ببینی تو کدوم درس قوی هستی وبا اون شروع کنی موفق تری یا به ترتیبه دفتر چه... باید بدونی که کجا خسته میشی.. اتفاقا برای شما اصلا سخت نیست مطمئن!!!
ضمنا شعر حفظی خصوصا در سال های پایه فراموش نشود!!!! از یاد آوریتون ممنون.
امسال باسه این ریاضی ها 3 تاسوال به نوعی داده بودن:41:
نشد دیگه رقیبات گاج میخورن اون وقت تو گاج نگرفتی!!! اون خوباشو که نوشتم بگیر (مهم) خب منم واسه همین دارم از شما می پرسم دیگه!!!واسه اینکه برم بخرم احتمالا تا فردا پسفردا همشونو می گیرم(بیچاره بابام:41::13:) خوب کاری میکنی.. خودت رو اذیت نکن ابتدا اون مهم هاشو بگیر بعد به سراغ بقیه برو مثلا گرچه همه مهم هستند ولی کتاب جامع دینو زندگی (سفید)وزبان فارسی سال 3 گاج(سبز) دراولویت اول ومثلا کتاب ادبیات سبز گاج سال دوم در اولویت های بعدی هستند ..پشیمون نخواهی شد!!!
ازاول اگه دیدی تو یه اختصاصی ضعف داری سعی کن تا اون جا که می تونی اون رو قوی کنی بعد اکه دیدی نشد کلک بزن با عمومی ها جبرانش کن. تخصصی ها تا اینجا که کار کردیم بد نبودن.فقط از عمومی ها می ترسم که امیدوارم گاج کمکم کنه:10:
کمک میکنه ..اره:46:
بازم به خاطر جوابا ممنونم,کلی ثواب کردی.
راستی یادم رف,نمازو روزه ی همگی قبول باشه.
ممنون.
یا حق.
برای ما دعا کن ادم تر بشیم!!! در درسهامون سربلند بشیم!!! یه نفر از اون بالا برا ما دعا کنه کار مون راه میوفته!!!! راستی ماله کجایه مازندرانی(دوست نداشتی نگو) این قائم شهریا خفنن؟؟!!! این پسره که اول شده همشهریتونه... هی ازکنارشون رد میشیم گفتم بپرسم!!! امسال تابستون اومدم یه بار شمال.. ساری یه روز که دریا موج نداشت تا 600 متر نمیدونم چقدر رفتم جلو شنا کردم ..خیلی صفا داد هیچ وقت این قدر دور نشده بودم ..هنوزم لذت اون ظهرو حس میکنم!!! خوش به حالت هر دفعه تابستونا می تونی تو دریا شنا کنی ..ما تواین استخرها..قور قور میکنیم:27:
توصیه پزشکی:شما مقداری عسل رو در یک پیاله کوچک میریزی ...کنجد خام رو به اندازه یک قاشق غذا خوری به وی اضافه میکنی بعد مقداری زعفران به وی میزنی ..کم وبعد هم بزن هر روز صبح یک قاشق ازش میخوری!!! = مفید برای حافظه
خوردن جوانه گندم =مفید برای حافظه
خوردن خوراکی های دریایی=مفید برای حافظه
تلقین اینکه میتونی.. وموفق میشی...+ تمرکز ودعا=مفید برای حافظه مخلصیم:27:
سلامنقل قول:
سهیل خان اول برو بپرس بعد بیا هوار بزن کی سوتی...داده!!!:19: تازه باید بنویسی سوتی دادی!!! پس برای چی نقل قول کردی؟؟
دوست گرامی اون که میگی ماله منطقه 3 است!!! که تا زیره 300 هم میشه
قابل توجه شما منطقه 1 قوین یعنی چی؟؟ زیادتر از بقیه استان ها میخونن؟؟ پس چرا تو لیست 10شهر اول در امار قبولی دانشگاه ها تهران متاسفانه نبود؟؟ منظورت حتما اینه که "سهمیه منطقه 1" بیشتره اره ؟؟
که این اشتباه است. سهمیه م.2> س.م.1>س.م 3 در فرم روتین است!!! اگه 31% م.1 سهم داشته باشه ...47% م.2 سهم داره یعنی در قیاس با 1 حالا بحث بومی رو هم بذاریم کنار م.1 از سهم کمتری نسبت به 2 برخورداره ...حالا اینا رو دستت میاد
من چند سال پیش رفته بودم دانشگاه شریف پرسیدم یکی با رتبه 800 کجا میتونه تو این دانشگاه قبول شه ؟؟ گفت دو برابرش کن(برای 1 میگفت) 1600 میتونه علوم پایه قبول شه !!!
تو همین قلم چی هم 100 دفعه گفتن... ولی من اولین باره که میشنوم 1بیشتر از 2 و2 بیشتر از 3!!!!!:9:
دبیرمون چند روز پیش رفته بوده سر یه کلاس و دیده بوده که یه بابایی کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال چاپ 86 رو داره (همه ما چاپ 85 رو داریم)نقل قول:
ازش پرسیده از کجا گرفتی. گفته که از شیراز گرفتم.
دبیرمون گفت من سر سری یه نگاهی بهش انداختم و دیدم که شماره بعضی از صفحات عوض شده بود و تمرینهایی هم بهش اضافه شده بودند.
ببین روی جلد کتاب دیفرانسیل شما این طوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یکی از بچهها میگفت که کتاب دیفرانسیل جدیدی توی اینترنت دیده.:18:
سلام عزیزمنقل قول:
میتونی از این لینک کتابای درسی همه پایه ها رو دانلود کنی
ولی دیفرانسیل رو نزاشته و فکر نکنم جای دیگه ای هم گیر بیاریش تو نت!!کد:http://www.talif.sch.ir/index.php?page_id=34&menu_id=1&menu_item_id=28
be happy
دوست عزیز یه تغییراتی کردهنقل قول:
مثلا اصل کمال حذف شده
در کتاب 85 قضیه هایی مطرح شده بود که اثبات نشده بودند
ولی در 86 اثبات شدند
بعضی از تمرین ها حذف و بعضی ها اضافه شدند
ولی تغییر کلی نکرده
سلامzokooجان
به سلامتی!!! منظورم اینه که شما بالاخره باید در یکسری ازمون های منظم شرکت کنی که پرسیدم ایا موسسه شما جزو اون موسسه هایی است که خودش ازمون های منظم بر پا کنه اگر نه باید برای روز جمعه هات یه فکری کنی که ازمون بدی واولین گزینه ها برای هرفردی میتونه سنجش مرحله ای ویا قلم چی باشه که البته با عرض پوزش در مورد هنر نمی دونم ازمون های کدوم موسسه معروف کشور معتبر تره ؟؟ جا داره این دوستان هم بیان کمک کنن!!!
موسسه ی ما خودش یه سری سوال می گیره،ولی بهمون گفتن که واسه سنجش هم ثبت نام کنیم،همین امروز واسه سنجشم ثبت نام کردم.
دوست عزیز !!! خانم یا اقای گل( ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خط وباید دور یه کسایه دیگه تو این مملکت کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید ازمون بدی تا تجربه کسب کنی ببینی تو کدوم درس قوی هستی وبا اون شروع کنی موفق تری یا به ترتیبه دفتر چه... باید بدونی که کجا خسته میشی.. اتفاقا برای شما اصلا سخت نیست مطمئن!!
من خانوم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اینطور که شما می گید باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در درسهامون سربلند بشیم!!!
ایشالا
راستی ماله کجایه مازندرانی(دوست نداشتی نگو)
تو محمودآباد زندگی می کنم(البته اصلیت گیلانی هستیم)
این قائم شهریا خفنن؟؟!!! این پسره که اول شده همشهریتونه...
هی از کنارشون رد می شیم
رشتت ریاضیه؟؟؟
گفتم بپرسم!!!
امسال تابستون اومدم یه بار شمال..
خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساری یه روز که دریا موج نداشت تا 600 متر نمیدونم چقدر رفتم جلو شنا کردم ..خیلی صفا داد هیچ وقت این قدر دور نشده بودم ..هنوزم لذت اون ظهرو حس میکنم!!! خوش به حالت هر دفعه تابستونا می تونی تو دریا شنا کنی ..ما تواین استخرها..قور قور میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی منم 3،4 سالی میشه نرفتم دریا.2هفته پیش،بعد از 2سال رفته بودم کناره ساحل!!!(البته فقط کنار ساحل)
توصیه پزشکی:شما مقداری عسل رو در یک پیاله کوچک میریزی ...کنجد خام رو به اندازه یک قاشق غذا خوری به وی اضافه میکنی بعد مقداری زعفران به وی میزنی ..کم وبعد هم بزن هر روز صبح یک قاشق ازش میخوری!!! = مفید برای حافظه
خوردن جوانه گندم =مفید برای حافظه
خوردن خوراکی های دریایی=مفید برای حافظه
تلقین اینکه میتونی.. وموفق میشی...+ تمرکز ودعا=مفید برای حافظه مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر توصیه های پزشکیتم ممنونم.
ممنون.
دفعه پیش درباره ازمون های گاما پرسیدم سهیل بهم گفت چرا می خوای گاما امتحان بدی حالا بهت جواب می دم.واقعا تو درباره کنکور چی فکر میکنی فکر میکنی با چهار تا ازمون ابکی قلم چی میشه تو کنکور قبول شد تا حالا فکر کردی قلم چی چند هزارتا ادم با برنامه ریزی غلط خودش بدبخت کرده برادر من 2 سال از من بزرگتر معدل دیپلمش 19.78 بود هر کی میدیدش می گفت برق قبول سال اول رفت قلم چی رتبش شد 7002 ریاضی فیزیکشو خوب زد ولی عمومی هاشو خراب کرد فقط به خاطر برنامه ریزی قلم چی یه مشاور روانی داشت انداره گاو بارش نبود ریاضی فیزیکشو هم ذاتا خوب بود ولی امسال رتبش شد 27 فقط می خواستم بهت بگم داداش من هم سال اول همچین نگرشی به قلم چی داشت امیدوارم تو پشیمون نشی راستی از خودم بگم من امسال پیشم غیر حضوری گرفتم معدل دیپلمم 19.55 شد روزی 15 ساعت میخونم امیدوارم بتونم کمکتون کنم
ممکنه همین مسئلههای اضافه شده نکات جدیدی رو ارئه کنه که توی کنکور ازشون سوال بیاد.:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه جوری روزی 15 ساعت می خونی؟؟؟من 5ساعتشو به زور می خونم.
یعنی هر کاری می کنم نمی شه بیشتر بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سعیمو می کنم ولی نمی شه.
چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی کار کنم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی خوب شروع کردی به درس خوندن و با تلاشیکه میکنی حتما موفق میشی!!
به نظر من فقط به خاطر شرکت کردن تو یکی از این تجارتخونه ها قبولی کسی رقم نمی خوره!! موافقی؟؟
به نظر من هر کی درس بخونه قبول میشه به این آزمونها هم ربطی نداره!!
چون من از اول این تاپیک رو خوندم و با نظرات دوستان آشنا هستم فکر میکنم سهیل فقط قصدش کمک به ماوشما باشه!. من آدم موفق زیاد دیدم و نا موفق هم همینطور!!
در مورد پشتیبان های کانون کاملا با شما موافقم:10:
من خونه سپردم که اگه زنگ زدن بگن نیستم:2:
به نظر من به حرف هیچ کس عمل نکن و فقط به چیزی که عقلت بت میگه درسته عمل کن:11:
میایم اینجا که از هم انرژی بگیریم پس
دوست خوبم انرژی منفی تعطیل
ببخشید سرت رو درد آوردم پس به امید اینکه عکست رو تو تلویزیون ببینم!:11:
نقل قول:ااااااااا ..خانومی 5ساعت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ارادتو قوی کن دوست من!!! اروم اروم زیادش کن!!! وقتی برای خودت علاقه به درس ایجاد کنی... برای خودت اجبار کنی که باید تا این مدت باید این کارها رو بکنی...وقتی به خودتون انگیزه میدید که باید پدر ومادرم رو خوشحال کنم...وقتی میگید که این یه ساله دیگه.. خدا برای بعدش بزرگه...میشه ..باید بشه...حالا 15 ساعت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نه 6-7 ساعت بخوابی ..کی برسی به غذا وحمومو ...
شما تا7ساعت 8 ساعت در روز غیر تعطیل بکشش!!!
برای برادر محترمتون متاسف شدم..ولی عوضش.. مثل اکثر پشت کنکوری ها کم نیاورده که هیچ...ساله بعد کنکوروو هم اورده پایین.. فقط لذت این رتبه رو خودش میفهمه...لذت همیشه متناسب باسختیه..پس شما یه مشاور عالی هم پیش خودتون داری!! ایشون فکر کنم الا ن برق یا مکانیک شریف بخونه..دیگهنقل قول:
روزی 15 ساعت می خونی.. زیاده دوست من... امیدوارم خسته نشی!!! پنج شنبه ها استخر وحتما سونا واب سرد یادت نره ها!!! پیشنهاد من به شما صادقانه گزینه 2 هستش... گاما بد نیست برای شما ولی شما گزینه 2 برو بهتره!!! شما لااقل به ما اعتماد کن... دلیلش هم مفصل بحث شده...مواظب باش این غیر حضوری بدبختت نکنه!!! کلاس تست که میری!؟؟یا شاید استاد برادر کمک میکنه!!! راجع قلم چی هم تند گفتی دیگه!!! اشکال از این جا بود که برادر شما براش قلم چی مناسب نبوده و سیاست خوبی رو در سال اول طی نکرده... باید با عمومی خیلی ها رو جبران میکرد ..اونم ماله85!!! ...خیلی حیف بود...شما حتما امسال 27 میاری!!!
موفق باشی!!! :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااااااا ..خانومی 5ساعت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارادتو قوی کن دوست من!!! اروم اروم زیادش کن!!! وقتی برای خودت علاقه به درس ایجاد کنی... برای خودت اجبار کنی که باید تا این مدت باید این کارها رو بکنی...وقتی به خودتون انگیزه میدید که باید پدر ومادرم رو خوشحال کنم...وقتی میگید که این یه ساله دیگه.. خدا برای بعدش بزرگه...میشه ..باید بشه...حالا 15 ساعت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نه 6-7 ساعت بخوابی ..کی برسی به غذا وحمومو ...
شما تا7ساعت 8 ساعت در روز غیر تعطیل بکشش!!!
سلام.
راستشو بخوای منم منظورم تو روز تعطیل 5، 6 ساعت بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته می خوام زمانه خوندنمو زیاد کنم،ولی تا حالا که موفق به این کار نشدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که منتظرم کتابای گاج بیاد دستم،کتابا رو که گرفتم،یکسره می شینم می خونم(البته امیدوارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستی در مورد دریا که گفتی،خونمون به دریا نزدیکه،ولی واقعا حسش نیس.
شما که اونجا دریا ندارید،واسه همین دریا واستون جالبه،ولی واسه ماها تکراری شده،یعنی برای من که یه چیزه کاملا عادیه!!!
بازم ممنون
یا حق
مقاطع مخروطی من رو بیچاره کرده
به نظر شما من از چه کتاب کمک آموزشی استفاده کنم ؟
رشتمم تجربیه
کلا چه کتاب هایی رو (آموزشی و تستی) برا ریاضی تجربی پیشنهاد می کنید؟