سلام دوست عزيزمنقل قول:
براي اينكار كافيه ابتدا يك كپي از همه خانههاي موردنظرت بگيري و بعد در مقصد از مننوي edit گزينه paste special رو زده و از اونجا تيك گزينه Transpose رو بزني و اكي كني همين
موفق باشي
Printable View
سلام دوست عزيزمنقل قول:
براي اينكار كافيه ابتدا يك كپي از همه خانههاي موردنظرت بگيري و بعد در مقصد از مننوي edit گزينه paste special رو زده و از اونجا تيك گزينه Transpose رو بزني و اكي كني همين
موفق باشي
با سلام
یه سوال فوری اکسل دارم
برای انتساب به سلولهای دیگر باید از چه دستوری استفاده کنم می خواهم شرطی بنویسم که در صورت برقراری شرط دو مقدار به دو سلول متفاوت انتساب داده شود .مثلا دستور شرطی در خانه a1 باشد و بخواهیم در صورت برقراری شرط سلول a7 به اضافه 1 شود و سلول c2 منهای 7.5 شود
با تشکرات فراوان
سلام
برای اینکه در اکسل فارسی بنویسید باید از منوی format گزینه cell را انتخاب و سپس تب alignment و از گزینه right to left در پائین صفحه گزینه right to left انتخاب می نماییم
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون به انجمن رو تبريك مي گم
با يك دستور IF امكان پذير نيست و براي هر يك از آ« خانه ها بايد يك IF جداگانه نوشته شود
موفق باشي
سلام من از Excel اصلا استفاده نمی کنم و آشنایی ندارم ، برای یه کار معمولی می خواستم ازش استفاده کنم که در این مورد هم یه سوال داشتم که احتمالا خیلی باید ساده و ابتدایی باشه......
* چه جوری میشه لیست لغاتی رو که توی Excel می خوایم تایپ کنیم رو طوری تنظیم کرد که به ترتیب حروف الفبا باشه؟
ممنون / مرسی
با سلام
ببخشید اینکه یه if استفاده شود یا دو تا خیلی مهم نیست منظور من اینه که چه طوری به یک سلول دیگه انتساب داده می شه چون در حالت معمول فرمول در سلول جاری اعمال می شه من می خوام از یه سلول به سلول دیگری انتساب داشته باشه
با تشکر
سلام دوست مننقل قول:
يه مثال بسيار واضح همراه با عدد و ادرس خانه ها در اكسل بذار تا جوابت رو بدم
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كافيه محدودهاي كه ميخواي مرتب كني رو انتخاب كرده و سپس از منوي Data گزينه sort را انتخاب كني و بگي بهش كه قراره بر اساس كدوم ستونش مرتب بشه
موفق باشي
با سلام
مثلا من می خوام در خانه a1 بنویسم که اگرb2>7.5 بود آنگاه خانه c5+1= c5 شود . درضمن به خاطر بعضی مشکلات دیگر من نمی تونم مستقیم این فرمول را درون خود c5 بنویسم .در حالت معمول هر فرمولی نوشته شود جوابش در همان سلول می دهد من می خواهم درون سلول a1شرط را بنویسم که در صورت برقراری سلول دیگری(c5 )تغییر یابد .
با تشکر
با سلام/یه سوال دیگه
چه طوری میشه با استفاده از تابع days360تعداد روزهای بین دو تاریخ شمسی را به دست آورد .
باسلام
دستور goal seek چه کار می کند .لطفا با یک مثال ثوضیح دهید
با تشکر فراوان
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
حدس می زدم از منوی Toolbar آیکونی که حرف A,Z به همراه یه فلش داره باید برای اینکار باشه ولی اشتباهم این بود که قبل از کلیک به روی این آیکون لیست رو select نمی کردم...(چقدر خنگم!):31:
** بازهم ممنون**:11:
فرمولی که توی هر خانه می نویسیم فقط مقدار خود همان خانه را می تونه تغییر بده. این کاری که شما میگید عملی نیست اما با استفاده از خانه های کمکی می تونید مشکل رو به راحتی حل کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
درست ميگي اون آيكون هم همون كار رو ميكنه ولي سلكت بايد انجام بشه
ولي اون روشي كه من گفتم توش دستت براي گزينهاي مختلف بازتره
موفق باشي
نقل قول :
سلام
اين نرم افزار رو من توي پيوستهاي تاپيك ورد گذاشتم (Persian activator)
ميتونيد مراجعه كنيد و از اونجا دانلود كنيد
براي ديدن ليست پيوستهاي تاپيك ورد ميتونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
=========
از این چهار فایل کدوم یکی رو دانلود کنم
نقل قول:
توي متن جواب من مشخص هست عزيز من كه توي پرانتز نوشتم Persian activator
دوست عزيز ميشه يه توضيحي در مورد رسم سه بعدي تو اكسل بدي.
ممنون.
Goal Seekنقل قول:
این ابزار برای زمانی هست که یه فرمول پیچیده در یکی از خانه ها دارید، مثلاً در خانه A3 این فرمول را دارید:
حالا میخواید بدونید مقدار خانه A2 چقدر باشه تا جواب فرمول در خانه A3 معادل (مثلاً) 180 بشه. برای این کار از این روش عمل می کنید:کد:=A2^4+3*A2^2+A2+A1
Tools> Goal Seek
را انتخاب کرده و به اون میگید، A2 را اینقدر تغییر بده تا A3 معادل 180 شود. اون هم همین کار رو می کنه و مقدار مناسب A2 را براتون پیدا می کنه. در واقع Goal Seek برای پیدا کردن جواب معادله از طریق آزمون و خطا هست.
بستگی داره منظور از رسم سه بعدی چی باشه. اگه منظور اینه که مثلاً یه یه مهندس با عملیات نقشه برداری، مختصات X,y,z نقاط مختلف از یک زمین ناهموار رو برداشت کنه و به اکسل بده تا نقشه رو براش رسم کنه، اکسل این کارو نمی کنه. نمودارهای سه بعدی اکسل فقط به این صورت هست که مثلاً سه تا نمودار دو بعدی رو روی هم رسم کنه. یا این که یه نمودار دو بعدی رو به صورت زیباتری رسم کنه. ولی ترسیم سه بعدی واقعی با نرم افزارهای غیر از اکسل امکان پذیره. اگه بگی برای چه کاری میخوای میگم با چی رسم کنی.نقل قول:
اول سلام :
بعد هم اينكه منظورم همون بود كه مثلا يك نمودار رو بر اساس سه متغير بكشه كه شما ميگيد نميتونه بازم ممنون.
دوستان سلام
من سه تا شیت دارم می خوام کاری کنم که اطلاعات یک ستون خاص از شیت اول برابر یک ستون خاص در شیت سه بشه بشکلی که اطلاعات موجود در شیت یک لینک شده باشه به شیت سه که اگر اطلاعات در شیت یک تغییر کرد اطلاعات شیت سه نیز تغییر کنه چطوری باید این کار را بکنم ؟
دوستان عزیز یه سوال
به عنوان یه خریدار می خوام جنسی خریداری کنم اگه جنس مربوطه به عنوان مثال 5000 باشه و پرداختی من 7000 باشد به صورت خودکار خودش بزنه بستانکار و اگه 3000 را پرداخت کردم بزنه بدهکار
باید از چه فرمولی و چه جوری استفاده کرد!!!!!!!!!!!!!1
ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين يكي از ساده ترين كارهاي قابل انجام در اكسل هست
كافيه توي خونه مورد نظر براي لينك شدن كليك كرده و بعد از نوشتن علامت مساوي با ماوس روي خانه مورد نظر در هر شيت دلخواه كليك كنيد
سلامنقل قول:
با يك دستور IF ساده ميشه اينكار رو كرد
در خانه اي كه بايد بدهكار يا بستانكار زده بشه فرمولي مطابق مثالتون در زير مي نويسم
کد:=IF(A1>5000,"بدهكار","بستانكار")
درود
چطور می توانم در Excel یک نمودار دایره ای سه بعدی ترسیم کنم که از بغل هم داراری ضحامت باشد و حالت سه بعدی آن مشخص و واضح باشد و انگار در داخل هوا وفضا معلق نشان داده شود. و سپس آن را به سند ورد ببرم من با اکسل آشنایی ندارم ولی اگر کمی توضیح دهید می توانم حلش کنم؟
با سپاس فراوان
بدرود
با سلام.
چند تا سوال داشتم . اگه امکان داره کمکم کنید. واقعا نیاز دارم.
1. برای رسم شکل مثلا (sin ) در excel باید چی کار کنم؟
2. اگه بخوام چند نمودار رو با هم در یک صفحه نشون بدم باید چی کار کنم؟
mer30
با سلام.
میشه یه تابع رو در فواصل مثلا (2-و2- ) رسم کرد؟
یه توضیحی بدید .
سلامنقل قول:
در گالري نمودارهاي اكسل چنين نموداري وجود داره
فقط بايد داده ها را داشته باشي و از منوي insert گزينه chart رو انتخاب و نوع نمودار رو هموني كه ميخواي بزني و بعد از كشيدن اون با يه كپي ساده ببري توي ورد
سلامنقل قول:
نرم افزار هاي خيلي بهتري براي رسم توابع وجود دارند
ولي در اكسل شما بايد از چارت نقطه اي استفاده كنيد و نقاط رو خيلي نزديك بهم انتخاب كنيد. و در نهايت خطي از نقاط عبور بديد.
ممنون از اینکه جواب دادید ولی اگه بخوام یه ستون از اطلاعات که 430 تا رکورد داره را از اطلاعات یه ستون دیگه پر کنم با روشی که شما گفتید خیلی زمان می بره راه ساده تری نیست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اين كار هم عزيز راه حل ساده اي داره
شما آدرس خانه اول رو كه ميخواي بنويس و بعد اون مربع مشكي كوچك گوشه پاييني (پايين و راست يا چپ خانه) را بگير و تا اونجايي كه نيازه بكش به سمت پايين ، بقيه خانه ها متناسب آدرس مي گيرن
سلام
من مي خوام يك نمودار بكشم كه دارداي مختصات Xوy هست چجوري اين كار را انجام بدم
ميشه يك مثال بزنيد
ممنون ميشم
اقا ممنون از راهنمایینقل قول:
اين كار هم عزيز راه حل ساده اي داره
شما آدرس خانه اول رو كه ميخواي بنويس و بعد اون مربع مشكي كوچك گوشه پاييني (پايين و راست يا چپ خانه) را بگير و تا اونجايي كه نيازه بكش به سمت پايين ، بقيه خانه ها متناسب آدرس مي گيرن
سلام دوست عزيزنقل قول:
ابتدا در دو ستون مجزا مقادير X و همچنين Y را وارد كنيد
حالا پس از انتخاب اين مقادير از منوي Insert گزينه Chart رو بزنيد و از ميان فهرست نمودارهاي موجود گزينههاي LIne يا XY (Scatter) در اختيار شماست بسته به اينكه بخواي با مختصات موجود نمودار خطي يا نقطه اي بكشي
موفق باشي
چطور مي تونم يه ستون رو 3 برابر کنم و حاصلشو در ستون مجاورش بنويسم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
توی هر خانه ای که میخوای اینکارو بکنی باید رفمولش رو بنویسی
فرمولش هم به این صورته که بعد از گذاشتن مساوی آدرس اون خانه رو نوشته و در 3 ضرب می کنی
شما باید یه کم با اکسل کار کنی تا اینکارای ساده برات راحت تر انجام بشه
سلام
من یه مشکل عجیب پیدا کردم
من تو اکسل یه فرمولی نوشتم که مجموع اعداد چند ستون و رو که فرمتش بر حسب ریال هست رو بدست میاره
البته این مجموع از مجموع اعداد یه ستون دیگه که اون هم فرمتش ریال هست کم میشه
در ضمن تو این فرمول از شرط if هم استفاده نشده
ولی حالا که این مجموع کم شده و حدود 59923 ریال شده فونتش قرمز شده و وقتی میخوام مقادیر کم رو به ستونی که مجموع آن به مجموع اصلی اضافه میشه رو وارد کنم ٰ این مقدار کم رو به جای اضافه کردن کم میکنه
اما همین که به جای مقدار کم مثلاً 10 ریال یا حتی 1000 ریال ٰمقدارحدود 60000 ریال رو وارد میکنم اون وقت شروع میکنه به اضافه شدن (و درست کار میکنه)
به نظر مشکل کجاست؟
کمک کنید
با تشکر
دوست عزیز من کاری را که گفتید انجام دادم ولی یه مشکل جدید پیش اومد اونم اینکه اگه اطلاعاتی که تو شیت اول هست را سورت کنم تو صفحات دیگه سورت نمی شه من سه تا شیت دارم که دوتا از اونا مربوط به نمرات دانش اموزان هست ویکی مربوط به معدل اونا می خوام وقتی نمرات را در شیت مربوطه وارد می کنم نمرات در شیت مربوط به معدل وارد بشن واگه اطلاعات مربوط به شیت معدل را سورت کردم اطلاعات اون دو صفحه بعدی نیز سورت بشن چه کار باید بکنم ؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mefmef [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
من سه تا شیت دارم می خوام کاری کنم که اطلاعات یک ستون خاص از شیت اول برابر یک ستون خاص در شیت سه بشه بشکلی که اطلاعات موجود در شیت یک لینک شده باشه به شیت سه که اگر اطلاعات در شیت یک تغییر کرد اطلاعات شیت سه نیز تغییر کنه چطوری باید این کار را بکنم ؟
سلام دوست عزيز
اين يكي از ساده ترين كارهاي قابل انجام در اكسل هست
كافيه توي خونه مورد نظر براي لينك شدن كليك كرده و بعد از نوشتن علامت مساوي با ماوس روي خانه مورد نظر در هر شيت دلخواه كليك كنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما بايد فرمولها و نوع فرمت خانهها رو بذاري و واضح تر هم توضيح بدي تا بشه كمك كرد
به نظر من توضيحتون گويا نيست
ولي بطور كلي بايد بگم معمولا اگه توي حالت خاص يه نوع فرمت خاص كه توي اكسل هست اعمال بشه اعداد قرمز رنگ ميشن و اين يعني اون عدد منفي هست (فرمت مياد منفي بودن را با رنگ قرمز نشون ميده)
حالا بايد ديد كه چرا اون عدد منفي ميشه
سلامنقل قول:
سورت شدن در يك شيت در شيتهاي ديگه بي تاثير هست
براي اينكار بايد دوباره عمليات سورت را انجام بديد
البته در حالتهاي پيشرفته تر ميشه براي اينكار از كدهاي VBA استفاده كرد