مدلش اینه:نقل قول:
MicroLab Probit
مدلش اینه:نقل قول:
MicroLab Probit
مدل كامل : Paradyne hotwire 6205نقل قول:
كسي نيست به من كمك كنه ... ؟
دوست عزیز حتما اطلاع دارید که محصولات میکرولب ساخت ایران هستند و تا اونجایی که من اطلاع دارم مدل های مختلفی از سری پروبیت به بازار اومدهنقل قول:
اما اونچیزی که در بازار به پروبیت معروفه مدل 2.1 قهوه ای رنگه
کلا در بین پروبیت های اون مدل حرفی برای گفتن داره
بیشتر با مدل s200 لاجیتک مقایسه میشه و کارایی قابل قبولی داره
آیا اسپیکر شما هم از همون مدله؟:8:
سلام بچه ها یه کارت tv خوب که گرون هم نباشه معرفی می کنید؟
من یه مدل Winfastدیدم که از شکاف pci-e 1x استفاده میکرد کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد یا قیمتش چنده؟
دوستان اسپیکر x530 لاجیتک بگیرم یا A500 کریتیو ؟ گزینه ی بهتری تو رنج قیمت 60 تومن سراغ دارید؟
ضمنا قیمت موس FOM-3535 Laar فراسو چند هست؟
با تشکر
مدلش اینه M663 :18::41::18:دوست عزیز لطف کن یه مدل اسپیکر خوب معرفی کن..کریتیو چطوره؟نقل قول:
x530 فک نمی کنم 60 تومن باشه بالای 80 هست .نقل قول:
اساتید گرانقدر
در بازار تهران کولینگ خوب چی پیدا میشه به غیر از واترکولینگ که قیمتش بالاست چی پیدا میشه؟؟؟
برای اورکلاک میخوام
چند روز پیش می خواستم یه کارت تی وی با ورودی I-Link بگیرم فروشنده گفت چه کاری این همه هزینه کنی یه معمولیشو بگیر مادر بوردت هم که I-Link داره و کپچرتو بکن !!!
به عبارتی :
کارت TV با ورودی I-Link = کارت TV بدون ورودی I-Link + مادر بورد با ورودیه I-Link
این بالایی درسته ؟
شما همون کریتیو رو بگیرنقل قول:
کریتیو تو محصولات صوتی بی نظیره
دوست عزیزنقل قول:
اسپیکر شما همون مدلی هست که منظور من بود
جسارتا من 3 تا سوال میپرسم
1-اسپیکر رو بیشتر برای چه کاری میخواهید؟(موسیقی-فیلم-بازی- یا همه اینها؟)
2-صدای فراگیر میخواهید یا 2 کانال؟
3 بلندی صدا چقدر برای شما مهمه؟
اینطوری بهتر میتونم کمکتون کنم:46:
خیلی سوال سختیه:13:نقل قول:
راستش من صدای هر دوی این اسپیکر هارو شنیدم
جز تفاوت های جزئی در فرکانسهای بالا تفاوت دیگه ای نداشت
هر دوتاشون در سطح خودشون جزو بهترین ها هستند و قیمتشون بالاتر از اون چیزی هست که شما ذکر کردید
تفاوت عمده این 2 محصول در اینه که X530 پنل ولوم هاش رو یکی از بلندگوهای مرکزی سواره
اما A500 ریموت سیم دار جدا داره
این مشکل در X540 رفع شده اما قیمت اون تا حدی افزایش پیدا کرده
من اگر بخوام برای خودم 5.1 بخرم X540 میگیرم چون واقعا صدای خیره کننده ای داره:46:
نقل قول:
دوست عزیز
درسته که با 1394 مادربورد این امکان فراهم میشه که از طریق پلیر ها تصویر رو به کامپیوتر انتقال بدیم
اما من از اکثر تدوینگر های حرفه نهی این موضوع رو شنیدم
البته برای کارهای معمولی و ساده و کپچر های کم حرف شما صحیحه
اما در مواردی که ورودی کار بالا باشه به دوربین فشار میاد (در خیلی از موارد خروچی دوربین از کار میفته)
چون دوربین هایی که امروزه در بازار هستند از لحاظ سخت افزار های پخش خیلی قوی نیستند .
اما باز هم تکرار میکنم برای کپچر های محدود مشکلی ایجاد نمیشه:46:
در ضمن این نظر شخصیه منه
اگر شما فقط کار کپچر انجام میدهید کارت کپچر تهیه کنید و اگر فقط میخواهید از TV استفاده کنید TV tuner تهیه کنید
چون کارت TV هایی که کپچر هم انجام میدن ، نه کپچرشون 100 درصده و TV بودنشون(من تا حالا 3 تاشو امتحان کردم) اما در کل کار راه میندازن:46::10:
ممنونم از راهنماییت
من شرایطمو توضیح میدم شما لطف کنین بگین صلاحش چیه ؟
الان یه هندی کم سونی هست که 1394 داره و یه مادر بورد دارم که اونم 1394 داره
در ضمن می خوام یه کارت تی وی بخرم
بعد از کلی جستجو به این نتیجه رسیدم که TV 2000 Expert از هر لحاظی عالیه
ولی بخاطر همین 1394 موندم چیکار کنم
سوال : اگه من TV 2000 Expert رو بگیرم و با ورودی مادر بورد میتونم 1394 رو به کارت تی وی وصل کنم و کپچر کنم ؟ یا اینکه باید 1394 روی خود کارت تی وی باشه ؟
بعدا خواستم برم سری های بالاترو بگیرم که 1394 دارن ولی احساس کردم اونا چیپ تیونرشون ضعیفتر از اینه
سوال : یه کارت تی وی ( فقط ) + یه کارت کپچر ( فقط ) هزینش مجموعا چقدر میشه ؟
آیا مدلای PCI_E این کارتا بهتر از مدلای معمولیه ؟
یکی میگفت کارتایی که کپچر سخت افزاری دارن با اونایی که نرم افزارین زیاد فرق ندارن فقط مصرف منابع سیستم فرق میکنه که سخت افزاریه از منابع خودش استفاده میکنه نه سیستم
این بالایی درسته ؟
کار کپچری که قراره انجام بدم در حد خونگیه ولی اگه قیمت کارتایی که کپچر سخت افزاری دارن مناسب باشه اونو میگیرم
اسپیکر رو فعلآ واسه موسیقی میخوام/:31:/صداشم 2 کاناله باشه/:31:/و بلندی صدا برام مهم نیست بلکه کیفیت صدا مد نظرم هست:31:این رو هم وقتی صدای 3بعدیش رو میزنم صداش به اندازه کافی بلند میشه ولی اصلآ کیفیت نداره!!:18::41:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من این مطلب رو در یکی دیگه از پست ها توضیح دادم اما باز دوباره مختصری از اون رو توضیح میدم
به طور 2 مدل کارت کپچر وجود داره
1-کارتهایی که به همره خودشون پردازنده داخلی دارند
این کارت ها به طور مستقل پردازش تصویر رو انجام میدن و تصویر خروجی رو فقط برای نمایش به کامپیوتر و یا هر وسیله نمایشگری ارسال میکنند
این کارت یا بهتر بگم دستگاه ها بسیار گرون قیمت هستند و بیشتر برای کارها حرفه ای تدوین (Real Time) مورد استفاده قرار میگیره
2- کارتهایی که از پردازنده کامپیوتر به عنوان پردازشگر تصویر استفاده میکنند.
به نوعی میشه گفت این کارتها یا دستگاه ها مبدل آنالوگ به دیجیتال یا بلعکس هستند
مزیت اونها قمیت مناسب در مقابل کارایی خوب اونهاست
به طور کلی میشه گفت حدود 80 درصد از حرفه ای ها هم از این دستگاه ها استفاده میکنند
قیمت این دستگاه ها بسته به نوع کار ، ورودی ها و خروجی ها ، و کیفیت و براند اونها تقسیم بندی میشه
به این نکته توجه داشته باشید که خیلی از این دستگاه ها فقط با نرم افزار مخصوص خودشون کار میکنند و برای کار با نرم افزار های دیگه نمیتونند کمکی به بکنند.
این از کارتهای کپچر
اما TV تیونر ها
دستگاه های تیونر در اصل یک گیرنده ساده هستند که باز اونها هم 2 شکل دارند
دستگاه هایی که تیونر مستقل هستند
یعنی اینکه میتونند شبکه های تلویزیونی رو دریافت کنند و به خروجی های مختلف ارسال کنند.
این دستگاه ها بشتر به TV box معروف هستند و مزیتی که دارند اینه که میتونند مانیتور رو به TV تبدیل کنند.
چون ارتباط نرم افزاری با سیستم ندارند ، نمیتونند قابلیت کپچر داشته باشند.
سری دوم کارتهای PCI و USB هستد که به کارت تی وی معروفند و همه کاری میکنند
یعنی تیونر هستند ، از تیونر کپچر میکنند و از ورودی های مختلف هم تصویر دریافت میکنند
قمیتشون خیلی مناسبه و کارایی خونگی دارند.
من برای کار خودم کارت کپچر Pinnacle Movie box DV plus گرفتم(320 هزار تومان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون تیونر هم احتیاج داشتم Kworld Tv Box 1680 jet black گرفتم(60 هزار تومان)
اگر شما محدودیت هزینه نداشته باشید انتخاب زیادی دارید
اما اگر هزینه ای که برای این کار در نظر گرفتید محدود هستش میتوند از روش های دیگه استفاده کنید
اگر لطف کنید بفرمایید که چقدر برای این کار در نظر گرفتید شاید بهتر بتونم کمکتون کنم
موفق باشید:46:
خوب همونطور که خودتون میدونید برای کار موسیقی 2 کانال مناسب ترهنقل قول:
من برای خودم خیلی دنبال 2 کانال خوب و شفاف گشتم
اما فقط اسپیکر های مانیتور به کار من میومد که به جیبم اصلا نمیومد:46::31:
اسپیکر های مانیتور از 250 تومان شروع میشن و کفیتشون جوریه که به قول معروف هرچقدر که پول بدی آش میخوری:46:
برای همین تا موقعی که پول دستم بیاد از خرید مانیتورینگ صرف نظر کردم
یک مدل فیلیپس 2 کانال اکتیو 1.5 اینچی توی بازار دیدم که خیلی کوچیک بود اما شفافیتش مثل رووز بود
یک مدل دیگه هم کریتیو زده که اون هم فکر میکنم اکتیو باشه اما قیمتش یکمی بالاست(حدود 180 تومان)
برای همین من رفتم سراغ مارک های چینی
تحقیق کردم دیدم مارک مینگو توسط شرکت انفورماتیک ایران تایید شده
یعنی از لحاظ سخت افزاری از مدل های دیگه سر تره
برای همین موقتا Mingo 2100 رو تهیه کردم تا بعدا مانیتورینگ بگیرم
صدای واقعا خوبی داره ، مخصوصا توی موسیقی سنتی خیلی خوب جواب میده چون بدنش MDF هستش و اصطلاحا صدای خاکی داره!
اگر 2.1 بخواهید میتونید Z4 لاجیتک رو تهیه کنید که ساخته شده برای کیفیت و بلندی زیادی نداره
اما به نظر من اگر برای کار تخصصی موسیقی نمیخواهید و کیفیت و فراگیری صوت رو به بلندی ترجیح میدهید X540 یا X530 لاجیتک و یا A500 کریتیو رو تهیه کنید که در آینده به درد فیلم دیدن و صداهای فراگیر HD 5.1 بخوره:46:
موفق باشید
سلام دوست عزیزم
ممنونم از راهنماییهات
زیاد نمیخوام برا این کار هزینه کنم نهایتا 100 تومن شایدم کمتر ولی :
تفاوت تیونر USB که بالا گفتید با TV Box چیه ؟
بیشتر کارتای PCI مد نظرمه تا جای کمتری بگیری البته اونطور که شنیدم اینا کیفیت بهتری هم دارن
چند وقت پیش یه تحقیقی در این مورد انجام دادم به این نتیجه رسیدم که برا سری های خانگی کارتای WinFast فوق العادس با ساپورت نرم افزاری خوب
اگه فرض کنیم من TV نمی خوام شمات چه کارت کپچری پیشنهاد میدین ؟
اگر TV بخوام چی ؟
Tv 2000 Expert چطوره ؟ با قیمت 42 تومن یا DV 2000 با قیمت 65 تومن ؟
شاید کا کپچر من زیاد نباشه و در حد همون کارای خونگی ولی میخوام یه کارت درست و حسابی باشه
اون حالتی که تو پست قبلی اشاره کردم که کارت بدون 1394 رو بوسیله ی 1394 مادر بورد وصل کنیم در این صورت کارت تی وی بدون 1394 نمیتونه خروجی دوربین رو کپچر نرم افزاری کنه ؟
راستی اگه میشه یکم در مورد اندازه ی تصویر و کیفیت اینا بگین
دوست عزیز کارتهای PCI و USB کارایی یکسانی دارند و فقط تفاوت اونها در نوع اتصالشون به کامپیوتر هستشنقل قول:
کارتهای USB به علت کوچک بودن و از استفاده از پورت USB منعطف تر هستند و میشه برای نوت بوک هم استفاده کرد. من به شخصه از کارتهای PCI انتظار کیفیت بهتر رو دارم
اما کارتهای USB 2 نوع هستند.
کاتهای آنالوگ و کارتهای دیجیتال
آنالوگ ها کاریی بسیار نزدیکی به PCI ها دارند
اما دیجیتال ها در اصل همون --- ها هستند که انواع مختلفی دارند
دبجیتال هایی که توی بازار ایران رایج هستش ----T هستند که فقط برای دریافت شبکه های ایران استفاده میشه.
به نظر من شما یکی از کارتهای Winfast رو بنا به کیفیت اونها تهیه کنید . اگر هم گهگاهی خواستید با 1394 کپچر کنید از همون مادربورد استفاده کنید:46:
چون کارتهای کپچر زیر 200 تومان کیفیتی میدن که به صرفه نیست
اما کیفیت
کیفیت هر کارت روی اون درج شده
یعنی حداکثر رزولوشن اون کارت روی جعبه اون نوشته میشه . البته بیشتر روی TV box ها این رو دیدم
من کارتهای V-Stream ، Snazzi و leadtek رو تجربه کردم که لیدتک رو بهتر دیدم
این هم کلیه کارتهای لیدتک در ایران با گارانتی آواژنگ
[PHP]http://hardware.avajang.com/fa/products/end_users/leadtek/index.asp[/PHP]
موفق باشید:11:
الان یواش یواش داره انتخاب ها محدود میشه
پس تا اینجا بهتره که من PCi بگیرم و چون شهر ما هنوز تلویزیون دیجیتال راه نیفتاده همون آنالوگ رو می گیرم و خرید کارت کپچر زیر 200 تومن توصیه نمیشه و مستقیما میرم رو انتخاب لیدتک
مثل اینکه کارتای لیدتک به چند دسته تقسیم میشن :
-=- یه دسته با px شروع میشه و PCI_ Express هستش
-=- یک سری PVR هستن
-=- یه سری هم با TV شروع میشن و کارشون هم که مشخصه
بعنوان سوالای آخرم :
-=- تفاوت کارتای PCI_ Express با نوع PCI چقدره ؟
-=- اونطور که تو عکسای این کارتا دیدم چیپ TV کارتای سری TV از کارتای سری PVR یا DV بزرگتره ، ایا این به معنی گیرندگی و شفافیت بیشتر تصویر TV تو این سری هست ؟
-=- ظاهرا تفاوت سری PVR و سری TV در توانایی سری اول برای کپچر سخت افزاری هست ، درسته ؟
دوست عزیز به جرات بگم من جواب بعضی از سوال های شما رو دقیق نیمدونم اما تا حدودی مشخصات کارتها رو خوندم و یه چیزهایی متوجه شدم.کم دانشی من رو به بزرگی خودتون ببخشید.:43:نقل قول:
اون موقعی که من کارت خریدم فقط مدل TV expert موجود بازار بود و تازه هم وارد شده بود
اما الان خیلی گسترده تر شده . خود سایت Leadtek حدود 70 ، 80 محصول TV داره اما گلچینی از اونها رو آواژنگ وارد کرده:20:
در مورد تفاوت سرعت باس های مختلف از این جدول و سایت منبع اون کمک بگیرید:46:
[php]http://www.naplestech.com/shopcart/bus_speeds.asp[/php]
در کل Express ها حداقل 40 درصد سریعتر از PCI ها هستند.
شاید بزرگ بودن چیپست دلیل بر کارایی بهتر اون باشه اما به نظر من منطقی نیست:46:
من توی مدل های leadtek که نگاه کردم فقط مدل PVR بود که کپچر سخت افزاری MPEG2 داشت.
مدل های PX-PVR هم کپپچرش سخت افزاریه اما تنها تفاوت اونها در نوع چیپست هاشونه .
من بیشتر مدل DTV1000t رو مناسب دیدم
چون هم دیجیتاله هم آنالوگ اما متاسفانه کپچر سخت افزاری برای اون ذکر نشده:41:
تنها گزینه ای که هم پر سرعت باشه و هم کپچر سخت افزاری داشته باشه مدل PX-PVR 2200 هستش.
اما در مورد گیرندگی باید به این نکته توجه داشته باشید که گیرندگی این کارتها نسبت به نوع آنتنی که ازش استفاده میکنید تعین میشه. چون اکثر اونها Tuner های مشابه (با اندکی اختلاف) دارند و هرچه آنتن شما در موقعیت بهتری باشه تصویر شفاف تر دریافت میشه.
تفاوت عمده کارتها در چیپ های اونهاست که این کارت از 2 چیپ 10 بیت Conexant 885+23417 استفاده میکنه!
خیلی از کارت ها که 8 بیت هستند و کارتهای خوب 10 بیت فقط از 885 و یا 88x استفاده میکنند. به نظر من 2 چیپ بودن این کارت خیلی به کارایی و کیفیت اون اضافه میکنه:46:
باز هم تصمیم با شماست:20:
موفق باشید
یا علی:11:
اساتید محترم سلام
من برای انتخاب خمیر سیلیکن دچار سردرگمی شدم
خودم از قبل TITAN ttg-s104 دارم که میگن ترکیباتی از نقره باهاشه
روی Tuniq tower هم که خریدم خمیر Tuniq Tx1 بود
به نظر شما کدامیکیشون بهتره؟
این خمیر مدل titan هستش
و این هم تونیک
متشکرم:11:
برای CPU زیر چه فنی رو پیشنهاد می دید؟
Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm
نظرتون درباره ی cooler master hyper tx2 چیه؟
سلامنقل قول:
برای CPU زیر چه فنی رو پیشنهاد می دید؟
Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm
نظرتون درباره ی cooler master hyper tx2 چیه؟
قیمت این مدل رو نمیدونم ولی برای این CPU مدل فن TuniQ Tower 120 رو که با نمایندگی آینده سیما وارد شده و قیمت عالی داره نسبت به کارایی فوق العاده شا رو میتونید انتخاب کنید ... قیمت این فن حدود 50 تومان و کمتر هست ...
تست های این فن رو هم میتونید تو عکس های زیر ببینید ...
Processor: Intel Core 2 Quad Extreme QX6850
Motherboard: ASUS P5E3 Deluxe WiFi-AP @n
Memory: OCZ Platinum PC3-1333 2x1GB
Video: ASUS GeForce 6200LE
Sound: ASUS Xonar D2
Storage: Western Digital 80GB Hard Drive, No Optical Drive
Power Supply: Enermax Liberty 400W
Chassis: Custom Open-Air Test Bed
Etcetera: Windows XP Professional 32-bit
Thermalright Ultra 120
Superb Performance
Tuniq Tower 120
Great Value & Superb Performance
Arctic Cooling Freezer 7 PRO
Superb Value, Very Good Performance
OCZ Vanquisher
Superb Value, Good Performance
SilverStone NT08
Great Performance
قیمت عالی و پرفورمنس فوق العاده از نظر این سایت .نقل قول:
Tuniq Tower 120
Great Value & Superb Performance
این نشان رو هم این سایت داده به این محصول :
منبع : سخت افزار . کام
نظرتون در مورد این 3 فن برا q6600 چیه؟
Thermalright IFX-14
zero therm...NV120 Premium
Thermalright Ultra-120 eXtreme vs. Super Coolers
اولی حدود 70
2و3 حدود 60 تومن
ویدئوپروژکتور
سلام.کجا می توانم از قیمت ومشخصات ویدئوپروژکتور بپرسم.
با سلام خدمت دوستان
چندین مودم روی خط adsl منزلمان امتحان کردم جواب نگرفتم(us robotic و star net) به جز مودمی به نام fiber home که به من جواب داد کسی میتونه من رو راهنمایی کنه این مودم رو از کجا میتونم بگیرم
با کمال تشکر و سپاس
توي تاپيك TV يا انجمن متفرقه مي تونيد بپرسيد.نقل قول:
سلام دوستان
میخوام بدونم مودم apple قیمتش چنده ؟
در تهران....
اکسترنال هست ؟
ممنون
Zero therm NV120 خوبه . البته اون IFX-14 هم چیز خوفیه مخصوصا که میشه دو تا فنه 14 بهش وصل کرد با این حال من NV120 رو ترجیح میدم .نقل قول:
سلام من یه کارت کپچر خوب می خوام که کیفیت ضبط کردنش خوب باشه . با قیمت تا 50 تومان . چی بگیرم ؟
Gigabyte Global Tv Card خوبه ؟ قیمتش چنده ؟
شما میتونی از کارتهای leadtek با گارانتی آواژنگ استفاده کنینقل قول:
فقط اگر کپچر برات مهمه کارتی بگیر که کپچر سخت افزاری داشته باشه:46:
[php]http://hardware.avajang.com/fa/products/end_users/leadtek/index.asp[/php]
میگن اسپیکر fx6021 درایوش تیتانیوم هست ; این یعنی چی ؟
کارت شبکه وایرلس
برای یک محدوده بیست متری
پیشنهاد میدین؟
مرسی
سلام دوستان
من مودمی به مشخصات Modem : Intel Modem 56KV92 دارم ... 5 سال ÷یش خریدمش ... تو این سالها مودمی اومده که سرعت این اینترنت ذغالی رو بتونی درصدی افزایش بده ؟
نه دوست عزیز سرعت اینترنت DailUp خیلی مربوط به مودم نمیشه , کلا ذات اینترنت Dailup کنده و کاریشم نمیشه کرد اگر دنبال اینترنت سریع تر هستی باید بری طرف ADSL .نقل قول:
]چه نوع استانداردی میخواید؟برای وصل شدن به access point میخواهید؟ در چه مکانی قراره استفاده بشه. اینا خیلی مهمن و حتی محدوده به متر رو تعیین میکنن...نقل قول:
یک پی سی به لپتاپ میخواد متصل بشه
محدوده حداکثر بیست متری و یک دیوار مانع
درباره اکسس پوینت میشه یک توضیحی بدین؟
مرسی
ماکرو نت , لینک سیس خوبن ارزونم بخوای Dlink هست که البته ازش بد میگن ولی من که خدایی بدی ندیدم خیلی استفاده کردم ازش , AccessPoint هم همون نقش hub رو داره در شبکه بیسیم .نقل قول:
خوب اول باید ببینی لپتابت کدوم استاندارد هست؟ wifi b یا g ?نقل قول:
اگه میتونی هزینه کنی که یه کارت با پشتیبانی g بگیری بهتره مثلا dlink DWA 520 هم با G کار میکنه هم B قیمتش 35 تومان هست.کلا چون access point و کارت های وایرلس زیاد فروش ندارن و جا نیفتادن نمیشه هر مدلی رو پیشنهاد داد.ببینید چه مدل هایی هست بعد تصمیم بگیرید.
اکسس پونت ارتباط چند وسیله رو مدیریت میکنه و همشون رو به هم وصل میکنه و خیلی بهتر از hub عمل میکنه... یه چیزی مثل swich هست که مدیریت دقیق تری داره.
کارت تدوين با قيمت مناسب براي مين بورد گيگا با سي پي يو اي ام دي ؟
دوست عزیز کارت تی وی یا کارت تدوین؟نقل قول:
من فکر می کنم منظور شما از کارت تدوین همون کپچره
شما برای این کارت چقدر هزینه در نظر گرفتید؟:20:
بخشید ولی بهتره با اطلاعات ناقص و بعضا غلط در مورد چیزهایی که اطمینانی نداریم بزاریم دوستان وارد تر راهنمایی کنند که اطلاعات کاملتری دارند اینطوری دوستانی که طلب راهنمایی میکنند گمراه نمیشن و به راه کج هم نمیرن من اینو کلی گفتم البته منظورم به شخص شما نبود من خودمم اگر چیزی رو ندونم یا حداقل شک داشته باشم یا معلومات در موردش قدیمی باشه سعی میکنم یه سرچ کوچیک تو اینترنت بزنم یا اینکه اصلا نظری نمیدم در موردش .نقل قول:
دوست عزیز الان استاندارد 802.11n هم اومده و استاندارد 802.11g استاندارد قدیمی محسوب میشه و همه نوتبوک ها حتی نوتبوک های قدیمی هم از این این استاندارد پشتیبانی میکنن اگرم نکنن مشکلی نداری استانداردهای شبکه بیسیم با هم کار میکنن , در ضمن accesspoint برای wlan هست نمیشه با hub مقایسش کردی ربطی نداره اون تو Lan هست در ضمن دیگه که الان همه hub ها hub switch هستن دیگه تقریبا وقتی میگیم Hub منظور همون hub switch هست .