آقا ram kingmax بهتره یا apacer.
Printable View
آقا ram kingmax بهتره یا apacer.
سلام دوستان من صبر كردم تا مادربردهاي سري x38 بيان ولي امروز كه قيمت رم DDR 3 رو ديدم سرم سوت كشيد.به نظرتون اصلا به صرفه هست خريد اين رم؟ و اينكه اين سري x38 رم DDr 2 ساپورت ميكنه؟ كه بعد كه قيمتها بهتر شد DDR 3 بخرم ؟ ممنون و مچكرم
خرید DDR3 در حال حاضر به صرفه نیست. چیپست X38 رم DDR2 رو هم پشتیبانی می کنه باید دقت کنید مادربوردی که تهیه می کنید از DDR2 پشتیبانی کنه نه از DDR3 .نقل قول:
سلام مخلصیم همشهرینقل قول:
OCZ بگیر دیگه
1GB 667 حدودا با توجه به سری باید قیمت بدیم
ولی من 1 گیگ 533 دیدم 50 تومن
برو از ارگ بگیر
ممنون دوست عزيزنقل قول:
منتها من شنيدم كه مادربردهاي چيپ X38 كه از DDR3 پشتيباني ميكنند قوي تر از اونايي هستند كه از DDR2 پشتيباني ميكنند و حتي قويتر از اونايي كه از هر دو نوع رم پشتيباني ميكنند.نظر شما چيه؟
سلام من مادر بردم asus p4b533 است و رم ddr184 pin ساپورت میکنه می خواستم رم 1gig بندازم چی بگیرم؟ اگه میشه اسم کاملشو بنویسید.
هارد با مارک سیگیت چجوریه؟؟
آیا بهتر از مکستور نیست؟؟
از مکستور بهتره.نقل قول:
بهتر از اون western digital.
این مسئله درست نیست. DDR3 بودن مادربورد باعث بهتر شدنش نمی شه و مادربورد های خیلی خوبی با چیپست X38 برای DDR2 ساخته شدند.نقل قول:
Seagate در حال حاضر یکی از بزرگترین کمپانی های تولید کننده هارد دیسک است و Maxtor در حال حاضر جزئی از Seagate به حساب میاد.نقل قول:
هارد با مارک سیگیت چجوریه؟؟
آیا بهتر از مکستور نیست؟؟
ممنون...نقل قول:
میخوام 320 ساتا 2 بگیرم و بین 2 مارک مکستور و سیگیت میخواستم انتخاب کنم...
با این حساب حالا باید بین سیگیت و وسترن انتخاب کنم...
ممنون از شما بابت راهنمایی...نقل قول:
نظر شما چیه؟
320 ساتا 2.... چی بگیرم؟ نظر شما هم مثل امیر خان هست؟؟
ممنون
نمیشه گفت مثلا Western بهتر از Seagate است یا ...
توی هر ظرفیت بهترین برند فرق می کنه. در 320 گیگابایت هارد های Samsung عملکرد بهتری داشتند.
سلام من مادر بردم asus p4b533 است و رم ddr184 pin ساپورت میکنه می خواستم رم 1gig بندازم چی بگیرم؟ اگه میشه اسم کاملشو بنویسید.
عزيز الان باس 333 تو بازار نمي توني پيدا كني.مگر دست دوم.نقل قول:
هارد 250 گیگ چی بگیرم خوبه ؟
WESTERN DIGITALLنقل قول:
HITACHI
SEAGATE
SAMSUNG
هارد 320 ساتا 2 الان تو بازار چنده؟
maxtor:85.000نقل قول:
western digital:88.000
seagate:95.000
samsung:95.000
شاید یکمی بالا, پایین باشه.
92 تومن سامسونگ با بافر 16نقل قول:
آقا ممنون از راهنماییت.نقل قول:
چند تا سوال دارم:
1.هارد 320 sumsung بهتره یا hitachi قیمت چند ؟
2.هارد 250 با 16 مگ بافر هم هست ؟
3. رم با باس 1066 دو تا 1g dual chanel که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه چی خوبه ؟(برای Q6600میخوام و مین هم احتمالا asus P5K )
hitachi دوست عزیز باید بگم یک بار هار سامسونگ اومد دستم دیگه از هر چی هارد به هارده سیر شدم اونقدر کند ، اول فکر کردم روی سیستم من این طوری هست یعنی وقتی داشت کپی میکرد دیگه همه چیز تعطیل تا کپی انجام بشه تازه وقتی هم که داشت کپی میکرد 5ثانیه کپی میکرد 2ثانیه می ایستاد فکر کن 1gb توی یک ربع کپی میکرد تازه روی اون وقتی ویندوز نصب کردم دیگه روم نمیشد به طرف بدم که خود طرف گفت اینطوری بوده ...
اما توی همین تاپیک یا جای دیگه ویرجیل نوشته بود که 320 خوب در اومده ولی من که برای سیستم خودم که خوام جمع کنم هیتاچی بر میدارم بهتر لینک زیر رو هم ببینی
250 نهایت 8مگ بافرهکد:http://www23.tomshardware.com/storage.html
در مورد رم اگه پول برات مهم نباشه ocz از نوعPlatinum اگه مهم باشه gskil
سلام ميخوام يه هارد مكستور 80 بخرم ساتا نباشه معمولي
قيمتش چنده؟؟؟
hdd 80 ideنقل قول:
western digitall بگیر 45 تا 50
یه سوال؟
هارد 320g با 16m بافر سرعتش از هارد 250g با 8m بافر بیشتره؟
میخواستم ببینم الان 2 گیگ رم ocz با باس 800 حدود 140 تومنه که دوال چنل هم هستش.من اگه به جای این 4 گیگ(4 تا رم 1 گیگ) رم با باس 800 مثلا از پاتریوت بخرم و قیمتش بشه 150 اما دوال نشه.کدوم بهتره؟مادر بورد من 4 تا جای رم داره و اهل اورکلاک رم هم نیستم زیاد.ممنونم
پاسخنقل قول:
از javadshahvandنقل قول:
در حالت کلی Buffer به حافظه ای در هارد دیسک اطلاق می شود که هارد دیسک قادر است اطلاعات ضروری را در آن ذخیره کند و در مدت زمانی اندک آن را در خود ذخیره و یا آن را به حافظه منتقل کند پس هر چه قدر میزان این حافظه بیشتر باشد هارد دیسک قادر خواهد بود اطلاعات بیشتری را در زمان کمتر به حافظه انتقال و یا روی دیسک ثبت کند که این عامل باعث افزایش کارایی هارد دیسک به میزان چشمگیری می شود
2gرم مناسب برای Q6600 که از نظر قیمت و کارایی و... خوب باشه چه مارکهایی خوبه ؟قیمت چنده؟
patriot 2 x1 gb pc800 cl4نقل قول:
قیمت حدود 80
g s kill 2 x1 gb pc800 hk serie
قیمت 120 تومن
مکستور نخر عزیز !!!:13:نقل قول:
بعد یه مدت صدای خرت خرت این هارد اعصابتو داغون میکنه !!!:41:
سرعتش هم زیاد جالب نیست !!!:13:
از بین این دو تا G-Skill بهتره اگه پول داری ...نقل قول:
هارد 16 MB بافر سرعتش بیشتره مگه شما میخاهید یکدفعه همه هاردو لود کنید که میپرسید ... بافر لحظه ای هست ....نقل قول:
من 120 تومان دارم میخواه 4G ram بخرم کمکم کنید ممنون میشم
از چه نوع باشه همراه قیمت 4 تا 1G یا 2تا 2G
20 بزا روش 2 تا 2 گیگ باس 800 پاتریوت بگیرنقل قول:
یعنی 4 تا رم 1 گیگ پاتریوت 140 تومنه!!! اینجور که میگی 20 تا بزار روش تا بشه بگیری!نقل قول:
بله قیمت 2 گیگ باس 800 وقتی 80 تومنه قیمت 4گیگش میشه 140 تومننقل قول:
واقعا قیمتای خوبی داره! راستی این رم پاتریوت قهوه ای یا... که CL 4 هستن قیمت نداری؟نقل قول:
قیمت cl4 حدودا 15 تا 20 بیشتره.نقل قول:
واقعا قیمتای خوبی داره! راستی این رم پاتریوت قهوه ای یا... که CL 4 هستن قیمت نداری؟
:31: آقا ببخشید شما منو هم به شک انداختید !! میشه 160 تومن :31: 80 +80 =160 درسته دیگه ؟ ! خودم هم از این اشتباه ها میکنم .مشکلات زندگیه دیگه.:15:نقل قول:
ممنون .با این حساب CL4 با 2 گیگ میشه 100 تومن.نقل قول:
درسته . اخر شبه . بهتره همه برن زود تر بخوابن.:31:نقل قول:
خوب می تونه 4 تا یک گیگ باس 800 برداره با قیمت 35 که در می اد 140.
درست حساب کردم نه؟
35 +35= 70
ضربدر 2 میشه 140.:27: