E6700 دیگه در بازار نیست و قیمت ثابتی نداره.نقل قول:
E6750 : حدود 185
E6850 : حدود 315
Printable View
E6700 دیگه در بازار نیست و قیمت ثابتی نداره.نقل قول:
E6750 : حدود 185
E6850 : حدود 315
برنامش چجوریاست؟ میشه بگی؟ دمت گرم خیلی حال دادی اگه بگی..نقل قول:
و بگی از کجا دانلودش کنم.
فدات
(مگه از تو آپشن و ... سیستم نمیشه فهمید مدل سی پی یوم چیه؟ فقط میدونم 2.8 اینتل هست:41:)
بعد از دانلود فایل رو Unzip کنید و فایل cpuz.exe رو باز کنید. بعد از چند لحظه کلیه مشخصات CPU رو بهتون نشون میده :نقل قول:
کد:http://www.cpuid.com/download/cpu-z-143.zip
نقل قول:
هر برنامه اي ورژن 64 رو مي خواد كه باييد بخرين يا DLL كنين.........
یعنی اگه رو سیستم 64 بیت که ویستا 64 بیت داره همین برنامه های معمولی 32 بریزم چی میشه ؟
مثلا همین مسنجر و اپرا و . . . .
سلام
يه CPU Intel در حد 130 تومان معرفي كنيد ( Core To Duo )?
سلام
1 سوال: بین 2 تا سی پی یو که قیمت یکسانی دارند سی پی یو 2 هسته ای بهتره یا فول تک هسته ای؟؟
با سلام
من يك Cpu اينتل دو هسته اي 3.4 دارم با رم 512 .... سرعت ويندوزم واقعا كند و عذاب آور هست.خواستم بدونم اگر رمم رو 2 گيگ بكنم مشكل سرعتم حل ميشه يا نه؟ من 98% در ويندوز كار ميكنم و هيچ پروسس سنگيني ندارم...خيلي ها ميگن براي سرعت بالا در ويندوز بايد Amd بگيرم؟ آيا اين درسته ؟ يا با افزايش Ram مشكل سرعتم حل ميشه؟
اگر به Amd بايد تعويض كنم لطفا راهنمايي كنيد چقدر بايد هزينه كنم؟؟ در حد 100 تومن ؟؟؟
با تشكر
بعضی از برنامه ها مثل Opera یا مسنجر ها مشکلی با ویندوز 64-بیت ندارند ولی ممکنه بعضی برنامه ها کار نکنند...نقل قول:
میشه چند تا از اینا رو نام ببری ( همونایی که کار نمیکنن )
مثلا همین فلش گت و ویدیو استودیو و فتو شاپ و این برنامه های رایج که مشکلی ندارن ؟
اگه تعداد اون مشکل دارا کمه 64 بیتو نصب کنم ؟
و اگه مشکلی پیش بیاد چطور میشه ؟ ( اصلا برنامه اجرا نمیشه یا طور دیگه ای میشه ؟ )
راستی آرمان خیلی وقته اینجا منتظرتم ها :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199280
حذف شود
.............
دمای cpu رو چنده؟نقل قول:
e4500نقل قول:
2هسته اینقل قول:
مموريش كه پايينه اگه بالاتر ببري تاثير داره...يه دوستم همين cpu رو گرفته بود و از سرعتش خيلي راضي بود (حتي الانم كه به پيشنهاد من Q6600 گرفته ميگه همون Pentium D سريعتر بود!) رمش هم 2GB-800 بود. البته مادربرد و قطعات ديگه هم موثر هست و فقط پردازنده و رم رو نميشه ملاك قرار داد.نقل قول:
دوستان من میخوام با 260 تومن CPU,MAIN,RAM بگیرم گرافیک هم اگه ONBOARD باشه بهتره
یکی میگفت اگه core 2 dou بگیرم گرافیک نباید onboard باشه!
شما چی پیشنهاد میکنید برای اینتل اگر بخوام CORE 2 DOU بگیرم
برای سیستم کلب ی تایپیک باز کنیدنقل قول:
core2 هیچ ربطی به آنبرد نداره
e2180 به قیمت 88 تومن
e2160 به قیمت 79 تومن
مرسینقل قول:
ولی من اگه بخوام Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHZ بگیرم شما چه مینی پیشنهاد میکنی که از نظر گرافیک و ارتقا مشکل نداشته باشم تا 100 تومن
یه 25 تومن بزا روش یه giga p35 ds3l بگیرنقل قول:
ممنوننقل قول:
من منظورم این بود که گرافیک onboard باشه تا پول کارت گرافیک ندم
giga p35 ds3l فکر کنم vga نداره
نظرت در مورد این GIGABYTE - G31M-S2L چیه که vga 256 داره و قیمتش 90 تومنه
راستی اگر تونستی ASUS هم در همین حد هم معرفی کن برای Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHZ
مرسی
نقل قول:نقل قول:
? ? ? ? ?
نظری ندارین ؟
مثلا مثل اينكه Autocad هنوز نسخه مخصوص 64-بيت نداده و نسخه 32-بيت هم روي 64-بيت خيلي سازگار نيست. فتوشاپ مشكلي نداره.
ممنون آرمان
اتو کد مهم نیست نیازی بهش ندارم با مت لب زیاد کار میکنم ( در آینده )
هم چنان نیازمند یاریه سبزتان هستیم . . . .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=199280
Matlab مشكلي با سيستم عاملهاي 64-بيت نداره...نقل قول:
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب
من میخوام سیستم ببندم . خب پردازنده میخاد . ممکنه پردازنده ای پیشنهاد کنیدکه جواب بازی های 2006 تا 2009 را بده ؟ ضمناً لطف کنید بگید چه مادربوردی برای اون باید خرید . چون اینجور که من فهمیده ام هر مادربردی به هر پردازنده ای نمیخوره ! شایدم اشتباه می کنم . مادربوردی که پیشنهاد می دهید باید حداقل 4 پورت ساتا داشته باشه . چون همین الان 3 تا از اونا را من در نظر گرفتم که پر کنم .
منتظرم !
intel e6750 به قیمت 185 تومن البته فک کنم قیمتس زده بالای 220نقل قول:
مادربردم هم تو تایپیک خودش
با سلام:11::11::11::11::11:
کسی میتونه کمکم کنه کدوم cpu قویتره تو بازی و بدون اور
6000x2
6550core2
فقط قیمت
لطفا یکیشون فقط بدون حاشیه
:40::40::40::40::40::40::40::40:
یعنی پردازنده اینقدر مهمه ؟ من فکر می کردم گرافیک باید خیلی خفن باشه ..... اخه من که اینقدر پول ندارم . ....نقل قول:
دوستم یه دونه athlon 64 4000+ گرفته بود . 60 -70 تومن ..... از اینا بگیرم جواب میده ؟
actors mishe javab soale safhe ghablio bedi :| ya ID Yahoo Bede chat konim
kheyli zaroorie :D
IDIE man hast: r4x1a
Har ki mitoone komakam kone PM bede be r4x1a
add konin
ببینین چون شما نوشتین میخواهین بازی های اینده رو ساپورت کنه دوستان این پردازنده رو پیشنهاد دادندنقل قول:
اگه بودجه رو مشخص کنین بهتر میشه راهنمایی کرد
برو دنبال چیپست g33 مادربردی مثل این INTEL - DG33FBنقل قول:
یا برندهای دیگه اول g33 اگه نبود g31
با سلام.........
دوستان ممکنه چند سایت نام ببرید که در آن انواع قطعات کامپیوتر با قیمت و مشخصات اون نوشته شده بشه ؟ ترجیحاً فارسی .. مممنون
ممکنه بگید کدوم پردازنده بهتره ؟
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+ یا Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz ؟ من می تونم به جای دومی ، حتی یه دونه
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 6000+ بخرم... حالا چیکار کنم ؟
Intel - Dg31pr
Gigabyte - G31m-s2l
کدومو بگیرم G33 ارزون گیر نیاوردم
نقل قول:شما اینتل رو انتخاب کنی بهتره . از همه لحاضکد:www.rayansaba.com
تو بعضی تست ها حتی E4500 اینتل هم تونسته AMD X2 5000 رو پشت سر بزاره اونوقت شما اونو با E6750 مقایسه کردیننقل قول:
اول شما بودجتون رو مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11:نقل قول:
فقط زیر 100 تومن AMD پیشنهاد میتونم بکنم:40::40::40::40::40::40:
:40:
سلام............
می خواستم بدونم وقتی پردازنده می خریم دقیقاً چه وسایل جانبی داخل جعبه اون هست......
راستی اگر برم پردازنده و فن خنک کننده یک سیستم را بردارم..... وقتی دوباره می خوام اونا رو سرجاش بزارمم ...... از اون خمیر های حرارتی نیاز هست ؟
پزدازنده + فن و هیت سینکنقل قول:
بله بهتره دوباره خمیر سیلیکن بزنی
سلام
من کامپیوترم حدودا مال 6-7 سال پیش!و موقعیت ارتقائش پیش نیومده!! سی پی یوش حدود 1 !! قاعدتا باید مادر
بوردش هم عوض بشه! به نظر شما اساتید چی بگیرم که حداقل تا یه مدتی راحت باشم؟؟ لطفا قیمتش رو هم بگین
شما بودجه تون چقدر هست ؟نقل قول:
اگه می خواین یه سیستم جدید بگیرین بهتره یه تایپیک باز کنید .
انگار Cpu های اینتل ساخت چین زیاده ! از هر کی می پرسم میگه Amd خریده چون اینتل چینیش هست.
من می خوام Q6600 بگیرم چیکار کنم ؟
همینو اگر چینی هم شد بگیرم یا Amd بگیرم ؟
از دست این چین !!!
فعلا CPU های اینتل ساخت مالزی هستند. ( کاملا هم اصل هستند... )نقل قول:
پس همین اینتل رو بگیرم دیگه؟