در ضمن 87 مواظب سلامتیت باش یه وقت خفه نشی !!
Printable View
در ضمن 87 مواظب سلامتیت باش یه وقت خفه نشی !!
مينا خانوم شما از كجا آمديد كه پيدا نكرديد چون آدرس خيلي سر راسته اگر از ميدون ولي عصر ميومديد در خيابان كشاورز مستقيم ميومديد بعد داخل پارك از هر كي بپرسيد مجسمه ابوريحان بيروني كجاست به شما ميگفتنند
ولي شايد...
سلام
من مي خوام يه عكس رو انتخاب كنم و به صورت اتفاقي حدث بزنم كه كي به كيه ؟؟
دوستان و مديران اجازه مي دن ؟
اقلا زير عكسها اسامي رو هم مينوشتين اخه dsc3664 شد اسم؟ ولي مثل اينكه خيلي بهتون خوش گذشته حيف نتونستم بيام 3 ساعت زودتر اون اطراف بودمها ولي بهتره گمنام بمونم
راستي مافيا جان وقتي عكست رو ديدم ناخود اگاه ياد دي جي اليگيتور افتادم خلي به شباهت دارين فقط تو ريش نداري البته شوخي كردما ناراحت نشي
ساعات پاياني قرار طبق سوتي كه دادند بنده كشف كردم اما خب راز باقي موند :rolleye:نقل قول:
كسي گاندلف رو كشف نكرد كه كيه؟
نقل قول:
راستي مافيا جان وقتي عكست رو ديدم ناخود اگاه ياد دي جي اليگيتور افتادم خلي به شباهت دارين فقط تو ريش نداري البته شوخي كردما ناراحت نشي
خدا به دور :happy:
عكس كه زياد نيست 2 تا فيلم هست كه آپلود مي كنم الفين جان حتمانقل قول:
مافيا شما عكس ها رو آپلود نميكني؟؟؟
با سلام
عكس اين گاندولف رو كه ميگين رو مشخص ميكردين شايد يكي از اعضاي Fbi يا Kgb باشه ؟
موفق باشيد.
بابا اين همه عكس ساسر انداخت چي شد مافيا جان زود باش ديگه آپلود كن
محمد 1000 جان طبق قرار قبلي خب چون بعضي از دوستان شايد دوست نداشته باشند اسم اونها و تصاوير اونها مشخص شه
من پست شما رو اديت كردم
لطفا اسم عكس هاي حذف شده رو تغير بده و قرار بده اينجا تا اسامي اون دوستاني كه تمايل ندارند اشكار نشه
مافیا جان ببخشید دخالت میکنم ولی تو اون عکس ها که هیچی معلوم نبود !!
آره خب چون گوشي محمد عزيز 6600 هست و خب عكس ها داراي كيفيت پايين هستند
اما خب باز هم براي من جالب بود چون همه عكس هاي شكاري بود بدون اطلاع
سلام
بيا.... اين همه ما خودمون رو كشتيم اون وسط ... همه به غير از مافيا و الفين توپيدن بهمون و يه دستت درد نكنه خشك و خالي هم نثار نكردن. خواهش مي كنم مافيا جان وظيفه بود. :happy:
خوب بايد ببخشيد ولي بنده زياد هنوز با تكنولوژي آشنا نشدم و فقط ميدونستم كه بايد اون شي رو كه بهش مي گفتن دوربين به سمت شما بگيرم و دكمه اي نقره اي رو بزنم....حالا در قرار بعدي مطمئنا درست ميشه اين وضعيت.
بچه ها هم كه دو ديقه مثله بچه آدم واي نمي ستادن ما يه عكس بندازيم ازشون. مجبور شديم اينجوري شكاري و غافلگيرانه بگيريم كه فرصت تنظيم نبود ديگه.
جواب مافیا : بله درسته گوشیشو دیدم !!
صابر جان چرا ناراحت میشی ؟؟
عکسات خوب بود
ولی تقصیر بچه بود .
آهای بچه ها چرا مثل آدم وای نمیستبن ؟ ها !!!
اگه من بودم همشون رو مثل آدم وا میستوندم !!
sa3er جان دستت درد نكنه ! - فقط يكم آبروي چندين و چند ساله ما رو بردي به اصطلاح به f**k دادي D: كلي نشسته بوديم شتو شو داده بوديم :laughing:
خوب من خدمت همه شما عرض كردم كه شب بود تاريك هر گوشي هم كه بود اين جوري ميشد بيخود رو گوشي من ايراد نزاريد
گوشي خودتون ...
در ضمن آقاي مهدي 87 اون كلمه كه اولش ف داشت كه خيلي تابلو هست همه فهميدن بابا
خيلي كارت درسته + 18 سال
خب اسامي كه اومده بودن رو بدين خودمون حدس بزنيم جالبه والا عكس بدون نام و نشاني ميزارن باز تريپهاتون توي عكسها خوبه اگر من اومده بودم الان توي ژاندارمري بوديم (يكم بهش اضافه كردم) ايشاالاه توي قرار بعدي ميام عكس با موبايل ميگيرم تا ياد بگيرين عكس شكاري رو با كيفيت عالي چهجوري ميگيرن
ساسر جان شرمنده كه ازت تشكر نكردم. خيـــــــــــــــــــــــ ــلــــــــــــــــــــــ ــــــــى مـــــــــــــــمــــــــ ــنـــــــــــو ن.نقل قول:
سلام
بيا.... اين همه ما خودمون رو كشتيم اون وسط ... همه به غير از مافيا و الفين توپيدن بهمون و يه دستت درد نكنه خشك و خالي هم نثار نكردن. خواهش مي كنم مافيا جان وظيفه بود.
خوب بايد ببخشيد ولي بنده زياد هنوز با تكنولوژي آشنا نشدم و فقط ميدونستم كه بايد اون شي رو كه بهش مي گفتن دوربين به سمت شما بگيرم و دكمه اي نقره اي رو بزنم....حالا در قرار بعدي مطمئنا درست ميشه اين وضعيت.
بچه ها هم كه دو ديقه مثله بچه آدم واي نمي ستادن ما يه عكس بندازيم ازشون. مجبور شديم اينجوري شكاري و غافلگيرانه بگيريم كه فرصت تنظيم نبود ديگه.
البته ساسر جان راست ميگه ما هم همش در حال وول خوردن بوديم و يكجا بند نمي شديم.
راستي اين عكس به شماره Dsc03638.jpg خيلي تابلو شده هممون كج و موج افتاديم.
دوستان عزيز سلام
مي بينم كه بد جوري قرار بهتون حال داده :happy:
خوبه شما برين اونجا بگين بخندين اونوقت من و بقيه بشينيم تو خونه مثل يه پازل اسامي رو بذاريم يه طرف و عكسها رو هم بذاريم طرف ديگه تا شايد بتونيم بفهميم كه مثلا اين هادي خوبه چرا اينقدر تابلوه :biggrin:
حالا صبر كنين تا يه قرار از خودمون در كنيم توووووووووووپ اگر چه به تعداد شما نمي شه ولي خب ;)
آقا میبینم همه رفتن و یه حالی کردن
خب دوستان دفعه بعد هم یه کمی نزدیک ما بزارید ما هم بیایم دیگه
منم دقيقا همينو مي خواستم بگم! بعد از ديدن شونصد تا عكس همچنان نتونستم فرق بين مهدي بست و مهدي 87 رو تشخيص بدم! به نظر جفتشون يه جور مهدي ميان حالا شايد ورژن هاشون متفاوت باشه :blink: لطفا اينبار فيلم ويديويي بذارين شايد افاقه كرد ! :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
يه فيلم هست من رو فيلم به اسم همه رو معرفي كردم دوستان اوكي دادن بنده قرار مي دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اين Reza_s گل يه سوتي داده بايد صدا رو يه تيكه سانسور كنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
قرار این سری خیلی حال داد جایه دوستانی هم که نیومده بودم شدیدا خالی بود
مخصوصا دو یار همیشگی که الان یه دو جلسه است که نمیان
پاتال و فرند عزیز بیایید بابا :)
در مورد تاریخ قرار بعدی هم طی چند روز آینده اغلام میشه که قرار کی هست ;)
برای دوستانی که تهران نیستن و دوست دارن بچه ها رو بشناسن از دوستانی که میتونن خواهش دارم خودشون رو اینجا معرفی کنن
من که الان معرفی میکنم :puke:
توی فیلم 3645 اون منم :)
مهران جان مثل اين كه حسابي خراب كاري كردم :sad: :blush: . ( راستي همچين چيز تابلويي هم نبود ها بچه ها زير سيبيلي اون كلمه رو رد مي كنن :cool: )نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
منم 2-3 تا فيلم گرفتم فقط مشكل اينه كه حجم هر كدومشون 5 مگ هست و من با اين سرعت اگه 24 ساعت هم وقت بزارم عمرا آپلود بشه :sad:
سلام
ماشالله به كيفيت دوربين
mohammad_1000
گل كاشتي
:puke: :puke:
سلام
باب خاهش ميكنم محمد ست جان قابلي نداشت
بابا به خدا شب بود اينجوري شده گوشي خودتم كه 6630 هست اگه بود اينجوري ميشد
مطمئن باش
سلام
من ميدونم گاندولف كيه. فقط گفتنش شرط داره :laughing:
بايد پول بليط من رو هم بدين قرار بعدي منم بيام تهران :blink: اگه قبوله بگين تا بنويسم. :biggrin:
بليط قيمتش چنده بگو اگر باصرفه بود اونش با من
مهدی جون ما که میدونیم گاندولف کیه یعنی من میدونم با دو سه نفر دیگه :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
ولی شما بیا مهدی جون اون با من ما شدیدا مشتاق دیداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اميدجان
الان كه نمي تونم. چشمم كور دندم نرم. درس بايد بخونم قبول شم تهران اونوقت هميشه ميام :laughing: خوب حالا واسه كسايي كه نمي دونن يه راهنمايي مي كنم. گاندولف عضو پي 30 ورلد هست :blink:
با سلام
آقا قضيه چيه ؟ اين گاندولف مگه كي بوده ؟ چي گفته كه همه ميگين مشكوكه ؟مگه عنصر جديده كه بخواد كشف بشه ؟ :blink:
چند نفري هم ميدونن ولي اونا هم نميگن كه چه خبره ؟ :blink: :blink:
نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
Elfin-D = كسي گاندلف رو كشف نكرد كه كيه؟نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
Kolubive = چرا گاندولف نمیاد یه پست بده خیلی مشکوک می زنه !!!
Lovelyman = آقا من ميگم اين گاندولف يا سينا بود يا ميثم يا علي شليدم جاسوس گذاشته بودن :happy:
hadikhobe = بعد يه اقائي اومد به اسم گاندولف ( البته هنوز هم مشكوك مي زنه ) و گفت من تازه واردم تازه اصلا هيچي هم از فروم نمي دونست فقط تمام پستها رو حفظ بود همينجوري كه داشتيم با اين تازه وارد ور مي رفتيم كه اعتراف كنه عامل نفوذي بوده و بنش كنن مديرا.
ببخشيد كه طولاني شد ولی این آدم مشکوک کسی نبود جز خود من بله FX64 Dual Core بود كه مزاحمتون شده بود و براي شوخي و ايجاد يه نكته جديد براي دوستان حاضر و غايب خودم رو با آيدي دوم معرفي كردم.(حرف دوستمون lovelyman رو هم تكذيب ميكنم, من بدون اطلاع دوستان دور و نزديك به قرار اومدم :rolleye: )
موفق باشيد
سلام
هومن جان حالا نون ما رو آجر مي كني ديگه :happy: ترسيدي لو بديم اومدي معرفي كردي خودتو؟ :laughing:
ممنون آقاي مافيا
ما رو هم درياب
مرسي مهران جان!
ميگم راستي گوشيت رو تو حراجي سر قرار بايد ميفروختي!كيفيت در حد اتيوپي!
مافيا جان از بابت فيلم ها خيلي خيلي ممنون. ولي ميگم بايد يكدومشون رو يك سانسور درست و حسابي مي كردي چون يكنفر يك سوتي داده كه خودت بفهمي ميگي 100 رحمت به رضا . ( تازه الان نيگاه مي كنم ميبينم اون سوتي من رو كه همتون هم تكرار كردين شده نور الا نور :tongue: ;) )
آره مي دونم كدوم رو مي گي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
كلي سوتي و ... داره فيلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به 7610 من حرف زدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي مهران جان!
ميگم راستي گوشيت رو تو حراجي سر قرار بايد ميفروختي!كيفيت در حد اتيوپي!
سلام و تشكر بسيار زياد از مافيا جان
مهران جون فيلمها مشاهده شد شرمنده كه تو قرار هم به فكر من بوديد ان شاا.. بيايين ولايت ما جبران كنيم!
اقا اگر امكان داره قرار رو يكم زودتر بندازين من پنشنبه ها تا ساعت 2 بيشتر اون اطراف نيستم و دفعه بعد ميخوام بيام سرقرار به شرطي كه مافيا هم بياد ok? انگليسي در وكردم
من که فیلم ها رو نگاه انداختم , دیدم که مثل اینکه مردم خیلی الاف تشریف دارن ! ( ببخشید که اینو گفتم ها ) اما مثل اینکه کاری ندارین به غیر از اینکه وایسین و همدیگه رو نگاه کنید و بعدشم یه جوک بگین ببخندین و والسلام !
( آخه قرار از اين لمس تر هم ميشد ؟!)
chelsea-lover جان اولا تا وقتي خودت نياي سر قرار درست نيست كه اينطوري صحبت كني.
دوما سر قرار چه كار هايي بايد بكنيم ؟؟ اصلا اين قرار ها براي اين هست كه همديگر رو بشناسيم و بفهميم چه كسي به ما كمك كرده.مهم اينه كه دور هم جمع بشيم.
سر اين قرار دوستان مشكلات خودشون رو هم مطرح مي كنن و پيشنهادات خودشون رو هم به مديران ميدن.
اون فيلم فقط 8 دقيقه از قراري بود كه بيش از 3 ساعت طول كشيد.قرار براي ديدنه!شما برنامه خاصي براي قرار داري؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط chelsea-lover
تمام اون آدمها كه اونجا حاضر بودن بيكار نبودند و هر كدوم به گونه اي مشكلات خاص خودشون رو داشتند ولي فقط و فقط براي احترام به همئيگه و آشنايي بيشتر با هم 3 ساعت از وقت خودشونرو صرف اين ديدار كردند!