آخه من Directx 9c رو میزنم که نصب کنه ولی درصد نصبش پر نمیشه و این پیغام رو میده
the components installed are now ready for use
جون ... کمکم کنید
راستی mohsenkheradmandg خیلی ممنون از توجهت
Printable View
آخه من Directx 9c رو میزنم که نصب کنه ولی درصد نصبش پر نمیشه و این پیغام رو میده
the components installed are now ready for use
جون ... کمکم کنید
راستی mohsenkheradmandg خیلی ممنون از توجهت
تنها راه حل اين مشكل تعويض windowsاستنقل قول:
نوشته شده توسط MESHKIPOSH
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
کیان جان همانطور که خودتون گفتین ایراد از کارتتون میتونه باشه
مدل کارتتون چیه ؟
در ضمن پیشنهاد میکنم که آخرین درایور کارت گرافیکتون را دانلود کنید احتمال داره مشکل حل بشه ;)
================
کیان جان برای تست کارت گرافیک هم میتونی از 3dmark استفاده کنی ولی الان لینکی ازش ندارم ببین اگه توی ارشیوت نداشتی بگو برات پیدا کنم ;)
شما battlefield 2 که روی سیستمتون نصب هست نصب اصلی خود ea هست یا اینکه نصبهایی هست که شرکتهای ایرانی درست کردن ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mohsenkheradmandg
ماله شركت Alibaba (ايرانيه ) هست . . . !
سلام امین جان نه شما اگر که میخواهید از راه کشیدن کابل برق بازی را اجرا کنید احتیاجی به اجرای اون برنامه و هیچ یک از برنامه های که درایوهای شما را disable میکنند ندارید فقط کابل رو میکشید و بازی رو اجرا میکنید ;)نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
امید جان یک دنیاااااااااااااا ممنونتتتتتتتت من توی این دو تا بازی اون برنامه ها رو هم اجرا می کردم :blink: :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
نخندی بهم ها ! آخه تو قسمت هلپ نوشته بود هیچی هم نگفته بود که این کار رو اگه سیمارو میکشید نکنید !
من حتمنی امشب تست می کنم و خبرت می کنم :blush:
خدا از آقایی کمت نکنه :biggrin:
محسن جان من کاری ندارم که برای کدوم شرکت هست.نقل قول:
آیا نصب اصلی بازی که برای ea هست نصبش اونه ؟
نصب اون هم مال Alibaba است . نصب اصليش نيست ولي فكر نكنم كه به خاطر اون باشه ؟؟؟؟!
نقل قول:
من حالا لينك جديد ترين ورژن اون را مي زارم اين را هم امتحان كن اگه نشد ديگه بايد ويندوزتو عوض كني ...!
اينم با هزار زور وضحمت تونستم لينكشو پيدا كنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:
ممنون میشم که مرا راهنمایی کنید . اطلاعاتی از کارت گرافیک خود را که از سیستم اینفورمیشن کامپیوتر گرفتم برای شما می گذارم.
سوال من این است که می خواهم بدانم این کارت گرافیک حافظه ی چند بیتی دارد؟خودم که سر در نیاوردم!!؟
لطفا راهنمایی کنید حیاتی است!!
System Information report written at: 02/12/06 14:35:45
System Name: SUPERNOV-ITY92B
[Display]
Item Value
Name NVIDIA GeForce FX 5200
PNP Device ID PCI\VEN_10DE&DEV_0322&SUBSYS_203C1682&REV_A1\4&38B 71F77&0&0008
Adapter Type GeForce FX 5200, NVIDIA compatible
Adapter Description NVIDIA GeForce FX 5200
Adapter RAM 256.00 MB (268,435,456 bytes)
Installed Drivers nv4_disp.dll
Driver Version 6.14.10.8187
INF File oem2.inf (nv4_NV3x section)
Color Planes 1
Color Table Entries 4294967296
Resolution 1024 x 768 x 85 hertz
Bits/Pixel 32
Memory Address 0xFD000000-0xFDFFFFFF
Memory Address 0xC0000000-0xCFFFFFFF
IRQ Channel IRQ 16
I/O Port 0x000003B0-0x000003BB
I/O Port 0x000003C0-0x000003DF
Memory Address 0xA0000-0xBFFFF
Driver c:\windows\system32\drivers\nv4_mini.sys (6.14.10.8187, 3.37 MB (3,530,944 bytes), 2005/10/21 06:35 ب.ظ)
با تشکر
لزم است بگم اين اطلات را براي اجراي بازي دووم3 مي خواستم.
محسن جان سلامنقل قول:
خیلی ربط داره احتمالا اون batlle field 2که شما دارید نصب شرکت ea نیست همانطور که میدونید معمولا این نصبها کلیدهایی رو هم داخل رجیستری ویندوز درست میکنن که معمولا برای بازیهای اکسپنشن موقع نصب کلیدهای موجود در رجیستری را چک میکند.
البته بعضی از بازیها هم حتی با ایجاد کلید رجیستری لازمه باز هم گیر میده و حتما باید نصب اورجینال بازی باشه ;)
سامان جان این تاپیک رو نگاه کن یک فایل pdf هست اونو د انلود کن متوجه میشی فرق 64 بیت و 128 بیت رو از کجا میشه فهمید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولي نميشد شما بگيد
آخه كي حال داره يك مقاله رو بخونه!
:blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SAMANN
سامان جان من راه نمیشناسم که بشه نرم افزاری فهمید که 64 بیت یا 128 بیت برای همین لینک اون تاپیک رو دادم تا مقاله را بخونید و عکسها رو ببینید تا متوجه بشید موضوع از چه قراره :)
معمولا کارتهای 64 بیت برد کوچکتری نصبت به کارتهای 128 بیت دارند رمهای موجود بر روی کارتهای 128 بیت بیشتر از کارتهای 64 بیت هست که البته شما اگر که عکسهای اون مقاله رو ببینید حتما متوجه می شوید ;)
حالا نميشه خودمون اين كليد ها را در رجيستري اضافه كنيم . . . ! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
سلام امید جاااااااااااااااااااان
من یه چند وقتیه همون کرک ماتریکس:داستان نئو رو گرفتم
و امروز امتحان کردم
کرک رو تو پوشه ی بازی کپی کردم و از همون کرک بازی رو اجرا کردم
ولی باز هم همون ارور Matrix3W32S رو بهم میده
در ضمن من همه ی کارهاش رو از قبل انجام داده ام
اگه ممکنه لطف کنید بگید مشکل از کجاست!!!!!!!!!!
دستت درد نکنهنقل قول:
ولی اینقدر حجمش زیاده که 2 ساعت طول میکشه دانلود بشه
به هر حال خیلی ممنون که به فکر بودی
شدنش که میشه اضافه کرد ولی شما باید اون نصب اصلی رو داشته باشید تا از روی تغییراتی که در رجیستری ایجاد میشه برای این یه کاری کنید.نقل قول:
حالا من اگه وقت کردم اون رو نصب میکنم و یه کلید برات درست میکنم و اینجا میزارم ولی اصلا قول نمیدم چونکه سرم خیلی شلوغه ولی در اولین فرصت یه کاری برای شما میکنیم ;)
البته اینو بگم شاید با اون کلید رجیستری هم مشکل حل نشه ولی احتمال حل شدنش بیشتره :blush:
امین جان اون کرکی که برای شما گذاشتم پسوند اون exe بود شما باید پسوند فایل رو به bin تبدیل کنید بعد بازی رو اجرا کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
اگر که این کار رو کردی و مشکل حل نشد یه بار دیگه بگو دقیقا چه اروری میده اگه یه عکس از ارور هم بزاری که خیلی خوبه ;)
سلام مشکی پوش عزیزنقل قول:
همانطور که قبلتر هم یکی از دوستان گفتند تنها راه حل شدن مشکل شما تا اونجا که من میدونم عوض کردن ویندوز هست.
این ویندوزی که شما دارید در نصب دایرکت ایکس 9.0c مشکل داره وگرنه اون دایرکت ایکسی که داخل خود بازی هست سالم هست و با همون هم کار میکنه و احتیاجی به دانلود این دایرکت ایکس نیست چون اینم همونه که شما دارید :)
نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
دست درد نكنه . .. اگه بكني كه ممنونت مي شم . . . يه پيشنهاد مي كنم . . شب نخواب بشين كار منو درست كن . . . (شوخي كردم ) . هر وقت وقت كردي اين كارو بكن . . .! :tongue:
سلام
اقا امید منظورت همون کرکی هستش که عکس ماتریکس هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با حجم حدود 4 مگ دانلود کردم که باز شدش 13 مگ هستش
و خودش هم فرمت exe داره
چجوری به bin تبدیل کنم
بله همون امین جان شما rename کن exe رو بردار و به جاش تایپ کن bin به همین سادگینقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
فقط یادت باشه که تو محل نصب بازی rename نکنی چون اونجا یک فایل با همین نام هست و نمیتونی این کار رو بکنی ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
به حر حال خیلی ممنون :rolleye:
فکر کنم امید جان با من بوووووووووووووووووودنقل قول:
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
ممنون اميد جان فهميدم مشكل از چيه كارت من xfx6200 هستش و ا ين سري از كارتها كلا مشكل داره من اين بازيها رو دادم به دوستم كه اونم كارتش مثل منه و اونم همين مشكل رو داشت !! درايور رو هم دانلود كردم درست نشد!! بايد كارتم رو عوض كنم!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
1 مشكل ديگه من dvd king kongرو گرفتم image رو ميريزم رو hardبعد ميزارم تو driveمجازي شروع ميكنه به نصب كردن بعد وسط نصب ميگه cd2 رو بزار (اخه كدوم cd) تو dvdهم 1image بيشتر نيست رفتم پس دادم يكي ديگه گرفمتم بازم همونجوريه!!!!
کیان جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
بازی اصلش سیدی هست و اون ایمیجی که شما دارید فقط سیدی یک بازی هست و طبیعی که ازتون سیدی بعدی رو بخواهد.
با اومدن این پیغام شما کلید browse رو بزنید و آدرس dvd بازی را بدهید احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه اگر که مشکل حل نشد بروید داخل dvd بازی اونجا احتمالا فایلهایی هست تمام فایلها را کپی کنید توی هارد و موقعی که اون پیغام ظاهر شد که سیدی دو میخواست با زدن browse آدرس پوشه ای که محتویات دی وی دی را ریخته اید بدهید مشکل حل میشه :laughing: ;)
اگر که باز هم مشکل حل نشد بگید تا یه فکر دیگه براش بکنیم :blink:
اميد جان واقعا ممنونم مشكلم حل شد نميدونم چي بگم شما تا به حال منو بي جواب نزاشتي ممنونمممممممممممممممممممم مم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
سلام من با بازي جنرال زيروهاور مشكل دارم من نصبش كردم داخل بازيم ميره بعد ميپره بيرون ارور ميده ميگه كه نميدونم بازيتون ويروس داره اگه ميشه لطف كنيد كمكم كنيد ممنون ميشم
با سلام عضویت شما در این سایت را تبریک میگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط lvlajicl
خب عزیز دل اگه میگه ویروس داره حتما ویروس داره :blink:
حالا برای احتیاط اروری که بهتون میده را متنش رو اینجا بزارید تا ببینیم مشکل از کجاست ;)
امید اقا سلام در مورد بازی جنراله متن اروره اینه
You Have ENcountered a serious error can by many things including viruses, overheated hardware and hardware that dose
not meet the minimum specification fot the game . pleas visit the foruns at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of action ot consult your
manual for technical Support contact information.
ارور عجیبیهنقل قول:
نوشته شده توسط lvlajicl
شما دو تا کار کنید
1.یک آنتی ویروس روی سیستم نصب کنید و سیستم را اسکن کنید
2.مشخصات سیستمتون رو اینجا بنویسین
با سلام
كمك ميخواستم در نصب بازي Battle Field 2
من اين بازي را در 2 سي دي كه توسط شركت (jirjirak) يا تاكين مي باشد خريدم
همينكه سي دي 1 را اجرا ميكنم از من ميخواهد برنامه DaemonTools4 حتما همين ويرايش را نصب كنم
پس از نصب DaemonTools4 بايد Image بازي را در درايو هارد نصب كنم كه اين مرحله هم انجام ميدهم كه پس از نصب اين پيغام را ميدهد: Unable to mount image. Unable to access image file
وقتي ok را ميزنم اين پيغام را ميدهد در notepad : the system cannot the path specifiled
وقتي Image را در درايو مجازي اجرا ميكنم و setup بازي را ميزنم مينويسد به انگليسي لطفا كمي
صبر كنيد و سپس اين پيغام را ميدهد با ok:
Battle Field 2 special forces that Battle Field 2 be installed.
Please install Battle Field 2 before continuning
و بازي نصب نمي شود لطفا راهنماييم كنيد.
آرش جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
این بازی که شما میخواهید نصب کنید اکسپنشن پک هست و بر روی ورژن قبلی نصب می شود .
بر روی battle field2 که 3 سیدی بود اگر اون رو نصب کنید بعد این رو نصب کنید مشکلی پیدا نمیشه :)
آقا اميد هنوز كاري واسه ما نكرديد؟
سلام
من يك مشكل تو اجراي بازي restricted area دارم اونم اينه كه وقتي به مرحله اي مي رسه كه بايد jessica رو آزاد كنيم ناگهان بدون دادن هيچگونه پيغامي از بازي مياد بيرون.
من اين بازي را بازي نكردم ولي اين كه شما ميگيد يهو از بازي مياد بيرون 100% مشكل از ويندوزه يا درست نصب نكرديد . . . ! شما يك دفه آن را ريپير كنيد اگه درست نشد . . .! به احتمال زياد درست ميشه . . . ! :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط HHK