سلام کسی راجع به رمانیلدا نوشته ی مرتضی .... نمیدوم
اطلاعاتی داره؟
Printable View
سلام کسی راجع به رمانیلدا نوشته ی مرتضی .... نمیدوم
اطلاعاتی داره؟
دن کامیلو و پسر ناخلف
جوووانی گوارسکی
مرجان رضایی
کتاب در ادامه همان کتاب دنیای کوچک نوشته شده است و با تعدادی دیگر از داستان های دن کامیلو وپپونه را در قالب طنز و به صورت برخورد دو نوع عقیده به تصویر می کشه
به نظرم این کتاب مثل کتاب قبلی فوق العاده جذاب و بامزه بود .
حتما توصیه می کنم که این کتاب را بخونید
کتاب دنیای کوچک را دوستی که خیلی دوسش داشتم به من هدیه داده بود و تجربه لذت بخش خوندن اون باعث شد تا این یکی را هم امتحان کنم
بازي آخر بانو
بلقيس سليماني
كتاب درباره دختري به نام گل بانو است كه در روستايي زندگي مي كند و شرح زندگي و رنج هاي وي .
كتاب بعد از نشرش سر و صداي زيادي به پا كرد . كانديد جايزه شد ، نقدهاي زيادي راجع بهش خوندم خيلي انتقادات هم بهش وارد شده اما من به شخصه واقعا از كتاب خوشم اومد . نمي دونم به نكات مختلف داستان نمي تونم فكر كنم اما يك حس عميق توش بود عميق و غمگين . بدون اينكه بخواي و با اصرار وارد زندگي كسي بشي عاشقش بشي و بعد يك روز كه نشستي و انتظار هيچ چيز را نداري يك روز معمولي مثل روزاي ديگه ببيني تمام دنيات ريخته به هم و وقتي منتظري اون فرد بياد و كمكت كنه مي فهمي اون خودش بوده كه همه چيز رو ريخته به هم چون وقتش بوده از زندگيش بري بيرون چون قواعد بازي همه دست اونه وحشتناكه حسه وحشتناكيه وقتي ناراحتي و منتظر كسي كه دوسش داري كم كم متوجه بشي اون خودش باعث همه چيز بوده و نتوني نتوني ديگه ببينيش و بهش چيزي بگي همه حرفات تو دلت مي مونه فرصتي نيست كه ببينيش و اگه ببينيش نمي شناسيش اين همون ادم قبلي نيست حرفاتو گلايه هاتو به كي مي خواي بگي
زوربای یونانی
نیکوس کازانتزاکیس
محمود مصاحب
کازانتزاکیس زمانی که مشغول کار بر روی معدن خود می باشد با مردی ساده و دهاتی به نام زوربا اشنا می شود که بسیار تحت تاثیر شخصیت او قرار می گیرد و این کتاب را با الهام از وی و یاداوری روزهای زندگی در کنار یکدیگر در معدن می نگارد .
زوربا فردی است که فقط لحظه حال برای او مهم است به هیچ اصلی جز زنده بودن ، ازازدی و خوشحالی معتقد نیست . من که خیلی از شخصیتش بدم اومد چون یکی سری از مهم ترین اصول ها در ذهن من وفاداری به عهد ، عشق عمیق و مواردی از این قبیل می باشد که برای زوربا هیچ اهمیتی ندارد . کتاب فلسفه زندگی را از دید زوربا بیان می کند و من چون این فلسف رو دوست نداشتم از کتاب هم خوشم نیومد
مردی با کبوتر
رومن گاری
لیلی گلستان
کتاب در مورد پسری که توی سازمان ملل دست به اعتصاب می زنه . تفسیرهای مختلف روزانه از این عمل وی . مسخره بودن سیاست و صلح جهانی و ارمان سازمان بین الملل و فسیل شدن آرمانها و .....
نمی دونم به نظر من داستان خسته کننده ای بود شاید حرفهای زیادی داشت برای گفتن اما در غالب رمان کششی نداشت بهتر بود داستان کوتاهش می کرد یا مقاله
باید ذائقه ی خوندن همچین کتابهایی رو داشت تا آخرشو خوند..کتاب واقعا خوبیه من 3 ساله که هنوز به آخرش نرسیدم :31:نقل قول:
یلدا ، نوشته میم مودب پور یا همون مرتضی مودب پور ..مثل بقیه ی کتابهاشه اگه یه کتابشو خونده باشی میدونی اینم چه سبکی داره . داستان در مورد ایدزه با جذابیت های داستان های عامه پسند میم مودب پور...البته بیشتر به درد همون دوران نوجونی میخورد :دینقل قول:
یه نکته هست اینجا و اون اینکه فلسفه زوربا جوری هست که به کسی آسیبی نمیرسونه.نقل قول:
او وابستگی ایجاد نمیکنه که بعدا مسئول آن باشه و روش زندگی اش بر مبنای آزادی از هر امر محدود کننده است.
به خاطر همین عناصری مثل وفاداری و عشق عمیق و . برای این روش زندگی مفهومی نداره مگه اینکه او بتونه یه فردی مثل خودشو بیابه. که این همان موضوع پر از شکه که آیا چنین فردی واسه هیچکس پیدا میشه؟
نقل قول:
نمی دونم به نظر من تعداد این افراد خیلی کمه و باید حداقل این قدر مسئولیت داشته باشن که قبل از ورود به زندگی فرد بهش هشدار بدهن و اونا با دروغ پر نکنن چون نمی شه وابسته نشد وقتی شما نوعی به من محبت می کنید و از محبت های من بهره مند می شید در برابر من مسئول هستید . رابطه مال 2 نفر هست این کمال بی انصافس و بی منطقیه فرد هست که خودش را فقط در نظر بگیره و تصمیم گیری کنه به نظر من پس اسیب روحی که طرف مقابل می بینه چی ؟ پس میل و نیازش؟ احساساتی که صرف شما کرده ؟ چی به سر باورها و اعتقاداتش می یاد .............
برای کلانتر صندلی بگذارید
آرش نصیری
مجموعه ای از 70 داستان کوتاه که خوندنش را به همه علاقمندان به مینی مال و داستان کوتاه پیشنهاد می کنم. یکی از مینی های ایشون که در این کتاب چاپ شده است:
تونل
هفته ها بود که کوه را می کندیم . صخره های عظیم را از رو به رویمان بر می داشتیم و از سنگ ها می گذشتیم تا به آن سوی کوه برسیم . آن طرف کوه سرزمین آرزوهایمان بود و برای رسیدن به آن باید دل سخت و سیاه سنگ ها را می شکافتیم . درست در روزی که گفته می شد نصف تونل کنده شده است ، تیغه ی کلنگ یکی از ما به تیغه ی کلنگی از سمت رو به رو برخورد کرد و بعد کوه شکافته شد و عده ای خسته و خاک آلود چون ما پیدا شدند . برای هم راه باز کردیم و از هم گذشتیم . هر یک راهی سرزمین آرزوهایمان بودیم .
بهترین داستانهای کوتاه /آنتون چخوف
گزیده ترجمه و با مقدمه
احمد گلشیری
من به تازگی شروع به خوندن این کتاب کرده ام. گویا این کتاب اولین کتاب از سری بهترین داستانهای کوتاه است که در کتابهای دیگر اثار ارنست همینگوی و گابریل گارسیا مارکز و .... هست.
من تا حالا زیاد داستان کوتاه نخونده بودم هر چند خودم سعی می کنم بنویسم ولی ازاین کتاب خیلی لذت بردم.
نقل قول:
ممنون از اطلاعاتتون:11:
پشگویی آسمانی نوشته ی جیمز ردفیلد که نیاز به توضیح هم نداره اگه تا حالا نخوندید حتما بخونید.
این حرف شما کاملا درسته که اگر محبتی به خاطر رابطه ای ایجاد شد فرد صد در صد مسئول است و چون مورد روحی و احساسی هست مسئولیت او بسیار بیشتر میشه.نقل قول:
اما من یادم نیست که در داستان "زوربای یونانی" این مورد پیش اومد یا نه چون خیلی وقت پیش خوندمش و راستش واسه مکن خیلی چی تازه ای نداشت که همش یادم بمونه.
به نظر من مورد رفتاری ای مثل "زوربا" اگر با شخصی رابطه احساسی نداشته باشه موردی نداره.
من دوستی داشتم که توی همین مایه هاست اما همیشه دیدم که هیچ رابطه عمیق روحی با فرد خاصی (بخصوص جنس مخالفش) ایجاد نکرد. خیلی از دوستان فکر میکردن که این به خاطر بی ذوقی و بی احساسی اوست اما این اتهام با توجه به علایق و روش زندگی او جور در نمیومد.
به نظر من او همین مورد را رعایت میکرده که باعث رنجش کسی نشه. و واقعا چه کار خوبی میکرد.
دنیای ما از چیزهای زیادی رنج میبره. اما یه چیزی که خیلی اثرش بیشتره موردیست به نام "عدم احساس مسئولیت"
احساس مسئولیت خیلی اش ذاتی و بعضا ارثی هست. تولیدی نیست. توی 4 سال میشه متخصص بار آورد اما آدم مسئول نه.
و واقعیت اینکه که کمتر دیدم که اینچنین باشه.
شايد اين اظهار نظرم ديگه زياد ربطي به تاپيك نداشته باشه اما خوب حيفم اومد نگمنقل قول:
به نظر منم كاملا حرفاتون درسته اگه كسي مي دونه اون قدر حس مسئوليت تو حفظ رابطه يا در نظر گرفتن روحيات و اينده فرد مقابلش نداره بايد حداقل مثل دوست شما وجوانش را به كار بيندازه و رابطه اي كه ايجاد مي كنه احساسي نباشه كاري نكنه كه طرف احساس كنه عاشقشه چون اينجوري هم بي مسئوليته هم متقلب هم ظالم .......
كتاب زياد مهمي هم نبود به قول شما . چه قدر تحويلش گرفتيم ولي:31:
اين كتاب چخوف رو من خوندم هر چي بري جلوتر داستانهاش زيباتر ميشهنقل قول:
عروس فریبکار
مارگارت اتوود
شهین آسایش
زینیا زنیست بسیار جذاب و باهوش . زنی که وارد زندگی زوج های دیگر می شود مردها را جذب خود می کند زندگی زنها را از هم می پاشد و بعد مردها را مثل یک تفاله دور می اندازد . زینیا فقط دروغ می گوید کسی درباره اصلیت او چیزی نمی داند . کتاب در هیچ فصلی اشاه مستقیمی به خود زینیا ندارد بلکه با بررسی زندگی قربانیان او و اینکه چه چیزی باعث می شد شوهرانشان انها را ترک کنند و به سوی زن دیگری بروند ما را با زینیا اشنا می کند .
خیلی خوشم اومد یک جور پرکشش و در عین حال با معنایی بود .
رگتایم
ای. ال . دکتروف
نجف دریابندری
کتاب از نو رمان نو می باشد و به برررسی جامعه امریک و تحولاتش در اوایل قرن 20 می پردازه . کتاب زندگی 3 خانواده امریکایی ،مهاجر و سیاه پوست که در حقیقت بدنه اصلی جامعه امریکاست رت دنبال می کند . در این بین شخصیت های تخیلی نویسنده در کنار شخصیت ها و واقعیت ها قرا می گیرند .
كلمه رگتايم نام نوعي موسيقي است كه از ترانههاي بردگان سياهپوست جنوب آمريكا سرچشمه گرفته است و در آغاز قرن در آمريكا بسيار رايج بود. "رگ" به معناي ژنده و پاره و گسيخته است، و "تايم" به معناي وزن و ضربان موسيقي.
گفته شده کتاب تا حد زیادی از خصوصیات رمانس در برابر رمان بهره برده و برام این نکته جالب بود گفتم بازگوش کنم . گفته می شه که رمانس در حقیقت شکل بدوی رمان است و فرق اساسی این دو در طرز نگریستن به واقعیات است . رمان گروهی از ادمها را در نظر می گیرد و جریان زندگی انها را چنان که هست یا فرض می شود که هست دنبال می کند . روابط ادمها با طبیعات و گذشته شان قابل توضیح است و سرشت ادمها مهم تر از اتفاقات داستان است اما در رمانس در ابتدا سرگذشتی نقل می شود و ادمها فقط تا حدی اهمیت دارند که بیان کننده سرگذشت باشند . بیرون اوردن گفت و گو ها از داخل گیومه و ریختن ان درون متن نوعی از عناصر رمانس است .
کتاب نسبتا خوبی بود به نظرم
آفریقایی
ژان ماریلو کلزیو
آنایتا تدین
لوکلزیو در سال 1994 به عنوان بزرگترین نویسنده معاصر فرانسه شناخته شده و در سال 2004 هم به خاطر کتاب افریقایی جایزه جهانی R.f.o را به خود اختصاص داده .
در این کتاب نویسنده با توجه به تجربیات زندگی خود در زمان 8 سالگی در افریقا واقعیاتی از این قاره و زندگی سخت ان را ترسیم می کند .
زیاد خوشم نیومد خیلی کلی بود
وسوسه
جین اوستین
شهریار ضرغام
کتاب در رابطه با دختریست به نام "آن" که در زمان جوانی عاشق مردیست و به دلیل مخالفت خانواده با او ازدواج نمی کند و بعد از گذشت 8 سال دوباره با او روبه رو می شود .
خیلی یخ بود و بی مزه اصلا خوشم نیومد . همه اش یک جور با تکلف نوشته شده بود و این قدر درگیر بعضی جزئیات بی معنی بود که داستان فراموش می شد
تازه سنخیت اسم داستان را هم نفهمیدم
نیمه پنهان آموزش و پرورش رسمی
دکتر عبد العظیم کریمی
این کتاب رمان نیست بلکه یک فرهنگ نامه توصیفی هست.
البته نمیشه گفت همه جملات و نقل قولهای آن از افراد مختلف درست است اما حقایق ظریفی را در رابطه با آموزش رسمی بیان میکنه که خیلی جالب و زیباست.
البته به قول خود گردآورنده "دانش آموزان نخوانند!!
کسی تا حالا از chuck palahniuk کتاب خونده؟؟
من عاشق سبک نوشتن این نویسنده هستم.
میخوام ببینم از کتاباش تا حالا ترجمه شده با نه.
اکه میدونید لطفا بهم بگید.
ممنون
منطقه مصیبت زده شهر
جی . جی . بالارد
علی اصغر بهرامی
کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه و اکثراً تخیلی در مورد جهان آینده و پیشرفت های قابل کسب می باشد . کتاب بدی نبود اما خوب من کلا چون داستان کوتاه و تخیلی دوست ندارم و این کتاب هم هر دو را کنار هم داشت اون قدر برام جالب نبود اما تصویر سازی و خلاقیتش به نظرم خیلی خوب بود .
واقعا تونسته بودم ترس از پیشرفت تکنولوژی را به ادم منتقل کنه . خیلی وحشتناک بود .
خاطرات یک گیشا
آرتور گلدن
مریم بیات
کتاب در مورد زندگی سایوری یکی از گیشاهای معروف و بزرگ ژاپن می باشد . گیشا در کلمه به معنای هنرمند است و در حقیقت گیشاها زنانی در ژاپن بودند که بعد از تعلیمات سخت رقص و آواز و ... در چایخانه های ژاپن به سرگرم کردن مردان می پرداختند .
یک جورایی همون حس هانیکو و اوشین و ... را داشت دختری که فقیر بود فروختنش و بعد معروف شد . البته من کلا از این روال خوشم می یاد واسه همین از این داستان هم خوشم اومد به نظرم کتاب قشنگی بود
گیشا ها همیشه اراسته بوده اند اینم چندتا عکس از گیشاهاست که تو اینترنت دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب "چنین گفت زرتشت"
اثر: فریدریش نیچه
این کتاب، یک کتاب فوق العاده س، من به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم این کتاب رو بخونن....
مي دونم كه دير شده شما هم كلي سرش بحث كرديد ولي دير رسيدم ديگهنقل قول:
من هم با شما موافقم موقع خوندن اين كتاب همش اعصابم خرد ميشد انگار آدما فقط براي خوشي اومدن تو اين دنيا
با اين هم كه اگه طرف مقابلمون رو درگير حسي نكنيم ديگه عيبي نداره موافقم ولي مشكل اينه كه اگه خود ما درگير نشيم دليل نميشه كه طرف مقابلمون هم دل نبنده و اينكه اگه ما نميدونيم دل كسي رو شكستيم دليل نميشه كه اين كار رو نكرده باشيم
حالا فكر كنيد من با اين همه نفرت از اين كتاب پاييز پارسال از يكي از دوستام كادو گرفتمش ، اين همه كتاب خوب اونوقت دوستم بايد اينو برام مي خريد تا اينجاش باز قابل تحمل بود تو تولدم با كمال پررويي سفارش لوايح عين القضات رو به دوستم داده بودم اونوقت وقتي كه كادو رو باز كردم ديدم به به زورباي يوناني اون هم به جاي عين القضات خدا بهم صبر جميل بده با اين شانسم ( و اين دوستام)
مجمع الجزاير گالاپاگوس
كرت ونه گات
علي اصغر بهرامي
داستاني در مورد انقراض نسل فعلي انسان و به وجود امدن نسل جديد و مسخره كردن مغر و فكر انسان و نظريه و داروين و .......
خيلي بدم اومد مسخره بود و بي مزه اصلا با اون دو تا كتاب ونه گات كه قبلا خونده بودم قابل مقايسه نبود
بد بود ديگه در كل به نظرم بد
در قند هندوانه
ریچارد براتیکان
مهدی نوید
اول از همه بگم کتاب یک جلد قرمز قرمز خوشگل داره . خیلی خوشرنگه جلدش
سبک نوشتنش هم جالبه خوشم می یومد ساده و روان و یک جورایی گیرا . ادما با خودش می برد
اما راستش متوجه نشدم کتاب چی می خواست بگه . افراد جامعه ای را توضیح می داد که با قند هندوانه همه چیز را می ساختند خیلی نماد داشت و واقعا نفهمیدم چی می خواد بگه . فقط سبک نوشتنش را دوست داشتم
جالبه بدونید ""ريچارد براتيگان" رمان "در قند هندوانه" را سال 1964 نوشت و آن را چهار سال بعد در اوج جنبش هيپي گري منتشر كرد.پس از انتشار اين رمان به مانيفيست جنبش هيپي گري تبديل شد و بارها زير چاپ رفت."
خانه ارواح
ایزابل آلنده
حشمت کامرانی
بیان کننده سرنوشت سه نسل از یک خانواده و عادات عجیب و غریب اونهاست . عشق ، نفرت ، ازدواج ، انتقام و .... همه اتفاقات زندگی اعضای مختلف خاندان را تصویر می کنه فرد اخر این خانواده زندگی همه این عزیزانی که فوت کرده اند اما روحشان در خانه وجود دارد را می نگارد تا برای همیشه ریشه های خود را حفظ کند
خوشم اومد داستان جذابی بود
جالبه بدونید
یک نفر روز هشتم ژانویه بیست و شش سال پیش به ایزابل زنگ می زند و می گوید که پدر بزرگ مجبوبش در بستر مرگ است. همان روز بود که «ایزابل» شروع کرد به نوشتن یک سری نامه به پدر بزرگش که بعدا همین نامه ها دست نوشته ی اولین رمانش «خانه ارواح» شد. «ایزابل آلنده» به همین خاطر تمام رمان هایش را هشت ژانویه شروع می کند به نوشتن.
دمیان
نویسنده :هرمان هسه.
رمان با شرح یک خاطره در ده سالگی آغاز می شه فردی بیگانه با عقاید و روشهای که با آن بزرگ شده وبه اجبار فرزند بودن،اعقاید و روشهای زندگی آنها را در پیش گرفته بود . اما از درون با تمام آنها بیگانه است . در میان عقایداش در بیگانگی به سر می بره و در واقع روحش خواستار چیز دیگری بود.
دمیان یک رمان ارزشمنده
بعضی از کتابها را که می خوانی احساس می کنی سطر به سطر کتاب حرفی برای گفتن
داره آرامتر می خوانی تا بیشتر لذت ببری.
این کتاب یکی از کتابهای سنگینی بود که خوندم به نظرم باید یونگ روانشناس بزرگ رو خوب بشناسی تا دمیان رو بتونی درک کنی چون نویسنده یکی از بیمارانش بوده و نظریه هاش روی هسه تایر زیادی گذاشته.
( ما می توانیم یکدیگر را درک کنیم ؛ اما هر فرد می تواند خود را فقط به خویشتن معرفی
کند و بشناساند.)( دمیان اثر هرمان هسه )
بيلي باتگيت
اي.ال.دكتروف
نجف دريابندري
كتاب در مورد پسر بچه زرنگ و فقيري است كه وارد يك باند گانگستري مي شود و پيشرفت هم مي كند
نسبت به داستان هاي اين مدلي داستان قشنگي بود يعني كل موضوع خوب بود اما واقعا خسته شدم با زور مي خوندمش چون مي خواستم تمومش كنم اصلا دوستش نداشتم
در حقيقت فقط وقتي كتاب تموم شد با خودم گفتم موضوعش جالب بود حرف داشت واسه گفتن اماخوب در حين خوندن اصلا جذاب نبود واسم
رگتايم هم همينجور بود با اينكه اونم داستانش و مضمونش را دوست داشتم از كتاب شديد بدم مي يومد حالا يا با سبك نوشتن اقاي دكتروف من مشكل دارم يا با ترجمه اقاي دريابندري البته قبلا هم از اقاي دريابندري چنين كنند بزرگان را خونده بودم خوشم اومده بود ....نميدونم
سفرهایم با خاله جان
گراهام گرین
رضا علیزاده
کتاب در مورد هنری مردی بازنشسته بانک است که در هنگام تشییع جنازه مادرش با خاله خود اگوستا که پیرزنی هفتاد ساله است ملاقات می کند . هنری مردی آرام و منظم و خاله اش زنی پرشور و اهل مسافرت است . هنری همراه خاله خود به مسافرتهایی می رود که همراه با ماجراها و رمزهای زیادی است
گراهام گرين در ميان نويسندگان بزرگ عالم ادبيات، يكي از نويسندگاني است كه بيشترين اقتباس سينمايي از آثارش صورت گرفته است و البته بيشتر اين اقتباس ها در سرزمين مادري اش انگلستان ساخته شده كه از قرارمعلوم او چندان ميانه خوشي با اين سرزمين نداشته است.از روي رمان سفرهايم با خاله جان در سال ۱۹۷۲ فيلمي به كارگرداني جورج كاكور ساخته شد كه فيلمنامه اش را جي پرسون آلن نوشت. در اين فيلم كمدي مگي اسميت، الك مك كاون و برنارد هالي بازي كردند.
فکر می کنم جالب باشه ..نقل قول:
مترجم / انتشاراتیشو لطف می کنی ؟
و حتی یک کلمه هم نگفت
هاینریش بل
حسین افشار
این داستان بعد از جنگ به صورت پاورقی در یک روزنامه چاپ می شده و بعد از اون به صورت کتاب در می یاد و با استقبال خوبی هم مواجه می شه .
کتاب زندگی پس از جنگ در اروپا را تصویر می کند . زن و شوهر جوانی که عاشق هم هستند و بسیار فقیر . مرد که نمی تواند فضای خفاقان آور فقر را در خانه تحمل کند همسر و فرزندان خود را ترک می کند و تنها گاهی همسر خود را در خارج از خانه ملاقات می کند . کتاب در حقیقت شرح یکی از همین ملاقت ها و از زبان زن و مرد به صورت توام می باشد .
قبلا کتاب عقاید یک دلقک را از این نویسنده خونده بودم و خیلی دوسش داشتم . این کتاب هم عالی بود واقعا شاهکار بود به نظرم خیلی خوشم اومد . فوق العاده بود .
نقل قول:
حتما دوست عزیز:
دمیان(Demian)
اثر :هرمان هسه
ترجمه:محمد بقایی ماکان
انتشارات تهران
خرمگس
اثر :اتل لیلیان وینیچ
مترجم : خسرو همايون پور
يكي از بهترين زيباترين و جذابترين كتابهايي كه تا به حال خوندم و گرییستم... جملات و كلمات قصار زيبا فراوان داشت.اونقدر جذابیت و گیرایی داشت که نمیشد زمین بزارمش!
زندگي يك فرد انقلابي به نام (آ ـ تور) كه در دهه 30 و 40 ميلادي (قرن 19) به سازمان مخفي ايتالياي جوان ميپيوندد مضمون اصلي اين اثر است . آرتور كه خود فرزند نامشروع يك كشيش و زني انگليسي است علي رغم اينكه مذهبي است بعدها بدليل اينكه متهم به خيانت به سازمان ميشود به امريكاي جنوبي ميرود و سالها بعد با نام خرمگس به مبارزات خود ادامه ميدهد اما اين بار او روحيهاي مبارزهجو و ضد كليسا و مذهب دارد و سرانجام توسط پدر خود به دار آويخته ميشود .
سراسر رمان سرشار از عشق عمیق به انسانهاست. چهره خر مگس درخشان ترین چهره یک مبارزواقعی در سراسر ادبیات جهان میباشد
به قول خرمگس من بشه خوشبختی هستم چه زنده باشم چه بمیرم.
شايد اين كتاب داستان زندگی همه ی ماست زمانی كه تصميم می گيريم فراتر از آن چيزی باشيم كه برايمان در نظر گرفته اند.
قطار به موقع رسید
هاینریش بل
کیکاووس جهانداری
این کتاب اولین رمان کوتاه بل هست و از نخستین اعتراض های او به جنگ .
آندره آس سربازیست که راهی جبهه می باشد و هنگام سروار شدن در قطار احساس می کند که به زودی خواهد مرد . در طول راه به روز مردن خود که ان را یک شنبه هفته بعد احساس کرده فکر می کند .
کتاب نشان دهنده اشتیاق به زندگی ، احساس نزدیکی و دوستی به خاطر دردهای مشترکی ، تنهایی عظیم انسان ها و هراس ها و ..... هست
راستش اوایل کتاب رو اونقدر دوست نداشتم اما از جایی که با اولینا اشنا می شد قشنگ بود . به نظرم به خوبی دو کتاب دیگه ای که از بل خوندم ( عقاید یک دلقک و حتی یک کلمه هم نگفت ) نبود اما خوب قشنگی خودشو داشت . بد نبود
آخرین کتابی که خوندم نامه به کودکی که هرگز زاده نشد بود نوشته ی اوریانا فالاچی و ترجمه ی یغما گلرویی
داستان از این قراره که خانم می فهمه حامله است و می خواد بچه اش رو نگه داره و باهاش حرف می زنه، براش نامه می نویسه و کلا اتفاقاتی رو که براش می افته رو شرح داده
کتاب جالبی بود اما فونت و نوع نوشتنش اشکم رو در آورد! چون مثه عربی حرکت داشت و چشمام در اومد تا خوندم
لحنش هم زیادی خودمونی بود و زیادی شکسته نوشته شده بود اما در کل خوشمان آمد
نقل قول:
به نظر منم کتاب قشنگیه
اما جذابیتش تا اونجایی که هنوز نمی دونه بچه رو نگه داره یا نه خیلی بیشتر تا بعد از اون
گریه داره کتابش
آره موافقمنقل قول:
هم در مورد اون جذابیته و هم در مورد گریه دار بودنش
چه تفاهمی! :46:
دپرس باشی که مسلما یه سانس گریه می کنی :31:
شهرزاد دختری از مصر
ژیلبر سینوئه
هوشنگ مهدوی
کتاب در واقع اتفاقات رخ داده در مصر در زمان حمله فرانسویان را نشان می دهد . اتفاقات تاریخی ، جنگ ها ، توطئه ها و انچه به سر زندگی مردم در این میان امد .
شهرزاد یک دختر ثروتمند و مسیحی مصری است که عاشق پسر باغبانشان ، کریم است . کریم پسری مسلمان و دلباخته دریاست . کریم در همان ابتدا شهرزاد را ترک می کند و به او می گوید که لایقش نیست و شهرزاد با پسر دیگری ازدواج می کند ولی همیشه عاشق کریم است . در حین جنگ مصریان و فرانسویان و ترک ها و انگلیسی ها ، داستان زندگی این دو نفر ، عشق های اینده شان و برخوردهایشان با یکدیگر به تصویر کشیده می شود .
در کل بد نبود .