دمت گرم ، تا الان که کولاک کردی!نقل قول:
Printable View
دمت گرم ، تا الان که کولاک کردی!نقل قول:
با اینکه 5 تا پست پشت سر هم دادم بازم جوا ندادید....... .نقل قول:
خوب اگه کسی جوابتو میدونست یک بار که پست میدادی هم جوابتو میدادنقل قول:
من یک مبتدی گوشی دبیلو 810 سونی اریکسون هستم لطفا بگید باید چه نرک افزاری رو برای تعوصض درایور صدای دبیلو 810 نصب کنم و صداش مثل دبیلو 850 بشه
لطفا گام به گام بگید تمام صفحاتو خوندم هیچی متوجه نشدم
در ضمن گوشی من سریال تعویضی است
سلام بچه ها.. امکان داره یکی از دوستان درایور دوربین خود 810 رو برام اپلود کنه؟.. اونایی که سریال اصلی هستن میتونن با فار بگیرن درایورو..خیلی ممنون:5: :20: :20:
بیا sony_W810i جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جون یه دایور جدید گذاشت ...اونو تست کردی؟نقل قول:
صداش که مثل W850 نمیشه (اگه میخوای مثل W850 بشه باید کپسول صداشو عوض کنی از مصطفی جون بپرس بهتر میدونه)نقل قول:
اما از راه نرمافزاری صداش میشه 3 برابر صدای W810 معمولی ...صفحه اول هم آموزش موجوده ...اینم لقمه آماده::21:
گوشیهای سریال چنج شده اول باید usb flash رو نصب کنن بعد هم این پک رو دانلود کنند .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....دیگه به هیچی نیاز نیست...آموزش در پایین صفحه...
اینم اموزش ++XS برای گوشیهای چنج شده
فایل های مورد نیاز:
برنامه ++XS رو باز کنید در قسمت بالا start رو بزنید و گوشیو خاموش کنید سیم کارت و مموری رو در بیارید و باطری رو بذارید تو گوشی(باید کامل 100% شارژ باشه) و دکمه C رو نگه دارید و کابل USB رو به گوشی متصل کنید و صبر کنید تا برنامه (Ready for opration! ) رو نشون بده.. حالا میتونید دکمه C رو ول کنید..قسمت پایینش تو بخش Confiquration 4 تا گزینه داره:
(FSXوFlashوGDFSوSetting) گزینه FSX رو انتخاب و Start FSX رو بزنید و صبر کنید تا برنامه کار خودش رو انجام بده(ممکنه چند بار وسط کار گو شی رو شن شه یا هنگ کنه برنامه.. مشکلی پیش نمیاد فقط دوباره مراحل رو انجام بدید)تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone! رو نداد سعی کنید برنامه دیگه ای رو اجرا نکنید....
اگه موقع اتصال کابل سیستم درایور خواست تو صفحه اول میتونید USBflash رو دانلود کنید.. درایور صدا هم تو برنامه قرارداده شده و نیازی به تنظیم برنامه نیست....
امکان داره تو کمتر از 1 ساعت انجام بشه(بیشتر موارد)
امکان داره چند ساعت طول بکشه ...
وقتی پیغام FSX Successfull , Unplug The Phone! رو داد سیم کارت و مموریو جا بزنید و از صدای جدید لذت ببرید!!!
با اینکه این کار 100% تست شدست ولی مسئولیتش به پای خودتون .........................
-------------------------
بسمه تعالی
این آموزش فقط برای سریال اصل ها امکانپذیر است
حتما میدونید که نصب vkp پچ که مخصوص cid 49 هست روی w810 امکان پذیر نیست چون ++xs نمیتونه main پچ شده رو درست روی w810 فلش کنه....اما اخیرا 2 تا پچ پیدا شده که روی w810 کار میکنه .....
1. پچ rewinding_audio_files_faster : این پچ برای این هست که بتوانیم فایلهای صوتی رو با سرعت بیشتری به جلو یا عقب ببریم ..خودم تست کردم آهنگ 10 دقیقه ای را در 15 ثانیه به جلو یا عقب میبرد
2.پچ 16BFont : این پچ فونت کوچک است...نوشته های قسمت now playing واکمن رو کوچک تر میکند ...بعد از نصب این پچ شما میتوانید با ویرایش فایل layout .xml اندازه نوشته های قسمت های مختلف را کوچک یا بزرگ کنید (در آینده توضیح خواهم داد)
این 2 تا پچ که برای main ورژن R4EA031 رو میتونید از اینجا دانلود کنید ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آموزش نصب پچ :
شما به برنامه Gslide نیاز دارید............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو اجرا کنید ...دقت کنید که گزینه BABE فعال باشد...در قسمت flashfile باید قسمت main فریمور مرود نظر رو آدرس بدید...(main رو میتونید از صفحه اول دانلود کنید ...دقت کنید که هر پچی مخصوص یک ورژن main هست...)
در قسمت Header باید فایل header__DB2010_49_red_344blocks.bin رو از فولدر header برنامه آدرس بدید...
دقت کنید که گزینه override غیر فعال باشه و در کادر مقابل آن مقدار 0*44020000 قرار داشته باشه....
در کادر patchs روی ADD کلیک کنید و آدرس پچ هایی که دانلود کردید با پسوند VKP رو بهش بدید و در قسمت پایین برنامه یعنی OUTPUT (خروجی) رو بهش بدین و در آخر هم روی process کلیک کنید ...دقت کنید که خروجی برنامه یک فایله main با پسوند bin هست....صبر کنید تا برنامه کارش تمام شود...
حالا باید فایل main جدید با پسوند bin (که برنامه میسازه) رو فلش کنید رو گوشی.....
گوشی رو وصل میکنید به ++xs و تیک قسمت main رو میزنید و آدرس main پچ شده رو بهش میدید ( آموزش وصل کردنه گوشی و فلش کردن صفحه اول موجود است) و آخر سر روی Flash کلیک میکنید....وقتی 344 بلاکش فلش شد برنامه پیغام میده finishing flash ...باید 10 ثانیه صبر کنید اگه خود برنامه disconect نکرد روی stop کلیک کنید و به پیغام داده شده yes بزنید و با پیغام unplug the phone گوشی رو جدا کنید و مموری و سیم کارت رو جا بزنید....
....................یا حق...................
روشن توضیح بدید درایور جدید صدا و دوربین رو چطوری باید توش با برنامه xs بریزیم
در ضمن این usb flash چطوری کار میکنه برای من که set up نداره کجا باید بریزمش
درست توضیخ بدید ببینم چطوری شده
حمید جان مثل همیشه ترکوندی! الان میرم نصب کنمش
دمت گرم
اقا حمید این روش رو k800 هم جواب میده؟؟؟؟؟
من k800 دارم گوشیمو update کردم.update شد.و رجیستر هم نپرید.یعنی گوشیم سریال اصل هست؟؟
من میتنم از راه گوشی چنجی ها برای افزایش صدا استفاده کنم؟؟
خواهش میکنم جواب بدید.
من k800 دارم گوشیمو update کردم.update شد.و رجیستر هم نپرید.یعنی گوشیم سریال اصل هست؟؟
من میتنم از راه گوشی چنجی ها برای افزایش صدا استفاده کنم؟؟
خواهش میکنم جواب بدید.
آقا این لینک آگوستیک آخری خراب بود لطفا" یک جای دیگه آپ کنید . ممنون ...
سلام بچه ها... من گوشی دوستمو که W700 هستش رو خواستم با XS++ صداشو زیاد کنم .. بعد از یکی دو ساعت هک میکنه ولی دقیقا بعد از This Loader Is Unlocked! موقع کپی کردن فایل ها تو گوشی برنامه رو یه نوشته گیر میکنه و جلوتر نمیره...........
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
w700 سریال چنجی CID 49
بله شما میتونی از راه سریال چنجی ها هم استفاده کنی..اگه مراحل اپدیت کامل انجام شده و گوشی خوب اپراتور رو میشناسه پس سریال اصلی باید باه....:10:نقل قول:
نقل قول:
اون پکی که گفتم دانلود کن برنامه ++xs و درایور صدا توش قرار داده شده نیازی به تنظیم نیست...فقط اول باید usb flash رو نصب کنید اونو از صفحه اول دانلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید بعد :
برای اینکه برنامه گوشیتون رو بشناسه باید usb flash drive رو نصب کنین روی my computer راست کلیک کنند و propertise رو انتخاب کنید بعد device manager رو باز کنید ...کلید c رو گوشی رو نگه دارید و کابل usb رو بهش وصل کنید ..تو device manager یه علامت سوال زردرنگ میاد که رو اون راست کلیک کرده و update driver رو انتخاب میکنید بعد درایور usb رو که دانلود کردید اکسترکت میکنید و آدرسشو تو اون میدید تا مراحل نصب انجام بشه...
همین روش جواب میده ...xs++ و bruteforcing .... ولی درایور صداش فرق میکنه ..این درایور بهش نمیخوره ...اول باید درایورش رو گیر بیاری و در برنامه قرار بدی بعد شروع کنی...............نقل قول:
مخلصیمنقل قول:
با این کار صدای دبیلو 810 چند درصد زیادتر میشه از ان73 بیشتر میشه یانه
من با ان73 کل ننداختم ولی از ان 70 که مطمئنم بیشتره صداش!نقل قول:
فکر کنم از ان73 هم بیشتر باشه اگر هم نباشه به کیفیتش میارزه
يه سوال :
وقتي داريم گوشي رو با xs هك ميكنيم گوشي كاملا خاموش بايد باشه ؟
اخه من وقتي دكمه c رو نگه ميدارم و گوشي رو وصل ميكنم و نرم افزار رو راه ميندازم گوشي همون طور خاموش ميمونه .
پس من موندم كه ديگه به شارژ گوشي چي كار داره كه شما ميگين شارژ بايد پر باشه .
نرم افزار هم هم فعلا داره روش كار ميكنه وقتي گوشي كاملا خاموشه .
اين هم عكس :
K800_R1ED001_FS_EUROPE_1_RED49 و K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI_RED49 ربطی داره؟؟؟ اما بعد از update از cid 49 به 52 cid تغییر کرد.حالا باید برای cid 52 بگیرم؟؟؟
بعد برنامه XS++ گوشی k800 رو نمشناسه
Phone-XS_V2[1].01_Beta_package میشناسه اما به درد نمیخوره .لطفا راهنمایی
درایو صدای چی؟ از کجا؟ میشه لینک بزارید؟؟ ممنون میشم
اول از همه از حميد و sony w810 يك تشكر توپ مي كنم
من بلاخره بعد از كلي كلنجار با خودم گوشيمو هك كردم برا افزايش صدا،توپ شده ها امروز با يك 3250 كل انداختم اگه نگم بيشتر بود كه من اين احساسو داشتم كاملا يكي بودن.بابا ايول.
فقط يك سوال دارم حميد جان اين فايلهايي كه دادي برا تغيير منو كدومو بايد بريزيم تو گوشي؟اون فايل تمي كه داخلشه چيه؟و آخرين سوال شرمنده اون منويي كه رو منو قفل ميزاره چجوري ميشه پسورد هاشو تنظيم و عوض كرد؟
ممنون
حميد آقا من گوشيم سريال چنج بود. از راه شما firmware رو عوض كردم و دقيقا گام به گام توصيه شما عمل كردم اما الان كه گوشيو روشن ميكنم please wait ميده و همينطور ميمونه. حالا چيكار كنم؟ بدم بيرون فلش كنن يا از ورژن هاي ديگه استفاده كنم؟ ميشه ورژن هاي main و fsبا هم فرق داشته باشه؟ ميشه از يه مدل ديگه كاستيومايز استفاده كنم؟
نقل قول:
اول از همه از حميد و sony w810 يك تشكر توپ مي كنم
من بلاخره بعد از كلي كلنجار با خودم گوشيمو هك كردم برا افزايش صدا،توپ شده ها امروز با يك 3250 كل انداختم اگه نگم بيشتر بود كه من اين احساسو داشتم كاملا يكي بودن.بابا ايول.
فقط يك سوال دارم حميد جان اين فايلهايي كه دادي برا تغيير منو كدومو بايد بريزيم تو گوشي؟اون فايل تمي كه داخلشه چيه؟و آخرين سوال شرمنده اون منويي كه رو منو قفل ميزاره چجوري ميشه پسورد هاشو تنظيم و عوض كرد؟
ممنون
آره باید خاموش باشهنقل قول:
فکر میکنم واسه انجام عملیات توی گوشی به باتریش نیاز داشته باشه
دوستان ما اومديم براي هك چون گوشيم سريال چنجه Usb Drive رو نصب كنيم بعد از نصب گوشي رو از كابل كشيدم چون هنوز پك رو دانلود نكرده بودم آقا گوشي خلاص شده بالا نمياد هنگ ميكنه ....!
چرا اينطوري شد .... دوستان مراقب باشيد !
ما كه هنوز اندر كف هك با xs هستيم . بعد از چند ساعت كه كار ميكنه رو يه مرحله گير ميكنه و ديگه نميره .
حالا اگه مثلا تو مخابرات يه اشنا داشته باشيم چطوري بايد گوشي رو ثبت كنيم . يعني همون سريالي رو كه كه با زدن #06#* مياد بايد ثبتش كنيم ؟ ديگه اينطوري ميتونيم راحت با فار كار كنيم ؟
برای افزایش صدا اینهم ببینید بد نیست
نقل قول:
این لیتک دانلود برنامه xs تا نصفه که میره میگه لینک فعال رو بدید تا دانلود بشه خواهشا یه جایی دیگه آپلود کنید
K800_R1ED001_FS_EUROPE_1_RED49 و K800_R1ED001_MAIN_GENERIC_WI_RED49 ربطی داره؟؟؟ اما بعد از update از cid 49 به 52 cid تغییر کرد.حالا باید برای cid 52 بگیرم؟؟؟
اگه گوشیت چنجیه اون سریالی که با زدن اون کد نشون میده imei چنج شدسنقل قول:
باید imei اصلیو بدی به آشنات تو مخابرات
اگه اسکن و پرینت نکرده باشن imei پشت باطری با اونی که روی جعبس رو باید بدی
گوشی من سریال چنجه
می تونم صداش رو زیاد کنم؟
مشکلی پیش نمی آد؟
اگه می شه چطور؟
ممنون
اقا من این قدر التماس کردم که یه راهی برای افزایش صدای k800 هم بزارید. اما هیش کی کمک نکرد:37: :37:
اقا حمید شما همش به فکر w810و k750 هستید. خوب من بدبخت k800 دارم .کمکم کنید.
به من گفتید درایو صدا برای k800 داشته باشم خوب از کجا؟؟ چه طوری بریزمش تو ++XS ؟؟
بعد از update گوشی من تبذیل به cid 52 شد.با درایو cid 49 هم میشه؟؟
برای گوشیم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟که بخواد گوشیم بترکه.
اصلا ++XS گوشی k800 رو نمیشناسه.
کممممممممممممممممممممممک.
کممممممممممممممممممممممک.
خواهش میکنم به فکر k800 هم باشید.کمممممممممممممممممم ک کنید خواهش میکنم کمک کنید.:37: :42: :37:
دست همگي به خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درد نكنه .
بالاخره گوشي سريال چنجي خموش ما هك شد و الان صداش فوقالعاده شده .
شادي ميكنيم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]