شما می خواهید این بازی رو برای فروش بذارین به چه قیمتی به نظر من بین 1500 تا 4000 تومان باشه
(من فقط نظر میدم ها)
Printable View
شما می خواهید این بازی رو برای فروش بذارین به چه قیمتی به نظر من بین 1500 تا 4000 تومان باشه
(من فقط نظر میدم ها)
همه این امصای منو بندازن تو امضاشون!! (میدونم خوب نشده... ولی برای هماهنگی بیشتر لازمه!!)
منظورت مپ ادیتوره ؟ :31:نقل قول:
قربون دستت این آموزش زدمودلر خیلی زیاده قرار بود مپ ادیتور رو کامل کنم ولی دیگه حالا نمیتونم من یه 5 صفحه نوشتم برات میفرستم تمومش کن بزار تو تایپک
آقا این آموزشی که دادی آخرشه خیلی چیزا یاد گرفتم ببیینم حرفه ایش رو هم خوندی ؟ تو سایت برنامه هست حتما بخون ببین چه چیز توپیه
1_ما بازیمون اصلا جزو بازی های Rockstar به شمار نمیاد !نقل قول:
2_ شخصیت اول پلیسه بر خلاف بقیه ی بازیها
3_مجوز ...
سلام من تازه اومدم و یه نظر ردیف دارم ببین تا حالا توجه کردی این یارو CJ میزنه هر بلایی میخواد سر شهر می آره و بعد انگار نه انگار آزاد می شه(البته اونجا آمریکاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ما می توونیم از Rockstar هم بهتر کار کنیم ! یعنی بگیم این یارو تو حالت معمولی(ولگردی) پلیس مخفی و پلیس های شهر اونو اشتباهی میگیرن و بعد سریع ولش می کنن ولی باید تو بعضی ماموریت ها هم پلیس معمولی باشه وگرنه بازی به اون طولانیی یکنواخت می شه
نه خير من همچين قصدي ندارم .نقل قول:
شما فقط میخوای به گروه فاز منفی بفرستی
من هم همين نظر رو داشتم مي خواستم اول آماده بشيد و بعد اينو بگم (سياست)نقل قول:
شخص اول بازیم که پلیسه !
بشدت موافقم.نقل قول:
از همه مهمتر اسکریپت مرحله ها که از همش سخت تره
من هستم.نقل قول:
آقا کی قرار با فتوشاپ کار کنه ؟
خیلی ضروریه
اصلا فتوشاپ کار تو گروه داریم ؟
نه خير به اين چيز ها نيست اينكه بري يه زنو له و لورده كني مشكل دارهنقل قول:
اگه به اسم بازیه که عوضش می کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم گروه ؟؟ مدير گروه ؟؟
فکر کنم رئیس گروه مشخصه
ولی راستش برای اسم بازی هیچی به ذهنم نمیرسه :31:
ببینم کسی از نوین پندار چیزی میدونه شرکتش چطوره ؟
من یک خانوم بسیجی ساختم و توی Cutscense.img جایگزین کردم.
پیداش کردم ولی هنوز از تکسچر قبلی استفاده میکنه!
مشکل چیه؟
آره برای منم همینجوری بود ولی من فهمیدم چشهنقل قول:
خدا به دادت برسه بعضی از این شخصیت ها تو فایل شخصیت نها نیست بلکه تو فایل gta3 هستش که حالا بیا و درستش کن:31:
من لیست 3 یا 4 تاشو دارم ولی چند تا دیگه هم هست که ندارمش اونها رو برات میزارم و میگردم تو فرومهای خارجی ببینم کجاس بقیش
البته اینو از روی یه مود که شخصیتها رو عوض میکرد فهمیدم
1. چرا کسی نمیگه با نظر قبلی من موافقه یا نه؟؟
2. بابا شما ها پرت پرتین این روزا تو تهران بنز و بی ام و از پیکان و پراید بیشتر شده اون وقت شما سفت چسبیدین به پیکان 57 ؟ بابا یه سه چهار مدل بنز و بی ام درست کنین ساختنش هم آسونه چون تو اینترنت عکس از همه جاش پیدا می شه (وای وای وای)
آره خدایش مشکل بزرگیه این وحشی بازیها :41:نقل قول:
تنها راه این که با کشتن افراد عادی خودش هم بمیره
آره همینطوره باید برای این مشکل یه فکری کردنقل قول:
ای بابا چرا توهین میکنی همین الان پست دادی و انتظار داری جواب بدن اصلا مگه سه نفر بیشتریم در حال حاضر سه نفر آن هستن و فقط من عضو گروه هستمنقل قول:
خوب چیزاهایی که قبلا گفتم Pm کردم براتون
البته بگم برگ درختها خیلی ضایع شده دارم میگردم ببینم چیز بهترب پیدا میکنم یا نه
G.T.A of the tehran
دوستان من که اگه خودم جی تی آ رو داشتم که نمی اومدم از شما تقاضای کمک کنم. :19:
من جی تی آ رو فقط اون اولهاش داشتم و الان دیگه سی دیش رو ندارم.
می خواستم ببینم که اگر میتونم ساختمونهایی در حد بازی بسازم، برم و بازی رو از دوستم بخرم و برای شما ساختمونها رو درست کنم.
مگه حجم این فایلها زیاد میشه ؟؟ :13:
اگر زیاد میشه ( بالای 2 مگابایت ) خوب بگید تا من برم و سی دی رو از دوستم بگیرم.
اگر هم که حجمش زیاد نمیشه خوب چند تاش رو آپ کنید دیگه. :40:
راستی ببینم شما که تویه فورومهای این بازی گردش میکنید، تا حالا کسی یه اکسپورتر و یا امپورتر فایلهای این بازی رو برای جی تی آ نذاشته ؟؟
اونوقت کار من راحت تر میشه. :21:
راستی برای همون دلایل میخواین که اسم بازیتون رو عوض کنید ؟؟ ممکنه حرف و حدیث پشتتون درست کنند ها !! نمونش اینه :
البته بعدش تعریف می کنن ازش و میگن که کارشون خوب بوده ولی من حوضله نوشتنش رو نداشتم. :31:نقل قول:
دیدی این بازی جدیده رو که شهر تهران رو ساختن ؟؟ نه ولی میگن قشنگه، ( ببین اعتماد به نفسو !! :21: )ببینم تو بازیشکردی ؟؟
من آره.
چطور بود ؟ کل تهران رو ساخته بودن ؟؟
بابا اینا اومدن جی تی آ رو ادیت کردن و با اسم بازی در تهران به مردم قالب کرد.
ااااااااااا !!!!
حالا به نظرتون می ارزه که اون جمله تویه خط 5 رو اونها به همدیگه بگن ؟؟ :13:
اگر به ریسکش می ارزه، خوب انجام بدید دیگه. چرا به هحرف من گوش میکنید ؟؟ :31:
نقل قول:
اکسپورتر که معرفی شده لینک دانلود هم هست برای تریدیمکس بود و زدمدلر هم هست که خیلی آسونتره و لیننک اون رو هم گذاشتم
حالا این رو کجا گفتن یه لینک بده بریم ببنیم اتفاقا این نظرات خیلی مفیده و میتونه به بهتر شدن بازی کمک کنه
من میخوام یه وبلاگ بزنم و اطلاعات کامل بازی رو اونجا بزاریم اینجا تا از اول بخونن تا آخر بنده خداها هیچی حالیشون نمیشه ولی تو وبلاگ فقط اطلاعات و عکس ها رو قرار میدیم
خوبه ؟ درست کنم ؟راستی نمردیم و پرشین گیگ دار هم شدیم :31: آقا محمد زحمت کشید یه دعوتنامه برام فرستاد :11: :40:
يحيي نوشته هات رو برام بفرست مي زنم تو سايت و آپلود ميكنم.
توحين نكن ! بعدم ما نگفتيم همش ماشين ايراني مي زاريم كه!!نقل قول:
2. بابا شما ها پرت پرتین این روزا تو تهران بنز و بی ام و از پیکان و پراید بیشتر شده اون وقت شما سفت چسبیدین به پیکان 57 ؟ بابا یه سه چهار مدل بنز و بی ام درست کنین ساختنش هم آسونه چون تو اینترنت عکس از همه جاش پیدا می شه (وای وای وای)
اسم بازي هم يه چيزي شبيه به اينها :
پليس مخفي
ماموريت مخفي
ماموريت غير ممكن
بابت اکسپورتر ممنون. ( من برای مکس می خواستم ولی ننوشته بودم :31: خوب شد که خودتون گفتید این رو. )نقل قول:
ولی باز جوابم رو ندادی ها !
اما میشه فهمید که حتما حجم فایلها زیاد میشه! پس میرم و سی دیش رو گیر میارم. :46:
در مورد اون حرفها هم بگم که کسی چیزی نگفته و من فقط گفتم اینجوری میگن بعدا !! یعنی این که اگر اسم بازی رو عوش کنید یه همچین مشکلی پیش میاد. :31: در کل بهتره که کلمه جی تی آ اول بازیتون باشه مگه این که مرحله سازیتون رو هم انجام بدین اون موقع باید این جوری بنویسید.
xxxxxx ( اسمی که بعدا انتخاب میکنید ) بر پایه انجین بازی GTA:san anderas
Made in Iran . :31:
به نظر من در مورد وبلاگتون کار خوبی میکنید، چونکه هم کنترل کردنش راحت تره و هم این که لازم نیست بذارید تویه سایتی که سکرت هست. :27:
بابا ول کنید ایشون رو ! تا حالا چند نفر به ایشون تذکر دادن. :41:نقل قول:
در مورد اسمهایی هم که انتخاب کردی بگم که یه کم زیادی شبیه فیلمهای تلویزیون شده و از دید من اصولی ندارن. ( به جان خودم توهین نرکدم ها ! )
یه اسمی انتخاب کنید که خریادر به محض دیدن اون به سمتش جذب بشه و اسمش یه نمای کلی از بازیتون باشه. :40: :40:
ببخشید می خواستم جو بندازم وسط :31:نقل قول:
بعد مثل اینکهدرست متوجه نشدی (به خدا این توهین نیست) این که من گفتم "مشکل" نیست "تظره" یعنی تو ماموریت ها این یارو پلیس مخفی و بیشتر با خلاف کار ها می جنگه (البته نه همیشه :4:)تو شهرم پلیس ها وقتی میبینن این یارو یکی رو می کشه یا زیر می گیره علم غیب که ندارن بفهمن اون پلیس مخفی پس دستگیرش میکنن بعد یارو میرهآگاهی میگه من خودم پلیسم و بعد ولش می کنن.
یه قضیه ی دیگه اسم شخصیت اوله که هم باید یه چیز ساده باشه (Carl Johnson اسم خیلی ساده ایی مثل علی احمدی)بعد باید خلاصه بشه مثل اسی یا ممد :31:
خوب دوستان بالخره من بعد از 3 ساعت توسنتم که این اکسپورتر رو دانلود کنم. ( کل تاپیک رو از اول خوندم تا پیداشون کردم. )
خودش هم یه نیمچه توضیحی در مورد اکسپورت کردن در مکس توضیح داده که به نظرم کافی بوده.
مونده که فقط برم و بازی جی تی آ رو گیر بیارم.
یه درخواست از آقا محمد دارم.
تویه صفحات قبلی یه جا برای یکی از دوستان که درخواست تکچر و عکس از ساختمونهای تهران رو داشتن که آقا محمد گفتن این عکسها رو براشون پیغامشخصی میزنن.
گفتم اگر ممکنه این ها رو برای من هم پیغام شخصی بزنید.
فعلا که روی من حساب نکنید تا که برم و ببینم ساختمونها چه جورین.
راستی یه سوال مکسی داشتم از دوستان :
این بازی تا چند تا سگمنت و یا فیس رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟؟
مثلا بازی مثل ژنرال ها تا 500 تا سگمنت رو ساپورت میکنه.
جی تی آ چند تا رو ثاپورت میکنه ؟ به نظرم بالای 2000 تا رو ثاپورت کنه.
شما برای ساخت یه ماشین مثل بزن الگانس چند تا سگمنت استفاده میکنید ؟؟
بيخيال گفتيم ما چيزي گفته باشيم. شما هم بگيد !!نقل قول:
در مورد اسمهایی هم که انتخاب کردی بگم که یه کم زیادی شبیه فیلمهای تلویزیون شده و از دید من اصولی ندارن. ( به جان خودم توهین نرکدم ها ! )
یه اسمی انتخاب کنید که خریادر به محض دیدن اون به سمتش جذب بشه و اسمش یه نمای کلی از بازیتون باشه.
حتما"نقل قول:
یه قضیه ی دیگه اسم شخصیت اوله که هم باید یه چیز ساده باشه (Carl Johnson اسم خیلی ساده ایی مثل علی احمدی)بعد باید خلاصه بشه مثل اسی یا ممد
من ورزشگاه آزادی رو درست کردم :31:
طبیعت هم تموم شده خدایش فقط باید ببینید چقدر قشنگ شده همه چیز مخصوصا جنگل ها
عکس این رو حتما فردا میزارم
کسی نرم افزاری سراغ نداره که از صفحه عکس بگیره آخه Print Screen من خراب شده
SnagIt 7نقل قول:
مشتاقم ببينم.نقل قول:
من ورزشگاه آزادی رو درست کردم
طبیعت هم تموم شده خدایش فقط باید ببینید چقدر قشنگ شده همه چیز مخصوصا جنگل ها
عکس این رو حتما فردا میزارم
از اينكه مدتي نبودم معذرت مي خوام آخه وقت امتحتنات هست و ...
آقايون يه نفر تو دارينوس پيشنهادات زير رو داده بودند:
البته من زياد با اولي موافقم(نسبت به بقيه)نقل قول:
ولی اگه اگه اسم highClass بخوای من چند تا میگم ولی نظر بقیه هم مهمه :
GTA : Beside the Milad Tower
GTA : Tehranian Mafia Family
GTA : Vice of the Tehran City
منتظرم ببينم:31: :11:نقل قول:
در ضمن به نظر من بهتره كه بريم سراغ نقشه و ساختمونها(ماشينها تقريبا كامله).
اگه پليس باشه كه نمي شه:20:نقل قول:
باید خلاصه بشه مثل اسی یا ممد
دوستان قراره سی دیه این بازی بیاد بیرون؟
چرا نمیشه ؟؟؟ مگه پليس ها دل ندارن:19: برای همدیگه لقب بزارن تازه مثل اینکه تا حالا آگاهی نرفتی ببینی پليس ها به هم چه چیزهایی که نمی گن:31:نقل قول:
Gta-pro راست می گه اسم اولی عالیه دومی زیاد گانگستریه مجوز نمیدن سومی هم مال نیست
ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ... :5:نقل قول:
این ترینر با F11 عکس میگیره. فقط باید فعالش کنی. آخراشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:---1استقلال 7 تا بزنه ؟؟؟؟؟؟؟! تو خواب ببینید:31: شما اسکوربرد رو چپکی دیدیننقل قول:
---2 اصلا منطقه 22 نمیسازیم
آقا یحیی دستت درد نکنه :31: ولی آخه منطقه 22 مهم نیست ! محیط ورزشی میشه !
نکته بعدی اینه که شما مطمئنی کل ورزشگاه آزادی رو ساختین ؟ من رفتم توی ورزشگاه توی همه ی سالن ها ، وسط زمین چمن و .... خیلی بزرگه فکر نکنم توی یه DFF جا بشه
بلهنقل قول:
دوستان اين هم يه اسم جديد از دارينوس:
به نظر من كه خيلي اكشن هستش.:31:نقل قول:
میتونی اسمش رو بذاری GTA: Gangs of Capital به معنای باند های پایتخت...
در ضمن آقا محمد پس آخرش چيكار بايد بكنيم؟؟
بهتره ديگه بريم سراغ نقشه و ساختمونها.
واییی چه قدر باهال میشه
بابا کی سیدیشو میدید بیرون؟؟
وایییییییییی ااااااااااااانقل قول:
باهات موافقم
اينو خوب اومدي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ...
من اگه تو این مرحله قرار بگیرم عوض این که به ماموریت برسم می زنم استقلالی ها رو میکشم مخصوصا انصاریان
بابا بي خيال اين قرمز و آبي بشيد.نقل قول:
من اگه تو این مرحله قرار بگیرم عوض این که به ماموریت برسم می زنم استقلالی ها رو میکشم مخصوصا انصاریان
خوبه اما فعلا كه مرحله نويس نداريم.:41:نقل قول:
ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ...
در ضمن آقا محمد شما چطور نام كاربريتون رو تغيير دادين؟
منم اگه توبازی باشم تو این مرحله یه نارنجک می ندازم زیر پای پرسپولیسی ها وطرفدارانشون واگه گل باشه میندازم زیز پای استقلالی هانقل قول:
مرگ بر پرسپولیسسسسسسسسسسسس