سلام سميه
از كمكهايي كه در زمينه موتورولا به ما كردي ازت ممنونم.
ولي اين كلوپ رو همه با نام تو ميشناسن. اگه نباشي جات خيلي خالي ميمونه.
چند وقتي يك بار سري به كلوپ خودت بزن.
متشكرم
Printable View
سلام سميه
از كمكهايي كه در زمينه موتورولا به ما كردي ازت ممنونم.
ولي اين كلوپ رو همه با نام تو ميشناسن. اگه نباشي جات خيلي خالي ميمونه.
چند وقتي يك بار سري به كلوپ خودت بزن.
متشكرم
سلام gsm عزیزنقل قول:
من همه ی این کارها را به کمک همون لینکی که با نام لینک راهنما در پستم قرار دادم انجام دادم توصیه میکنم شما هم به اونجا یه سری بزنید چون اونجا با شکل کامل توضیح داده
ولی خوب من هم سعی میکنم اگه تونستم با کمک اون شکلها اینجا یه توضیحی بدم
منبع من همون بود
نقل قول:
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه:sad: :sad: :sad: :sad:
کجا میری ؟:sad: :sad: :sad:
ایجاد یه فروم دیگه؟:sad: :sad: :sad:
اینجا بدون تو هیچ......:sad: :sad: :sad:
کجا میتونیم پیدات کنیم؟هـــا؟چِِیـــی؟:sad: :sad: :sad:
ببین ما رو تنها نذاری اگه رفتی که نمیری ! هر از گاهی به اینجا سر بزن....:sad: :sad: :sad:
اینجا خانواده ی دوم من شده بود:sad: :sad: :sad:
داره اذیتمون میکنه!!!!!:sad:نقل قول:
سلا م آیدین جون ممنون حتما به لینکش سر میزنم!!!
الان یه دفعه که پست somayehns جان رو دیدم یه خورده خنگ شدم!!!!
راستی تواین وضعیت یه جواب کوچولو به من بده که جریان این 0 و 1 که اینجا آورده شده چیه!!!!
Bit 2 : message >draft(1 on , 0 off)
راستی من با آموزش دوستمون somayehns با leader & gl کار با seem رو بلدم!!!
آخه somayehns جان چیزی در این مورد نگقته بود!!
منظورش همون تیک بخوره یا نخوره هست؟؟؟؟؟؟
ممنون عزیز
Salam Baba In Somiye Dareh Koja Mireh Bedon Onke Nemishe Ake Tazeh Dashtem Behesh Adet Mikardam Mireh Ye From Dige Baz Bokone Nashod Ke Ake Baba Ye Adres Bezar Bashe Meli Chezi Yadet Nareh Ha Someye Jan Be To Inja Sard Mimone
نقل قول:
دوست عزیز شما با نصب اسکین هم از چهره خسته کننده گوشیتون راحت میشین!!!
حتی اگر از فونت نوشته ها راضی نیستین بازم میتونین اینا رو تغییر بدین!!!برای این کا ر به پست های فرستاده شده توسط somayeh ns در صفحات قبل مراجعه کنید.
منتظر جواب دوستان در مورد drm هم باش
سلام سمیه
اون کاری که تو پست 356 گفته بودی کردم
ولی نمی دونم چرا شاخه kjava توroot/ 509x پاک شد!!!!!
ازش کپی دارم تو کامپیوترم ولی نمی دونم چطور بریزمش چون باlaedr gl نمی تونم یه شاخه جدید بسازم تو root/509x که فایلای اصلی رو بریزم اونجا؟!!!
اگه کمکم کنی ممنونت میشو مثل همیشه
نقل قول:
are azizam dagigan 0=off &1=on
roye hamun shomare bit
bedalil font neveshte mazerat akhe alan EN nadaram:blush:
ممنون دستت درد نکنه!!! خدارو شکر گوشیم رو با هزار تا ترفند درست کردم!!!!
Salam Be Hame Chera Ingadr Clup Khalvat Shodeh Kasi Nemiyad Na Soali Na Link Gadidi Yani Darh Matroke Mishe Nazarin Toro Koda Hamghen Etfagi Beyofte Hala Someye Rafte Khob Hame Ke Narftanhech Kas Soali Nezashteh Man Mizaram Ye Barnameh Vase Zabt Mokalemat Mikam Agay Gsm Azez Bashomam Bye Fealan
Salam Ye Sait Hastesh Be Nam Getgar Tosh Por Barname Ve Bazi Hastberen Uzv Beshen Hall Konen
نقل قول:
عزیزم این برنامه که گفتی رو من جا هایی زیادی گشتم و درخواست هم دادم و لی برنامه ایی پیشنهاد نشده!!!
دوست خوبمون somayehns لینکی گذاشته بود که واقعا جالب بود و لی البته نیاز به یه کم بلدی زبان است!!!
به این لینک برین و اطلاعات جالب رو بگیرید؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی هم باشه که در توانم باشه برای جواب دادنش در خدمت همه دوستان هستم!!!;)
ولی مطمئنا جای somayehns جان همیشه خالی است:sad:
در مورد اطلاعات جدید هم بزودی یه چیزایی براتون میزارم!!!
سلام. بچه ها من یه صدای خش خش وقتی صحبت می کنم افتاده توی گوشی ام . حس می کنم از وقتی تقویت صدا رو نصب کردم این صدا اومده. کسی مشکل مشابه این نداره ؟؟؟؟
فرشاد جان من اطلاعاتی در این مور ندارم ولی فکر کنم somayeh ns جان یک بار به سوال شما پاسخ دادن!!!نقل قول:
حالا این خش خش صدا وقتی هم که صدا رو پایین میاری هنوز هست؟؟؟؟ چون با تقویت صدای v3x کیفیت اون واقعا پایین میاد!!!
V3X
چندتا ادیت برای seem با این آدرس
seem 0032 record 0001
فعال کردن lock keypad
به offset 29 برید و بیت 1 رو تیک بزنید. این گزینه فعال میشه.
Settings > Security > Lock Keypad
نمایش zoom در lcd خارجی وقتی از دوربین استفاده میکنید.
به offset 53 برید و بیت 1 رو تیک بزنید.
speed dial با زدن دکمه های # و 2
به offset 60 برید و بیت 6 رو تیک بزنید.
اضافه کردن افکتهای جدید به دوربین
به offset 86 برید.
با تیک زدن بیتهای زیر افکتهای مقابلشان فعال میشود
bit 2: Blue filter
bit 4: Red filter
bit 5: Green filter
اضافه کردن این قسمت به گوشی: Settings > Phone Status > Other Information > MP3 Ready
به offset 4C برید و بیت 7 رو تیک بزنید.
یه امکان دیگه.
به offset 16 برید و بیت 6 رو تیک بزنید.
این قسمت به گوشی اضافه میشه
Settings > Ring Styles > Details > Roam Calls option, special ring tone for calls received while roaming
فکر کنم با فعال کردن این قسمت بتونید تماسهایی رو که شامل ROAMING مشند با زنگ متفاوتی دریافت کنید. این هم میتونه جالب باشه. مثلا من میتونم بفهمم که دوستم که بهم زنگ میزنه الان اصفهانه یا داره من رو سر کار میگذاره
نه سمیه جواب این سوال من را نداد. من وقتی صداش را هم کم می کنم این هستش هنوز !
اطلاعات جالبی هستن !! ولی حیف که فقط برای v3x هستند!!!به هر شکل ممنون;)نقل قول:
بهتره یک توصیه هم داشته باشیم که اگه کسی نیاز به این تغییرات نداره رو گوشیش این اعمال رو انجام نده!!
چون میدونین این see ها با اینکه معمولا جواب میدن ولی هیچ کدومشون معتبر و نضمین شده نیست و باعث بروز
مشکلاتی هم میشن!!
پس فرشاد جان باید از بچه های که این مدل رو دارن و نصب کردن بخوای که مشکلت حل کنن>>>
این هم map کامل seem های v3i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم این رو قبلا گذاشتم یا نه!!! ولی گذاشتنش خالی از لطف نیست!!!
تبدیل گوشی موتورولا شما به وب کم!!!
ار با این برنامه بسیار ساده است فقط نیاز داره کیفیت دوربین رو رو پایین انتخاب کنید . همچنین باید زبان برنامه رو هم
تو منو ها تغییر بدین!!!
اینجا آپ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
يك سوال در مورد موتورولا v3x داشتم.
وقتي عكسي رو كه با دوربين خود گوشي مي گيريم توي منوي options\apply as گزينه اي است به نام camera off image اين گزينه چه كاري انجام ميدهد؟
باتشكر
آقا یکی کمکم کنه ......
من motorola v3i دارم و در هنگام نصب برنامه ، اشتباها digital audio player را پاک کردم و ...... و حالا بدبخت شدم
چون نمی توانم این نرم افزار را پیدا کنم
لطفا اگه کسی می تواند برای من گیر بیاورد ممنون می شوم
راستی بگوید که من چه طور آن را نصب کنم
از کجا پاک کردی؟؟؟ مگه داشتی چی نصب میکردی؟؟؟نقل قول:
بیشتر توضیح بده؟؟؟؟!!!!
من خودم v3x دارم. و دلیلی که seem های v3i رو نگذاشتم این بود که با خودم گفتم اگه تست نشده بگذارم تو فرم ممکنه باعث شرمندگی ما پیش دوستان بشهنقل قول:
یه درخواست عاجزانه هم دارم.
یک هفته هست که من دارم دنبال یه مونستر پک با کد زبان 0032 برای v3x میگردم ولی یافت می نشود. اگه آدرسی چیزی ازش دستتون اومد ما رو هم بی خبر نگذارید.
فدای همه.l
سهراب جون به تاپیک متالیکا جان که کلوپ 1 موتورولا در امضام اومده سر به زن فکر کنم در آخرین پست هاش آورده
سلام فرشاد جان.نقل قول:
من دقیقا متوجه نشدم گجای گوشیت سدای خش خش داره ولی 1-اگر منظورت بلند گوی پشت گوشی هستش خوب چون هم فرکانس و هم قدرت صدای گوشیت بالا رفته و بلند گوی موتورولا هم 4وات بیشتر قدرت نداره یکم جر جر میکنه.
2-اگه بلند گوی داخلیت زمانی که صحبت میکنی صدا میده دلیلش فقط یک چیز هست اوونم اینه که به پایینه گوشیت ضربه خرده.یه راه برا درست شدنش هست اوونم اینه که پشته هموون جایی که بلند گویه گوشیت هست(پشته گوشی) رو باز کنی(راحته) یه پایه طلایی رنگ رو میبینی.با یک فویله آلمینیومی که کوچیک باشه و تاش کرده باشی روش بزار گوشیت درست میشه.راستی این صدا نرم افزاری نیست.:)
اذیت نیست گل پسرا وگل دخترا.سمیه جان رفت و جاش رو برا ما خالی گذاشت جایی که هیچ وقت پر نمیشه. ولی فقط یه پیام برا سمیه دارم اوونم اینه که اون طرفه دنیا هم اینترنت هست این رو یادت باشه دختر خانوم:worried: :weird: :ohno: :sad:نقل قول:
اذیت نیست گل پسرا وگل دخترا.سمیه جان رفت و جاش رو برا ما خالی گذاشت جایی که هیچ وقت پر نمیشه. ولی فقط یه پیام برا سمیه دارم اوونم اینه که اون طرفه دنیا هم اینترنت هست این رو یادت باشه دختر خانومنقل قول:
تنهاموون نذار خانوم.تو رو به هموون امام رضاتون
سمیه خانوم ببین بالای ستاره هات چی نوشته.نقل قول:
آقا سعید اینجا جای این حرف ها نیست!
میبینید بعد از 3 هفته نبوودن اومدم و چی میبینم.سمیه رفت؟؟؟؟؟؟
خوب مشکل داشته!!!نمیتونستیم که مجبورش کنیم!!!! شما هم اگه دوست داری پیغامتون رو بخونه براش پیغام خصوصی بدین!!!!!
با یک نرم افزار که اسمش LeaderGL FlexEditor است داشتم نرم افزاری نصب می کردم که اشتباها نرم افزار digital audio player را از گوشی ام پاک کردم از درایو c:\mobile\kjava پاکش کردم.نقل قول:
ببین مگه قبل از این کار بک آپ نگرفتی!!! اگه گرفته باشیه که کار حله!!!
ولی اگه نه باید برات درخواست بدم یا کمی بگردم چون خودم الان ندارم!!!
تا وقتی من بگردم تو پست های قبلی somayehns بگرد ببینی چیزی پیدا میکنی؟!!!
اولا ممنون از توجهتوننقل قول:
من رفتم و تمام اون تاپیک رو گشتم. البته اسم اون مونستر پک رو نوشته بود ولی لینکی بهش نداده بود. به نظر شما توی مجتمع علا الدین چقدر میگیرند این کار رو بکنند. آیا میتونم فایل فلش رو هم ازشون بگیرم؟
نه بک آپ گرفتم و نه چیزی پیدا کردم اگر هم پیدا کردم ورژن بالا تر است که گوشی من نمی تواند اجرا کندنقل قول:
خواهش میکنم!!!نقل قول:
فایل فلش رو میتونی با مراجعه به یک کافی نت دارای adsl به راحتی بگیری چون 12 یا 13 مگ است.
من تهرانی نیستم!!!! باید این و تهرانی ها جواب بدن!!!
سلام به همه
من موتورولا l6 دارم ميخوام بدونم كه چطوري ميتونم روش نرم افزار نصب كنم؟
ممنون
تو درایو اون که میری از طریق کابل usb چیزی به نام kjava اگه دیدی!!! اونجا برنامه هات کپی کن!!(برنامه های جاوا فقط)
البته من خودم تا حالا با این مدل کار نکردم؟!؟؟!!؟!