سلام.ميشه بگيد براي گوشي موتورولا v3i ميشه يك گيگ مموري انداخت؟
Printable View
سلام.ميشه بگيد براي گوشي موتورولا v3i ميشه يك گيگ مموري انداخت؟
در کل 512 حداکثرش ذکر شده ولی اگر سیستم عاملتون از مموریه 1 گیگ ایراد نگیره شدنی هستش.نقل قول:
به طوره مثال من رویه V3x و حتی v360 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که از نظره قابلیت از v3i پایین تر هست مموریه1 گیگ انداختم و
کوچکترین مشکلی پیش نیامد.
سلام.v3i دست دوومش چنده؟
باید حدود 120 تا 140 باشه البته اگه اشتباه نکنم
تائيد پست بالا
بچه هاي محترم انجمن من يه مشكل كوچولو با (شايد هم بزرگ) با گوشيم دارم جايي كه ما زندگي مي كنيم انتن دهي گوشي ها (همه نوعها) با توجه به ضعيف بودن دكل بسته به جا متغيير است بصورت كلي انتن دهي ضعيف است حالا اين به جهنم مشكل من اين است كه بعضي مواقع اگر جايي باشم كه انتن دهي براي مدتي مثلا 2 دقيقه صفر باشد (no service )انتن دهي گوشي ديگر همانطور no services با قي مي ماند (اعصابم خرد ميشه)بنده تا گوشي را خاموش و روشن نكنم (حالا اين هم به جهنم) بدبختي اين است كه بايد جايي گوشي را reset كنم كه انتن دهي انجا حداقل 3 تا از نشانگرهاي انتن دهي پر باشد در ضمن register كردن ir-tci هم در تنظيمات شبكه فايده ندارد فقط reset كردن ان هم جايي كه انتن دهي متوسط است لطفا يكي به داد من برسه
لطفا يكي جوابه منو بده در ضمن من تو جستجوي شبكه فقط ir-tci رو مي ياره ولي تو يه گوشي sony ericsson كه جستجو شبكه رو زدم اون ir-mci رو اورد اون گوشي تو ir-mci ريجيستر مي شه ولي گوشي من وقتي با ir-tci ريجستر مي كنم تو لوگوي شبكه مي زنه ir-mci در حالي كه من همچين شبكه اي تو جستجو شبكه ها وتو ليست شبكه هام ندارم لطفا يكي به من كمممممممممممممممممممممممم ممك كنه
ir-tci و ir-mci هر دو رو یه فرکانس هستن و فرقی با هم ندارن. شما بگو محل زندگیت کجاست ؟
منم با انتن گوشی v3xمشکل پیدا کردم پرش پیدا کرده البته بگم که بعد از این که من گوشی رو فلش کردم این جوری شده
گوشي رو براي زبان عربي فلش كردم ولي موقع فلش سيم كارتو در نيوردم مي تونه از اون باشه؟
پس فلش هم زدی! فکر نمی کنم مربوط بشه به این قضیه. یعنی قبل از فلش همچین مشکلی نداشتی؟؟نقل قول:
نقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟؟ ! منظورت از پرشه آنتن چیه؟ و آیا آنتن دهیت ضعیف شده؟؟ آخه من تا حالا
ندیده بودم که بعد از فلش کسی با آنتن مشکلی پیدا کنه،ولی حالا دو مورد هم زمان!:18:
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..
يه چيز ديگه وا ويلا!!!!!!!!!!!! كسي برام sms بفرسته اگه همون موقع گوشي انتن بده اگه 10 صفحه هم باشه مي گيرم ولي اگه انتن نده مثلا بعد از 7 دقيقه انتن بده يا اصلا sms نميياد يا اكه بياد ناقص
که اینطور. آخه نگرفته چرا فلش کردی!!؟ به نظرم یه باره دیگه و با یک مانستر پکه دیگه باید فلشش کنی.نقل قول:
باید دوستانی که در زمینه ی فلش تجربه دارند راهنماییت کنن.
sms حل شد با تشكر از راهنماييتون حتما همين كارو مي كنم باز هم ممنوننقل قول:
خاهش عزیز من که کاری نتونستم برات بکنم.شرمنده. راستی چه جوری حلش کردی؟!نقل قول:
خودمم نمیدونم چه مرگشه؟ میدونی من تو یه جایی کار میکنم در حال حاضر که موبایل زیاده تو مغازه یه دفه انتن میخوابه ولی همین که از در مغازه میام بیرون دوباره میاد بالا در ضمن تو همه مغازه ها این جوری نیست تو مغازه بقلی انتن میخواد سر ریز بشه:31: یکی بگه از چیه؟نقل قول:
نقل قول:
میشه کاملتر توضیح بدین. یعنی گوشیه شما اینطوریه یا همه ی گوشی ها؟.و اینکه قبل از فلش اینطوری
بوده یا نه؟؟ ممکنه از پوششه اون محل باشه. اما اینکه آنتنه بعضی از گوشیا یک دفعه میاد و میره مربوط به
سرعته بالایه refresh rate آنتن هستش.یعنی مزیته نه اشکال.
نقل قول:
سلام :20:
هیچ مشکلی از گوشی نیست...
مشکل از شبکه و سقف مغازه است...برای منم این اتفاق زیاد پیش میومد
نقل قول:
90 تا 100 تومان
beckham7 عزیز
بعد از فلش هیچ تغییری نکرد؟
میشه یکم بیشتر توضیع بدین من کیج شدم البته باید بگم که تو مغازه ترانس زیاده همین طور خازن و از اون جایی که من رشتم برقه تا حدودی میدونم این امواج مغناطیسی چه بلایی میتونه سر امواج رادیویی بیاره فقط یکم نگران شدم ممنوننقل قول:
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..نقل قول:
الان فقط با ريست كردن مشكل حل ميشه البته بعضي وقتها با register & search كردن شبكه تو تنظيمات مشكل حل ميشه اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه آنتن دهي صفر ميشه در ضمن اگه روزي ده بار آنتن دهي صفر بشه يك بارش اين اتفاق مي افته (روزي يكبار) اگر آنتن دهي صفر نشه مشكلي پيش نمي ياد قبلا هم گفتم يكي ديگه از دوستام هم كه v3x داره اين مشكل براش پيش مي ياد اون v3x فارسي كرده نمي دونم جايي كه فارسيش كردن سيم كارتو در اوردن يا نه.
چون الان سه روزي ميشه كه مشكلو تو سايت وبا ديگر دوستان مطرح كردم به اين نتيجه رسيدم كه چون گوشي تازه گرفتم وسواس زياد به خرج مي دم وهمون طور كه corvette عزيز گفته از پوشش شبكه است فقط اينجا سوالي كه برام پيش ميياد اينه چرا اين مشكل براي گوشي هاي ديگه مثل sony ericsson يا nokia پيش نمي ياد؟ حالا با توجه به اين مسايل اگه راه حلي مدنظر دارين ممنون ميشم راهنمايم كنيد
من گوشي 1 روز از گرفتنش نگذشته بود كه فلش زدم قبلش..نقل قول:
الان فقط با ريست كردن مشكل حل ميشه البته بعضي وقتها با register & search كردن شبكه تو تنظيمات مشكل حل ميشه اين مشكل وقتي پيش مي ياد كه آنتن دهي صفر ميشه در ضمن اگه روزي ده بار آنتن دهي صفر بشه يك بارش اين اتفاق مي افته (روزي يكبار) اگر آنتن دهي صفر نشه مشكلي پيش نمي ياد قبلا هم گفتم يكي ديگه از دوستام هم كه v3x داره اين مشكل براش پيش مي ياد اون v3x فارسي كرده نمي دونم جايي كه فارسيش كردن سيم كارتو در اوردن يا نه.
چون الان سه روزي ميشه كه مشكلو تو سايت وبا ديگر دوستان مطرح كردم به اين نتيجه رسيدم كه چون گوشي تازه گرفتم وسواس زياد به خرج مي دم وهمون طور كه corvette عزيز گفته از پوشش شبكه است فقط اينجا سوالي كه برام پيش ميياد اينه چرا اين مشكل براي گوشي هاي ديگه مثل sony ericsson يا nokia پيش نمي ياد؟ حالا با توجه به اين مسايل اگه راه حلي مدنظر دارين ممنون ميشم راهنمايم كنيد
راه حله پیشنهادیه این دوسته عزیزمون هم امتحان کنbeckham7 جان.نقل قول:
سلام به همه دوستان
یه ایراد اصلی که v3xداره و خیلی اذیت میکنه اینه که کارکرد دوکلید بالای صفحه کلید قابل تغییر نیستند سمت راستی وارد منوی plant 3 میشه و چپی quick menu جالب اینجاست که quick menu نیز هر منویی رو قبول نمیکنه و اكثرا" به اينترنت وصل ميشه
اگه کسی این مشکلو تونسته حلش کنه به ما هم بگه ممنونش میشیم....
اگه منظورت اون دوتا کلیدی هست که در طرفین دکمه گرده هست فکر نکنم عوض بشهنقل قول:
نقل قول:
سلام عزیز.
اینی که شما میگی شدنی هستش،فکر میکنم راه حلش هم تغییرات در سیم باشه.
باید یکمی وقت بزاری تا اونی که میخای پیدا کنی،حالا یه سر به اینجا بزن تا بعد...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=107441&page=6
باشه هر وقت اون مشكل پيش اومد حتما امتحان مي كنم نتيجه شو مي گمنقل قول:
Corvette جان دستت درد نكنه ممنون
سلام
v3i دست دوم بدون جعبه 45 تومن مي ارزه؟ هيچي لوازم جانبي هم نداره حتي شارژر
به نظره من گوشی بدون جعبه اصلا ارزش نداره مفتش گرونه:41:به درد سرش نمی ارزهنقل قول:
نقل قول:
دوسته عزیز اگر گوشی سالم باشه ارزش داره. ولی برایه فروش روش حساب نکن. به هر حال مراقبه
سلامته گوشی باش.
خيلي ممنون از راهنماييتون در ضمن گوشي دزدي نيست بلکه لوازمش به سرقت رفته.
سلام .
شايد اين سوال قديمي باشه اما من چون تازه عضو شدم اطلاعي دربارش ندارم
فرق v3x H3G ,V3X vodafone چيه از كجا ميشه فهميد v3x كدوم مدلشه؟ قيمتشون با هم فرق ميكنه؟ مزيتي نسبت به هم دارن؟ اصلا دليل اين اسم گذاري چيه چون تا اونجايي كه من مي دونم vodafone يه شركت مخابراتيه آيا واسه تبليغات يا ...؟
نقل قول:
سلام.همونطور که شما گفتین vodafone یک شرکته مخابراتی هستش.
تا اونجایی که میدونم این شرکت یک سری از گوشیهارو سفارشه خودش میگیره وبه user هاش میده.
که از نظره سخت افزاری تفاوتی در میان نیست. ولی یک سری امکاناته نرم افزاری که مربوط به
سیستم مخابراته خودش هست رو به سیستم عامله گوشی اضافه کرده.
برایه شناسایی هم آرمه vodafone رو میتونی واضح رویه محصولاته سفارشه این شرکت ببینی.
اگر اطلاعات ناقص بود ببخشید.چون من با اتکا به یک سری مطالبه پراکنده اینهارو برداشت کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست بالا 100% تایید میشه. دقیقا همینطوره...
در ضمن من v3x vodafone ندیدم تو ایران ولی h3g دیدم.
نقل قول:
مرسی M.etallic.A عزیز.بیشتر به کلوپه خودت سر بزن.اینجا به تجربیاتت نیاز داریم رفیق:20:
نقل قول:
فقط میتونم بگم ممنون دوست عزیز توضیحاتت در این مورد خیلی اموزنده بود:31:
نظره لطفه شماست anti_girl جان.نقل قول:
با تشكر از تمام دوستان بخصوص corvette عزيز كه هميشه باعث زحمتش مي شم
من v3x vodafone ديدم بغير از اون لوگو vodafone تو نرم افزارش تا اونجايي كه من ديدم تفاوتي با v3x خودم كه بر اساس گفته corvette عزيز فكر كنم به سفارش swiss com كه اونهم يه شركت مخابراتيه به كاربراش داده (پايين صفحه نمايشش نوشته swiss com) هيچ تفاوتي نداشت حتي براي افزايش صدا من مدل هر دو گوشي را vodafone انتخاب كردم هيچ مشكلي پيش نيومد البته امكان داره اين تفاوتهاي نرم افزاري تو قسمت دسترسي به شبكه يا gprs باشه كه تو اروپا كاريردش زياده . ولي با توجه به اينكه من حداقل هر سه مدل v3x كه تو ايران هست رو ديدم علاوه بر اون تغييرات نرم افزاري كه زياد هم محسوس نيست فكر كنم هدف اصلي تبليغات باشه كه اين موضوع مي تونه نشون دهنده قدرت motorola باشه كه شركتهاي مخابراتي بزرگ تو اروپا موتو رو براي تبليغات انتخاب مي كنن
مطلبي كه نوشتم بر اساس مشاهداته خودم بوده اگر مشكل يا كم وكسري يا اطلاعات غلطي داره لطفا بگيد
حالا با توجه به اينكه هر دو مدل v3x از لحاظ سخت افزاري تفاوتي با هم ندارن اگه مثلا آموزش ريختن skin كه تو تاپيك ديگه اي نوشته مخصوص h3g رو روي گوشي vodafone انجام بدم نبايد مشكلي پيش بياد
راستي گوشي من جز كدوم دسته است گفتم رو اسكرينش توشته swiss com آيا اينهم مدل جديدي از v3x هستش؟ يا اينكه swiss com همون h3g ؟