بیا یاهو بهت بدم داداشنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
بیا یاهو بهت بدم داداشنقل قول:
ببخشيد دير شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
گوشی سامسونگ اصل الان تو بازار باید made in ویتنام باشه؟!!!
بهترین گارانتی مایکروتل هست؟ ویتننامیه؟
بین S3 و S4 mini گیر کردم ...راهنمایی کنید
سلام مدل گوشی من gt-s5830 هست و سه تا مشکل با اون دارم : 1- هنگامی که پیام های بلند می فرستم ، پیام تبدیل به چند رسانه ای می شود 2- با روشن کردن وای فای و پیدا کردن شبکه و همچنین وارد نمودن پسورد ، پیغام می دهد که در حال بررسی ip شبکه است و اتفاقی نمی افتد . 3- می خواستم بدونم که آیا امکان ذخیره کردن پیام ها وجود دارد . یا پیام ها فقط به همین روش فعلی که بر اساس نام شخص ذخیره می شود ذخیره می شود . مانند قدیم template یا saved message ندارد ؟ تشکر
[سلام من یه گوشی گلکسی گرند دوسیم دارم ودوتا مشکل دارم یکی اینکه می خوام فایلهای ویدئویی رو با ال ای دی وای فای دارازطریق wifi direct ببینم ولی تا الان نتونستم هم تلوزیون وهم گوشی هم دیگرروپیدا می کنن ولی تصویرازگوشی به تلوزیون منتقل نمیشه اگه آموزشی دراین خصوص هست لطفا فایلشو دردسترس بزارید
مشکل بعدی درمورد نرم افزاربانک هستش که هرکاری می کنم نرم افزارفعال نمیشه دراین موردهم لطفا راهنمایی بفرمائید
سلام
من قبلا گوشی کربی 2 خودم رو با سامسونگ کیز اپدیت کرده بودم.چند وقت پیش گوشیم مشکل پیدا کرد مجبور شدم فلش بزنم! بعد از اون دوباره خواستم که گوشیم رو اپدیت کنم ولی نمیشد و سامسونگ کیز این رو مینوشت:
Click here to view the original image of 804x603px.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا گوشیم رو اپدیت کردم ولی چرا الان دیگه نمیتونم؟؟:n03:
راه دیگه هست تا گوشیم رو اپدیت کنم؟؟:n13:
ممنون:n12:
سلام.جواب مشکل اولت رو میدونم.این خاصیت کل گوشی های سامسونگ ه.برنامه go sms رو نصب کن و با اون ارسال و دریافت کننقل قول:
دوستان من گوشی Galaxy S II دارم و برای تماس و اس ام اس و اجرای نرم افزار آفیس استفاده میکنم و هیچ برنامه یا بازی نیاز ندارم. الان یه رام جدید نصب کردم که مثل خوره باتری مصرف میکنه. لطفاً یه رام کم مصرف و بدون مشکل و حاشیه معرفی کنید که دانلود و نصب کنم.
ظاهر رام برام مهم نیست. هر چی کم مصرف تر و stable تر باشه بهتر هست. یه کرنل خوب هم معرفی کنید .
ممنونم
واسه اس2 خیلی رام پورت شدهنقل قول:
همینطور کرنل
رام کاستوم میخوای یا رسمی ؟
رام سیانوژن رو نصب کردی تاحالا ؟
اندروید 4.3 داره الان
رفیق راستشو بگم خیلی سر در نمیارم از موبایل. فرق کاستوم و رسمی چی هست؟ من فقط میخوام مصرفش پایین باشه و چند تا نرم افزار روش نصب کنم. کار دیگه ای انجام نمیدم. لینک دانلود سیانوژن رو از کجا میتونم پیدا کنم؟نقل قول:
رام رسمی رو شرکت سامسونگ خودش واسه گوشی هاش پورت میکنهنقل قول:
اما رام کاستوم رو یه عده کد های اندروید رو برمیدارن و رووش یه سری تغییرات میدن که ظاهرش از رام رسمی شیک تره
اینم لینک سیانوژن (اندروید 4.3)
[PHP]http://get.cm/?device=i9100[/PHP]
اس2 سری G داری یا معمولی ؟؟
مدل گوشیم این هست: GT-I9100نقل قول:
این رامی که شما گذاشتی جوابش رو پس داده رفیق از نظر مصرف و مشکل نداشتن و پایدار بودن؟
آره داداشنقل قول:
فقط یه سری مشکلات خیلی ریز که اصلا به چشم نمیاد رو فیکس میکنه و هر روز آپدیت میکنه
اقا گوشی من کربی وان دارم می خوام سیم کارتمو عوز کنم وقتی که سیم کارت می زارم بعد کد پین از من رمز کارت می خواد و من نمی دونم رمزش چیه و رمزشو هم من تغییر ندادم حالا باید چه کار کنم
:n28:
شما خودت تستش کردی عزیز؟ این مشکلات شامل چه مواردی میشه؟ بعد تو این صفحه چند تا چیز رو میشه دانلود کرد با حجم های مختلف. فقط آخری رو بگیرم کافی هست؟نقل قول:
الان این رام رو نصب کنم چند ساعت جواب میده برا کارهای معمولی؟
سلام علیکم
من سامسونگ گرند خریدم سفید به نظرتون گوشی خوبیه ؟
من باش بزرگ شدمنقل قول:
رام خوبيه
يك روز و نصفي بايد نگه داره
سلام بر شمانقل قول:
مبارك باشه
داداش اول ميخري بعد مياي ميگي ؟ :)
ميتونستي بهتر ازين بخري
نااميدت نكنم ، چون كيفيت و شفافيت صفحه ي گرند اصلا خوب نيست
رزولوشن هم پايينه ، نسبت به 5 اينچ بايد بالاتر مي بود
رفیق من فقط آخریش رو دانلود کنم که 163 مگ هست کفایت میکنه؟ لطفاً اگر چیز دیگه ای هم میخواد لینکش رو بگذار من بدم دوستم همه رو یک جا برام دانلود کنه. واقعا ممنون میشم.نقل قول:
راستی nightly رو بگیرم بهتر هست یا stable ؟ فرقشون چی هست؟
این رام هر روز آپدیت میشهنقل قول:
وقتی آپدیت بشه یعنی هرچی باگ داره فیکس میکنه
وقتی باگ فیکس کنه یعنی بهترین کاستوم رام موجود هست
نسخه های stable باگ های خیلی کمتری نسبت به nightly دارند، یعنی باگ ها در این نسخه به چشم نمیاد
اگه الان رام رسمی داری و روت هم نکردی ، اینارو دانلود کن
1،کابل سالم باشه : دی
2،درایور گوشی رو دانلود و نصب کن
3، نرم افزار odin 3.04
4،کرنل philz آخرین نسخه ، جهت روت
5، رام سیانوژن ، ترجیحا آخرین نسخه
ولی خودت این کار رو انجام بدی بهتره
رفیق زحمتای ما تمومی نداره! اگر میشه لینک دانلود آخرین کرنل هم که با این سازگار هست بگذار.نقل قول:
دوستان من با گوشیم فایل صوتی آموزشی گوش میکنم که صدای بلندی نداره. البته روی کامپیوتر که اجرا میکنم صداش بد نیست ولی روی موبایل خیلی صدا کم هست و به زحمت میفهمم یارو چی میگه. میخواستم ببینم نرم افزار پلیر هست که صدای پخشش بلند تر از پلیر خود گوشی باشه؟ یا راهی وجود داره حجم صدا رو افزایش داد؟
با سلام
این گوشی:
Galaxy Star S5282
Android 4.1
موقع شماره گیری یه قفل میاد وسط صفحه که باید با Double Click بزنیش کنار.
باعث می شه مثلا موقع قطع تماس یا وقتی می خوای بزنی رو آیفون و غیره
این کار طول بکشه.
منکه تو تنظیمات پیدا نکردم چیزی که بشه رفعش کرد؟
احتمالا فایل صوتی کیفیتش پایینهنقل قول:
ولی نرم افزار +volume رو تست کن
به احتمال زیاد مربوط میشه به نرم افزار خاصینقل قول:
به setting>apps برید ، بعد ببینید چنین نرم افزاری نصب نیست که مربوط به این کار باشه ؟
باسلام.
یکی از دوستان گلکسی اس ادونس داره ظاهرا ازطریق اینترنت اومده آپدیت کرده گوشی دیگه بالا نیومده
برده واسه تعمیراین اندروید جدید 4.1.2.که واسه اس ادونس اومده بوده رو روش ریختن ولی اینبار
صدای میکروفونش قطع شده دیگه پیش هرکی بردیم گفتن مشکل سخت افزاری داره یعنی وقتی با گوشی
میخوای صحبت کنی صدارو داری ولی صدات نمیره همچنین با recorderکه ضبط میکنی هیچ صدایی
برنمیداره.چون خودم بعید میدونستم که مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه خواستم اندروید 2.3.6اصلی
خودشو بریزم ولی وقتی با این اندروید فلش میکنی گوشی بالا نمیاد دوباره که اندروید ورژن4.1.2رو
میریزی بالامیاد.به نظر شما مشکل چی میتونه باشه .
اینجو که من تو یکی از سایتها دیدم مثل اینکه واسه فلش کردن به نسخه پایین تر فایل بوت گوشی لازمه اگه اینطور باشه بخاطر همینه که بالا نیومده؟
مگه میشه با 2.3 بالا نیاد ؟؟
شما یک رام استوک باید فلش بزنی
که اندروید 2.3باشه
از سایت xda میتونی پیدا کنی
نقل قول:
چرا ؟ خوب نیست یعنی ؟ آخه اینجا هیشکی کمک نمی کنه من نیم دونستم بهم گفتن خیلی خوبه !
حالا که خریدی و اگه از کیفیت صفحه نمایشش راضی هستی خوب ضعف دیگه ای نداره تقریبا.نقل قول:
سلام خدمت همگی. من نرم افزار OPERA mini 7.1 را که خودم تو سایت گذاشتم ماه پیش روی KP500 نصبش کردم و راحت تو اینترنت فارسی سرچ می کردم اما همین نرم افزار رو به یکی از دوستانم که گوشی او gt-s3850 بود ولی نمی توانست فارسی تایپ کند یعنی زبان فارسی نداشت!!.نه با کیبورد اپرا،و نه با کیبود گوشی. ولی در موقع اس ام اس دادن راحت فارسی تایپ می کنه!!!
با سلامنقل قول:
نه من نرم افزاری که بشه ربطش داد ندیدم.
سلام من یه گوشی سامسونگ اس داس دارم که بعد چند ثانیه فیلمبرداری فقط تصویرضبط میکنه صدا حذف میشه یا اول فیلم تیک میندازه گیر داره میخواستم بدونم چطور می تونم مشکلمو حل کنم
برو به setting >> apps>>galleryنقل قول:
بعد cleaer data
clear cache
بزن
اگه درست نشد ،
ریست فکتوری کن
سلام
چند وقت پيش يه فايل عكس رو تو گالري مخفي كردم . اصلا يادم نيست چطوري و از كدوم منو. الان ميخوام پيداش كنم نتونستم هر چي زير و رو كردم
چيكار بايد كرد؟
ممنون سامسونگ ace .
نرم افزار Es file explorer رو نصب کننقل قول:
بعد به پوشه ی dcim برو
فایل های مخفی رو نشون میده
راستی با چه نرم افزاری مخفی کردید ؟
ممنون. دانلودش ميكنم . با نرم افزار خود گوشي بود يعني يادمه روي فايل يه گزينه بود كه مخفي ميشد منم زدم . يعني من اصلا همچين نرم افزاري نداشتم .
ایا گوشی samsung wave 525 با رایتل سازگاری داره؟
سیستم عامل bada 1.1
نام دیگه گوشی:GT-s5253
هر کار میکنم تنظیم نمیشه یه چیزی کم داره
سلام دوست من نه سازگاری ندارهنقل قول:
چه گوشی از مدل سامسونگ به قیمت مناسب سازگاری داره؟
دوست من مونده شما قیمت مناسب و چی معنی کنید و چقد بخوای خرج کنی و چه انتظاری داشته باشه ولی قیمت ارزون کاربردی galaxy pocketنقل قول:
سلام دوستان
این مسأله که گوشی اس 4 مینی دو سیم کارت مشکل آنتن داره رو بچه ها تست کرده اند؟
راستی این گوشی فلیپ کاوری که جای درب گوشی بیاد داره؟ یا نه؟
ســـــــــــــــــ3ــــــ ـــپاس
سلام. واسه گوشی ویو 1 s8500 چه فریمور بادا 2 با ساپورت فارسی و بدون مشکل برای ارتقا مناسبه؟ اس ام اس فارسی هم پشتیبانی کنه