خب این که مرخصی نمیدن غیر قانونیهنقل قول:
و باید مرخصی بدن...
شما به دوستانتون بگین اگه اعتراض کنن مسولینی که مرخصی ندادن واسه کنکور رو توبیخ میکنن
خب این که مرخصی نمیدن غیر قانونیهنقل قول:
و باید مرخصی بدن...
شما به دوستانتون بگین اگه اعتراض کنن مسولینی که مرخصی ندادن واسه کنکور رو توبیخ میکنن
ادامه بررسی اصلاح قانون سربازی در جلسه علنی امروز مجلس
شبیب جویجری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان مجلس در جلسه علنی ۴ مرداد ۸۸طرح دو فوریتی اصلاح ماده واحده و ردیفهای قانون بودجه سال ۸۸ کل کشور را در اولویت کاری خود بررسی میکنند.
وی افزود: نمایندگان همچنین بعد از بررسی طرح مذکور به ادامه رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۱۳۶۳ میپردازند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: بررسی طرح مذکور قبل از تعطیلات تابستانی مجلس آغاز شد ولی به دلیل آمدن طرحها و لوایح فوریتی موقتا از دستور کار مجلس خارج شد.
نماینده مردم اهواز خاطرنشان کرد: اگر فردا طرح یا لایحه فوریتی نداشته باشیم نمایندگان به ادامه رسیدگی طرح اصلاح قانون سربازی میپردازند
توی این قانون 3 برادری اگه یکی از برادرا توی آموزش پرورش درس بده و هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه میشه از معافیتش استفاده کرد؟
یعنی اونو هم جزو خدمت کرده ها به حساب میارن؟
اگه اینجوری باشه حتما بهشون میگم که اعتراض کنند.:46:نقل قول:
سلام
یه خبر خوش
بالاخره از توی گزارش کمیسیون امنیت ملی تونستم اون قسمت که مربوط به معافیت دو برادری میشه رو پیدا کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا قراره قوانین نظام وظیفه توی این هفته بازبینی بشه
امیدوارم هر چه زودتر این قانون تصویب بشه و خیلی از دوستان و از جمله خودم خوشحال بشیم
کسی جواب این سوال منو نمیده؟:
توی این قانون 3 برادری اگه یکی از برادرا توی آموزش پرورش درس بده و هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه میشه از معافیتش استفاده کرد؟
یعنی اونو هم جزو خدمت کرده ها به حساب میارن؟
با عرض سلام و خسته نباشید به بچه های فعال این تاپیک !
دیگه دارم به این نتیجه می رسم که این سرگردونی واسه خدمت همون چیزیه که اینها میخوان ! میخوان تو تا 25 سالگی تکلیف زندگیت رو ندونی !
من متولد 28.6.1366 هستم ! در تاریخ 30.11.1387 درسم در دوره کاردانی ، رشته برق الکترونیک ، به اتمام رسید ! از طرفی در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزادسال 1387 (ورودی بهمن) قبول شده و ثبت نام کردم ! یعنی دقیقا بعد از دوره کاردانی رفتم کارشناسی ! اما من میخواستم که در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی سال 1388 شرکت کنم ! بنابراین از دانشگاه آزاد در بدو ثبت نام ، مرخصی تحصیلی گرفتم ! 6 ماه درس خوندم و هفته پیش کنکور دادم ! اگر قبول بشم باید از دانشگاه آزاد انصراف بدم ! از طرفی برای ثبت نام در دانشگاه جدید باید وضعیت خدمتم روشن باشه ! یعنی یا دفتر چه فرستاده باشم یا ....
هدف من از گرفتن مرخصی تحصیلی از دست ندادن دانشگاه آزاد در صورت قبول نشدن بود ! حال سوال اینجاست اگر قرار باشه که من از معافیت میان دوره تحصیلی ،که همون 6 ماه،استفاده کنم باید تا آخر مرداد 88 دفترچه پست کنم ! اما من در واقع الان دانشجویی هستم که مرخصی گرفته پس چرا باید دفترچه پست کنم ؟ از طرفی دیگر اگر قبول بشم نیاز به انصراف از دانشگاه آزاد داشته و در صورت نداشتن غیبت میتوانم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم . زمان اعلام نتایج بعد از اتمام زمان پست کردن دفترچه میباشد ! حالا من الان برم انصراف بدم یا بعد از اعلام نتایج ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید !
Best Regards Farshid
با عرض سلام و خسته نباشید به بچه های فعال این تاپیک !
دیگه دارم به این نتیجه می رسم که این سرگردونی واسه خدمت همون چیزیه که اینها میخوان ! میخوان تو تا 25 سالگی تکلیف زندگیت رو ندونی !
من متولد 28.6.1366 هستم ! در تاریخ 30.11.1387 درسم در دوره کاردانی ، رشته برق الکترونیک ، به اتمام رسید ! از طرفی در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزادسال 1387 (ورودی بهمن) قبول شده و ثبت نام کردم ! یعنی دقیقا بعد از دوره کاردانی رفتم کارشناسی ! اما من میخواستم که در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی سال 1388 شرکت کنم ! بنابراین از دانشگاه آزاد در بدو ثبت نام ، مرخصی تحصیلی گرفتم ! 6 ماه درس خوندم و هفته پیش کنکور دادم ! اگر قبول بشم باید از دانشگاه آزاد انصراف بدم ! از طرفی برای ثبت نام در دانشگاه جدید باید وضعیت خدمتم روشن باشه ! یعنی یا دفتر چه فرستاده باشم یا ....
هدف من از گرفتن مرخصی تحصیلی از دست ندادن دانشگاه آزاد در صورت قبول نشدن بود ! حال سوال اینجاست اگر قرار باشه که من از معافیت میان دوره تحصیلی ،که همون 6 ماه،استفاده کنم باید تا آخر مرداد 88 دفترچه پست کنم ! اما من در واقع الان دانشجویی هستم که مرخصی گرفته پس چرا باید دفترچه پست کنم ؟ از طرفی دیگر اگر قبول بشم نیاز به انصراف از دانشگاه آزاد داشته و در صورت نداشتن غیبت میتوانم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم . زمان اعلام نتایج بعد از اتمام زمان پست کردن دفترچه میباشد ! حالا من الان برم انصراف بدم یا بعد از اعلام نتایج ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید !
Best Regards Farshid
سلام!
من متولد نیمه ی دوم 69 هستم.برای کنکور 89 مشکلی ندارم؟
با توجه به اینکه چند تا از درسهای پیشم مونده.می تونم تو سال تحصیلی جدید غیر حضوری بردارم پاس کنم؟
چون مشاورمون می گفت نمی تونی و باید دفترچه رو بفرستی و نمی تونی کنکور بدی!
کلا چجوریه شرایط من؟
ممنون
تو اگه میخوای کنکور سال بعد بدی حتما توی شهریور همه رو پاس کن تا بتونی کنکور بدینقل قول:
سلام!
من متولد نیمه ی دوم 69 هستم.برای کنکور 89 مشکلی ندارم؟
با توجه به اینکه چند تا از درسهای پیشم مونده.می تونم تو سال تحصیلی جدید غیر حضوری بردارم پاس کنم؟
چون مشاورمون می گفت نمی تونی و باید دفترچه رو بفرستی و نمی تونی کنکور بدی!
کلا چجوریه شرایط من؟
ممنون
_________
من خودم هم شرایط تورو داشتم
گذاشتم واسه بهمن سال بعد
با کلی بدبختی تونستم دفترچه بفرستم و کنکور بدم
همین شهریور کلکشو بکن و الا بیچاره ت میکنه
متاسفانه مشکلم همینه که شهریور نمی تونم امتحان بدم
یعنی نمی تونم سال بعد شرکت کنم؟
هیچ کاریش نمیشه کرد؟
چرا نمیتونی شهریور امتحان بدی؟نقل قول:
متاسفانه مشکلم همینه که شهریور نمی تونم امتحان بدم
یعنی نمی تونم سال بعد شرکت کنم؟
هیچ کاریش نمیشه کرد؟
ببین میشه
ولی سختی زیاد داره
یعنی باید بری اینور اونور تا توی یه مدرسه بگیرنت
از نظر قوانین میشه
اما چون مدارس از مقررات آگاهی ندارن اکثرا میگن نمیشه و نمیگیرن شما رو
حالا شاید امسال خوب شده باشن!!!!
یعنی از نظر سربازی و اینا مشکلی نداره؟نقل قول:
چرا نمیتونی شهریور امتحان بدی؟
ببین میشه
ولی سختی زیاد داره
یعنی باید بری اینور اونور تا توی یه مدرسه بگیرنت
از نظر قوانین میشه
اما چون مدارس از مقررات آگاهی ندارن اکثرا میگن نمیشه و نمیگیرن شما رو
حالا شاید امسال خوب شده باشن!!!!
فقط مشکل ثبت نام و مدرسه ست؟
اقا من متولد 2.3.1369 هستم امسال سال اولی بود که کنکور دادم چون به دلایلی سال اول رو 2 بار خوندم حالا میخوام ببینم من میتونم سربازی نرم و تو کنکور سال بعد شرکت کنم ؟ فقط زود تر جواب بدید
ممنون
شما الان مشمول هستین و باید دفترچه رو بفرستید...نقل قول:
تا کنکور ساله دیگه اگه تاریخ اعزامت اومد که میری خدمت اگه نیومد میتونی کنکور بدی
وای وای خدا رو شکر ما ازین مصیبتا نداریم...
همینجوریشم موندیم تو گل...:13:
بچه ها كسايي كه متولد 68 يا 69 هستن ولي دارن بزرگسالان درس ميخونن تا كي ميتونن تحصيلشون رو ادامه بدن ؟
نقل قول:
سلام
خسته نباشید
شما اطلاع دارید این شماره 9 تو مجلس تصویب شد یا نه؟؟؟
بچه ها من الان تکلیف خودم رو نمیدونم !
من متولد مهر 69 هستم و امسال کنکور دادم و موفق نبودم و نمیتونم برم آزاد . حالا من میتونم به طور حتمی (بدون کوچکترین استثنایی)! یه سال بمونم و بخونم واسه سال یعد یانه ؟ بلاخره این قانون کوفتی چی شد ؟
سلامنقل قول:
سلام
خسته نباشید
شما اطلاع دارید این شماره 9 تو مجلس تصویب شد یا نه؟؟؟
ممنون
هنوز نشده
این ماده ی 32 هست(قبلا 44 بود)
ولی دیروز(یکشنبه) تا ماده ی 23 رو تصویب کردن
به زودی به این هم میرسه
اما به احتمال زیاد تو چند هفته ی اینده تصویب میشه چون الان مجلس خیلی سرش شلوغه
سلام خسته نباشید ...من یکی دو هفته ای هست
که شنیدم اونایی که پدرشون در جبهه حضور داشته به هر ماه حضورش 18 روز کسری
می گیره...می خواستم بدونم ایا این قضیه صحت داره یا نه ...
اگه صحت داره تصویب شده یا نه..
تشکر..
بله صحت دارهنقل قول:
سلام خسته نباشید ...من یکی دو هفته ای هست
که شنیدم اونایی که پدرشون در جبهه حضور داشته به هر ماه حضورش 18 روز کسری
می گیره...می خواستم بدونم ایا این قضیه صحت داره یا نه ...
اگه صحت داره تصویب شده یا نه..
تشکر..
این قانون فکر میکنم خیلی وقت هست که تصویب شده
البته دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم همراه با همون قانون 3 برادری تصویب شد
اين رو براي يكي از دوستانم كه باهاش رودربايستي دارم ميخوام .نقل قول:
جواب plz
من در یکی دو روز اینده دفترچه را می فرستم ...نقل قول:
می خواستم بدونم ..ایا بعد اعزام باید اقدام کنم یا داخل دفترچه
باید گواهی چیزی بزارم...
بعد اعزامه من را فکر کنم به 7..8..ماه بعد بندازند
اونوقت این قانون که گفتید تصویب ششده یعنی اینکه تا اون موقع
هست دیگه منظورم اینه که یه وقت cancel نکنند...
چون من بابام 28 ماه جبهه رفته اون موقع نزدیک یکسال کسری میگیرم ..
:20::20::20::20::20:
فکر نمیکنم عوض بشه تا اون موقعنقل قول:
من در یکی دو روز اینده دفترچه را می فرستم ...
می خواستم بدونم ..ایا بعد اعزام باید اقدام کنم یا داخل دفترچه
باید گواهی چیزی بزارم...
بعد اعزامه من را فکر کنم به 7..8..ماه بعد بندازند
اونوقت این قانون که گفتید تصویب ششده یعنی اینکه تا اون موقع
هست دیگه منظورم اینه که یه وقت cancel نکنند...
چون من بابام 28 ماه جبهه رفته اون موقع نزدیک یکسال کسری میگیرم ..
ولی واسه سوالایی که پرسیدی بهتره بری نظام وظیفه
یادت باشه هیچ وقت به حرف های یه نفر اونم توی اینترنت دل نبند
بهترین کار اینه که بری یه جایی که مسوولیت حرفشون رو بپذیرن
همون نظام وظیفه برو
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجوری که خیلی خوفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به غیر از دو ماه آموزشی که همه باید برن من یه 100 روز دیگه باید برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه اگه با فوق یا دکترا برم تقریبا به صفر میل میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
خواهش ميكنم به اين سوالم جواب بديد. شرايط من خيلي بحرانيه.دارم ديوونه ميشم
من متولد 5 خرداد 69 هستم و امسال براي بار دوم كنكور دادم. البته دفترچه سربازي رو نفرستادم
نظام وظيفه گفت بايد تا 5 ارديبهشت 88 دفترچه رو ميفرستادم و الان 3 ماه غيبت خوردم و نميتونم برم دانشگاه
امسال مطمئنم كه دانشگاه قبول ميشم اما اين درسته كه نميتونم برم دانشگاه
تازه الان ميخوام دفترچه رو پست كنم
نميدونستم بايد زودتر اين كارو ميكردم
خواهش ميكنم كمك كنيد
راه حل چيه؟
سلامنقل قول:
سلام
خواهش ميكنم به اين سوالم جواب بديد. شرايط من خيلي بحرانيه.دارم ديوونه ميشم
من متولد 5 خرداد 69 هستم و امسال براي بار دوم كنكور دادم. البته دفترچه سربازي رو نفرستادم
نظام وظيفه گفت بايد تا 5 ارديبهشت 88 دفترچه رو ميفرستادم و الان 3 ماه غيبت خوردم و نميتونم برم دانشگاه
امسال مطمئنم كه دانشگاه قبول ميشم اما اين درسته كه نميتونم برم دانشگاه
تازه الان ميخوام دفترچه رو پست كنم
نميدونستم بايد زودتر اين كارو ميكردم
خواهش ميكنم كمك كنيد
راه حل چيه؟
شما که غیبت داری باید بری خدمت
فکر نمیکنم راهی هم داشته باشه چون در این موارد شاید غیبتتون رو بعد از یه مدت ببخشن اما بعیده بذارن برین دانشگاه
سلام
۱-توی قانون الان(اینی که ۳ برادر خدمت برن یکی معاف میشه) آیا اگه یکی از برادران معلم باشه اما هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه بازم میشه معاف شد؟
۲-اگه این برادر بعد ۸ سال از خدمتش توی آموزش پرورش بخوان بهش کارت پایان خدمت بدن باید دوره ی آموزشی رو طی کنه؟
خواهش میکنم به این یکی جواب بدین خیلی فوریه
ممنون
یه سوالی دارم:
آخر این ماه فرجه ۶ ماهه ای که برای دوره کاردانی داشتم تموم میشه اگه دفترچه رو ارسال کنم چقدر احتمال داره که برای چند ماه آینده اعزامم بیاد؟
چون من اول مرداد کنکور دادم و تا نتایج نهایی بیاد هم فرجه تموم میشه.
سلام من متولد بهمن 69 هستم. امسال کنکور دادم اگه قبول نشم و بخوام یه سال دیگه بخونم باید از نظام وظیفه اجازه ای نامه ای چیزی بگیرم؟
شما باید دفترچه ت رو ارسال کنینقل قول:
سلام من متولد بهمن 69 هستم. امسال کنکور دادم اگه قبول نشم و بخوام یه سال دیگه بخونم باید از نظام وظیفه اجازه ای نامه ای چیزی بگیرم؟
که تاریخ اعزامت بیفته واسه بعد از کنکور 89
اگر ارسال نکنی غیبت میزنن و اگه غیبت بزنن حتی اگه دانشگاه هم قبول بشی نمیتونی بری
ممنوننقل قول:
تا کی مهلت دارم برای ارسال دفترچه؟
واي نه..............:18:نقل قول:
يعني هيچ راهي نداره؟
ببينم اصلا غايب به چه كسي ميگن؟
غايب كسيه كه تاريخ اعزامش معلوم شده باشه و خودش رو معرفي نكنه؟
يا كسيه كه اصلا دفترچه نفرستاده باشه؟
طبق دفترچه تاريخ اعزام من ميشه آبان امسال
من امروز دفترچه رو فرستادم. تا آبان هم جوابش مياد و ميتونم خودم رو معرفي كنم
باز هم غيبت ميخورم؟
يعني من مهر ميرم دانشگاه و آبان هم تاريخ اعزامه
پس نتيجه چي ميشه؟
خواهشنقل قول:
ممنون
تا کی مهلت دارم برای ارسال دفترچه؟
مهلت فکر میکنم تا 6 ماه بعد از فارغ التحصیل شدنته
البته این رو از نظام وظیفه بپرسی بهتره
ببین عزیزنقل قول:
واي نه..............
يعني هيچ راهي نداره؟
ببينم اصلا غايب به چه كسي ميگن؟
طبق دفترچه تاريخ اعزام من ميشه آبان امسال
من امروز دفترچه رو فرستادم. تا آبان هم جوابش مياد و ميتونم خودم رو معرفي كنم
باز هم غيبت ميخورم؟
يعني من مهر ميرم دانشگاه و آبان هم تاريخ اعزامه
پس نتيجه چي ميشه؟
دانشگاه باید از نظام وظیفه استعلام کنه که این آقایی که قبول شده غیبت داشته یا نه
کاری نداره تاریخ اعزامت کیه
داشتن غیبت=عدم ثبت نام در دانشگاه
اگه آشنای گردن کلفت داری میتونی اقدام کنی و .......
اگر هم نداری خیلی خیلی بعیده که بتونی بری دانشگاه
حالا بذار دانشگاه قبول شدی اون موقع از خود دانشگاه بپرس ولی به نظر من بعیده
نقل قول:
ممنون محسن جان:40:
ولي آخرش من نفهميدم اصولا غايب به چه كسي ميگن؟ تعريفش چيه؟
در ضمن پدرم توي وزارت دفاع كار ميكنه شايد بتونم پارتي پيدا كنم.اما فعلا پارتي گردن كلفت ندارم. بايد ببينم چي ميشه...
خواهشنقل قول:
ممنون محسن جان
ولي آخرش من نفهميدم اصولا غايب به چه كسي ميگن؟ تعريفش چيه؟
در ضمن پدرم توي وزارت دفاع كار ميكنه شايد بتونم پارتي پيدا كنم.اما فعلا پارتي گردن كلفت ندارم. بايد ببينم چي ميشه...
ببین غایب یعنی کسی که وقتی فارغ التحصیل میشه از فرصتی که برای فرستادن دفترچه داره استفاده نکنه
کسی هم که مهلت اعزامش مشخص باشه و نره سرباز فراری محسوب میشه و نیروی انتظامی میتونه انو تحت پیگرد قرار بده
سلام دوستان.
متولدین نیمه اول 69 با چه شرایطی میتونن تو کنکور 89 شرکت کنن؟
تو سایت نظام وظیفه اینطوری نوشته بود
یعنی فرمی چیزی لازم نیست پر کنی؟نقل قول:
مشمولان متولد سال 1369 که دیپلم فنی و حرفه ای - کارو دانش و یا پیش دانشگاهی را به شکل حضوری اخذ کرده باشند،
آقا من همش جواب دادم تا الان
یکی هم جواب مارو بده :دی
من تاریخ اعزامم 18 مهر هست ولی اول مهر میرم دانشگاه
بار دومم هم بود که کنکور دادم
حالا میخوام ببینم اگه الان درخواست تمدید بدم اعزامم رو به مدت یک سال تمدید میکنن؟
ممنون