عزيز همانطور كه silent-assassin عزيز گفت قبلا گذاشته شده ...
Printable View
عزيز همانطور كه silent-assassin عزيز گفت قبلا گذاشته شده ...
یه دوست دارم هم سن خودم که میگه سنتور سنگ صبور را زده
البته دلیلی برای دروغ گفتن نداره خانوادشون همه این کارن و خودشم تا حالا کلی جایزه به خاطر سنتورش گرفته
چند بار تا هم تو شبکه استانی ازش تقدیر شده کلی هم عکس یادگاری با محسن داره
نظر شما با توجه به حرفهای من چیه؟
يعني اهنگ سنگ صبور اون سنتور زده؟!!نقل قول:
سركارت گذاشته!!!
ديروز رشيد پور در برنامه شب شيشه اي اعلام كرد كه به شماره 300005 Sms بزنيد و بگيد كه به نظر شما اگر چه فردي به شب شيشه اي بياد با بيشترين استقبال مخاطب مواجه ميشه...
همه 7-8 تا SMS بزنيد و بگيد كه محسن چاووشي رو دعوت كنيد....
در ضمن همه ميد.ونيم كه محسن چاووشي رو نميارن ولي همين كه اسمش هم بخونن خيليه...
من كه ديشب 7-8 تا پشت سرهم زدم...
نقل قول:
انگار بالاش را نخوندی
اولا احتیاجی به دروغ و سر کار گذاشتن من نداره
دوما عکس یادگاری هم با محسن داشت
محسن آهنگساز هست اما نوازنده نیست و آهنگ سنتور را هم اون نساخته
شاید اردلان کامکار اهنگ سنتور را ساخته ولی نوازندش همین دوست من باشه
هر چي تو بگي!!!
وبلاگ استارموزيك براي 4 مين بار كه هك شد دوباره راه افتاد تا با جوك ها و دلقك بازي هاي دسته اول خود همه رو شاد كنه...
من حدود 100 تا ريميكس از اهنگ نفس بريده ديدم بعد اينا اومدن گفتن ورژن سوم نفس بريده اومده!!!
دوستان آدرس این استار موزیک چیه؟
دوستان عزیز خیلی حال کردم دستتون درد نکنه واقعا تایپیک عالی و خوبیه :10: من خودم از طرفداران محسن عزیز هستم :46: یه سوال داشتم آلبوم جدید محسن چاوشی آیا مجوز گرفته و کی وارد بازار میشه؟
موفق باشید :11:
کوچیک همتون علی:20:
نقل قول:
حالا چرا میزنی!!!
خوب دوستان وبلاک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم راه افتاده!!!
نوشته ای از استار موزیک 2 !!!
سلامی با گرمی بیشتر خدمت تمام چاوشی دلها:
میدونم که از دست حجت و ناصر و حمید و علی خیلی ناراحتید الحق و الانصاف این رو هم قبول داریم که از حمایت محسن چاوشی دور شدیم و بیشتر به حاشیه ها میپردازیم ولی از امروز دیگه کار ما شروع شد .خداییش اگر شما هم وبلاگتون مورد هدف سودجویان یا هکر ها میشد حالتون مثل من نبود دوستا در اینده نزدیک ما به سایت تبدیل خواهیم شد تا اگر خبری یا مصاحبه ای یا خدایی نا کرده شایعه ای از محسن چاوشی پخش شد شما رو بیدار کنیم.
اما دوستان امروز یا بهتر بگم امشب یه خبری به بنده رسید که واقعا باعث خوشحالی من شد خبری که اگر شما هم بشنوید خوشحال خواهید شد خبری مثل:
این حق ما بود حق طرفدارای محسن چاوشی بود که فیلم سنتوری رو با صدای محسن چاوشی بشنون و خدارو شکرُخدا رو شکر تیم مهرجویی موفق به این کار شد .بله دوستان فیلم سینمایی سنتوری با صدای یگانه صدای ایران محسن چاوشی . منتظر اکران این فیلم در همین ماه باشید .
شما در هفته پیش شنیدید که فیلم سنتوری با صدای رادان مجوز گرفت ولی نه مجوز نهائی تا این که وزارتیا کوتاه اومدن و فیلم رو با صدای محسن چاوشی اکران می کنن.خدا رو شکر میکنیم که باز هم شاهد پیشرفت محسن چاوشی هستیم و باز هم خدا رو شکر میکنیم که تونستیم در خبر رسانی موفق باشیم .
و اما خبر بعدی:
در همین هفته (هفته اینده) منتظر شنیدن البوم یه شاخه نیلوفر باشید به احتمال خیلی خیلی زیاد همین هفته البوم با مجوز رسمی پخش بشه ولی باز هم احتمال اینکه البوم به ففته های اینده موکول بشه هست ولی به احتمال خیلی زیاد(نسبت به گذشته) البوم این هفته پخش خواهد شد.
توضیحات بیشتر البوم باشه برای پست بعدی این که البوم چند تراک هستش و نام ترانه ها .
منتظر نظرات و سوالات شما هستیم
منتظر باشید................
بابا من غلط بكنم تو رو بزنم!!!نقل قول:
ّدمت گرم محشر بود...بهترين خبرهايي كه ميشد درباره محسن داد همينا بودن...از خوشحالي ميخوام پردر بيارم...
مجوز گرفته و همين هفته هم به احتمال 90% وارد بازار ميشه...نقل قول:
نام ترك هاي البوم يه شاخه نيلوفر هم لو رفت!
البوم محسن در کل 10 تا تراک داره و با همون نام قبلی یعنی " یه شاخ نیلوفر " به بازار میاد
1-منو ببر از یاد
2-بغض
3-خاکستر
4-یه شاخه نیلوفر
5-زخم
6-کابوس
7-عصا( یا همون عصای شکسته )
8-پرنده ی غمگین
9- انتقام
10-اين ترك هنوز لو نرفته!!!
خبر توپي بود ما كه منتظريم زود تر البومش بياد
ولي اين البوم هم 100% قبل از اين كه وارد بازار شه تو نت پخش ميشه
سلامنقل قول:
احتمالا این شماره 10 باید Remix باشه . :46:
نقل قول:
ایشالا که اینطور نشه .
خداکنه همه برن و از بازار بخرن .
یا حق
:40:
سلام
این آهنگ عصا کاملش تو نت نیومده؟
من چند ثانیه ایش رو دارم کاملش رو میخوام
نه ديگه ...خدا نكنه...تو هم ما رو ميترسوني ها!!نقل قول:
اين البوم ديگه به هيچ وجه لو نميره...
نه ...تا يه هفته ديگه صبر كني با البوم مياد ايشالله...نقل قول:
واقعا البومش تا یه هفته ی دیگه میاد؟:18: :18:نقل قول:
به احتمال 90 % اره....نقل قول:
الان داشتم شماره 364(تير 86) مجله فيلم رو ميخوندم يك خبري ديدم كه واقعا متاسف شدم
اينم خبر:
حل مشكل سنتوري
سرانجام با حذف صداي محسن چاوشي و خوانندگي بهرام رادان سنتوري(داريوش مهرجويي)موفق به دريافتپروانه نمايش شدتا به زودي اكران شود
چیزیکه قطعییه اینکه آلبوم روی اینترنت میره
حالا یا یه روز قبل عرضه رسمی یا یه روز بعدش
مهم اینکه ما نسخه اصلش را بخریم
یه چیز خیلی بد!!!
قراره آلبوم یه هفته دیگه بیاد یعنی بین دو تا بدبختی!
کنکور سراسری و کنکور آزاد!
اين خبر مال يه ماه پيشه...نقل قول:
من جايي نديدم ولي خيلي خبر ضد حاليهنقل قول:
يعني همه ي اون اهنگ هاي محسن چاوشي رو بهرام رادان خونده؟
نه بابا...همه سياه بازيه...اينا ميخوان با اين كارا فروش فيلم و بالا ببرن...نقل قول:
من الان در وبلاگ استارموزيك 2 يه خبري رو ديدم كه اگر حقيقت داشته باشه نميش در اينجا دربارش صحبت كرد...
قضيه هم از اين قراره كه اين حامد خانم«حامد هاكان» ميخواد محسن و خراب كنه بدين صورت كه ميخواد با فردي به نام محمد ياوري هموني كه عين دلقك سيرك يا ميمون باغ وحش صداي محسن تقليد ميكرد ميخوان با همكاري كنن...خوب همه هم ميدونين كه همكاري اين دو فرد براي چيه...!
يه دمو از اهنگ زخم كه در سنتوري هست...البته بي كيفيت هست ...هيچي هم نميشه فهميد...
اين هم يه عكس جالب از محسن چاووشي و بهرام رادان -اينم بي كيفيت
منبع:star-music2.blogfa.com
این که پسورد داره؟/؟؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز ممنون از خبرت....
جایی مشخص کرده اینجوری قراره بشه؟؟؟
اخ يادم رفت...نقل قول:
اينم رمزش:Hamid-Hira
اين هم يه عكس جالب از محسن و فرزاد فرزين و شهاب اكبري و Dj Abed
اين عكس يكي از دوستان در فروم Persiantools در اختيارم گذاشت...
دوستان عزيز بايد فعلا در خواب اومدن البوم بمانيم...
همين الان زنگ زدم به شركت اواي باربد و با يكي از مسئولانش صحبت كردم .
گفتم كه ايا البوم محسن چاووشي تا هفته اينده مياد؟
بعد صدا هم اصلا نميومد! 2-3 بار يه چيز گفت نشنيدم دفعه چهارم عصباني شد گفت نخيــــــر!
مسعود جان به یه چیز دقت کردی...این عکس که گروهی گرفتن همونی نیست که استار موزیک با نام محسن و رادان داده بود..!!!
آخه دیشب که لینک داده بودی.. هرچی نگاه کردم... هیچ شباهتی بین اون عکس و هیکل رادان ندیدم...
اره همونه!ولي اون وبلاگ اشتباه نكرده بود...نقل قول:
من سوتي داده بودم...
من خودم بعد فهميدم.نميدونم بهرام رادان از كجا در اوردم!
من يه وبلاگ راه انداختم واسه طرفتاراي محسن چاوشي كه تمامي آهنگهاي اونو + 2 تا بكگراند رو تو اون گذاشتم
البته تا اينجاش چيزي جديد نيست آخه تو اينترنت پر از آهنگهاي چاوشي ولي اينجاش جديده كه تمام آهنگها رو خودم آپلود كردم :5: (200 Mb :18: ) و ميتونيد با خيال راحت دانلود كنين . :40: :40: :40:
كلي وقتم رو گرفت ولي ارزش داشت .
اگه چيزي كم و كسري داشت يا عكس جديدي داشتين بفرستيد به ايميلم .
اينم آدرس وبلاگم
u3f.--------.com
بابا دمت گرم...نقل قول:
200 مگ اونم با ديال اپ كار هر كس نيست!