میشه لطف کنید یه فارسی نویس برای p990i بزارید
Printable View
میشه لطف کنید یه فارسی نویس برای p990i بزارید
سلام .با p990 كسي امتحان كرده به w lan (شبكه بيسيم )وصل بشه ??
سلام.
بچه ها بعد از اینکه گوشیم و فلش کردم یه چند تا مشکل پیدا کرده گوشیم.
یکی اینکه بیخودی ریست میشه.task manager رو هم همیشه سعی میکنم خالی نگه دارم.
یکی دیگه اینکه font گوشی یه خورده تغییر کرده.یعنی تا قبل از فلش کردن نوشته هایی که با فونت کوچیک نوشته شده بودن پر رنگ بودن(یعنی قلمش یه خورده ضخیم بود).ولی الان نوشته هایی که با قلم کوچیک هستن , نازک هستن.
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
فکر کنم یه کسی برات یه SMS فرستاده که P990 ساپورت نمیکرده و اینجوری نشون داده، منم یه بار برام اومده. یه بار هم روی N70 دیدم که اینجوری بود. دیگه بیشتر از نمیدونم.نقل قول:
اینجا رو ببین، اگه بازم سوالی داشتی، بپرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد قیمت هم P910 نو خیلی کمه و اگه باشه بالای 500 تومنه ولی P990 بین 330 تا 370 هست، البته بدون گارانتی اصلی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 3 همین تاپیک، پست 26.نقل قول:
بله، من تقریبا هر روز در منزل از WLAN استفاده میکنم و یکی دو بار هم در مجتمع پایتخت وصل شدم.نقل قول:
والا من نمیدونم اینا که فلش میکنن، این نرم افزاراشونو از کجا میارن ولی من میگم تا وقتی خود سونی اریکسون برنامه Update Service داره، چراآدم بره فلش کنه؟ بنابراین اگه میخوای این مشکلات حل شه، باید خودت گوشیتو Update کنی.نقل قول:
مرسي از لطفي كه كردين ولي يه سوال اخه تو اون صفحهي مشخصات گوشي امكاناتp910 از p990 كم بود ولي شما ميگيد p910 گرونتره:11: :11:نقل قول:
دوست عزیز، همیشه امکانات بیشتر دلیل بر گرونتر بودن نیست. P910 چون دیگه تولید نمیشه و کمیابه، قیمتش بالاتره و دلیل دیگه هم اینه الان مدتیه قیمت P990 کاهش فاحشی پیدا کرده که غیر طبیعیه. فکر کنم دراین مورد مفصلا در یه تاپیک جداگانه بحث شده. من خودم آذر پارسال به قیمت 620 گرفتم ولی الان تقریبا نصف شده.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نظر من رو میپرسین، P990 از لحاظ بهتر از P910 هست و با شرایط فعلی، نسبت به قیمتی که پیدا کرده، بیشتر از هر گوشی دیگه ای می ارزه (من P910 هم داشتم) ، ولی اینکه این گوشیهای ارزون چقدر با اونی که من خریدم یا الان با گارانتی اصلی موجود هستن، فرق دارن یا اصلا همونه رو من اطلاعی ندارم. توصیه میکنم اینجا هم یه سری بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه چیزهایی لازم داره که بشه از وای فای استفاده کرد؟نقل قول:
تو چیکار کردی؟
چرا آهن ربا داره یعنی به خاطر اونه؟نقل قول:
پس چیکار کنم انقدر سنگینه که وقتی توی جیب میزارمش یک طرف شلوار میره پایین
باسلام خدمت متاپكس عزيز.
من حدود يك هفته است كه پي 990 گرفتم . فكر نميكردم به اين زودي بتوانم اين گوشيرا در اختيار بگيرم اما به همت برادران چيني و وارد كنندگان دلسوز بلاخره چشممان به جمال اين گوشي روشن شد!!:5:
اما در اين يك هفته متوجه شدم كه اين گوشي از خيلي جهات واقعا ممتاز است اما از خيلي جهات ديگر ضعفهاي عجيبي دارد!و حتي از يك گوشي معمولي هم عملكرد ضعيفتري دارد.
مثلا برنامه ها از روي گوشي نصب نميشوند!!و علامت ؟؟؟؟ جلوي آنهاست . حتي برنامه هاي جاوا !!
در زمان پاسخگوئي به تماس ديگران صدا با زدن دگمه جواب صدا نميرود و پيغامي ميدهد.
هنوز نرم افزاري براي اديت دفترچه تلفن و مسيجها مانند سري كا و دبليو نيست !!!!:41:
فكر ميكنم 70 درصد از كسانيكه اين گوشي را خريدند بروند و آنرا عوض كنند. واقعا حيف اگر چند تغيير در اين گوشي بوجود بيايد حتي از N73 هم بالاتر خواهد بود.
1- در مورد نصب کردن برنامه، اینکه میگید نصب نمیشه، منظورتونو نمیفهمم. کلی از دوستان تو همین کلوپ دارن برنامه نصب میکنن. بعدش هم تا وقتی برنامه های Symbian هست، چه نیازی داره که برنامه جاوا نصب کنید؟ اگه دنبال برنامه هستید، از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- در مورد پاسخگویی به تماس، متوجه نشدم. لطفا دقیقتر توضیح بدین.
3- شما احتمالا منظورتون My Phone Explorer هست؟ باید برنامه های مشابه باشه، ولی چون من تو کار برنامه نیستم، خیلی اطلاعات ندارم.
4- تو چند پست قبل هم گفتم که اکثر افرادی که به دلیل ارزون شدن رفتن P990 خریدن، اونو پس خواهند داد چون همینطوری رفتن خریدن و به نیازهاشون و امکانات و کارآیی گوشی توجه نکردن و هر مشکل و سوالی که بهش برمیخورن میندازن گردن گوشی و میگن ضعف داره یا عملكرد ضعيفی داره. نه، اینطور نیست، گوشی هیچ مشکلی نداره، از طرفی کسی هم که گوشیو خریده مشکلی نداره، بلکه این دوتا با همدیگه مشکل دارن. برای بار nام میگم که مخاطب P990 هر کسی نیست...
اگه از WiFi تو یه محل عمومی(مثل پایتخت) بخوای استفاده کنی، چون مجانیه، هیچ پسورد و یا تنظیمی نمیخواد، فقط باید WiFi رو فعال کرد و برای Access Point اسکن بکنی و به Access Point مورد نظر کانکت بشی؛ همین.نقل قول:
ولی اگه بخوای به Access Point شخصی مثل من یا شرکتی وصل بشی، چون دیگه عمومی و در نتیجه ریگان نیست و در اکثر موارد به صورت دستی IP داده شده (دستی تنظیم شده نه خودکار)، باید این پارامترها رو بدونی و داشته باشی تا بتونی وصل بشی:
1) رنج IP داده شده به کلاینت ها ( مثلا از 192.168.0.0 تا 192.168.0.255)
2) Subnet Mask که اکثرا 255.255.255.0 هست.
3) Default Gateway
4) DNS
5) Network Key یا همون پسورد اتصال به شبکه (در صورت تعریف شدن)
6) اسم شبکه یا SSID
مثلا من تو خونه یه Access Point دارم که به یه مودم ADSL وصله و Default Gateway همون IP مودم هست (192.168.1.1) و DNS هم چون اینترنت مال شرکت شاتل هست، 85.15.1.10 تنظیم شده و علاوه بر لپ تاپ خودم، سه تا لپ تاپ دیگه هم با رنج IP از 192.168.1.0 تا 255 به شبکه وصل اند و در ضمن برای اتصال به شبکه یه پسورد 10 رقمی تعریف شده تا همسایه ها نتونن به شبکه وصل بشن و از اینترنت ماهی 45000 تومن مجانی استفاده کنن:21: دقیقا همین تتنظیمات هم باید در P990 انجام بشه تا بتونه کانکت بشه؛ یعنی هیچ فرقی با کامپیوتر نداره.
میتونی یه دونه از اینا بخری، هم به پل شلوار قلاب میشه و هم جای کمربند داره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
10 تا سوال فوری در مورد گوشی SonyEricson P990i داشتم
1- علت اینهمه اختلاف تو قیمتهای این گوشی چيه؟ اين قيمتهاییه که
ديروز از سايت GSM گرفتم. بين بدون گارانتی و گارانتی سیتادل 180000 تومان
تفاوته. چرا؟؟
گارانتی اصلی (سیتادل) 555000 تومان
گارانتی اصلی (کامتل) 460000 تومان
گارانتی متفرقه 375000 تومان
2- فرق سيستم عامل Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 که مال 3250 و بعضی گوشيهای نوکياست با Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 که مال P990 هست چيه؟
3- گوشيهای اصل سونی اريکسون ساخت کجان؟ فرانسه اصله؟
4- تفاوت P990 و P990i چيه؟
5- صدای P990i نسبت به گوشيهای ديگه چطوره؟ مثلا نسبت به N70
6- هدفون می خوره؟
7- کارت حافظش قابل تعويض و ارتقا هست؟
8- می گن کیفيت تصويرش نسبت به گوشيهای نوکيا خیلی پايينه، درست می گن؟
9- و می گن زياد هنگ می کنه ؟ همينطوره؟؟؟
10- کلا نظرتون رو هم در مورد P990i بگين ممنون می شم.
ممنون که حوصله کردين و سوالامو خوندين. اگه جوابمو بدين خیلی لطف کردين.
موفق باشيد.
بعد از وارد کردن سریال . یه پنجره با اسم register license که دو گزینه داره via internet (recomended و دیگری via sms خواهشن کمکم کنید .
نقل قول:
نه داداش این چه حرفیه اتفاقا شما هم از اون دسته آدم هایی هستید که تو حل کردن مشکل دیگران کمک کنید...
اصلا شما سرور مایید...:11:
منظورتون رو نفهمیدم مگه گوشیتون چینیه؟نقل قول:
مال بیشتر ماها ساخت فرانسه است
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه برچسب روی جعبه 990 اصل باید 3 تا بارکد داشته باشه یا یکی ؟؟؟
نقل قول:
اصلش ساخت فرانسه است
فرقی با هم ندارن آی مخفف اینترنشناله
نسبت به ان 70 کی ضعیفه
هدفون توی جعبه اش داره و اگر با گارانتی بخری هندزفری بلوتوث هم همراهشه
آره قابل ارتقا تا 4 گیگابایت
نه اتفاقا کیفیت تصویر خیلی بالاست البته به پای ان 93 نمی رسه
اگر رمش خیلی پر باشه زیاد هنگ می کنه
من که واقعا ازش راضیم تنها بدی که داره اینه که خیلی سنگینه
والا مال من اصله و 3تا برچسب دارهنقل قول:
امیدوارم سایر دوستان هم به سوالای شما جواب بدن تا بهتر نتیجه گیری کنید.نقل قول:
1- مطمئنا قیمت گوشی که تعرفه 60 درصدی گمرک روش اعمال میشه با گوشی که قاچاقی وارد میشه، متفاوته. علاوه بر این گارانتی هم هزینه خودشو داره. برای مقایسه، قیمت P990 الان تو آمریکا 480 دلاره.
2- هسته هر دو سیستم عامل یکی هست: Symbian 9.1 ولی تفاوتشون در Interface و رابط کاربری (ظاهر منوها) هست که این خودش در روش انجام کارهای یکسان در دو گوشی (مثلا N73 و P990) تفاوت ایجاد میکنه. کلا من UIQ3 رو ترجیح میدم، چون منطقی تره و کارکردن باهاش راحت تر و لذت بخش تره.
3- والا من قبل از اینکه خودم بخوام بخرم، به سونی اریکسون یه ایمیل زدم و همینو ازشون پرسیدم؛ جواب دادن که P990 ساخت فرانسه، آلمان و چین هست و هر سه هم معتبرن و هیچ فرقی ندارن.
4- هیچی. کلا پسوندهای سونی اریکسون اینه: i: اینترنشنال - c: چین - a: آمریکا . چون P990 چهاربانده هستش، ورژن a و i یکی هستن. البته این در مورد سایر گوشی های چهاربانده هم صدق میکنه.
5- اگه از هدفون مناسب استفاده بشه، قابل قبوله و از لحاظ کیفیت و بلندی پایین تر گوشیهای مخصوص موزیک قرار داره. به عبارت دیگه به عنوان mp3 پلیر نمیشه خیلی روش حساب کرد ولی با توجه رده و کلاس گوشی (Business) کاملا قابل قبوله.
6- بله، ولی ورودی 3.5 میلیمتری نداره، مثل بقیه گوشیهای سونی اریکسون از همون پورت پایین گوشی بهش وصل میشه و البته اگه از هدفون دو تکه مثل مال W810 استفاده کنین، میشه هر هدفون دیگه ای رو بهش وصل کرد.
7- تا 4GB کارت حافظه Memory Stick Pro Duo رو ساپورت میکنه. من حدودا دو ماه پیش 2 گیگ سونی خریدم 32 هزار تومن.
8- اگه منظور از تصویر، عکسه که یکی از بهترین 2 مگاپیکسلی هاست الان، ولی اگه منظور صفحه نمایش هست به طور موردی ممکنه اینطور باشه، مثلا در مقیسه با نوکیا E60، چون صفحه 16 میلیون رنگ با ابعاد 35 * 41 میلیمتر و رزلوشن 352 * 416 پیکسل بهتر از صفحه 256 هزار رنگ با ابعاد 41 * 56 میلیمتر و رزلوشن 240 * 320 پیکسل هست ولی به طور کلی صفحه نمایش P990 خیلی خوبه.
9- مال من بهیچوجه، به خصوص بعد از آپدیت، اون یکی دو بار ریست هم دیگه نمیشه. اصولا گوشی مثل کامپیوتر وقتی حافظه اش زیاد اشغال بشه، کند میشه یا هنگ میکنه، ولی در مورد P990 گوشی هنگ نمیکنه بلکه ریست میشه تا حافظه آزاد بشه. همونطور که گفتم، آخرین ورژن Firm Ware که منتشر شده، چون میزان اشغال شدن حافظه توسط برنامه ها کمتر شده و کلا یهینه سازی هایی صورت گرفته که دیگه هنگ و ریستی در کار نیست. البته اگه با گوشی بد رفتار کنی، کمی اذیت میکنه: نصب برنامه های الکی، ویروس، کلیک و فرمانهای پشت سر هم و...
10- اینو بهتره سایر دوستان بگن، ولی من باز هم تکرار میکنم: اول نیازهاتونو بشناسین، بعد امکانات گوشی رو بسنجین و اگه این دو تا با هم همخوانی داشتن، بعد بخرید؛ صرفا چون میبینید یکی از بهترین گوشیهای بازار قیمتش ارزون شده، اقدام به خرید نکنید؛ P990 برای هر کسی نیست...
کسی نمیدونه پسورد پیشفرض برنامه ی advance device lock چیه ؟
اینا رو امتحان کردم ولی کار نداده :
1234-------12345--------0000--------00000
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از metapex جان هم تشکر میکنم ....
من میخوام p990 بخرم فرمت ضبط فیلم برداریش MP4 هست؟؟آخه این فرمت بهتره
برای من با فرمت 3gpp فیلم میگیره، ولی قبلا خونده بودم که mp4 هم میگیره ولی جایی هم تو گوشی ندیدم که تنظیماتی داشته باشه.نقل قول:
برای من هم تری جی پی هست
آقای متاپکس من گوشیمو اون اول که خریدم رم 512 مگ انداختم روش تا الان خوب کار کرده ولی 4 روز پیش یکدفعه یک پیغام ارور داد که عکسها رو خراب می کنه من فرمتش کردم هم با گوشی هم با کامپیوتر ولی اصلا عکسها رو باز نمی کنه ولی بقیه چیزها رو باز می کنه چیکارش کنم درست بشه
2:آیا میشه قاب این گوشی رو عوض کرد؟چون دارم کم کم از رنگ نقره ای خسته میشم
اگه بدونین الان اعصابم چقدر خورده ...
من برنامه ی Tweak Peak رو نصب کردم و با کدش هم ریجسترش کردم و خیلی هم عالی کار میداد و مشکلی نداشت ... ولی بعد از اینکه چند برنامه ی دیگه رو امتحان کردم که نصب میشن یا نه و برای این کار هم مجبور شدم تاریخ گوشی رو عوض کنم و گوشی رو یکی دو بار خاموش روشن کنم دیگه این برنامه کار نکرد.یعنی ریجستر نمیشه.وقتی بازش میکنم کد ریجستر میخواد و منم بهش میدم و میگه : Thank You و از برنامه خارج میشه و دوباره که برنامه رو بازش میکنم دوباره کدریجستر میخواد و وقتی دوباره بهش کد میدم دوباره هم .... (همون آش و همون کاسه) حالا نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟!!!
ولی فکر میکنم اگه یه فایلی رو (که اسمشو نمیدونم) رو از درایو c پاک کنم و دوباره برنامه رو نصب کنم درست میشه.
آقا هر کس کمکی،راه حلی،... به نظرش میرسه کمک کنه ... بد جوری اعصابم خورده ... تا کار دست خودم ندادم کمـــــــــــــــــــــــ ــک کنـــــــــــــــــــــــ ـیـــــــــــــــد ...
ضمن تشكر از شمانقل قول:
من خودم كا750 دارم و راضي هستم براي دوستم ميخواستم كه شما لطف كرديد وگفتيد و راهنمايي هاي لازم را كرديد راستي من فكر ميكردم پستهاي كا750 از همه بيشتره ولي ماشا الله اينجا خبراييه:23:
اون عکسهایی که میگی فرمتشون چیه؟ چه طوری ریختی رو مموری؟ آیا همون عکس رو اگه روی خود گوشی باشه، باز میکنه؟ طوری تنظیم کن که عکسهایی دوربین مستقیما روی مموری ذخیره بشه؛ آیا باز هم مشکل داره؟ جواب اینارو بگو تا بعد ببینم مشکل از کجاست.نقل قول:
اگه برای تنوع حاضری 80000 تومن هزینه کنی، بله عوض میشه، ولی فکر نمیکنم غیر از نقره ای رنگ دیگه ای باشه؛ یا شاید هم باشه، باید بری علاالدین بگردی. تازه این قیمتی که گفتم مال قاب متفرقه هست، اصلش گرونتره.
یadvance device lock رو درست کردم حالا نوبت tweak peak شد ... :37: :42: :9: :24: :37:
یadvance device lock رو درست کردم حالا نوبت tweak peak شد ... :37: :42: :9: :24: :37:
آخرش این برنامه ها پدر همه گوشیها و صاحب گوشیها رو درمیاره.نقل قول:
اون برنامه Tweak Peak رو Uninstall کن و بعد دوباره نصب کن، ببین چی میشه. اگه نشد باید مستر ریست (همراه با Master Clear) کنی و بعد دوباره نصب کنی، ولی با این کار همه اطلاعات و همه برنامه های دیگه هم پاک میشه، از جمله بازیهای خود گوشی و اگر باز هم درست نشه باید با آپدیت سرویس کاری بکنی که تقریبا فلش میکنه، یعنی نصب دوباره سیستم عامل، البته آخرین ورژن. بیبنم، واقعا جالبه شما چرا اینقدر دنبال افزایش سرعت گوشیت هستی؟ اگه نوکیا خریده بودی چه کار میکردی؟ اون Tweak Peak فقط سرعت منوها رو زیاد میکنه و عملکرد گوشی رو در اجرای برنامه ها تغییر نمیده. این برنامه های درجه 3 پدر گوشی رو در میارن. از من گفتن بود. اگه من بودم فقط Uninstall میکردم و دوباره نصب و اگه درست نمیشد، به کل بیخیالش میشدم، اصلا ارزش مستر ریست و بقیه مراحل رو نداره، اصلا.
ممنون ....
این کارو کردم ولی درست نمیشه.بیخیالش ...
آقا قیمت p910i رو کسی دقیق داره؟؟؟
اگه داره لطفآ بگه چون خیلی فوری بهش احتیاج دارم
520,000 تومن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: