به علاوه ی سوالهای بالا
ایا میشه توپارسیکس فلش ساخت؟؟
Printable View
به علاوه ی سوالهای بالا
ایا میشه توپارسیکس فلش ساخت؟؟
سلام
خواهشا زود جواب بدید .
من امروز قصد داشتم پارسیکس را نصب کنم .
اما توی همون شروع کار به مشکل برخوردم
اولا وقتی به صورت لایو با سی دی بالا میام نمی تونم داخل هیچ کدوم از درایوهام برم و وقتی روی هر درایو کلیک می کنم error زیر را می ده
cannot mount volume
البته من روی هر درایوی که کلیک میکردم همین ارور را می داد . تمامی درایوهای من از نوع فایل سیستم NTFS هست .
من یه درایو را کامل پاک کردم و قصد داشتم یه درایو لینوکسی درست کنم تا لینوکس را داخل اون نصب کنم اما موقع پارتیشن بندی باز هم دچار مشکل شدم .
یعنی وقتی روی گزینه Partition the hard disk کلیک می کردم تا پارتیشن لینوکس را درست کنم یه پنجره باز می شد که کل فضای هارد من را بهم نشون می داد و وقتی ok می کردم باز هم پنجره قبلی که می گه می خواهید پارتیشن بندی کنید یا خارج شوید می اومد .
حالا مشکل از چی هستش ؟
چی کار باید بکنم ؟
با تشکر
دوست عزیز
این راهیه که من میدونم
ابتدابرای این کارکافیه بری منوی سیستم بالای صفحه وبعد گزینهquitرو انتخاب کنی وبعد log out
بعددوباره کلمه ی root روبه عنوان راه کاربری بنویس وپسوردش روparsix بنویس
این حالتی میتونی راحت پارتیشنهاتوببینی
برای نصبش هم یه متن فارسی 4صفحه ای خلاصه شده وکامل روتهیه کردم اگرمی خوای ادرس ایمیلتون روبدید براتون میفرستم
نصبش باخوندن اون متن خیلی راحته
وغیرازاون متن میتونید به منوی اپیلیکیشن وبعدزیرمنوی پارسیکس وبعد گزینه ی داکیومنت پارسیکس روانتخاب کنی وراهنمایی های لازم روبخونی یکم گیج کننده هست ولی یکم دقت کنی راحته
شب بخیر
به علاوه سوالهای بالا
نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد در پارسیکس وجود داره؟؟
بسته ای برای OO هست که می تونه PDF رو باز کنه و شما با استفاده از save as می تونید اون رو به odt. ذخیره کنید.نقل قول:
و یا این کد را ببینید:کد:http://wiki.services.openoffice.org/wiki/Pdf_Import_Extension
کد:sudo apt-get install ghostscript pstotext poppler-utils openoffice.org
ps2ascii Report.pdf > Report.ps2ascii.txt
pstotext Report.pdf > Report.pstotext.txt
pdfimages -j Report.pdf Report-
oowriter Report.*.txt
نه دوست عزیز با این کار هم نشدنقل قول:
با این روش می شه به محتوای درایوها دسترسی داشت .
اما من می خوام پارسیکس را نصب کنم . توی این روش اصلا ایکون install parsix نست که برای نصب روش کلیک کرد .
کسی نمی دونه من چه طور می تونم این مشکل را حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
5 ساعته میخوام یه پارسیکس نصب کنم :41::41:
صبح بخیر
نشد
پیغام دادکه افیس .اوارجی نصب نیست البته شاید من اشتباه کردم !!که بعید هم نیست
root@parsix:/home/payam# su
root@parsix:/home/payam# apt-get install ghostscript pstotext poppler-utils openoffice.org
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
ghostscript is already the newest version.
ghostscript set to manually installed.
pstotext is already the newest version.
Package openoffice.org is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
However the following packages replace it:
ttf-opensymbol openoffice.org-writer openoffice.org-common
openoffice.org-calc openoffice.org-draw openoffice.org-core
openoffice.org-math openoffice.org-impress
E: Package openoffice.org has no installation candidate
صبح شماهم بخیرنقل قول:
من هم برای دسترسی به درایوت اون پیشنهاد روکردم
این فایل پی دی اف روبرو دانلودکن
شاید براساس توضیحاتش بتونی نصب کنی
چون سرعت اینترنتم پایینه مجبورشدم عکسهاشو بردارم.فقط باید مراحلش رودقیق انجام بدی توضیحاتش کامله فقط عکس نداره
کد:http://parmis1389.persiangig.com/document/sara.pdf
کدوم نسخه پارسیکس رو دارید؟نقل قول:
مگه openoffice از قبل روش نصب نبوده؟ چرا دوباره زدید نصبش کنه؟
خروجی دستور cat /etc/apt/sources.list رو بزارید
سلامنقل قول:
ممنون پارمیس جان
این فایل pdf دانلود نشد . احتمالا سرور پرشین گیگ فعلا مشکل داره . شما چک کن لینک مشکلی نداشته باشه .
گفتم من مشکلی بابت نصب پارسیکس ندارم . درسته هنوز نصبش نکردم ولی مشکلی بابت نصب ندارم .
من فقط توی استارت اولیه موندم.
چون وقتی کامل با سی دی بوت می شم و به صورت لایو بالا میام روی ایکون Install parsix که کلیک می کنم بعد از چند تا پنجره از من می پرسه می خوای پارتیشن بندی کنی یا خارج بشی . خوب من قصد پارتیشن بندی دارم اما وقتی روی گزینه ok کلیک می کنم دوباره بر می گرده به همون پنجره قبلی .
یعنی انگار اصلا درایوهای منا نمی شناسه .
من 6 تا پارتیشن دارم . یکی از نوع primary و 5 تا از نوع logical
وقتی هم می خوام با برنامه gparted پارتیشن بندی بکنم اصلا اجازه نمی ده من پارتیشن لینوکسی و پارتیشن swap را از نوع primary انتخاب کنم . و من تنها می تونم این دو پارتیشن را از نوع logical انتخاب کنم .
درسته ما توی هارد برای درست کردن پارتیشن primary محدودیت درایم اما تا 3 تا پارتیشن پرایمری مجاز هستیم درست کنیم . اما به من اصلا اجازه ساخت 2 تا پارتیشن پرایمری هم نمی ده
دوستان اگه چیزی به ذهنشون می رسه دریغ نکنند .
با تشکر .
دوست من
شما یه مشکل رودقت نکردی واین که وارد اون قسمت میشه دلیلش نبودن پارتیشن ext3 , linuxswap هستش
باید اول ازهمه پارتیشن های موردنیازت روتهیه کنی
این بخش مربوط به پارتیشن بندی
پارتیشن بندیبرای نصب پارسيکس گنو/لينوکس به دو پارتيشن نياز خواهيد داشت. نخست پارتيشن ريشه با حداقل اندازه 2100مگابايت و يک پارتيشن swapبا اندازه حدود دو برابر ميزان حافظه RAMسيستم. شايدساده تر باشد که اين دو پارتيشن را پيش از اجرای برنامه نصب ايجاد کنيد. در هر صورت اگربرنامه نصب پارتيشن مناسبی بر روی ديسک سخت شما پيدا نکند، گزينهای برای اجرای ابزارهایپارتيشن بندي خارجی مانند gpartedو cfdiskدر دیسک زنده موجود است.استفاده از پارسیکس گنو/لینوکس درحالت زندهپارتیشن بندی با استفاده از ابزار گرافیکی gparted:در حالتی که سيستم خود را با استفاده از پارسيکس گنو/لينوکس در حالت زنده بوت کرده ايد، اين ابزار را میتوانيداز منوی Applicationsبخش System Toolsاجرا کنيد. در هنگام اجرا، از شما کلمه عبور کاربر ريشه درخواست میشود که بايد واژه parsixرا وارد کنيد. پارتيشن بايد دارای حداقل فضای خالی مورد نياز برای نصب پارسيکس باشد.در صورتی که قبلا يکی از درايوهای ويندوز خود را با استفاده از ابزار Disk Managerحذف کرده ايد، پس از اجرای Gpartedخواهيد ديد که اين فضا به صورت فضای خالی خاکستری رنگ نمايش داده میشود.که ما دراینجاحدود17گیگ فضای خالی رابه ان اختصاص داده ایم برای ايجاد پارتيشسن جديد بر روی فضای خالی کليک راست کرده و گزينه Newراانتخاب کنيد. پنجره جديدی باز خواهد شد که درقسمت new sizeفضای لازم برای پارتیشن اصلی را تایپ کنیددرقسمت file systemفرمت ext3رابه ان اختصاص میدهیم سپس روی گزینه ی addکلیک کنید وبرای ذخیره تغییرات دکمه ی applyرابزنید.برای ایجاد پارتیش دوم برروی فضای خالی باقیمانده راست کلیک کرده وگزینه newراانتخاب میکنیم ودرقسمت new sizeدوبرابر حافظه ی ram سیستم خودراتایپ کنید وفرمت انراازنوع linux-swapانتخاب کنید بعد برروی addکلیک کرده وبا کمک دکمه ی applyتغییرات راذخیره کنید هم اکنون از gpartedخارج میشویم.دیگه ببخشید وقت ویرایش رونداشتم
نسخه ی پارسیکسم 2.6.24-parsix-23هستنقل قول:
دارم
نمی دونستم این دستوربرای نصبه
میخوام فایل پی دی اف روراحت به ورد کپی وپیس کنم
پس دستورات بعدی روکه اقای طاهاگفتند اجرامیکنم ببینم میشه این کارروانجام دادیانه
این هم خروجیکد:# cat /etc/apt/sources.list
# Debian Testing
# deb http://ftp.us.debian.org/debian testing main contrib non-free
# deb-src http://ftp.de.debian.org/debian testing main contrib non-free
# Parsix
deb cdrom:[APTonCD for - i386 (2008-08-29 03:00) DVD1]/ /
deb http://packages.parsix.org/official viola main contrib non-free
deb-src http://packages.parsix.org/official viola main contrib non-free
deb http://packages.parsix.org/continent viola main contrib non-free
deb-src http://packages.parsix.org/continent viola main contrib non-free
# Debian Multimedia
deb http://www.debian-multimedia.org testing main
دستوراول که طبق راهنمایی عزیزی برای نصب هستش که هیچی چون نصب دارمنقل قول:
ومابقی دستورات یکی یکی خطا دادوبعدیه محیط وردبازکردبااین مظمونکد:root@parsix:/home/payam# ps2ascii Report.pdf > Report.ps2ascii.txt
GPL Ghostscript 8.62: Unrecoverable error, exit code 1
root@parsix:/home/payam# pstotext Report.pdf > Report.pstotext.txt
GPL Ghostscript 8.62: Unrecoverable error, exit code 1
root@parsix:/home/payam# pdfimages -j Report.pdf Report-
Error: Couldn't open file 'Report.pdf'
root@parsix:/home/payam# oowriter Report.*.txt
javaldx: Could not find a Java Runtime Environment!
کد:<!-- @page { size: 8.5in 11in; margin: 0.79in } PRE { font-family: "Liberation Serif" } P { margin-bottom: 0.08in } --> Error: /undefinedfilename in (Report.pdf)
Operand stack:
--nostringval--
Execution stack:
%interp_exit .runexec2 --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- 2 %stopped_push --nostringval-- --nostringval-- --nostringval-- false 1 %stopped_push
Dictionary stack:
--dict:1208/1684(ro)(G)-- --dict:0/20(G)-- --dict:95/200(L)--
Current allocation mode is local
Last OS error: 2
سلام
پارمیس جان ممنون
مشکل حل شد و پارسیکس هم نصب شد .
-----------------------------------------------------
حالا من می خوام هنگام بوت شدن ویندوز xp به عنوان ویندوز پیش فرض باشه .
یعنی وقتی صفحه بوت نشون داده می شه ویندوز پیش فرض ویندوز xp باشه .
و از کجا می شه زمانی که صفحه بوت به طور خودکار وارد سیستم پیش فرض می شه را زیاد کرد ؟
مگه نباید از دستور زیر استفاده کرد ؟
sudo gedit /boot/grub/menu.lst
ولی من هر چقدر این دستور را می زنم اتفاق خاصی نمی افته
ممنون
سلام
ترمینال را باز کنید و دستور زیر را در ان وارد کنید .
کد:su
gedit /boot/grub/menu.lst
با وارد کردن دستور بالا فایل menu.lst برای شما باز می شه .
اگه دوست دارید مدت زمان نمایش صفحه گراب که در ابتدای راه اندازی سیستم نشون داده می شه بیشتر از 5 ثانیه باشه کلمه ای به اسم timeout را توی همون صفحه menu.lst پیدا کنید و مقدار اونا بر حسب ثانیه زیاد کنید
اگه دوست دارید بعد از مدت زمانی که توی timeout قرار دادید سیستم به طور اتوماتیک وارد ویندوز xp بشه دنبال قسمتی به اسم ## default num باشید و عدد مقابل اونا که صفر هست را تغییر بدید .
مثلا اگه منوی گراب به صورت زیر است شما باید مقدار default را 2 قرار دهید چون از صفر شروع می شودکد:parsix Gnu/Linux (Default)
parsix Gnu/Linux
windows 2k/xp/2003/vista (sada1)
حالا اگه دوست دارید عنوان ویندوز xp توی منوی گراب اول باشه( همون منویی که وقتی سیستم را روشن می کنید میاد ) کافیه توی همون menu.lst جای گزینه های توزیع و ویندوز را تعویض کنید .
مثلا اگه به اخر menu.lst نگاه کنید این طور می باشد .
کد:title Parsix Gnu/Linux ...
root (hd0,0)
kernel /boot/vmlinuz root=/dev/sda1
#########
title windows 2k/xp/2003/vista ...
root (hd0,0)
شما کافی است جای این دوتا را تعویض کنید یعنی به صورت زیر کنید.
کد:title windows 2k/xp/2003/vista ...
root (hd0,0)
#########
title Parsix Gnu/Linux ...
root (hd0,0)
سپس تغییرات را ذخیره کنید . و سیستم را ریستارت کنید و نتیجه را مشاهده کنید .
موفق باشید .
سلام
پنل بالای دسکتاپ را من حذف کردم چه طوری می تونم دوباره مثل قبل اونا برگردونم :31:
فاصله ایکونهای دسکتاپ از سمت چپ مانیتور فاصله زیادی دارند چه طور می شه اونها را مثل ویندوز کرد .
با تشکر
منتظر بودم کس دیگه ای که مهارتش بیشترازمنه بهتون راه حل درستی پیشنهادبده ولی بابازشدن دانشگاهها این انجمن یکم خالی ازسکنه شده:41::41::41::41:نقل قول:
برای اضافه کردن پنل برروی پنل پایین صفحه راست کلیک کن وadd new panel روانتخاب کن
پنل به وجوداومده جدید روببر بالای صفحه این ازاولش
بعدسی دی زنده پارسیکس روبزار تو سی دی رامت وبازش کن دراون یه کتاب بافرمت پی دی اف وحدود300وخورده ای صفحه وجودداره توضیحات کتاب تقریبا کامله
راستی برای فاصله ها برروی صفحه ی دستکتاپ راست کلیک کنیدو تیک گزینه keep aligned روبردار وبعد ایکونهاروفاصله هاشونو به دلخوان تنظیم کن
سلامنقل قول:
برای این کار روی panel پایین صفحه راست کلیک کنید و Add to panel را بزنید و از پنجره باز شده گزینه menu bar را انتخاب کنید و روی دکمه Add کلیک کنید با این کار تمامی منوهای اصلی به جای خودشون منتقل می شن .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
نحوه نصب برنامه در پارسیکس چه طوری هستش ؟
مثلا نحوه نصب این برنامه به چه صورتی هست ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای نصب اول باید به منوی سیستم وبعد ادمینستاتوربری
دراونجاگزینه ی سیناپتیک روانتخاب کنی
بعدگزینه ی جستجو وبرای نصب این برنامه gtk-recordmydesktop روسرچ میکنی بعداینتر
بعد راست کلیک وبعدمارک برای نصب
وبعد appliy
وباید وصل اینترنت باشی
----
درکل هرنرم افزاری رواول باید ببینی در سیناپتیک هست یانه
اگربود ازاون طریق گرنه باید تو ترمینال
apt-get ونام بسته ی نرم افزاری شو تو دبیان بنویسی
-------
این چیزی که من بلدم
ولی کامل نیست
کسی نیست برای مشکلات من راه حل داشته باشه؟؟؟
بازشدن دانشگاه هم عجب معظلیه ها
اگر مشکلت درباره کپی و پیست کردن فایلهای PDF هستنقل قول:
با برنامه Evince میتونی همین کارو انجام بدی
کد:http://www.gnome.org/projects/evince/
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
ولی این بسته تو سیناپتیک نصب بود
موقعی که از پی دی اف تو ورد کلمات فارسی رو کپی وپیس می کنیم فرمتها به هم می خوره بعضی از کلمات به هم میریند وفاصله ها پاک میشه و......
فکر می کنم با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بتونی این کارو بکنی
امتحان کن دیگه ببین همچین امکانی رو داره یا نه
سلام
لطفا براي هر يك از كاربردهاي ابزار هاي زير در پارسيكس توضيحي بدهيد (لطفا فارسي باشه)
1-compiz fusion icon
2-configuration editor
3-manage print jobs
4-power statistics
سلامنقل قول:
اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنید .
compiz fusion icon : از اين گزينه براي اعمال تغييرات روي تم استفاده مي شه . و بيشتر براي زيبا سازي دسکتاپ استفاده مي شه .
configuration editor : فکر کنم از اين گزينه براي تغيير فايلهاي سيستمي استفاده مي شه .
manage print jobs : براي مديريت پرينتر ها هستش .
power statistics : فکر می کنم یک نوع نرم افزار امار گیری هستش . که شما را از نقاط قوت و ضعف قطعه ای اگاه می کنه .
موفق باشید .
سلام
در قسمت اضافه كردن ايتم ها به پنل يه سري اپلت هايي هستند كه دقيقا نميدونم به چه دردي ميخورند ولي چون مربوط به پروژم ميشه مجبورم دقيقا بدونم دوستان هر كدوم از اين ايتم ها رو ميشناسن بي زحمت براي منم توضيح بدين :
1-inhibit applet
2-invest
3-pilot applet
4-cpu frequency scaling monitor
5-computer temperature monitor
6-terminal server client applet
مرسي
ببخشيد من سوالاي طولاني ميپرسم ها!!!!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
یه چیزهایی از قبل توی ذهنم هست اگه اشتباه بود دوستان اصلاح بفرمایند .
1 و 2 فعلا باشه
3-pilot applet : دقیق نمی دونم ولی فکر کنم برای مدیریت و اگاهی از اتصال یک دیوایس باشه .
4-cpu frequency scaling monitor : این قسمت فکر کنم فرکانس کاری cpu را نشون میده .
5-computer temperature monitor : این برنامه یه applet توی GNOME desktop هستش که درجه حرارت cpu و دیگر دیسکها را به شما نشون میده . حتی فکر کنم بشه اونا تنظیم کرد تا اگه قطعه به یک حرارت خاص رسید به شما هشدار بده .
6-terminal server client applet : یک نوع پروتکل برای اتصال از راه دور هست . که به شما امکان می ده از راه دور به سیستم دسترسی داشته باشید .
موفق باشی .
سلام
من الان که سیستم روبالا اوردم این ارور رومشاهده کردم ومتوجه شدم که اپلت ساعت نمیشه لودشه
چه کارکنم درست شه؟
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[IMG]file:///tmp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///tmp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
سلامنقل قول:
پاکش کن
بعد از بوت مجدد دوباره فعال کن
سلام دوستان
من میخوام کتاب فارسی پارسیکس روبه ورد تبدیل کنم ولی تمامی حروف بهم میریزه
وقت ندارم این 300صفحه رودوباره تایپ کنم
کسی میتونه نرم افزاری برای تبدیلش به من بده یا این که گرخودش داره ومیتونه تبدیل کنه این لطف بزرگ روانجام بده؟؟؟؟؟؟/
سلامنقل قول:
برنامه های زیادی برای این کار وجود دارند ولی هیچ کدوم فونت فارسی را کامل ساپورت نمی کنند . چون باید فونتی که با اون مقاله نوشته شده را ساپورت کنند .
البته این برنامه ها مربوط به ویندوز هست .
موفق باشید .
سلام
ميشه در مورد كاربرد ابزارهاي زير برام توضيح بديد در ضمن اگه ميشه كاملتر و واضح تر شرح بدين اخه خيلي خلاصش ميكنيد .
1-ابزار GNASH SWF VIEWER كه اصلا توي پارسيكس باز نميشه چه كاربردي داره؟؟؟؟؟
2-ابزار PALMOS DEVICES
3-keyring manager
4-recording level monitor يه كادر كوچيك رنگي باز ميشه هيچ گزينه اي هم نداره به چه درد ميخوره؟
۱- با gnash شما میتونید فایلهای swf و flv که بصورت فلش رو ببینید این برنامه تحت gnu بوده و احتیاجی به استفاده از پلاگین فلش ادوبی نیستنقل قول:
۲- سخت افزارهای PALMOS با این برنامه مدیریت میشن مثل PDA و بعضی از موبایلها
۳- و با keyring میتونید کلیدها رو برای دسترسی بعضی فایلهای محاظت شده رو مدیریت کنید
۴- نمیدونم
سلام
لطفا بهترین گزینه ها برای شیک شدن دسک تاپ و پنجره ها رو با استفاده از ابزار کامپیز فیوژن رو بهم معرفی کنید چون من خودم هر گزینه ای رو کلیک و reload میکنم تغییری به جز سه بعدی شدن احساس نمیکنم.
مرسی
بعد از تنظیماتی که توی قسمت کنترل ولوم انجام می دید و میکروفن را فعال می کنید موقع ضبط صدا با برنامه recorder هنگامی که این برنامه در حال اجرا باشه level صدا( کم یا زیاد بودن صدا ) را براتون نشون می ده . در واقع کاربردی نداره .نقل قول:
اما یه برنامه دقیقا مشابه همین نام دیدم که امکانات زیادی داره .
موفق باشید .
compiz یه جوریه که باید خودت باهاش ور بری تا دستت بیاد.نقل قول:
گزینه های cube و wobby و watereffect و.... .
راستی بسته compiz-extra رو هم نصب کنید بد نیست. باید باهاش ور برید...... البت هبستگی هم دار هبه کارت گرافیک
سلام
میخوام بدونم این ابزار ها چه کاری انجام میدن لطفا کمکم کنید :
1-tv viewer
2-voloum monitor
در ضمن میشه در مور د ابزار چاپ cups و فایل های post script توضیح بدید .
مرسی
سلامنقل قول:
1- tv viewer : همون طور که از اسمش هم مشخصه برای پخش کانالهای تلویزیونی هستش . که البته به درد دیدن فیلم نمی خوره .
البته حتما باید کارت tv داشته باشی .
2-voloum monitor : یه چیزی تو مایه های همون recording level monitor هستش .
تا جایی که اطلاع دارم از ابزار cups برای نصب درایو چاپگرها استفاده می شه و همچنین خود cups باعث می شه تا لینوکس اکثر چاپگرها را بشناسه . هر چند لینوکس با چاپگرها اصولا رابطه خوبی داره .
PostScript که مخففش ps هست فرمتی برای پرینت کردن هستش .
البته گاهی برای ویرایش فایلهای pdf هم ازش استفاده می کنند . به طوری که یه فایل pdf را به PostScript تبدیل می کنند و بعد اون فایل را ویرایش می کنند . که البته در بعضی مواقع جوابگو نیست .
----------------------------------------------------------------------------------
آموزش راه اندازی کارت TV در پارسیکس ( به نقل از سایت پارسیکس )
با توجه به اینکه بیشتر کارتهای TV Capture موجود در بازار با چیپ ست های saa7134? شرکت فیلیپس (saa7130? و saa7134?) هستند ؛نحوه راهاندازی این کارتها در پارسیکس به شرح زیر می باشد .
یقیناً پارسیکس گنو/لینوکس ماژول saa7134? مربوط به کارت شما را بارگذاری کرده است . برنامه xawtv موجود در مسیر زیر را اجرا کنید:
Applications > Sound and Video > TV Viewer
اگر پنجره این برنامه باز شد و تصویر برفکدار را مشاهده کردید میتوانید از خواندن بخش بارگذاری ماژول صرفنظر کرده و بش تنظیمات کانالها را بخوانید . ولی اگر در این پنجره تصویر یکدست مشکی مشاهده کردید و با فشردن کلیدهای up و down هم نتوانستید تصویر برفکی را مشاهده کنید باید ماژول را به طور صحیح بارگذاری کنید.
بارگذاری ماژول
برای بارگذاری ماژول ابتدا ماژول بارگذاری شده در هسته توسط پارسیکس را با دستور زیر غیر فعال کنید (در این قسمتها باید مجوز دسترسی کاربر ریشه داشته باشید) :
#rmmod saa7134?
سپس با دستور زیر ماژول مربوطه را با این آرگومانها فعال کنید :
#modprobe saa7134? card=3;tuner=2
برنامه xawtv را اجرا کنید .اگر تصویر برفکی را دیدید که کار تمام است و باید به سراغ تنظیم کانالها بروید ؛در غیر اینصورت باید به دنبال رفع مشکل باشید.
بارگذاری ماژول در هر نشست
برای اینکه در هر بار ورود به نشست مجبور به بارگذاری ماژول فوق نباشید به صورت زیر عمل کنید:
با مجوز کاربر ریشه فایل etc/modules/ را به صورت زیر ویرایش کنید.
#echo "options saa7134? card=3;tuner=2" /etc/modprobe.d/saa7134?
از این به بعد در دفعات بعدی که وارد پارسیکس شدید آن ماژول به طور کامل و صحیح به طور خودکار بارگذاری خواهد شد.
تنظیم کانالها
روی همان تصویر برفکی Xawtv کلیک راست کنید و در پنجره باز شده قسمتهای زیر راتنظیم کنید:
...
TV norm:PAL
Video source:Television
.
Frequency table:europe-east
.
در همان پنجره با تصویر برفکی به کمک کلیدهای up وdown صفحه کلید خود کانال را عوض کنید. بعد از اینکه چند بار کلید up را زدید شبکه ۱ را خواهید دید.
پس از چند بار دیگر شبکه ۲ و به همین ترتیب. فقط توجه داشته باشید که بین شبکه 2 و 3 فاصلهای به مراتب بیشتر از دیگر شبکهها است.این به این دلیل است که شبکههای ۱ و ۲ در کشور ما روی باند VHF (*) و بقیه شبکهها برنامههای خود را در باند UHF() پخش میکنند.و برای عبور از شبکه ۲ که آخرین شبکه (در کشور ما) در باند VHF تا اولین شبکه باند UHF( که شبکه ۳ باشد) باید از چندین فرکانس عبور کنید.
هنگامی که xawtv یک شبکه را دریافت کرد در option برنامه xawtv (که باکلیک راست روی پنجره تصویر باز می شود و با زدن کلید ضربدر بسته میشود) روی Channel Editor کلیک کنید. میبینید در پنجرهConfig که برای شما باز میشود در قسمت Channel یک عبارت و یا شماره نوشته شده است که همان شبکه دریافتی شماست.در قسمت Hotkey شماره کانال را وارد کنید(تا برای دفعههای بعدی با فشردن همان کلید،آن کانال برای شما پخش شود). در قسمت Station ID هم شماره کانال یا هر مشخصه دیگری را که مایل هستید وارد کنید.سپس بر روی Add و در نهایت هم بر روی Save و Close کلیک کنید.
برای اینکه یک تلویزیون با برنامههای صدا دار داشته باشید فراموش نکنید که صدای قسمت Line-in در ابزار Volume Control را از حالت قطعی درآورید(برای آن دسته از کارتهای TV که خروجی صدای آنها به ورودی AUX کارت صدا وصل شده است) برای این کار میتوانید روی آیکون بلندگو در منتهی الیه سمت راست پنل بالابی میز کار خود دابل کلیک کنید و یا این ابزار را از مسیر زیر فراخوانی کنید:
Applications > Sound & Video > Volume Control
موفق باشید.