-
برنامه اي براي نوكيا 3230 كه بشود با بلوتوث به كامپيوتر وصل شد ؟ يعني برنامه اي كه توي سي دي نوكيا 3230 هست
و براي وصل شدن به كامپيوتر با بلوتوث ؟
و لازم است در چه ويندوزي باشيم ( وقتي مي خواهيم با بلوتوث به كامپيوتر وصل شويم ) ؟
لطفا كامل توضيح دهيد
برنامه را اپلود كنيد
با تشكر
-
آره خب _ عضو شدم کار سختی نیست عضو شو واقعا ارزششو داره _ تمها شو دیدی؟
من توی توضیح هم براتون نوشتم که دقیقا چکار کنید که عضو شید و تمهای خوبشو رو کنید و دانلود کنید _ توی صفحه 6
-
نقل قول:
برنامه اي براي نوكيا 3230 كه بشود با بلوتوث به كامپيوتر وصل شد ؟ يعني برنامه اي كه توي سي دي نوكيا 3230 هست
و براي وصل شدن به كامپيوتر با بلوتوث ؟
و لازم است در چه ويندوزي باشيم ( وقتي مي خواهيم با بلوتوث به كامپيوتر وصل شويم ) ؟
لطفا كامل توضيح دهيد
برنامه را اپلود كنيد
با تشكر
عزیز همراه بلوتوثی که به شما میدن یه سیدی کوچیک برای وصل شدن کامپیوتر به بلوتوث هست
برای بلوتوثی که من گرفتم یه برنامه ایه به اسم blue soleil که میشه باهاش فایل به کامپیوتر فرستاد و گرفت اما نمیشه مدیریت کاملی روی گوشی داشت
برنامه های دیگه ای واسه مدیریت گوشی گذاشته شده مثل "سل فون منیجر" یا" پی سی سوییت" که البته من تاحالا ازش جواب نگرفتم یعنی واسم کار نکرد از همین برنامه blue soleil استفاده میکنم
با این برنامه و با استفاده از outlook ورژن جدید مثل آوت لوک 2003 باید بشه روی فایلهای موجود در گوشی مدیریت داشت اما من امتحان کردم و جواب نداد
علتشو نمیدونم با این که پورت رو درست مشخص میکنم اما کانکت نمیشه
فرق نمیکنه در کدوم ویندوز ولی بهتره ویندوز xp باشه
اگه برنامه ای که گفتم رو دارین (blue soleil) رو دارین ولی نمیتونین ازش استفاده کنین بگین من توضیح بدم با کمال میل :blush:
عکساشو تهیه میکنم و براتون میذارم
اما فک نکنم با این خط تلفن بتونم اونو آپلود کنم
چون حجمش خیلی بالاست حدود 150مگ اگه اشتباه نکنم
از این بابت شرمنده ام:blush:
-
نقل قول:
اقا رسول بابت برنامه فلش پلیری که گذاشته بودی مدت ها بود دنبال این ورژنش میگشتم تا روی3230 کار کنه اگه جدیدترشو داشتی اونم بذار ممنون:rolleye:
قربونت قابل نداشت
تا اونجایی که اطلاع دارم این قویترین ورژنییه که روی 3230 جواب میده با این که اینم خیلی از فلاشهارو جواب نمیده ولی با این همه تاحالا من 2-3 نوعشونو رو 3230 امتحان کردم ای ن هم پرحجم ترینشون بود هم قویتر از بقیه بود یعنی بعضی فلاشا رو که اونا جواب نمیدادن با این میشد دید
-
نقل قول:
عزیز همراه بلوتوثی که به شما میدن یه سیدی کوچیک برای وصل شدن کامپیوتر به بلوتوث هست
برای بلوتوثی که من گرفتم یه برنامه ایه به اسم blue soleil که میشه باهاش فایل به کامپیوتر فرستاد و گرفت اما نمیشه مدیریت کاملی روی گوشی داشت
برنامه های دیگه ای واسه مدیریت گوشی گذاشته شده مثل "سل فون منیجر" یا" پی سی سوییت" که البته من تاحالا ازش جواب نگرفتم یعنی واسم کار نکرد از همین برنامه blue soleil استفاده میکنم
با این برنامه و با استفاده از outlook ورژن جدید مثل آوت لوک 2003 باید بشه روی فایلهای موجود در گوشی مدیریت داشت اما من امتحان کردم و جواب نداد
علتشو نمیدونم با این که پورت رو درست مشخص میکنم اما کانکت نمیشه
فرق نمیکنه در کدوم ویندوز ولی بهتره ویندوز xp باشه
اگه برنامه ای که گفتم رو دارین (blue soleil) رو دارین ولی نمیتونین ازش استفاده کنین بگین من توضیح بدم با کمال میل :blush:
عکساشو تهیه میکنم و براتون میذارم
اما فک نکنم با این خط تلفن بتونم اونو آپلود کنم
چون حجمش خیلی بالاست حدود 150مگ اگه اشتباه نکنم
از این بابت شرمنده ام:blush:
با سلام و با تشكر از آقا رسول
مي خواستم بگم كه من اصلا اين برنامه را ندارم
چون وقتي موبايل را خريدم سي دي همراهش نبود و فكر كنم كلاه سرم گذاشته
اگه مي شه يك كسي براي من آپلود كنه
با تشكر
-
نقل قول:
با سلام و با تشكر از آقا رسول
مي خواستم بگم كه من اصلا اين برنامه را ندارم
چون وقتي موبايل را خريدم سي دي همراهش نبود و فكر كنم كلاه سرم گذاشته
اگه مي شه يك كسي براي من آپلود كنه
با تشكر
مگه برای کامپیوتر بلوتوث نگرفتی ؟
_ خب بدون دستگاه بلوتوث که نمیشه به کامپیوتر وصل شین
این سیدیو که گفتم همراه بلوتوث هست وقتی میخواین بلوتوث بگیرین این سیدی رو همراه بلوتوث میدن
تنها با بلوتوث موبایل نمیشه به کامپیوتر وصل شد کامپیوترم باید یه بلوتوث داشته باشه تا امواج بلوتوث گوشی شما رو بگیره
این بلوتوث قیمتش تو بازار حدود ده دوازده هزار تومنه که البته مدلای گرونترشم هست
در ضمن کلاه سرتون نذاشته موبایل 3230 نه کابل همراهشه نه سیدی ! متاسفانه !!
ببخشید که من اول متوجه منظورتون نشده بودم
اگه بازم برنامه Blue Soleilرو خواستی میتونی از لینک زیر دانلود کنی _ لینکشو برات پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی دوست عزیز
-
نرم افزار برای نوکیا 3230
-
برنامه برای نوکیا 3230
1.یک pvplayer که یه امکان جالب داره فیلم رو می تونید تمام صفحه تماشا کنید
2.برنامه ی lifeblog که روی گوشی های نوکیا هست ولی منم نمی دونم بچه
دردی میخوره
3.nokia 3230 slide show برای تماشای عکسها به صورت اسلاید
4.videotone که میتونید با اون به جای اینکه گوشیتون زنگ بخوره یه فیلم پخش کنه به صورت
تمام صفحه
5.برنامه ی eticamcorder2 همراه کرک و... فقط یکی دو روز صبر کنید تا مهلت خود برنامه تموم بشه بعد کرکش رو کپی کنید
6.hejricel یه تقویم هجری شمسی
-
برنامه برای نوکیا 3230
این برنامه ی فیلم برداری با کیفیت با لا رو دوباره می ذارم
eticamcorder2
اول بذارید وقتش تموم بشه بعد کرکش رو کپی پیست کنید
-
بازی برای نوکیا 3230