شما یه کم زیادی به نظرات احترام نمیزاری یه وقت ؟
رک و پوست کنده چواب همدیگه رو بدیم بهتره تا استفاده از جملات حاشیه دار
شما میگی حجم واسم مهمه کیفیت مهم نیست واسم حتی اگه سرویس های 1 به 10 دوران احمدی نژاد فروخته بشه .
من اصلا حرف شما رو نمیفهمم . این حرفتون کاملا مغلطه داره . طوری صحبت میکنید که انگار فعالیت های شخص شما توی اینترنت در حد فقط چند کیلوبایت مصرف میشه که میگید فقط کیفیت واستون مهمه .
چرا که سالهاست توی تمام دنیا اصلا دیگه بحث حجم مطرح نیست و فقط کیفیت سرویسهاشون افزایش یافته . غیر از اینه که توی کشور ما هم باید به موازات افزایش کیفیت سرویس ها ، نگرانی های ناشی از تموم شدن حجم رو کاهش بدن ؟
در ضمن جوری صحبت میکنی انگار اینایی که گفتم فقط حرفای شخص منه و فقط نیازهای منه . یه کم کامنت های ملت رو در مورد این طرح جدید بخونی بد نیست که بفهمی اولین نگرانیشون بابت حجمه .
هیچ کس از تضمین کیفیت بدش نمیاد . من هم بازی انلاین میکنم . من هم ویدئوی انلاین میبینم . ولی وقتی ترافیک ماهانه ام ظرفیت این کارها رو نداشته باشه تضمین کیفیت به چه درد میخوره .
وقتی یه شخص نتونه به خاطر قانون مصرف منصفانه یک بازی انلاین رو حتی دانلود کنه چطور میتونه از پینگ عالی و بدون تایم اوت اون نت راضی باشه .
وقتی فقط مصرف تلگرام خانواده در یک ماه 20 گیگه چطور میشه از سرعت دانلود ویدئوهای تلگرام لذت برد .
شما این سوال ها رو فقط جواب بده .
اینکه برای شما هم 50 گیگ زیاده واسه من عجیبه .
مصرف روزانه یک شخص رو به صورت حداقلی تخمین بخوام بزنم به این صورته :
ویدئوی انلاین 500 مگ
تلگرام 250 مگ
وب گردی معمولی 150 مگ
اپدیت های روزانه دستگاه ها : 200 مگ
بازی انلاین : 200 مگ
خوب اینها کف استفاده یه کاربر اینترنت با توجه به نیازهاییه که خودت گفتی و دانلود های ضروری و استریمینگ و هم چنین مصرف افراد دیگه رو هم در نظر نگرفتم
میشه 1.3 گیگ در روز که مقدار ناچیزیه در مقایسه با استفاده روزمره یه فرد دیگه تو کشورهای پیشرفته . همین میشه ماهی 40 گیگ تقریبا . چطور میشه که 50 گیگ زیاد باشه من موندم . تازه استریمینگ رو در نظر نگرفتیم . دانلودهای ضروری مثل دانلود بازی و ... رو هم در نظر نگرفتیم .
جمله اخرتون هم که کاملا مغلطه است دوباره . بهتون پیشنهاد میدم برید یه بازی انلاین کم مصرف مثل League of legends نصب کنید و مصرف نتش رو چک کنید تا ببینید چقدر در ماه فقط همین یه بازی از نتتون میخوره .
مشکل اینجاست که شما و امثال شما فقط به استفاده شخصی خودتون نگاه میکنید نه به امارها و نظرسنجی ها و نظرات مردم . تا امثال شما مسئول تعیین تکلیف برای مردم هستن این مردم روی خوش نخواهند دید .