سلام
آقا کسی میدونه بازی خدای جنگ با چه نرم افزاری قابل اجراست اگر کسی میدونه لطفا یا اسم نرم افزارو بنویسه یا لینک بده ممنون میشم کمکم کنید
Printable View
سلام
آقا کسی میدونه بازی خدای جنگ با چه نرم افزاری قابل اجراست اگر کسی میدونه لطفا یا اسم نرم افزارو بنویسه یا لینک بده ممنون میشم کمکم کنید
بله.. من خودم هم می خواستم این کار رو بکنم که توی همین فوروم یه شبیه سازش رو دیدم که با سی دی ps1 هم کار میکنه....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:با سلام ونقل قول:
اعصاب خوردی ( یکم آب خنک بیارین آروم بشم ) باید بگم که این همه نفر موندن تو یه برنامه pcsx2 مثل ما اون وقت هیچکس جواب نمیده .
آخه این انصافه ؟
منم فقط 4 تا بازی ps2 رو می خوام اجرا کنم :
1- god of war 1
2- god of war 2
3- tekken 5
4- call of duty 3
در بازی گاداوّار صفحه این جوری بازی هم تیک های خفن داره :
در بازی تیکن 5 هم که تا میرسه به اونجایی که می خواد از مموری لود بشه یه دفعه دانت سنت میده .کد:http://xs136.xs.to/xs136/09065/fdsfds800.jpg
کال اف دیوتی هم که تیک داره .
ما موندیم این برنامه به چه دردی می خوره
فعلاً تنها بازیی که باهاش تونستم روون اجرا کنم 400 بازی سگا بوده که به درد عمّش می خوره با عرض معذرت .
خدانگهدار
دوستان یه خورده مبدّل اینجا قرار دادم باقیش رو اینجا میذارم :
خدانگهدارکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296193
دوستان بازي كشتي كج 2008 ps2 رو مي تونم رو شبيه ساز بازي كنم؟
سيستم:vga:7300 gs ge force
ram:1g
cpu:4000 athelon 64 x2
سلام بچه ها. سایتی برای دانلود امیج بازی های xbox 1 می خوام. مثل بازیهای sega gt2000 و forza1 و gotham project قدیمی. ممنون
سلام
به عکس نگاه کنید.
چرا اون بالا نوشته patchs وجود نداره؟ از کجا پیدا کنم. بعد هم میگه rom1، rom 2 ، erom وجود نداره اونا رو از کجا پیدا کنم؟
از شبیه ساز PCSX استفاده میکنم. ممنون
اینم بگم که میخوام یکی از بازی های PS 2 رو تو کامپیوتر بازی کنم.
سرعت لود شدن بازی هم خیلی پایینه چرا؟
شاید مشکل از سیستم منه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی جواب ما رو نمیده؟
rom1، rom 2 ، erom رو پیدا کردم.
ولی با patchs مشکل دارم فکر کنم اجرا نمیشن. چیکار کنم؟
و وقتی بازی لود میشه هنگ میکنه نمیتونه بالا بیاد.
من لینک بازی شینوبی 1و2 رو میخام
کسی میتونه لینک بده
سلامنقل قول:
خوب مشکل erom رو که حل کردی.. اما راجع به اون patchها باید بگم که اون اررور نیست و فقط پیغام میده که برای این بازی پچ خاصی وجود نداره و در بیشتر موارد مشکل خاصی نیست. اما اگه بازی کند اجرا میشه یا هنگ میکنه، باید پچ ها رو دانلود کرد که شما میتونی از گوگل استفاده کنی.
اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: