اولیش خب duke nakam بود البته نه این 3d اون موقع دوبعدی بود خیلی حال داد هیچ وقت یادم نمیره بعدش رفتم سه بعدی رو گرفتم بعد از اونم اینا بودن دیگه ترتیبشون رو یادم نیست
ntfs 2
fifa 98
Hercules
tarzan
یادش بخیرررر . افسوس گذشت اون زمان :41:
Printable View
اولیش خب duke nakam بود البته نه این 3d اون موقع دوبعدی بود خیلی حال داد هیچ وقت یادم نمیره بعدش رفتم سه بعدی رو گرفتم بعد از اونم اینا بودن دیگه ترتیبشون رو یادم نیست
ntfs 2
fifa 98
Hercules
tarzan
یادش بخیرررر . افسوس گذشت اون زمان :41:
یادم نمیاد ولی احتمالا فوتبال بوده:10:
اولی درایور1 بوود.بعد مدنس1 بود.فک کنم بعد igi1
تا اونجایی که یادم میاد اولین بازی که روی کامپیوتر اجرا کردم مکس پین بود
یه هفته بود که کامپیوتر خریده بودم
وقتی این بازی رو نصب کردم دیگه از پاش بلند نمیشدم یادمه حتی یکی دو بار هم واسه مکس پین مدرسه نرفتم و یه کتک حسابی خوردم :31:
سلام
اولین بازی که تازه کامپیوتر خریده بودم یه بازی کامیون بود ! چون من وارد نیودم با یکی از دوستان رفتیم بازی خریدیم که من از عکس رو جلد این بازی خوشم اومد و خریدم:5:
اسم بازی این بود 18Wheels of Steel Extreme Trucker یا یه همچین چیزی! خیلی بازی فوق العاده ای هم بود.باید با کامیون بار میگرفتی از این شهر به اون شهر میبردی!
اولین بازی که من روی کامپیوترم نصب کردم هرکول ( Hercules ) بود
راستش خیلی طول کشید تا آخرین مرحلش برسم
ولی خیلی باحال بود
بعد از مین یاب خود ویندوز اولین بازی که رو کامپیوتر انجام دادم Pac-Man بود. سال 1373
بعد به ترتیب
WOLF
POP
DOOM
F16
DUKE NUKEM
DESCENT
و
...
اولین بازی که کردم سال 86 بود فکر کنم ، آی.جـی.آی 1 ، داداشم خریده بود آورده بودش ، خیلی ذوق داشتم ، وقتی نصبش کرد اول یکم خودش بازی کرد بعد گذاشت من بازی کنم ، من تا اولین دشمن رو دیدم ، دستم رو گذاشتم رو رگبار و موس رو هی میچرخوندم ، اینقدر اینکارو کردم یـارو منو کشت ....
بعد هم مکس پین 1 بود ، خیلی برام جالب بود ، فکر میکردم یه معمای بزرگـه که باید حلش کنم .
بعد آی.جی.آی 2 بود که نتونستم یک مرحلش رو هم برم .
بازی FreeCell
بازی پاسوره که تو XP هست. کار بیل گیتسه.
بازی ای جی ای بود . و اخرین بازی عمرم هست .