من یک وایمکس از ایرانسل گرفتم پشت دستم را داغ کردم دیگه دنبال این شرکت نرم و زیاد در خصوص این اینترنت جدیدش هم اطلاع ندارمم ولی این صفحه طرح تعرفه هاشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من یک وایمکس از ایرانسل گرفتم پشت دستم را داغ کردم دیگه دنبال این شرکت نرم و زیاد در خصوص این اینترنت جدیدش هم اطلاع ندارمم ولی این صفحه طرح تعرفه هاشنقل قول:
واقعا مهم هست دوستان..کسانی که اطلاع دارن میگن که طرح های ساعتی شبانه فعال میشه روی این نوع اینترنت؟؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
نه نمیشه. دوستان چه اصرار ی به td دارید؟ عادی هم از لحاظ قیمت هم سرعت بهتر ه. برای مودم هم دستتون باز تر هنقل قول:
اگه پینگ پایین و ثابت داشته باشه خوبه.
نسل چهار همراه پینگش نوسان داره بدرد بازی آنلاین نمیخوره.
نقل قول:
این رو همین عصر امروز گرفتم از سرور های فرانکفورت
اصلا عالیه
پینکش زیاد جالب نیستنقل قول:
عزيزم پينگ خارجي هست! جالب نيست؟!نقل قول:
داخلي نيست كه جالب نباشه
فرانکفورت برای من
ممنون بابت تستنقل قول:
یک سوال دیگه شما توی ایرانسل من که میرید میتونید بسته شبانه نامحدود بخرید ؟
دوستانی که میگن روی مودم تی دی دی سیم کارت اف دی دی وصل میشه بررسی بیشتری کنند از کجا معلوم که به باند 3 و 7 وصل میشه احتمال بالایی وجود داره که با اون سیم معمولی هم به 3500 وصل بشه و به عبارتی با سیم معمولی هم امکان رجیستر فعلا وجود دارد
تنها راه اطمینان این هست که در جایی که سیگنال تی دی دی نداری ولی سیگنال اف دی دی داری سیم کارت معمولی رو بزاری اگر آنتن اومد یعنی به فرکانس 1800 هم وصل میشه و اگر آنتن نیومد یعنی فقط باند 3500 رو ساپرت می کنه و صرفا با اون سیم رجیستر میشه و تنها فایدش بحث تعرفه است که ممکنه اونم ایرانسل بلاک کنه
شخصا فکر می کنم باند 3 و 7 رو ساپرت نمی کنه و الا هر فروشنده ای این ویژگی ها رو هم روی مشخصات کالاش می نوشت تا مشتری بیشتری جذب کنه و دلیل نداره به جای 1800 توی ص وضعیت سیگنال بنویسه 3500