-
من گفته بودم در صورتی که اسپانیا بتونه تا فینال بالا بیاد اینیستا جدی ترین رقیب رونالدو برای توپ طلا خواهد بود ولی با توجه به حذف زود هنگامشون اون گزینه کنار رفت.
امشب اگه ولز با درخشش بیل بتونه پرتغال رو شکست بده قطعا رونالدو بخشی از رای های سه امتیازی خودش در توپ طلا رو از دست خواهد داد و برخی کاپیتان ها و مربیان نام رونالدو رو به امتیاز های دوم خودشون منتقل خواهند کرد.
از آلمان و فرانسه کسی نیست که بتونه امسال رقیب برای به دست آوردن توپ طلا باشه
-
-
تبریک میگم
جای هیچ حرف و حدیثی باقی نموند
حالشو ببرید :n09::n02::n12:
-
-
رونالدو با گلزنی در دیدار امشب مقابل ولز، با رکورد گلزنی میشل پلاتینی در رقابت های یورو برابری کرد.:n12:
-
-
تبريكزززززززز . ایشالا دیگه ایندفعه قهرمانیم:n12:
-
تبریک در کل بهترین بازیمون تو این تورنمنت بود ولز هیچ کاری نتونست بکنه جا داره تشکر کنم از فونته و بورونو آلوز که بی نظیر بودن و البته دنیلو خارق العاده بود و در نهایت با کریستیانو خیالمان راحت هست!:n12:دیشب یک مقدار آزادتر کار کرد و بیشتر از قبل به کناره ها نزدیک میشد همینم باعث شد خیلی عالی ظاهر بشه!و نگذریم از پرش کریستیانو!!:n12:
-
ولز واقعا یک نفره بود. در حالی که بازیکنان پرتقال بسیار پرتجربه ظاهر شدن. ظاهرا تنها ماموریتی که به بیل محول شده بود صاحب توپ شدن و ضربات ناگهانی بود که علاوه بر توپ های وسط میدان، کرنر رو هم به همین شکل براش میفرستادن تا ضربات ناگهانی بزنه و خیلی هم خوب این کار رو تونست انجام بده ولی پرتغال خوش شانس بود که توپ های بیل همش به جایی میرفتن که پاتریسیو قرار داشت. اگه یکیاز این توپ ها به سایر بازیکنان برخورد میکرد مسلما بازی نزدیکتر میشد.
گل اول روی توانایی های فیزیکی رونالدو بود ولی گل دوم واقعا شاهکار بود اون ضربه به قول پیروانی نه پاس بود نه شوت بود نه سانتر ولی هم خود ضربه میتونست گل بشه هم در بین راه سایر بازیکنان رو صاحب موقعیت کنه که نانی فوق العاده تونست توپ رو قطع کنه.
به هر حال در فینال چه جلوی فرانسه چه جلوی آلمان کار پرتغال سخت هست چون این دوتا تیم برخلاف ولز و لهستان، کم ستاره و کم تجربه نیستن. به نظر من مهمترین برگ برنده پرتغال برای فینال این هست که یک روز بیشتر استراحت کرده و بازیش هم 90 دقیقه بیشتر نبوده و په په به صورت کامل و کوارشما هم تقریبا به صورت کامل استراحت بودن. رناتوسانچز هم نشون داد خیلی باتجربه تر از یه بازیکن 18 ساله هست عملکردش در مصاف های تک به تک خیلی باتجربه و با تدبیر بود در فینال حتما برای پرتغال مفید خواهد بود.
پرتغال در صورتی در فینال کم نمیاره که بازی فرانسه و آلمان 120 دقیقه باشه.
-