نقل قول:
چون دقیقه 120 زده شد جزء بازی نبود؟ گل تساوی آلمان تو 90 دقیقه هم دقیقه 89 زده شده. در واقع انگلیس میتونست در 90 دقیقه هم قهرمان بشه ولی نتونست نتیجه رو حفظ کنه.
نه ولی زده شدن گل مردود هرست باعث شرایطی شد که آلمان رو به حمله های انتحاری بیاره که موجب بشه ثانیه اخر گل چهارم رو هم بخوره پس این حرف شما که میگی اون گل تاثیری نداشته چون نتیجه 2-4 شده اشتباهه
مث اینه که من بگم اگه گل لمپارد هم قبول میشد بازم ما 4تا زدیم پس اثری نداشته.
نقل قول:
انگلیس مجموعا تو این بازی بهتر از حریفش بود، خصوصا در وقت اضافی که فکر کنم یه دیرک هم زد به آلمان. شما فشار تماشاگران بابت میزبانی و بازی خوب انگلیس رو کنار میزارید و احتمال میدید اگر بازی 2-2 باقی میموند با پیروزی آلمان تموم میشد؟(که موقعیت آنچنانی در وقت اضافه ایجاد نکرد) یا به پنالتی میکشید و چون گری لینکر گفته آخرش آلمانا میبرن، آخرش آلمان غربی میبرد؟!
بله به تیر هم زدن تو وقت اضافه ولی باز همه چیز برمیگرده به گل مردود هرست
تاریخ به نکات برجسته اشاره میکنه و برجسته ترین نکته اون بازی هم یه گل مردود بوده، در غیر این صورت باز همه چیز ممکن بوده، شاید انگلیس بدون زدن اون گل هم میبرده و شاید نمیبرده. به هر حال تاریخ با اون گل ثبت شده
بحث لینه کر رو هم صرفا در پاسخ به دوستمون نسبت به کینه متقابل آلمان و انگلیس مطرح کردم.
نقل قول:
والا شما علاقه ای به انگلیس ندارید و ادعا میکنید قوی هستید و اینقدر دنبال اخبار انگلیس در تاپیکشید. البته برای ما فرقی نمیکنه و شما مختار هستید در ارسال پست.:n16:
عرضم خدمتتون که بخشی از جذابیاتی فوتبال به کری خوندنشه
دلیل نمیشه که چون به ادعای خودمون قوی هستیم برا طرفدارای سایر تیما کری نخونیم یا از شکست و حذفشون خوشحال نشیم.
مثلا بخشی از هدف این انجمن هم همینه، بحث و گفتگو و جار و جنجال بدون انجام توهینای شخصی
نقل قول:
پ.ن (ویرایش): بخش بولد شده جالبترین بخش صحبتتون بود!:n02:
صد درصد:n02:
ما که از انجمن یورو 2008 اینجا بودیم
ایشالا یورو 2032 هم اینجا هستیم اگه زنده بودیم و میبینیم که حرف من درسته :n09: