نقل قول:
چون اگر موجودی در تعریف خودش دچار تناقض بشه نمیتونه وجود داشته باشه . نمیشه که هم علم بی نهایت داشته باشی و دانای مطلق باشی و از اول و آخر همه چیز مطلع باشی ولی اشتباه هم بکنی . اونم برای موجودی با این صفات عظیم .
از طرف دیگه یکی دیگر از صفات این موجود عادل مطلق هست . آیا کسی یا چیزی که عادل مطلق هست میاد و باعث بیماری و معلول شدن یا ناقص شدن موجودات دیگه بشه به صرف اینکه بخواد پیامی رو برسونه ؟! اینم یکی دیگه از نمونه های تناقضی است .
اشکال استدلال تو در اینه که داری خودت رو مقیاس قرار میدی و میگی خدا هم باید مثه من فکر کنه، تصمیم بگیره، رفتار کنه، احساس کنه، بفهمه و ... در پست قبل توضیح دادم چرا این استدلال اشتباه هست
نقل قول:
مثل آوردن از کتاب مقدس مورد نظرتون اثبات حساب نمیشه . برای نمونه من برم از خدایانی مثل سخمت یا هیکا و صحبتهاشون در مورد سلامتی نقل قول بیارم آیا شما اون رو قبول میکنین . بطور حتم خیر چون شما اونا رو قبول ندارین . همین وضعیت در مورد بنده هم صادق است .
متوجه منظورت نمیشم، گفتی تناقض هست، با اوردن مثال از این کتاب نشون دادم که این ایراد رو نمیتونی حداقل به این مذهب بگیری، من کاری به مذاهب و مکاتب دیگه ندارم
نقل قول:
بارها گفته شده که تجربیات شخصی بعنوان اثبات در نظر گرفته نمیشه . اگر من هم تحت تجربه شخصی موفق به دیدن اسب بالدار بشم پس حکم تائید به وجود همچین موجودی باید زد ؟ از این دست مدعیات زیاد هست که افراد ادعا میکنن تجربیات عجیب و غریب در دیدن موجودات مختلف داشتن .
شرایط روانی موقع مرگ و تغییراتی که در مکانیزم حرکتی و فعالیت بدنی ایجاد میشه میتونه روی دیده ها و شینده های اون شخص تاثیر بذاره و پیش تر هم گفته شده که با استفاده از مخدرها هم میشه تجربیات نزدیک به مرگ رو هم تجربه کرد . از طرف دیگه خودم با 3 نفر که تجربه مرگ رو داشتن صحبت کردم و هیچ کدام چیزهایی رو که بعضی ها جاها خوانده میشه رو ادعا نکردن .
اگه یادت باشه پرسیدی معیار من چی هست برای باور به زندگی پس از مرگ، من این موارد رو گفتم، اینها معیارهای هستن که برای من قانع کننده بوده، اینکه برای شما هم باید قانع کننده باشه جز سوال نبود!
نقل قول:
به هر حال طبق صحبت های شما مشخص هست که شما در اعتقاداتتون به یقین رسیدین و بحث با کسی که به یقین رسیده فایده آنچنانی نداره . چون که شواهد و مستندات با دید بی طرف قضاوت نمیشه .
یقین چقد زیبا و آرامش بخشه، خوشا بحال کسی که به یقین رسیده... با بقیه جمله تون موافقم
نقل قول:
فرقی نمیکنه بصورت معجزه باشه یا نرمال . باید دید که آیا در اسناد و مطالعات زمین شناسی ما شاهد وقوع همچین چیزی در نتایج تاریخی بودیم ؟ "خیر" ... هیچ اثری از وجود همچین سیل عظیمی در نتایج وجود نداره .
به معجزه میگن فوق العاده یعنی بالاتر از عادی بنابراین بین معجزه و نرمال بودن فرق زیادی هست ...
نقل قول:
بالاخره باید از سلمان فارسی تشکر کرد که همچین اطلاعات عظیمی رو در اختیار پیامبر قرار داد .
گفتم که قبل از شما هم چنین حرفهایی بوده و خواهد بود ...
نقل قول:
متاسفانه این بحث روند فرسایشی و تکرار مکررات بخودش گرفته و نگاه بی طرفانه در بحث ها دیده نمیشه .
موافقم ...